- 9 Nisan 2011
- 544
- 522
- 323
Anlamıyormusun?minareyi çalmışsınız kılıfını hazırlıyorsun.sana burda birsürü mantıklı yorum yapıldı sen hala yok mutsuz,yok bana değer veriyo,yok sen evlisin gocundun bka bla bla .Ya ben anlamıyorum ki bu yüklenişler niye ? Ne yapabilirim bilmeden 3 hafta onunla konuştuysam benim mi suçum
Yeter ya bende onu diyorum zaten adam evli zaten buğun bana kalkıp boşanıcam dese ne diyorsun sen derdim ve karısını daha önce aldattığını duyunca boşanması gerektiğini söyledim ben anlamıyorum ki benim suçum ne ? Bugun olsun diyip karısıyka geçirmesi gereken her dakikayı onunla geçire bilirdim hatta daha neler neler ama yapmadım diyorum hala adam evli diyorsunuz. Bende onu diyorum ya zaten sevdiğim adam evli çıktı hepsi buDuymak istedigin ne acaba bizden?
Adam ..bosanamam akraba evliligi bu, amcama sozum var..demis
Bittiiiii..
Seni sevse ne olur sevmese ne olur bu sözden sonra.?
Tamam sana asik ok
Eee sonuc?
Adam evli
Ya ben anlamıyorum ki bu yüklenişler niye ? Ne yapabilirim bilmeden 3 hafta onunla konuştuysam benim mi suçum
Ya ben anlamıyorum ki bu yüklenişler niye ? Ne yapabilirim bilmeden 3 hafta onunla konuştuysam benim mi suçum
Şuan herkes kocasını kurtarma peşine düşmüşYoo şu an senin adama kızgın olman ve arkada bırakmaya çalışman gerekiyordu.
Onun yerine adamın haklı olabileceği noktaları arıyorsun, üstelik bunu yaparken aldatılan kadını alttan alta suçluyorsun.
Haklısın da burda normal yorum yazanlara cırlayan konu sahipleri yüzünden insanlar da acımasız oldu.İyi bişey diyorsun mesela , yaşadığı olaya sinirlenmiş , iyi bişey yazdığın halde senden çıkarıyor sinirini.Millet de umursamıyor haklı olarak.Düzgünce cevap veren üyelere bir kere bile kötü bişey yazıldığını görmedim.Öyle kibar , derdini düzgün anlatan üyelere kötü yorum yazan olursa diğer üyeler o kötü yazan üyeyi linç ediyor hatta.Forumda takıldıkça bu dediklerimi anlarsınız.arkadaslar biraz daha düşünceli yorumlar atılmalı . derdini açan sert bi dille eleştirilecekse kapansın site gidelim. doğru bi durum değil ama herkesin başına herşey gelebilir. ne demek gönül eğlendirmiş,kalben ve bilmeden ilgi duymuş insana böyle yorum atılmaz.
bana kalırsa muhattap daha sakın olma, yüreğinin oyununa gelip. kimler kimler gelir daha önüne kala kala bu yalan söyleyen insana mı kaldın..
daha önce konu açmıştım üniversitemde benim hocam olan biriyle 28 yaşında konuşmaya başlamıştık baya samimi olmaya başlamıştık sürekli mesajlaşıyorduk o hastanede gece nöbete falan kalıyordu o zamanlar sürekli telefonda konuşuyorduk o evdeyken bile sürekli mesajlaşıyorduk sürekli zamanı gelince anlatıcagı olduğunu söylüyordu bende eski fotolarında yüzügünü görmüştüm ama telefonda sormak istemedim bugun buluştuk dedimki anlatacağını biliyorum saklama artık falan dedim daha önce evlenip boşandın demi dedim hayır dedi ben çok mutlu oldum sonra bana dediki evlendim ama boşanmadım. Amcasının kızıyla evliymiş 2 çocukları varmış biri daha yeni doğmuş bana diyormuş mutsuz bi evliliğim var ayrılacaktım ama amcama bi söz verdim falan dedi bende dedim ki sen çocuklarınla ilgilenmen gereken vakitte benimle konuşup benimle mi buluşuyorsun dedim sonra ona git dedim en son kalktı gitti. Hala aklım almıyor benimle ne planlar yapmıştı ya karısıyla gitmesi gereken her yere benimle gitmek istiyordu. Allahım ben kime ne yaptım acaba daha önceki konuştum kişide evlenip boşanmış çıkmıştı
Şuan herkes kocasını kurtarma peşine düşmüş
Ya öyleydi o yüzden şimdide evli çıktı yazıyorum ya sabır yailk konunu hatirliyorum. 19 agustosta yazmistin. baslikta "yasak olan hersey" diye basliyor. bence sen evli oldugunu bilerek gorusmussun gibime geliyor...
Şuan herkes kocasını kurtarma peşine düşmüş
Elinde hic bi veri olmadan, ahlaksiz herifi sana aşık romeo ve kendini de esas kadın göstermek için o kadına çirkin ithamlar ve imalarda bulunuyorsun..Anne olunca masum ve mağdur mu oluyor ? Olabilir dedim ki hala öyle bi ihtimal var
Öyle. Ben güzelce derdimi yazdım herkes kendi kocasının peşine düştü.Iyyyy
Konuştukça batıyorsun...
daha önce konu açmıştım üniversitemde benim hocam olan biriyle 28 yaşında konuşmaya başlamıştık baya samimi olmaya başlamıştık sürekli mesajlaşıyorduk o hastanede gece nöbete falan kalıyordu o zamanlar sürekli telefonda konuşuyorduk o evdeyken bile sürekli mesajlaşıyorduk sürekli zamanı gelince anlatıcagı olduğunu söylüyordu
Daha ne kadar çirkinleşebilirsin bilmiyorum ama merakla takip edeceğim :)Şuan herkes kocasını kurtarma peşine düşmüş
Çok tehlikeli cümleler bunlar.Okuyunca aklıma direkt evli adamla sevgili olan kadınlar geldi.Evliliğinde mutlu değil bence mutluluk arıyordu filan.İnanmayın bunlara.Düzgün adam sevmediği karısıyla seks de yapmaz.Hem sevmiyor hem birlikte oluyor.Ki sevmiyor değil bence seviyodur.Büyük ihtimal evlisiniz herhalde geçici heves falan ? Belkide heves falan değilim ki bence değildim mutsuz bi evliliği olduğu için mutluluk arıyordu bence
Öyle. Ben güzelce derdimi yazdım herkes kendi kocasının peşine düştü.
Bakın yeter. Herkese toplu cevap olsun yazdığım şeyin sonunu okumadan yorum yapmayın. Ben adamla sevdiğim halde ağlaya ağlaya vazgeçtim bugun. Ben size magdurlugumu anlattımokuduklarından anladığın buysa daha çok kandırılırsın sen bu hayatta..
Adam konu sahibini istiyor, çünkü kadinlik cazibe sevgi aşk hep onda, adam aradığını buldu..Emin olun mutsuz evliliği olanlar, ilişki terapistine, psikoloğa yada avukata gidiyor. Gözü dışarıda olanların zaten gözleri hep dışarıda, onların yapısı bu! Şu yorumunuz çok çiğ ve inanmaya meyilli
Öyle. Ben güzelce derdimi yazdım herkes kendi kocasının peşine düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?