Artık dayanamıyorummmmmmm

Aldatma da bir psikolojik siddettir. .
Burda size dusen gorev daha fazla sizin oglunuz icin daha guclu ve emin adim atmaniz gerekiyor. ...
Ayrilik herkesin basina gelebilir cesaretinizi toplayin sizi ve oglunuz etkiliyen bu duruma daha fazla devam etmeyin. ..

Oglunuz ve siz daha mutlu olucaksiniz. .biraz cesaret. .

duygularıma tercüman oldunuz. Aynı duyguları bende yaşıyorum ne mutlu ki o kararı verdiniz. Inşallah hep mutlu olursunuz

Çok üzülüyorum bazen. Biri yere gittiğimizde başka çocukların babaları onlarla iken diyorum ki ayrılınca benim oğlum da hep babasının ve annesinin ayrı olmasına uzulecek mi. Dicek mi ki benim de babam olsa yanımda. Ya evladım olmasa bir dakka durmam bu insanın yanın da.. bir de o kıza yazdığı o güzel sözler, gözümün önünden gitmiyor....

Siz o adamın babalığını elinden almıyorsunuz ki. Sadece sizin kocanız olamayacak bundan sonra. Babalık görevi devam edecek.

Evladım olmasa bir dakika durmam demişsiniz ya, işte ben evladım olduğu için durmadım yanında. Çocuğuna anne olarak seçtiği bir kadına saygısızlık yapan bir erkekten baba olarak ne bekliyorsunuz Allah aşkına? Baba gibi baba olsaydı da o da AİLE kurumuna saygı duysaydı, bu kurumu korumak için fedakarlık yapsaydı.

Anneme ve abime nasıl söyleyeceğim onu bilmiyorum. Detaylı anlatamam çünkü abim eşimi çok fena yapar. O nedenle mutsuzum ve anlasamiyoruz mu desem. Onda bile kararsizim

Kızlarımın mutlu olması benim mutlu olmama bağlı dedim.
Boşandım.
Ben mutluyum, kızlarım da mutlu.
Aynen katılıyorum çocuklarımın mutlulugu benim mutlulugunma bağlı dedim boşandığımda oğlum 1,5 kızım 3,5 yaşındaydı... Şimdi çocuklarımla mutlu bi hayatım var.. Sorun olmuyor mu oluyor tabi ama inan evliyken çıkan sorunların yanında igne ucu kadar kalır... Ayrıca kadınlar boşandıktan sonra erkeklerden daha güçlü oluyor...

Benimde iki çocuğum olsun isterdim. Ne bilim birbirlerine destek olur, kardeşi olurdu en âzindan. Başkasının çocuğuna kardeş demezdi. Öz kardeşi olurdu

Bende aldatildim ve affettim. Simdi sut dokmus kedi hic o taraklarda bezi yok. Evden ise isten eve hep bizle . Biryere gitceksek beraber .
Ayrilik donemim 1.5 yila yakindi cocuklarim kucuktu baba her gidisinde aglarlardi baba gitme diye. Acikli ve zor gunlerdi.
Yikilan gururumu guveni tamir etmek zaman aldi halada tam gelmis degil yerine ama cocuklarim aile sicakliginda ana babayi bilerek buyutmek bizim vazifemiz. Onlar istemedi bu dunyaya gelmek biz getirdik oyleyse onlarida daha hayata baslamamisken yarim birakmak bana yakismaz dedim allah gunahkarlari affediyo biz kimizki affetmicez dedim affettim allaha sigindim ondan medet umdum. Zor ama geciyo bi sekilde. Daha cocugun okullu olcak istemezmisin bi kolunda anasi bi kolunda babasi okula baslasin arkadaslarinin babasi okula almaya gelince imrenerek bakmasin hem sonra ilerde bir kardes daha yaparsiniz ohh degme oglunun keyfine. Dayan bacim allaha sigin bosanmak cozum degil cocuk varken

Bir anne baba eger mutluysa ayni evi paylasip,evliliklerini sürdürmeli,cocuk bu ortam varsa eger mutlu olur,salikli bir aile ortaminda yetismis olur..aldatilma varmis,evinizde bu huzurun saglanmasi cok zor..cocugunuzun bu sartlarda yetismesindense,tek basiniza daha guzel yetistirirsiniz..babaya duskunlugu dusunduruyor sizi,zamanla alisacaktir merak etmeyin,olmadi pedogoglar var bu tur durumlarda destek olmak icin.

Yok artik ya, adam iyi bir aile babasi olsa aldatmaz, siz de 2. Cocugu yaparsiniz diyosunuz

Anne babasi yaninda olan coxuklarin hepsi mutluluktan ucmuyo

Benm anne babam da ayrildi ama bizler baya buyimustuk, cocuklugumu hic bi zaman iyi hatirlamiyorum, baba figuru vardi ama olmasa iyiydi seklinde

Keske daha erken bosansalardi derin hep

Anne babanin birlikteligi ayriligindan kotuyse kesinlikle cocuklar icin bosanmiyorum demek yanlis

Herkesin sorinlari farkli, kisiye ozel, aileye ozel dusunmek lazim

Ama asla ve asla ve asla 2. Cocuk filan tavsiye etmiyorum,

Siz affetmişsiniz ya herkes sizin gibi olsun istiyorsunuz. Böylelikle tek değilim herkes affediyor diyeceksiniz değil mi? Yalan yanlış yönlendirmeyin insanları aldatma giren ilişkiden hayır gelmez. Sizinki şimdilik iyi gidiyor olabilir ama şimdilik
OTE="haticeakan, post: 38667091, member: 163966"]Bende aldatildim ve affettim. Simdi sut dokmus kedi hic o taraklarda bezi yok. Evden ise isten eve hep bizle . Biryere gitceksek beraber .
Ayrilik donemim 1.5 yila yakindi cocuklarim kucuktu baba her gidisinde aglarlardi baba gitme diye. Acikli ve zor gunlerdi.
Yikilan gururumu guveni tamir etmek zaman aldi halada tam gelmis degil yerine ama cocuklarim aile sicakliginda ana babayi bilerek buyutmek bizim vazifemiz. Onlar istemedi bu dunyaya gelmek biz getirdik oyleyse onlarida daha hayata baslamamisken yarim birakmak bana yakismaz dedim allah gunahkarlari affediyo biz kimizki affetmicez dedim affettim allaha sigindim ondan medet umdum. Zor ama geciyo bi sekilde. Daha cocugun okullu olcak istemezmisin bi kolunda anasi bi kolunda babasi okula baslasin arkadaslarinin babasi okula almaya gelince imrenerek bakmasin hem sonra ilerde bir kardes daha yaparsiniz ohh degme oglunun keyfine. Dayan bacim allaha sigin bosanmak cozum degil cocuk varken[/QUOTE]
Sis

Beni iki defa aldattı. Hem de biri is yerimde ki kız. O kız rahat rahat gezerken gülerken sanki ben bir namussuzluk etmişim gibi ben saklandim. Ağladım. Tekrar affettim Aman içimden atamiyorum. Onun ailesine dedim diye bana sinirli. Bu kadar yaptığı pislige rağmen onu affettim. Ama adam hala daha vay efendim arkadaşına gidecek, alkol alırsa saygı duyacak misim. Sabret diyorum ama olmuyor...

Bahanesi de ne biliyor musunuz? Neymiş onu sıkıyor muşum! !! Arkadaşına karışıyor muşum! ! Var mı böyle bişe ya

Babaya düşkün olması sizin eşinizle anlaşamadığınız halde birlikte olmanıza sebep olamaz. Istediği zaman babasını görebilecek değil mi? Yaşı küçük olduğu için velayeti sizde olacaktır büyük ihtimal. Boşanan o kadar çok fazla insan var ki, durmayın derim

Evet babaya çok düşkün. Şu zaman kadar oğlum benim elimi kolumu bağladı zaten. Ama olmuyor daha. Öyle gürültülü bir ortamimiz yok ama eşim bana soğuk. Ailesine dedim diye. 2 aydır sadece yatak aynı başka bişe yok.

Ohoo aldatmış bir de sizi. Siz de hâlâ cesaret edemiyorsunuz öyle mi? Çocuğunuz için o evde duruyorsunuzdur ama kavga edilen bir evde çocuk ne kadar sağlıklı buyuyebilir? Ne duruyorsunuz hâlâ ?

Eğer eşiniz doğru düzgün bir babaysa, sizinle boşandı diye çocuğuyla da boşanmaz.

Benimkiler 4 sene süren kavgalı bir davanın ardından boşandılar, bayağı çekişmeliydi velayet yüzünden. Sonra noldu, kızımız için aynı ortama gireceğiz diye, boşanandıktan sonra her şeyi bir kenara bıraktılar. Hayatımın her önemli anında ikisi de yanımdaydı.

Yok eğer eşiniz sizden ayrıldı diye çocuğunu da umursamayacaksa zaten evliyken de iyi bir baba olmayacaktır.

Biz aslında kavga da etmiyoruz şöyle ki çok muhabbet etmiyoruz. Gerçi sürekli dışarda geç geliyor diye kavga etsem ederim ama tutuyorum kendimi çocuk var diye. Her şeyde ben fedakarlık yapıyorum anlayacağınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…