Artık evli olduklarını gizleme gereği bile duymuyorlar

Ya ben anlamıyorum ki bu yüklenişler niye ? Ne yapabilirim bilmeden 3 hafta onunla konuştuysam benim mi suçum
Anlamıyormusun?minareyi çalmışsınız kılıfını hazırlıyorsun.sana burda birsürü mantıklı yorum yapıldı sen hala yok mutsuz,yok bana değer veriyo,yok sen evlisin gocundun bka bla bla .

Ne diyelim o zamparayı nolurr sen mutlu et de,karısı da onsuz mutlu olsun.seviyo seni işte daha ne diyeyim

Duymak istedigin ne acaba bizden?

Adam ..bosanamam akraba evliligi bu, amcama sozum var..demis

Bittiiiii..

Seni sevse ne olur sevmese ne olur bu sözden sonra.?

Tamam sana asik ok
Eee sonuc?

Adam evli
Yeter ya bende onu diyorum zaten adam evli zaten buğun bana kalkıp boşanıcam dese ne diyorsun sen derdim ve karısını daha önce aldattığını duyunca boşanması gerektiğini söyledim ben anlamıyorum ki benim suçum ne ? Bugun olsun diyip karısıyka geçirmesi gereken her dakikayı onunla geçire bilirdim hatta daha neler neler ama yapmadım diyorum hala adam evli diyorsunuz. Bende onu diyorum ya zaten sevdiğim adam evli çıktı hepsi bu

Ya ben anlamıyorum ki bu yüklenişler niye ? Ne yapabilirim bilmeden 3 hafta onunla konuştuysam benim mi suçum

senin suçun konuşmak değil. adama acıyan yorumların ve bunlara inanman.
aç gözünü diye yazılıyor o yorumlar.
adama kızgın olman lazımken kalkmış karısıda öyledir belki diye görüş bildiriyorsun.

Yoo şu an senin adama kızgın olman ve arkada bırakmaya çalışman gerekiyordu.
Onun yerine adamın haklı olabileceği noktaları arıyorsun, üstelik bunu yaparken aldatılan kadını alttan alta suçluyorsun.
Şuan herkes kocasını kurtarma peşine düşmüş

Haklısın da burda normal yorum yazanlara cırlayan konu sahipleri yüzünden insanlar da acımasız oldu.İyi bişey diyorsun mesela , yaşadığı olaya sinirlenmiş , iyi bişey yazdığın halde senden çıkarıyor sinirini.Millet de umursamıyor haklı olarak.Düzgünce cevap veren üyelere bir kere bile kötü bişey yazıldığını görmedim.Öyle kibar , derdini düzgün anlatan üyelere kötü yorum yazan olursa diğer üyeler o kötü yazan üyeyi linç ediyor hatta.Forumda takıldıkça bu dediklerimi anlarsınız.

ilk konunu hatirliyorum. 19 agustosta yazmistin. baslikta "yasak olan hersey" diye basliyor. bence sen evli oldugunu bilerek gorusmussun gibime geliyor...

Anne olunca masum ve mağdur mu oluyor ? Olabilir dedim ki hala öyle bi ihtimal var
Elinde hic bi veri olmadan, ahlaksiz herifi sana aşık romeo ve kendini de esas kadın göstermek için o kadına çirkin ithamlar ve imalarda bulunuyorsun..
Anne oldugu icin degil de, o rezil herifle evli olup senin gibiler tarafindan herif masum kadin suclu cikarildigi icin MAĞDUR, ikinize bakarak da cok cok MASUM bence..

Bu baya samimi olunan, “ sürekli “ diye bahsedilen süre 3 hafta mı?

Büyük ihtimal evlisiniz herhalde geçici heves falan ? Belkide heves falan değilim ki bence değildim mutsuz bi evliliği olduğu için mutluluk arıyordu bence
Çok tehlikeli cümleler bunlar.Okuyunca aklıma direkt evli adamla sevgili olan kadınlar geldi.Evliliğinde mutlu değil bence mutluluk arıyordu filan.İnanmayın bunlara.Düzgün adam sevmediği karısıyla seks de yapmaz.Hem sevmiyor hem birlikte oluyor.Ki sevmiyor değil bence seviyodur.

Amcakızıymışta mutlu değilmişte amcasına söz vermişte bla bla bla
Yavrum amcan silah zoruylamı kızının koynuna soktu 2 çocuk yaptırdı
Klasik zampara av peşinde

okuduklarından anladığın buysa daha çok kandırılırsın sen bu hayatta..
Bakın yeter. Herkese toplu cevap olsun yazdığım şeyin sonunu okumadan yorum yapmayın. Ben adamla sevdiğim halde ağlaya ağlaya vazgeçtim bugun. Ben size magdurlugumu anlattım

Adam konu sahibini istiyor, çünkü kadinlik cazibe sevgi aşk hep onda, adam aradığını buldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…