Beğenmez
Evli olduğum için benim yorumumu beğenmedi...
Ayni yorumu bekar birinden duymak hoşuna gidecek mi bakalım...
Klasik eşini aldatan erkek yalanları,zorla evlendim,mutsuzum,eşim beni sevmiyor,eşim benimle ilgilenmiyor,eşim kavgacı bilmem ne liste uzar gider.
Mutsuz olan birisi çocuk yapar mı sizce hadi 1. oldu 2.çocuğuda yapmış adam.
Hem pastam dursun hem karnım doysun sözünü uyguluyor adam şuan.
OlabilirAdam sürekli annesinin evinde ortada evlilik yok ki belki kadında bunun gibi
Mutsuz bir evlilik olması eşinin gözünün dışarda olmasını mı gerektirir ?Mutsuz bi evlilik olmasa gözü dışarda olmazdı
Anne olunca masum ve mağdur mu oluyor ? Olabilir dedim ki hala öyle bi ihtimal varAklina her geleni soyleme o halde, hele 2 cocuk annesi hiiiç tanımadığın ve yuksek ihtimalle masum ve mağdur bi kadin hakkinda oyle cirkin imalarda bulunma..
Olabilir
Sonucta evli
Bosanmiycak
Kendini daha fazla kandirma
arkadaslar biraz daha düşünceli yorumlar atılmalı . derdini açan sert bi dille eleştirilecekse kapansın site gidelim. doğru bi durum değil ama herkesin başına herşey gelebilir. ne demek gönül eğlendirmiş,kalben ve bilmeden ilgi duymuş insana böyle yorum atılmaz.
bana kalırsa muhattap daha sakın olma, yüreğinin oyununa gelip. kimler kimler gelir daha önüne kala kala bu yalan söyleyen insana mı kaldın..
Adam sürekli annesinin evinde ortada evlilik yok ki belki kadında bunun gibi
Mutsuz bi evlilik olmasa gözü dışarda olmazdı
Ben itham falan etmedim sadece bilmiyorum aklıma çok şey geliyor
Ya ben anlamıyorum ki bu yüklenişler niye ? Ne yapabilirim bilmeden 3 hafta onunla konuştuysam benim mi suçumhımmm seni çok seviyo,çocukları karısıyla yapmış ama mutluluğu sende bulmuş.aman yapış ki kahrından ölmesin adamcağız.istemediği karısının evine aidati bırakmak için iki kere gitmişde o bebeler öle olmuş.yoksa annesiyle yaşıyo sakın aklına başka bişe gelmesin mazallah.ha bide evlilik kurumu da neymiş bizim sadece aşka saygımız var.çok saygı duyuyorum şu an sana afferin.
Mutsuz bi evlilik olmasa gözü dışarda olmazdı
Beğenmez
Çünkü "ayy yazık adama zorla evlendirilmiş zorla yatağa sokulup çocuk yaptırılmış ama karısından nefret ediyor gerçek aşkı sende bulmuş bence bırakma çünkü aşk kolay bulunmuyhgdfjfk" şeklinde bi yorum bekliyordu
Duymak istedigin ne acaba bizden?Mutsuz bi evlilik olmasa gözü dışarda olmazdı
Ama o olay tamamen saçmalık mide yorucu bir olay.Ben buna katilmiyorum mutsuz olan cocuk yapamaz derken burada ne kavgali bosanicak ciftlerin hamile kaldigini okuyoruz.
Cevremde iki tanidigim var.Biri kadin ve hayati boyunca esinden cok agir acilar gordu nefret eder cocuk sahibi oldu
Erkek olan da sevemedi gitti oda cocuk sahibi oldu.
Kadin veya erkek sevmedigine kavusanlar da cocuk sahibi olabiliyor.
Hayat kadiniyla beraber oldugunda kadin korunmasa o kadinda hamile kalir.
Gokhan Tepenin bir sarkisi var Lafuguzaf sarki cok guzel naif bir sarki kavusamadiginda bahsediyorve klipte adamin cocuklarinin fotografi var baskasiyla evlenmis ama o kisiyi unutamiyor.
Ya ben anlamıyorum ki bu yüklenişler niye ? Ne yapabilirim bilmeden 3 hafta onunla konuştuysam benim mi suçum
Sadece sen suçlusun demiyor kimse ... aynı anda ikinizde suçlusunuzYa ben anlamıyorum ki bu yüklenişler niye ? Ne yapabilirim bilmeden 3 hafta onunla konuştuysam benim mi suçum
.Hep diyordum ki böyle birşey yaşarsam eşine söylerim falan ama yaşayınca öyle olmuyor çünkü o adamı seviyorum bunu derken utanıyorum ama seviyorum
Yapacağın basit evli olduğunu ögrendiğin an görüşmeyi keseceksin unutacaksın,ama sen hala mutsuz vs diyorsun evlerinin içini bilemezsin eşini tanımıyorsun bile,bu tür erkekletrin klasik yalanı diyoruz sen olmazsan başkası olur hatta aynı anda bir sürü kadınla görüşenler bile oluyorYa ben anlamıyorum ki bu yüklenişler niye ? Ne yapabilirim bilmeden 3 hafta onunla konuştuysam benim mi suçum
Bence siz o yalana inanmaya da ve belki hatta evliyken sevgilisi olmaya bile niyetlisiniz. Burda konu açma sebebiniz ne anlamadım. Evli iki çocuklu bir adam hele ki amca kiziula evli. Boşanıp sizinle mi evlenecek? Sizden sıkılınca da başka bir öğrencisiyle sizi aldatır hepsi bu ...Büyük ihtimal evlisiniz herhalde geçici heves falan ? Belkide heves falan değilim ki bence değildim mutsuz bi evliliği olduğu için mutluluk arıyordu bence
Aa bu ne demek şimdi . ÇirkinleştinAnne olunca masum ve mağdur mu oluyor ? Olabilir dedim ki hala öyle bi ihtimal var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?