- 15 Temmuz 2016
- 8.654
- 14.583
- 248
Evlenip boşanmış olmak suç mu!!!daha önce konu açmıştım üniversitemde benim hocam olan biriyle 28 yaşında konuşmaya başlamıştık baya samimi olmaya başlamıştık sürekli mesajlaşıyorduk o hastanede gece nöbete falan kalıyordu o zamanlar sürekli telefonda konuşuyorduk o evdeyken bile sürekli mesajlaşıyorduk sürekli zamanı gelince anlatıcagı olduğunu söylüyordu bende eski fotolarında yüzügünü görmüştüm ama telefonda sormak istemedim bugun buluştuk dedimki anlatacağını biliyorum saklama artık falan dedim daha önce evlenip boşandın demi dedim hayır dedi ben çok mutlu oldum sonra bana dediki evlendim ama boşanmadım. Amcasının kızıyla evliymiş 2 çocukları varmış biri daha yeni doğmuş bana diyormuş mutsuz bi evliliğim var ayrılacaktım ama amcama bi söz verdim falan dedi bende dedim ki sen çocuklarınla ilgilenmen gereken vakitte benimle konuşup benimle mi buluşuyorsun dedim sonra ona git dedim en son kalktı gitti. Hala aklım almıyor benimle ne planlar yapmıştı ya karısıyla gitmesi gereken her yere benimle gitmek istiyordu. Allahım ben kime ne yaptım acaba daha önceki konuştum kişide evlenip boşanmış çıkmıştı
doğrudur gözlemlerimde genelde yorumcuların kırıcılığı dikkatimi çekiyor. insanlar kırılmak istemiyorsa kırmamalı. burası aslında dert paylaşım platformu,herkesin hatası var,keşkesi var. zaten gerçek hayatta şişiyoruz bari şurada keskin yargıları bırakalımHaklısın da burda normal yorum yazanlara cırlayan konu sahipleri yüzünden insanlar da acımasız oldu.İyi bişey diyorsun mesela , yaşadığı olaya sinirlenmiş , iyi bişey yazdığın halde senden çıkarıyor sinirini.Millet de umursamıyor haklı olarak.Düzgünce cevap veren üyelere bir kere bile kötü bişey yazıldığını görmedim.Öyle kibar , derdini düzgün anlatan üyelere kötü yorum yazan olursa diğer üyeler o kötü yazan üyeyi linç ediyor hatta.Forumda takıldıkça bu dediklerimi anlarsınız.
Cok ustune gitmeyelim de kendine nasil asik etmis, taktik versin birazcikhayatında hıc mı sevgı gormedın ???
kıyamam .
yazık.
Biz buna zorla kaşınma diyoruz
İlla ortada kalıp adamın attığı iftiralarla şok olup rahatlayacaklar
Hepsi yalan asla inanma..nefret ediyorum bu pisliklerden.malesef geçici hevestiniz.bu sizin suçunuz değil sizinle alakalı bı durumda değil.o pis adamın pis karakteri boyleymişBüyük ihtimal evlisiniz herhalde geçici heves falan ? Belkide heves falan değilim ki bence değildim mutsuz bi evliliği olduğu için mutluluk arıyordu bence
sevgili demesek sevgılılık terimine saygııı lütfen ahaaaa.buna başka şey dıyordu bizim kız ama hep banlanıyordu ben yazmayacağım o yüzdenMutsuz evliliginde karisiyla sevisip cocuk mu yapmis?
Kadin silah zoruyla tecavuz mu etmis adama acaba?
Yada sevmedigi kadinla sevisecek kadar midesiz mi sevgiliniz?
Boşanmış olan neyse de evli olan büyük sıkıntı.İnsanlar evlenip boşanabilir bunu göz ardı edebilirsin.Bir arkadaşım bu şekilde evlendi şuan 2 çocuğu ve mükemmel bi evliliği var (Maşallah )daha önce konu açmıştım üniversitemde benim hocam olan biriyle 28 yaşında konuşmaya başlamıştık baya samimi olmaya başlamıştık sürekli mesajlaşıyorduk o hastanede gece nöbete falan kalıyordu o zamanlar sürekli telefonda konuşuyorduk o evdeyken bile sürekli mesajlaşıyorduk sürekli zamanı gelince anlatıcagı olduğunu söylüyordu bende eski fotolarında yüzügünü görmüştüm ama telefonda sormak istemedim bugun buluştuk dedimki anlatacağını biliyorum saklama artık falan dedim daha önce evlenip boşandın demi dedim hayır dedi ben çok mutlu oldum sonra bana dediki evlendim ama boşanmadım. Amcasının kızıyla evliymiş 2 çocukları varmış biri daha yeni doğmuş bana diyormuş mutsuz bi evliliğim var ayrılacaktım ama amcama bi söz verdim falan dedi bende dedim ki sen çocuklarınla ilgilenmen gereken vakitte benimle konuşup benimle mi buluşuyorsun dedim sonra ona git dedim en son kalktı gitti. Hala aklım almıyor benimle ne planlar yapmıştı ya karısıyla gitmesi gereken her yere benimle gitmek istiyordu. Allahım ben kime ne yaptım acaba daha önceki konuştum kişide evlenip boşanmış çıkmıştı
Ağlaya ağlaya bırakmasan güle oynaya metres olurdun.adam karımı boşamam demiş,kapişVarya Şükürler olsun ki Allah korkum var ki ağlaya ağlaya bıraktım adamı. Adam karısına yapmadığı her boku bana yaptı ben o adamla 2 ay daha konuşsam karısının yüzüne bakmıcak seviyedeydi neyse ya
Ben ona daha önce ilgi duyuyordum ama asla açılmamıştım ve tesadüfen o da bana duyuyormuş
Bak mesela bu konuyu açan üye normal yorum yazanlara da saldırmaya başladı.Bir de bekar olanlar da var yorum yazanlar arasında , konuyu hemen "Kocalarınız" seviyesine indirdi.Bunun gibi şeyler işte.Sana katılıyorum.Yapıcı yorumlar güç veriyor ama bazı üyelere gerçekleri dan dun söylemek şart oluyor.doğrudur gözlemlerimde genelde yorumcuların kırıcılığı dikkatimi çekiyor. insanlar kırılmak istemiyorsa kırmamalı. burası aslında dert paylaşım platformu,herkesin hatası var,keşkesi var. zaten gerçek hayatta şişiyoruz bari şurada keskin yargıları bırakalım
Bu konu aklima Ceren Hindistan vakasini getirdi..
love story vaaaaaavvvvvvv kıskandım bak iyiceBen ona daha önce ilgi duyuyordum ama asla açılmamıştım ve tesadüfen o da bana duyuyormuş
demınkı ozguvenı kımsede gormedımCok ustune gitmeyelim de kendine nasil asik etmis, taktik versin birazcikkk bekarlari da sebeplensin
Varya Şükürler olsun ki Allah korkum var ki ağlaya ağlaya bıraktım adamı. Adam karısına yapmadığı her boku bana yaptı ben o adamla 2 ay daha konuşsam karısının yüzüne bakmıcak seviyedeydi neyse ya
Mutsuz bi evlilik olmasa gözü dışarda olmazdı
Mutsuz bi evlilik olmasa gözü dışarda olmazdı
Adamın ne mal olduğunu bilip devam etmek bende bununla aynı zihniyetim diyor..“Belki de kadında bunun gibi” ne demek ??
sen hangi seviyedeydin?Varya Şükürler olsun ki Allah korkum var ki ağlaya ağlaya bıraktım adamı. Adam karısına yapmadığı her boku bana yaptı ben o adamla 2 ay daha konuşsam karısının yüzüne bakmıcak seviyedeydi neyse ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?