Artık dayanamıyorummmmmmm

Allahım nedir bu erkeklerdeki doyumsuz luk nasil bir zihniyettir bu allahim sen bunları Uslandır. Evde gül gibi hanimi yavrusu ve gözu duymaz bir mahluk.. madem uslanmiyor dünyanın sonu değil o çocuğa zarardan başka bişey getirmez cesaretini topla ve ben ayaklarının üstümde durabilirim bu adamsiz yavruma da bakabilirim de alıştır kendini seni daha fazla uzmesine izin verme..Bununla yasamasi kötü olsa gerek. Allah yardımcınız olsun...

Ne yazık ki okuduğum konuyu unutamıyorum.

Eşiniz sizi öğrenci bir kız için terketti. Sizi kızla kıyaslayıp şu an yazmak istemediğim şekilde hakaretlere boğdu sizi.

Kızla eve çıktı. Evi kızın üstüne yaptı. Kız adamı terketti.

Sonra siz maddi durum yüzünden döneceğinizi söylediniz ve döndünüz.

O günden beri de arada gelip evli adamlarla ilişki yaşayan kızlara saydırıp, aldatılmayı affetmek istemeyen kadınlara böyle tavsiyeler veriyorsunuz.

Gururlu kadınları rahat bırakın.

Size hayran kaldim gucunuze ... her kadinin kolay kolay kabul edicegi bisey degil bu. ..umarim esiniz degerinizi biliyordur

Herseyin gonlunuzce olmasini diliyorum

Başka kimse yok mu boşanip evlatları ile bu süreci atlatan?

benim arkadaşımın annesi babası da aynı sebepten ayrılmışlar arkadaşım da 4 5 yaşındaymış şimdi annesine aferin iyi yapmışsın diyor babasıyla görüşmüyor. Biraz psikolojik destek alırsınız beraber gidersiniz birlikte çok zaman geçirirsiniz alışır bu duruma diye düşünüyorum ki ablacım affına sığınarak ve özür dileyerek söylüyorum belki ben bilemem çünkü evli değilim çocuğum yok ama yaşı daha küçük er yada geç atlatır önünde uzun yıllar var ama sizin için geçen zaman ömrünüzden gidiyor eminim çok kırılmış ve üzülmüşsünüzdür yaşananlar karşısında hala o insana baktıkça o günler geliyordur aklınıza kendinize daha fazla eziyet etmeyin derim ben.

Sizin bosanma sebebiniz neydi?

Yaptiginin fiziksel olarak aldatmadan ne farki var ? Bunları yapan fiziksel olarak aldatirken vicdan azabi duyar mi saniyorsunuz ve fiziksel olarak aldatmadigini nereden biliyorsunuz ? Boyle bir adama nasil yeniden güvene bilirsiniz ki. Aldatmissa o ilişki bitmiştir, uzatmalari oynamayin derim. Tabi tekrar tekrar aldatilmak istemiyorsanız.

Evet fiziksel olarak bir şey bildiğim yok. Ama gerçi bu kadar şeyden sonrada farketmez diye düşünüyorum. Aileme nasil anlatabilirim onu da bilmiyorum.

Benim eski konularimi okudun harfi harfine herkese kolaylik olsun diye okuduklarini cimbizla sectin yazdin noldu basin goge mi erdi????
Unutmaya calistigim seyleri burda yuzume vurarak elime ne gecti ne kazandin???
He ben gurursuzum nolmus affettim yuvami yikmadim evlatlarim rahat her gece babalariyla guresiyorlar sakadan oyunlar egleniyolar bosansam bunlari nasil her gece yapcaklardi dahasi ilerisini anlatmiyorum bile. Gurur karin doyurmaz bazen hele cocuklarin varsa onlarin bir damla gozuasina tum hayatini feda eder bir anne . Sen anne degilsin bence olsan boyle piskin konusamazsin ben zahmet edip senin konularini arastirmicam hic isim olmaz.
Arada foruma girip evli erkeklere sarkan kadinlara saydiriyomusum onlar namuslumu dogru birseymi yaptiklari tabi saydiririm ayrica sana sorcak degilim cok bilmis.
Gururlu kadinlara gelince burda coklari akil verir sonra tam zitti sekilde gercek hayatini surdurur senin hayatin ne durumda biliyozmu
Umarim senide kocan bir gun aldatir kucuk cocuklarin varken ve onlar baba diye sayiklarken sende gururum deyip onu ve hatta belki evlatlarini birakip bosanirsin. Ancak bunu yaptigin gun dediklerin bir anlam kazanir simdi hava civa o yuzden cekil git beni rahat birak!

Size hayran kaldim gucunuze ... her kadinin kolay kolay kabul edicegi bisey degil bu. ..umarim esiniz degerinizi biliyordur

Herseyin gonlunuzce olmasini diliyorum
Inan bende evlenmeden derdim kocam aldatirsa bosanirim tek celsede diye belki buyuk konustum basima geldi oyle bir anda yaptiki cocuklarim ufakken destegim yokken cakilip kaldim. Sonra yavrularim icin affettim kiriklig hala var guven tam degil ama elin adamindan cocuklarima baba olmaz dedim uvey gormesinler dedim bosansam erkeksiz 20 sene enaz yasam tek basina mucadele o da kolay olmazdi . O kosullarda en mantikli karar buydu ama herkes tabi ben kdr guclu olup kabullenmeyebilir. Sormuslar adama yasamak mi zor olmekmi buda oyle bisi iste

Bakın siz son cümleniz nedeniyle kaybediyorsunuz zaten.

İyi niyetli bir insan değilsiniz.

Daha önce aldatılmış birine, sırf affetmiyor diye ''Sen haketmişsin, senin gibi soğuk nevaleyi ne yapsın adam?'' yazmasaydınız, ben de gerçekleri yüzünüze bugün burada vurmazdım.

Ama kendi başınıza gelenler herkesin başına gelsin istiyorsunuz. Yetmiyor, bir de affetsinler, sizin gibi mecbur kalsınlar istiyorsunuz.

Burada birçok aldatılmış ve affetmiş insan var. Yeri geliyor ''Sakın affetme, ben maddiyat yüzünden affettim ama değmez.'' diyor.

Siz ise gelip ''Ben çocuklarım için affettim, zaten herkes hata yapar, affetmek lazım, çocuğunuzu ayrı büyütürseniz çok mutsuz olursunuz, bir annenin görevi anne baba beraber büyütmektir çocuğu'' diyorsunuz.

Ki bu doğru değil. Tek tek mesajlarınızı kopyalarım buraya. ''Maddiyat yok elimde onun için affediyorum, 3 yıl para biriktirip KPSS e hazırlanacağım, ayrılacağım.'' dediniz.

Ne yaptıysanız yaptınız, ne dediyseniz dediniz. Başkalarına içinde iyi niyet barındırmayan bir şekilde yönlendirmeler yapmasaydınız, bunlar yüzünüze vurulmayacaktı.

Ya içinde bulunduğunuz durumu kabullenin, ya da kabullenmeyin ama insanlara yalan yanlış yönlendirmelerde bulunmayın.

Eski konular gündeme getirilmeyecek demek yalan söylediğinizde anlatılmayacak demek değildir. Buraya konu açan veya yorum yazan herkes de bunu göze almalı. Her yorum başka bir rumuz ile yazılmadığına göre; yorumlarınız bir bütün içinde okunacak ve tutarlılık beklenecektir.

Ben sizin konunuzu ilk okuduğumda empati kurmuş ve inanılmaz üzülmüştüm, bakın hala hatırlıyorum. Siz ise affettikten sonra size destek olan, güç vermeye çalışanlara ve sizinle aynı durumda olanlara saldırmayı seçtiniz.

Madem böyle bir seçim hakkı var, ben de sizi gerçeklerle yüzleştirmeyi seçtim, bu kadar basit.

Sizin bosanma sebebiniz neydi?
Niçin başkalarının hayatını merak ediyorsunuz? Eşinizle aranızda bir bağ kalmamış 2 kere aldatmış ailesine söylediğiniz için tavır yapıyor. Kusura bakmayın ama yüzsüz adamın tekiymiş. Eşinizin size saygısı yok sevildiğinizi de düşünmüyorum. Kendinize saygınız varsa boşanın çocuğunuzu da alın huzur içinde büyütün.

Üslubunuz cok cirkin.Aptalasik bu forumdaki en akli basinda kadinlardan biridir.Yaptigi yorumlarda seviyesini her zaman korur ve herkese gerektigi kadar saygi gösterir.

Boşanmaya cesaret edemeyen kadınların çocukları bahane etmesine çok sinir oluyorum. Konu sahibi sen üstüne alınma burada sana tavsiye veren bir arkadaşa lafım. O arkadaş hamile iken aldatılan çocuğun kendinden olmadığını iddia eden bir kocadan boşanmak isteyen bir arkadaşımızı neredeyse taşa tutacaktı. Kendisi affettiği için herkesin aynı şeyi yapmasını bekliyor.

Cok zor bi Karar vermissiniz umarim bundan sonrasi cok guzel olur

Annemle babam ben 6 yaşımdayken boşandı, yıllarca tek hayalim annemle babamı aynı kare içinde tekrar görmekti. Ancak ne zaman akıl barik olup, hayatı fark etmeye başladım anneme iyi ki boşanmışsın dedim, çünkü babam çalışmayan ve sorumsuz bir adamdı. 72 yaşında vefat etti ve öldüğü güne kadar da değişmedi, 14 yaşıma kadar babamda kaldım ve çekmediğim sefillik kalmadı, sonra annem aldı beni. Bu bizim hikayemiz, sizinki farklı, bir başkasının ki farklı, boşanma konusunu her taraftan irdelemek lazım, çocuklar için, sizin için yaşam şartları şimdi ne, boşanınca ne olacak, her ailenin dinamiği farklı. Aldattı oooo hemen tek celsede boşa demem kimseye, aldatılmak kolay atlatılacak bir şey değil, bugünkü şartlarımda aldatsa on dakika beklemem eşimi boşamak için; çünkü çocuğum yok, işim var, geleceğim için güvencelerim var ama her kadının durumu bir değil. Yukarıda ki mesajlara size affet diyen arkadaşı da anlıyorum, şartlarının gereğini yapmış, sözlerinin içinde doğru bulduğum bir cümle var, gurur karın doyurmuyor. Tek başına gurur hayatın devamını sağlamıyor, sizin şartlarınız neler bunları bilemeyiz, o yüzden etraflıca düşünün

Ben herkes ayni seyi yapcak demiyorum bosanan bosanir savasan kalir devam eder ben gibi sadece ben boyle bir durumda naptigimi anlatiyorum ve bana sorarsan yasamis biri olarak sabret diyorum. Siz aldatildinizmi kucuk cocukla yaninizda ? Hele birde annesi bile gel ben sana torunuma bakarim demezken ancak vur at kes mubarek bu kadincaz bosanip evsiz ac acikta kalsa sanki siz bakcaksiniz. Gecin bu isleri

Üslubunuz cok cirkin.Aptalasik bu forumdaki en akli basinda kadinlardan biridir.Yaptigi yorumlarda seviyesini her zaman korur ve herkese gerektigi kadar saygi gösterir.
Sana aptalasik arkadasinla iyi soylesiler. Iyi arkadassiniz herhal sen bu yorumunla alttan alta bana seviyesiz akilsiz demeye calisiyosun ama ben anladim merak etme. Simdi al aptal asigini baskalarina sar oldumu cicim

Eskiden kadın boşanmasın diye baskı yapılırdı şimdi de boşansın diye.
Boşanmanın önü açık ama şartları zor.
Geleceği hiçbirimiz bilemiyoruz ama kendimizi,eşimizi ve yaşadıklarımızı biliyoruz.
Devam mı? Tamam mı? Bu kararı verirken danışabileceğimiz aklı başında insanlar olması en doğrusu ve elbette bunlar aile büyükleri olursa daha da iyi olur olayları ve sizleri bildikleri için ama bir kadının çevresine kocasının onu aldattığını ilan etmeside istenen bir durum değil.
Danışabileceğiniz aklı başında bir büyüğünüz yok mu?

Konu sahibi memur olduğunu yazmış aç açıkta kalacağını sanmıyorum. Boşanır ya da boşanmaz karar kendisine ait.
Siz boşanmamışsınız kararınıza saygı duyuyorum ama burada verdiğiniz tavsiyeler bana çok saçma geliyor. Yandaş arıyor gibisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…