artık dayanamıyorum

çocugu çok seviyor ama ailesi asla yardımcı olmaz çünkü çocuk 35 gunlukken sırf yerde yatırdım resim çekmek için diye kavga çıkartıp gittiler 3 ay aramadılar sormadılar işe başladım napıyosun demediler.

Boşanmayacaksan çık işten bak çocuğuna o çalışsın evi geçindirsin hanzo.
Tam suratına bi tane çakmalık herif. Ne demek anneni azarlamak yahu. Ya boşan ya da işten çık. Boşanırsan da çocuğu sana verir mahkeme.

Bakici tutalim de aylik 1000 1500 lira bakiciya versin de görelim onu kosa kosa anneni çağırmaya geri gider.

o na sorsan azarlamamış burası benim evim kurallarım beni,m demek azarlamak değilmiş gelsin çocuga baksın gitsin yetermiş

eşin hödüğün önde gideni

Sen hem kendini hem anneni niye bu kadar ezdiriyorsun.Seni aramayıp gelmeyen gitmeyen insanlara niye hatrı kırılmasın diye hastaneye ziyarete gidiyorsun.Eşine tavır alamıyor musun.Ne demek sen oturarak çalışıyorsun ben ayakta.Sonuçta sen saatlerce bi işte çalışmıyor musunçbeyin yormuyor musun.Merak etme boşansan çocuğun sen de kalır.Ne eşinde ne ailesinde çocuğa bakacak toto yok.Bu kadar yüz vermeyin şu kocalarınıza yaa

Bakici tutalim de aylik 1000 1500 lira bakiciya versin de görelim onu kosa kosa anneni çağırmaya geri gider.
yıllık izne ayrılmış aradı şimdi yarından itibaren 1 hafta iznliyim bakıcı bulucam diye.oysa ben ondan önce işe 1 saat erken geliyosam annemi koşa koşa 1 saat erken getirtitrdi çocuk durmuyo diye 1 hafta napıcak acaba annemde diyorki eger ailene o çocugu götürüsüen bir daha gelmeyin de yeter artık o evlatsa sende benim evladımsın diyor

aklıma s.cayım ben aklıma boşanacaktım çocuk yokken ama şuanda çocuga o kadar baglıyım ki ona asla vermem canımı alsın

Eşin niye temizlik çamaşır falan yıkamasını istemiyor ki annenin ne sakıncası var yani deli mi ne.

Madem anneni üzme sen annenle konuş eşin anlamıyosa, yapma anne bırak sen sırf çocuğa bak de, eşin laftan anlamıyo galiba

Oha ya Eşinizin annenize böyle davranmaya hakkı yok annenizinde sizin hizmetciliginizi yapmaya mecburiyeti yok esiniz çok egolu birisi kendi anasina yapsın aynısını madem annenizden hoslanmiyo kendi annesi gelsin yapsın oda yapmıyo öyle bi adamla ömür geçmez mahkemede bebeği sana havada karada verir oda eşşek gibi seninde bebeğin de ihtiyacını karşılamak nafaka vermek zorunda calisiyomussunda niye böyle bi adama hem kendini hem anneni kullandiriyosun

aklıma s.cayım ben aklıma boşanacaktım çocuk yokken ama şuanda çocuga o kadar baglıyım ki ona asla vermem canımı alsın
Geçmişi bırak bundan sonrasına bak.Çocuğun doğacağı varmış doğmuş.Emzikli bebeği de kimse alamaz senden.

20 b,n lira borç var dolandırıldı .ailem bilmiyor.
Madem borcu var ,madem ailesi ilgilenmiyor ,birde sizi ezmeye kalkiyor ,
Boylkesine hem kel hem hodul denir ,
Alin cocugunuzu ailenizin evine gidin ,cocugunuz cok kucuk sizden alamazlar ,
Ne kendinizi ne de ailenizi ezdirmeyin ,

o na sorsan azarlamamış burası benim evim kurallarım beni,m demek azarlamak değilmiş gelsin çocuga baksın gitsin yetermiş
Annen bakmasın çık işten mesela yarın git işi bırak eve gel o gelince de işi bıraktım de.
Boşanacaksan da aç davayı.
Hiçbir şey yapmayıp ezik konumuna düşme.

Ayrıca boşanmaya meyilliysen de boşan çocuğu düşünme tabi ki sana verirler, hatta korkun yoksa rest çek git annenlerin evine belki aklı başına gelir

o da dayanamıyorum sana zaten 10 saat çalışıyosun uyurken yapıyorum diyor ama artık 2 aydır o yeter artık dedi bugun kusura bakma kızım ben artık yokum dedi akşam yemege gittim eve yolda neyın var dedi eşim böyle böyle dedim.anneme bir seyahat hediye almıştım 600 liralık 1 kuruş ödemeyeceksin ona baban ödesin diyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…