Artık evde patlayacagimmm

Kristalbyn23

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
152
228
18
bugün çok kötü seyler oldu . Eşim bana artık çalışacağım konusunda ki israrimdan snra söz vermişti bugün hatırlattı ve bende bu konuda tekrar ısrar edince bağırdı çağırdı niye çalışıyormuşum . yok nefsi kaldirmazmis . ya ben evde temizlik gorevlisimiyim
Kendi çocuğum yetmiyor ve calisan eltimin de çocuğuna bakmami istiyor . çizim konusunda çok fazla kabiliyetliyim kendimi gelistrmem için resim kursuna yazdiir diyorum onada yok çocukluğumdan beri tek hayalim ressam olmaktı :KK43:(( okulunu bitir sonra diyor . okul dedigide açık lise . 3 ayda bir sınav var ve 3 ayda bir sadece doğru düzgün dışarı çıkıyorum ..
Annem yan apartmanda nerdeyse oturuyor o kadar mesafeye giderken bile o kiskancligiyla ömrümü çürüttü nasil gittin niye gitin diye . kavgamiza herkesi dahil etti bugun abisinin ve eltimin gözü önünde bana yumruk attı itti şiddet uyguladı. Oysa tek suçum evde durmaya mahkum değilim resim kursuna yazdiir demmdi .. Artık evde kafayı yiyeceğim . ama ona tek ağır sözüm şu oldu " inşallah ilerde okulum bitince çok saygın ve ünlü bir ressam olurum da herkes der aa ressamın karısı kasiyermis diye seni kucumserler aşağilarlar . o zaman intikamı mi almış olurum ... Bu cümlede zoruna gitti ondan sonra okumaya başladım ondan önce bitirecem diye de kıskanıyor .. Herşeyi sorun yapıyor herşeyi ..

Son düzenleme:
sizin kendinize güvenli olmanızı istemiyor çalışırsanız bu pisliklerini çekmeyeceğinizi biliyor ondan istemiyor
ayrıca abinizin yanında size vuruyor da abinizin eli armut mu topluyordu

bugün çok kötü seyler oldu . Eşim bana artık çalışacağım konusunda ki israrimdan snra söz vermişti bugün hatırlattı ve bende bu konuda tekrar ısrar edince bağırdı çağırdı niye çalışıyormuşum . yok nefsi kaldirmazmis . ya ben evde temizlik gorevlisimiyim
Kendi çocuğum yetmiyor ve calisan eltimin de çocuğuna bakmami istiyor . çizim konusunda çok fazla kabiliyetliyim kendimi gelistrmem için resim kursuna yazdiir diyorum onada yok çocukluğumdan beri tek hayalim ressam olmaktı :KK43:(( okulunu bitir sonra diyor . okul dedigide açık lise . 3 ayda bir sınav var ve 3 ayda bir sadece doğru düzgün dışarı çıkıyorum ..
Annem yan apartmanda nerdeyse oturuyor o kadar mesafeye giderken bile o kiskancligiyla ömrümü çürüttü nasil gittin niye gitin diye . kavgamiza herkesi dahil etti bugun abisinin ve eltimin gözü önünde bana yumruk attı itti şiddet uyguladı. Oysa tek suçum evde durmaya mahkum değilim resim kursuna yazdiir demmdi .. Artık evde kafayı yiyeceğim . ama ona tek ağır sözüm şu oldu " inşallah ilerde okulum bitince çok saygın ve ünlü bir ressam olurum da herkes der aa ressamın karısı kasiyermis diye seni kucumserler aşağilarlar . o zaman intikamı mi almış olurum ... Bu cümlede zoruna gitti ondan sonra okunmaya başladım ondan önce bitirecem diye de kıskanıyor .. Herşeyi sorun yapıyor herşeyi ..

Elimde olsa iki kaşık suda bogabilirim eşini. Canim ozguveni gayet yüksek birine benziyosun niye seni ezmesine izin veriyosun. Karsiligini ver sen dr abartı kiskan gorsun bakalım nasil oluyo sen de yumruk at baksin bakalım nasil oluyo

Elimde olsa iki kaşık suda bogabilirim eşini. Canim ozguveni gayet yüksek birine benziyosun niye seni ezmesine izin veriyosun. Karsiligini ver sen dr abartı kiskan gorsun bakalım nasil oluyo sen de yumruk at baksin bakalım nasil oluyo
Bende vuruyorum olmuyor. İstiyo ki cahil cahil evde oturayim okulu bitirene kadar devlet kapisinda isim olana kadar evde durmami özel sektorde calisamazmisim.. Ama resim kursuna yazdr o zaman diyorum o da yok .:((

Oda yazdirsa ne olacak seni resim kursuna ne diye yumruk atıyor utanmaz insan utanır be yazık çok yazık gücü sana mi yetiyor hayvan

Bende vuruyorum olmuyor. İstiyo ki cahil cahil evde oturayim okulu bitirene kadar devlet kapisinda isim olana kadar evde durmami özel sektorde calisamazmisim.. Ama resim kursuna yazdr o zaman diyorum o da yok .:KK43:(

Sadece bayanlarin olduğu bir kurs bulsann?

Siz sanırım size zarar vermesinden değil de evde kalmanızdan mı şikayetçisiniz? Şiddet kabullenilmiş galiba. Aileniz yok mu arkanızda bu duruma dur diyecek?

O adamla aynı evde 5 dk bile geçirdiğine inanamıyorum.. şans vermek bile zaman kaybı..

Tek dert kurs mu yahu?
Seni annene bile göndermeyen üstelik sana şiddet uygulayan bir adamla çürütmeye devam etme ömrünü.

Nasıl ya size millet içinde yumruk mu attı ve siz bunu normal karşılıyorsunuz :KK57:

Annem yan apartmanda nerdeyse oturuyor o kadar mesafeye giderken bile o kiskancligiyla ömrümü çürüttü nasil gittin niye gitin diye . kavgamiza herkesi dahil etti bugun abisinin ve eltimin gözü önünde bana yumruk attı itti şiddet uyguladı. Oysa tek suçum evde durmaya mahkum değilim resim kursuna yazdiir demmdi .. Artık evde kafayı yiyeceğim . ama ona tek ağır sözüm şu oldu " inşallah ilerde okulum bitince çok saygın ve ünlü bir ressam olurum da herkes der aa ressamın karısı kasiyermis diye seni kucumserler aşağilarlar . o zaman intikamı mi almış olurum ... Bu cümlede zoruna gitti ondan sonra okumaya başladım ondan önce bitirecem diye de kıskanıyor .. Herşeyi sorun yapıyor herşeyi ..

kesinlikle yeteneğinizi heba etmeyin derim . kıskanölıkta bir yere kadar ama bu fazla yani internetten resim sayfalarını takip edin yetenek sınavlarına girin derim eşiniz sizin ondan önde olmanızı istemiyor siz kendinize güvenin ve o yumruğun acısını çıkarın . :stop:

Nasıl ya size millet içinde yumruk mu attı ve siz bunu normal karşılıyorsunuz :KK57:
Dert o değil . bana yalnızken istediğini yapsın ama insanların içinde yapmasını barı ona raziyim. Ona resim kursuna gideceğim dedim . diyo gidemezsin otur evde abimin çocuğuna bak . ben. Mecburmuyum buna karisi calismasin ne yapayim . istiyor ki evde herseye susayim omrumu curuteyim :KK43:

Tek dert kurs mu yahu?
Seni annene bile göndermeyen üstelik sana şiddet uygulayan bir adamla çürütmeye devam etme ömrünü.
Yeterki Evimde huzurum olsunda annme gitmem de. annem geliyor zaten ama huzur yok sürekli kavga sürekli her tartışmmızı ailesine yetiştiriyor . ben annene derdimi soyleyemiyorum . çünkü yeni ameliyat oldu onu da sıkıntılarımla üzmek istemiyorum .

kesinlikle yeteneğinizi heba etmeyin derim . kıskanölıkta bir yere kadar ama bu fazla yani internetten resim sayfalarını takip edin yetenek sınavlarına girin derim eşiniz sizin ondan önde olmanızı istemiyor siz kendinize güvenin ve o yumruğun acısını çıkarın . :stop:
Evet zaten öyle yapacağım . 2 yıl boyunca evde kendi kendimi gelistirecegm . 2 yıl sonra lise bitince güzel sanatlar bölümünü okuyacağım ve resim öğretmeni oldugmda onu başarimla ezecegimm :KK11:

Back
X