Artık evli olduklarını gizleme gereği bile duymuyorlar

Evlenip boşanmış olmak suç mu!!!
Karaktersiz olmasın insan, aynı yukarıda anlattığınız gibi karaktersizlerden...

doğrudur gözlemlerimde genelde yorumcuların kırıcılığı dikkatimi çekiyor. insanlar kırılmak istemiyorsa kırmamalı. burası aslında dert paylaşım platformu,herkesin hatası var,keşkesi var. zaten gerçek hayatta şişiyoruz bari şurada keskin yargıları bırakalım

Büyük ihtimal evlisiniz herhalde geçici heves falan ? Belkide heves falan değilim ki bence değildim mutsuz bi evliliği olduğu için mutluluk arıyordu bence
Hepsi yalan asla inanma..nefret ediyorum bu pisliklerden.malesef geçici hevestiniz.bu sizin suçunuz değil sizinle alakalı bı durumda değil.o pis adamın pis karakteri boyleymiş

Mutsuz evliliginde karisiyla sevisip cocuk mu yapmis?
Kadin silah zoruyla tecavuz mu etmis adama acaba?
Yada sevmedigi kadinla sevisecek kadar midesiz mi sevgiliniz?
sevgili demesek sevgılılık terimine saygııı lütfen ahaaaa.buna başka şey dıyordu bizim kız ama hep banlanıyordu ben yazmayacağım o yüzden

Boşanmış olan neyse de evli olan büyük sıkıntı.İnsanlar evlenip boşanabilir bunu göz ardı edebilirsin.Bir arkadaşım bu şekilde evlendi şuan 2 çocuğu ve mükemmel bi evliliği var (Maşallah )
İyi ki söylemiş sonunda ya hiç söylemeseydi ve bırakamıycak hale gelseydin.Mutsuzsa boşanmalı Allah karısının gözünü açsın ne diyelim..

Ağlaya ağlaya bırakmasan güle oynaya metres olurdun.adam karımı boşamam demiş,kapiş

Ben ona daha önce ilgi duyuyordum ama asla açılmamıştım ve tesadüfen o da bana duyuyormuş

bak sen şu tesadüfe..
hiç hayat tecrüben yok senin. adam ona ilgin olduğunu anlayınca değerlendirmiş fırsatı sen yada başka bir kız öğrenci farketmezdi onun için.

Bak mesela bu konuyu açan üye normal yorum yazanlara da saldırmaya başladı.Bir de bekar olanlar da var yorum yazanlar arasında , konuyu hemen "Kocalarınız" seviyesine indirdi.Bunun gibi şeyler işte.Sana katılıyorum.Yapıcı yorumlar güç veriyor ama bazı üyelere gerçekleri dan dun söylemek şart oluyor.

Yuzugunu saklamamis bu zamana kadar niye farketmediniz .Bosanmis olsa cikarirdi
.
Adam icin normal birsey heralde kalkmis gitmiş .Garip ..

Lütfetmişsin! Bırakmasaydın?
Bence sen şükret ki adam evli olduğunu söylemiş.
Sen bu adamla iki ay daha konuşup evli olduğunu sonra öğrenseydin, her şeye eyvallah eder ayrılmazdın...
2 haftada bu hale geldiysen, adamı savunup karısını suçlayabiliyorsan, 2 ayda bu adam seni kuklası yapardı...
l

Mutsuz bi evlilik olmasa gözü dışarda olmazdı

Böyle konulara yazmak istemiyorum normalde, sinirim bozuluyor.
İşim gereği erkeklerin çoğunlukta olduğu ortamlardayım hep. Ortağım erkek olduğu için de o çok beyefendi, eşinden çocuklarından sevgiyle bahseden, açıp bana aşkla eşinin fotoğrafını gösteren adamların ben odadan çıktığım an nasıl metres muhabbeti yaptıklarını çok iyi biliyorum.
Bu muhabbetler onlar için o kadar olağan ki bu muhabbete girdikleri erkeklerle samimi olmaları da gerekmiyor. İlk kez girdikleri ortamda bile bu muhabbeti yapmaya çekinmiyor birçoğu.
O 2. kadınlara "çok mutsuzum" ayağı yaptıklarına eminim.
Sadece zengin olanlar değil, her kesimden erkek yapıyor bunu. Demircinin çırağı da anlatıyor, paraya para demeyen mühendis de...

Böyle yalanlara inanmayın. Evli olduğunu öğrenmişsiniz artık uzak durun. Ama mutsuz, ama ben farklıydım diye kendinizi kandırmayın. Adam karısı çocuğuyla hayatına devam eder, olan size olur.

sen hangi seviyedeydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…