- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
Ama o olay tamamen saçmalık mide yorucu bir olay.
Arası bozuk olduğu, evliliği bitiş noktasına geldiği halde hala çiftleşmekten vazgeçemeyen karakterdeki insanların yaşadığı hayat o.
Ve sevmediği insandan dünyaya bir birey getirecek kadar da bilinçsizler.
Şarkı da Tepe'ye ait değil Türkmen'e ait.
Bu tarz klipler bu gibi olayları normalleştirmeye çalışan klipler. Normal sayılıyor ama değil, bir nevi dolaylı ihanet.
Soylemek istediklerim +1Derdini açan adamın evli olduğunu öğrendiğindeki hayal kırıklığını yazsaydı, hepimizin başımızın üstünde yeri vardı.
Karısını aldatmaya çalışan ve defalarca aldattığını söyleyen adama savunma yazınca kusura bakmayın, anlayışımız rafa kalkmış oldu demek...
Kadın da suçlu zaten. Elinde tutamadı. Adamın gözü dışarı kaydı.
Şuan sizin konunuza yorum yapanların hepsi evli mi de kocalarının peşine düşsün,insanlar sizi düşünüyor sitede açılmış binlerce konu var belki böyle adamın yalanlarına inanmayın diye yazıyorlar.Öyle. Ben güzelce derdimi yazdım herkes kendi kocasının peşine düştü.
Senin kadar bunu diyebilecek basit bi kadının kocası ne olabilir acaba en fazla ?Bizim kocalarımız senin gibisini s.kmeye tenezzül etmez...
Bu baya samimi olunan, “ sürekli “ diye bahsedilen süre 3 hafta mı?
Herhalde her yorumu okumadınız uyarıdan çok daha farklı şeyler yazıyorlarŞuan sizin konunuza yorum yapanların hepsi evli mi de kocalarının peşine düşsün,insanlar sizi düşünüyor sitede açılmış binlerce konu var belki böyle adamın yalanlarına inanmayın diye yazıyorlar.
Ahahhahaah hiç güleceğim yoktu.ayol bize ne hacet.bu b.ku yiyen kendini senden nasıl kurtaracağını biliyomuş.baksana adam “amcamın kızıyla evliyim,amcama sözüm var,karımı boşayamam”demiş,kendini kurtarmış sendenŞuan herkes kocasını kurtarma peşine düşmüş
Mesela bu yorumunuzu okuyunca adamı haklı çıkarma çabanız var gibi görünüyor. Bakın var demiyorum, sizin yorumunuz bunu gösteriyor diyorum. Çünkü şerefli fakat mutsuz evlilikleri olan insanlar ayrılmayı seçer aldatmayı değil.Mutsuz bi evlilik olmasa gözü dışarda olmazdı
Yok 1 yoldur konuluyordum da evli olduğunu yenş öğrendim daha ne olucaktı ya ?he 3 haftada severek ayrılmış konu sahibesi..
he 3 haftada severek ayrılmış konu sahibesi..
Bizim evliliklerimiz kocamızla nasıl alaka kurdun valla kafanı yaşamak isterdimŞuan herkes kocasını kurtarma peşine düşmüş
imzaaa .netEVLİ
ADAMLARDAN
UZAK
DURUNUZ
Büyük ihtimal evlisiniz herhalde geçici heves falan ? Belkide heves falan değilim ki bence değildim mutsuz bi evliliği olduğu için mutluluk arıyordu bence
Derdini açan adamın evli olduğunu öğrendiğindeki hayal kırıklığını yazsaydı, hepimizin başımızın üstünde yeri vardı.
Karısını aldatmaya çalışan ve defalarca aldattığını söyleyen adama savunma yazınca kusura bakmayın, anlayışımız rafa kalkmış oldu demek...
Kadın da suçlu zaten. Elinde tutamadı. Adamın gözü dışarı kaydı.
banlanacaksınız ama geçmiş olsun keşke yazmasaydınız
Başıma birşey gelmeden çıksam iyi olacak bu konudan
Mutsuz bi evlilik olmasa gözü dışarda olmazdı
Anne olunca masum ve mağdur mu oluyor ? Olabilir dedim ki hala öyle bi ihtimal var
Şuan herkes kocasını kurtarma peşine düşmüş
Al benden de o kadar . Kendimi zor tutuyorum her an banlanabilirim
Başıma birşey gelmeden çıksam iyi olacak bu konudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?