Artık evli olduklarını gizleme gereği bile duymuyorlar

Zaten ben cok duygusal biriyim hayatta cok zorlaniyorum kesin dogrularim var boyle olaylar da var ve gercekler,bunlarla bu keskinligimi azaltmak istesem de normal gelmiyor.

Yine bir ornek veriyim evlendigi esinin ben baskasina asiktim kiz beni terk etti bunu bil diyerek evlendigini ve o evlendigi kisiden cocuk sahibi oldugunu biliyorum bunlar evlendigi bayanin anlattiklari yani..

Her asik kisi askisina karsilik bulamiyor kadin veya erkek yalniz kalmak istemiyor evleniyor anlatmak istedigim oydu yani..

Son düzenleme:
Soylemek istediklerim +1

Öyle. Ben güzelce derdimi yazdım herkes kendi kocasının peşine düştü.
Şuan sizin konunuza yorum yapanların hepsi evli mi de kocalarının peşine düşsün,insanlar sizi düşünüyor sitede açılmış binlerce konu var belki böyle adamın yalanlarına inanmayın diye yazıyorlar.

Herhalde her yorumu okumadınız uyarıdan çok daha farklı şeyler yazıyorlar

Böyle bir tipe git diyerek iletişiminizi kesmeniz iyi olmuş fakat yorumlarınıza bakınca aklınızda bir "Acaba?" kalmış gibi duruyor.

Sizin yazdıklarınıza dayanarak eleştiriyor insanlar. Mesela "Mutlu değilim." yalanına inanmış gibi yorumlamışsınız.

Mutsuz bi evlilik olmasa gözü dışarda olmazdı
Mesela bu yorumunuzu okuyunca adamı haklı çıkarma çabanız var gibi görünüyor. Bakın var demiyorum, sizin yorumunuz bunu gösteriyor diyorum. Çünkü şerefli fakat mutsuz evlilikleri olan insanlar ayrılmayı seçer aldatmayı değil.
Fakat konu dahilindeki adamsı ne şiş yansın ne kebap modunda. Mutsuzluktan ölüyor ama sevişmekten de geri kalmıyor.

Umuyorum bir daha bu tiple iletişim kurmaz ve hayalinizdeki gibi biriyle karşılaşirsiniz.

Sen "Ben Erasmus yapıcam sevgili de yapıcaağğmm" diye ağlayan kız değil misin, o zaman "Sen bu koca merakıyla Erasmus falan çok yaparsın" demiştim de bana çemkirmiştin. Derdin okul bitirmek yerine şimdi de evli öğretim görevlileriyle ilişki yaşamak mı? Valla kaçıncı ilişkin için açtığın konu sayamıyorum artık, o kadar çok erkek değiştiriyorsun. Evli erkeklere kadar sarmışsın, şaka gibi. İnşallah hayal aleminde yaşadığın ilişkilerdir, yoksa üniversite çağında bir kızın düştüğü şu hal acınası.

Şuan herkes kocasını kurtarma peşine düşmüş
Bizim evliliklerimiz kocamızla nasıl alaka kurdun valla kafanı yaşamak isterdim
Kimse kocasının derdinde değil senin o kişiyi savunmana ve haklı çıkarmaya çalışmana tepkiliyiz ama anlayana .
Duygularını bi kenara bırak ve gerçekleri kabul et .
Adam ciddiye gelememiş ve söylemiş her şeyi .
Yorumlarını okudukça layığını bulmuşsun diyorum hemcinsin olarak utanıyorum zihniyetinden yazık ...

Büyük ihtimal evlisiniz herhalde geçici heves falan ? Belkide heves falan değilim ki bence değildim mutsuz bi evliliği olduğu için mutluluk arıyordu bence

Hı hı sen böyle kandır kendini
Yaş 12 falan sanırım?
Alacağını alana kadar tüm aldatan erkekler mutsuz evliliğinde
Ha sonra ne mi oluyor?
Senin gibi konuştukları kadınlar boşan diye tutturup yada karısı tarafından yakalanınca
Karısına salya sümük ağlayıp
Aklımı çeldi seni seviyorum boşanmak istemiyorum

Sonra ortada kalan siz oluyosunuz...

konu sahibinin ilk açıklamasında ben adamı savunur tavrını yakalayamadım işin aslı. üzgün oluşunu, adamla yolları kestiğini okudum. ve ilk yorum, geçici hevessiniz zaten..:))
bu acımasızlık benım için

Ayy ciddiye alıp yazmayın yaa lütfen önceki konusuna bakın daha 19 Ağustos'ta açmış 1 hafta olmuş hadi konuda da 1 haftadır konuşuyoruz demiş en fazla 2 hafta! ve bu konu sahibi 2 haftada evli adamın onun aşkından ölüp bittiğine geçici heves olmadığına kendini acayip inandırmış!!

Kaldı ki.konu sahibine açılan peşinden koşan da adam değil kendisi hocadan hoşlanmış ınstagramdan mesaj atmış gayet ciddi cevap vermiş adam sınra okulda yine yanına gidince buluşma teklif etmişmiş bir ınstagramda yazmayla yani hoca bildiğimiz abaza. Ama asıl olay konu sahibinin daha 2 haftada vay beni seviyor ben geçici heves değilim karısı karılık yapmıyor da ondan demesi. adama ilgisini belli eden o 2 haftada adamın onu sevdiğine inananda o bu adam evli midir diye düşünmeden bir de eee hangi erkek olsa bu fırsatı kaçırmaz

Mutsuz bi evlilik olmasa gözü dışarda olmazdı

Anne olunca masum ve mağdur mu oluyor ? Olabilir dedim ki hala öyle bi ihtimal var

Şuan herkes kocasını kurtarma peşine düşmüş

su yazdıklarınızdan anladıgım sız adamın evlı oldugunu bıle bıle gorustunuz
kendısı agzıyla evlı oldugunu ıtıraf edınce ısın dusunme boyutuna gırmıs gıbı rol yapıyorsunuz
aslında dusununce bırbırınıze cok denksınız
keske sız ıkınız bırlıkte olsanız
ıkınızde aynı ayarsınız

keske o kadıncagızın sucu olmayan tek kısının yanı esının kadının bu rezaletden kurtulma sansı olsa!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…