Artık evli olduklarını gizleme gereği bile duymuyorlar

Ben şöyle düşünüyorum evet bir erkek yada kadın evliliğinde mutsuz olduğu halde bir çok nedenden dolayı boşanmıyor olabilir, ve bir başkasına gerçekten aşık olabilir. Ama gerçekten başkasına aşık olmuş biri için bir eş ve o eşle yaşanan o ev zulm gibi olur ve ne yapar ne eder kafasına boşanmayı koyar ve boşanır da, birde ahkaksız yalancı, flört etmeyi hobi haline getirmiş tipler vardır, bunlar giderler liseliler gibi aşk yaşarlar, eğlenirler, keyiflerine bakarlar size bin tane yalan söylerler ama o eşlerinden asla boşanmazlar! Çocuklarını bırakmazlar. Sizin durumunuz da farksız, amcama söz verdim boşanmıyorum nedir ya?! Hiç kimse birisine verdiği söz yüzünden tüm hayatını hiç etmez. Neyse biz ne desek faydasız, yaşayıp görecek olan sizsiniz

Evli olduğum için benim yorumumu beğenmedi...
Ayni yorumu bekar birinden duymak hoşuna gidecek mi bakalım...
Beğenmez
Çünkü "ayy yazık adama zorla evlendirilmiş zorla yatağa sokulup çocuk yaptırılmış ama karısından nefret ediyor gerçek aşkı sende bulmuş bence bırakma çünkü aşk kolay bulunmuyhgdfjfk" şeklinde bi yorum bekliyordu

Ben buna katilmiyorum mutsuz olan cocuk yapamaz derken burada ne kavgali bosanicak ciftlerin hamile kaldigini okuyoruz.

Cevremde iki tanidigim var.Biri kadin ve hayati boyunca esinden cok agir acilar gordu nefret eder cocuk sahibi oldu
Erkek olan da sevemedi gitti oda cocuk sahibi oldu.

Kadin veya erkek sevmedigine kavusanlar da cocuk sahibi olabiliyor.

Hayat kadiniyla beraber oldugunda kadin korunmasa o kadinda hamile kalir.

Gokhan Tepenin bir sarkisi var Lafuguzaf sarki cok guzel naif bir sarki kavusamadiginda bahsediyorve klipte adamin cocuklarinin fotografi var baskasiyla evlenmis ama o kisiyi unutamiyor.

Mutsuz bi evlilik olmasa gözü dışarda olmazdı
Mutsuz bir evlilik olması eşinin gözünün dışarda olmasını mı gerektirir ?
Her evlilikte zor zamanlar olabilir . Her gün mükemmel olamaz .
Hiç bir sebep bu durumda yaptıklarını ve senin bu yorumunu haklı çıkarmaz .
Bir daha görüşmemekle kendine en büyük iyiliği yapmış olursun . Eşini falan da asla boşamaz . Kendini kandırma seviyorum diyerek çünkü o seni sevmiyor ...

Derdini açan adamın evli olduğunu öğrendiğindeki hayal kırıklığını yazsaydı, hepimizin başımızın üstünde yeri vardı.

Karısını aldatmaya çalışan ve defalarca aldattığını söyleyen adama savunma yazınca kusura bakmayın, anlayışımız rafa kalkmış oldu demek...
Kadın da suçlu zaten. Elinde tutamadı. Adamın gözü dışarı kaydı.

Adam sürekli annesinin evinde ortada evlilik yok ki belki kadında bunun gibi

Ben itham falan etmedim sadece bilmiyorum aklıma çok şey geliyor

Ya ben anlamıyorum ki bu yüklenişler niye ? Ne yapabilirim bilmeden 3 hafta onunla konuştuysam benim mi suçum

Emin olun mutsuz evliliği olanlar, ilişki terapistine, psikoloğa yada avukata gidiyor. Gözü dışarıda olanların zaten gözleri hep dışarıda, onların yapısı bu! Şu yorumunuz çok çiğ ve inanmaya meyilli

Aynen canım...

Destek değil,köstek olunca bizden kötüsü yok

Ama o olay tamamen saçmalık mide yorucu bir olay.
Arası bozuk olduğu, evliliği bitiş noktasına geldiği halde hala çiftleşmekten vazgeçemeyen karakterdeki insanların yaşadığı hayat o.
Ve sevmediği insandan dünyaya bir birey getirecek kadar da bilinçsizler.
Şarkı da Tepe'ye ait değil Türkmen'e ait.
Bu tarz klipler bu gibi olayları normalleştirmeye çalışan klipler. Normal sayılıyor ama değil, bir nevi dolaylı ihanet.

Ya ben anlamıyorum ki bu yüklenişler niye ? Ne yapabilirim bilmeden 3 hafta onunla konuştuysam benim mi suçum

Yoo şu an senin adama kızgın olman ve arkada bırakmaya çalışman gerekiyordu.
Onun yerine adamın haklı olabileceği noktaları arıyorsun, üstelik bunu yaparken aldatılan kadını alttan alta suçluyorsun.

Sadece sen suçlusun demiyor kimse ... aynı anda ikinizde suçlusunuz

Hep diyordum ki böyle birşey yaşarsam eşine söylerim falan ama yaşayınca öyle olmuyor çünkü o adamı seviyorum bunu derken utanıyorum ama seviyorum
.

Ama seviyorum deme artık .. adam sana yamuk yapmış de ki “ Allah belasını versin , ş...z bilmem ne , bundan sonra ne yapmam lazım böyle insanlara çatmayayım diye ... o zaman bu kadar tepki almazsın ... hala seviyorum nedir ya

Yapacağın basit evli olduğunu ögrendiğin an görüşmeyi keseceksin unutacaksın,ama sen hala mutsuz vs diyorsun evlerinin içini bilemezsin eşini tanımıyorsun bile,bu tür erkekletrin klasik yalanı diyoruz sen olmazsan başkası olur hatta aynı anda bir sürü kadınla görüşenler bile oluyor

Büyük ihtimal evlisiniz herhalde geçici heves falan ? Belkide heves falan değilim ki bence değildim mutsuz bi evliliği olduğu için mutluluk arıyordu bence
Bence siz o yalana inanmaya da ve belki hatta evliyken sevgilisi olmaya bile niyetlisiniz. Burda konu açma sebebiniz ne anlamadım. Evli iki çocuklu bir adam hele ki amca kiziula evli. Boşanıp sizinle mi evlenecek? Sizden sıkılınca da başka bir öğrencisiyle sizi aldatır hepsi bu ...

terbıyesız ya
sinirim oynadı
boyle adamlar evlenmesın bı zahmet bırde cogalıyorlar bunlar olan cocuklara oluyor
sansınız varmıs erkenden ogrenmıssınız sızı dusurdugu duruma bakın ...
gecmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…