20 b,n lira borç var dolandırıldı .ailem bilmiyor.o zaman sen çalışma ev ve çocukla ilgilen kocan da evi geçindirsin.
çocugu çok seviyor ama ailesi asla yardımcı olmaz çünkü çocuk 35 gunlukken sırf yerde yatırdım resim çekmek için diye kavga çıkartıp gittiler 3 ay aramadılar sormadılar işe başladım napıyosun demediler.Anneni azarlayan esin mi? Sahsen benim esim boyle hergun gelip evimin kahrini ceken anneme tek bir kotu soz soylese 1 dk durmam orda. Tabi sen benim lafimla bosanma :) ben yikiciyim biraz.
Ayrilirsan da cocugunu tabiki alirsin. Zaten esin bakmaya ilgilenmeye cok hevesli degil gibi
20 b,n lira borç var dolandırıldı .ailem bilmiyor.
20 b,n lira borç var dolandırıldı .ailem bilmiyor.
bende kredi çektim ve şuan benimde üstümde borç var onu ödemek için annemler bunuda bilmiyo bilse kadın kahrından üzülür offff offfEşinize allah akıl fikir ve vicdan versin.
Bakici tutalim de aylik 1000 1500 lira bakiciya versin de görelim onu kosa kosa anneni çağırmaya geri gider.annem bakarım diyor ama kocam ben ne dersem bu evde o olur diyor gel dediği saatte gelecek git deyince gidecek yemek yapacak yatak odamızın kapısını açmayacak temizlik yapmayacak çamaşır yıkamayacak.annemde ben işten gece 10da çıkıyorum diye bunlarda sasolun yardımcı oluyor ama bunuda eşim istemiyor.dün annem salonda çocuk uyurken yatıyorum diye koltukta değişiklik yapmış bugun sabah eşim tekrar eski haline geitmiş annem gelincede bu ev benim karışmayacaksın dedi siz olsanız napardınız
o na sorsan azarlamamış burası benim evim kurallarım beni,m demek azarlamak değilmiş gelsin çocuga baksın gitsin yetermişBoşanmayacaksan çık işten bak çocuğuna o çalışsın evi geçindirsin hanzo.
Tam suratına bi tane çakmalık herif. Ne demek anneni azarlamak yahu. Ya boşan işten çık. Boşanırsan da çocuğu sana verir mahkeme.
eşin hödüğün önde gideni4.5 yıllık evliyim 5 aylık bebegim var eşimin ailesi bakmuyor sadece sevmeye ayda bir geliyor.annem bakıyordu ta ki bugune kadar o da artık yarından sonra gelmeyecegim dedi.dün evde temizlik yapmış bende çalışıyorum eşimle her gün öglen eve yemege gidiyoruz dün temizlik yaparken anemi gördü sen yokken bu evd pismiydi vs diye biçok söylendi annemde ben 50 yaşında çocuk gibi azarlanıyorum artık dayanamıyorum diye gelmek istemiyor bu en basit olay 5 yılda neler yaşanmadı ki.artık dayanamıyorum
yıllık izne ayrılmış aradı şimdi yarından itibaren 1 hafta iznliyim bakıcı bulucam diye.oysa ben ondan önce işe 1 saat erken geliyosam annemi koşa koşa 1 saat erken getirtitrdi çocuk durmuyo diye 1 hafta napıcak acaba annemde diyorki eger ailene o çocugu götürüsüen bir daha gelmeyin de yeter artık o evlatsa sende benim evladımsın diyorBakici tutalim de aylik 1000 1500 lira bakiciya versin de görelim onu kosa kosa anneni çağırmaya geri gider.
Hizmetçisi yok karşısında.o na sorsan azarlamamış burası benim evim kurallarım beni,m demek azarlamak değilmiş gelsin çocuga baksın gitsin yetermiş
aklıma s.cayım ben aklıma boşanacaktım çocuk yokken ama şuanda çocuga o kadar baglıyım ki ona asla vermem canımı alsınSen hem kendini hem anneni niye bu kadar ezdiriyorsun.Seni aramayıp gelmeyen gitmeyen insanlara niye hatrı kırılmasın diye hastaneye ziyarete gidiyorsun.Eşine tavır alamıyor musun.Ne demek sen oturarak çalışıyorsun ben ayakta.Sonuçta sen saatlerce bi işte çalışmıyor musunçbeyin yormuyor musun.Merak etme boşansan çocuğun sen de kalır.Ne eşinde ne ailesinde çocuğa bakacak toto yok.Bu kadar yüz vermeyin şu kocalarınıza yaa
Geçmişi bırak bundan sonrasına bak.Çocuğun doğacağı varmış doğmuş.Emzikli bebeği de kimse alamaz senden.aklıma s.cayım ben aklıma boşanacaktım çocuk yokken ama şuanda çocuga o kadar baglıyım ki ona asla vermem canımı alsın
Madem borcu var ,madem ailesi ilgilenmiyor ,birde sizi ezmeye kalkiyor ,20 b,n lira borç var dolandırıldı .ailem bilmiyor.
Annen bakmasın çık işten mesela yarın git işi bırak eve gel o gelince de işi bıraktım de.o na sorsan azarlamamış burası benim evim kurallarım beni,m demek azarlamak değilmiş gelsin çocuga baksın gitsin yetermiş
o da dayanamıyorum sana zaten 10 saat çalışıyosun uyurken yapıyorum diyor ama artık 2 aydır o yeter artık dedi bugun kusura bakma kızım ben artık yokum dedi akşam yemege gittim eve yolda neyın var dedi eşim böyle böyle dedim.anneme bir seyahat hediye almıştım 600 liralık 1 kuruş ödemeyeceksin ona baban ödesin diyo banaEşin niye temizlik çamaşır falan yıkamasını istemiyor ki annenin ne sakıncası var yani deli mi ne.
Madem anneni üzme sen annenle konuş eşin anlamıyosa, yapma anne bırak sen sırf çocuğa bak de, eşin laftan anlamıyo galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?