- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
- Konu Sahibi Karakedi1990
-
EvetBu konu için gerçekten intihara mı kalkıstın?
Çok araştırdım bulamadım kesin bir çözüm. Maddi durumum iyi deseler ki Amerikada tedavi gider 1 yıl tedavi olurum ama işte yok malesefDoktorlar caresi yok diyor aceba bitkisel tedavi de caresi varmi ?
Sevdiğim insan tarafından kabul edilmezsem ve bulaştırırsam diye korkuyorumYahu siz bu konuyu intihat edecek kadarkafaya taktıysanız, hayat daha sizi çok üzecek!
Ne alaka intihar?? Normal bir uçuk, dudakta 1 hafta kalıp geçiyor. Kendinizi ne çok bunaltmışsınız
Ne alaka? Senin değerin oranla mi ölçülecek? Yani evet, cinsellik hayatin gerçeği ama inan bu kadar sorum edecek bir şey yok. Allah bilir kimlerde var da kimse fark bile etmiyor. Sen kendi kendine neden böyle dert ediyorsun? Yapma lütfen. Seni seven insan zaten takilmaz. Takılacak olanla da işin olmasın benceEvet2 sene oldu hala alışamadım bu virüsün varlığına. Kendimi eksik değersiz mikroplu gibi görüyorum 2 senedir çalışma hayatım sosyal hayatım bitti. Hiçbir şeyden zevk alamıyorum. Bir daha eskisi gibi olamayacak olmak sürekli çıktı mı çıkar mı diye yaşamak çok yoruyor
Yorumunuz için çok teşekkürlerNe alaka? Senin değerin oranla mi ölçülecek? Yani evet, cinsellik hayatin gerçeği ama inan bu kadar sorum edecek bir şey yok. Allah bilir kimlerde var da kimse fark bile etmiyor. Sen kendi kendine neden böyle dert ediyorsun? Yapma lütfen. Seni seven insan zaten takilmaz. Takılacak olanla da işin olmasın bence
Gerçekten hiç gereği yok, kendini üzme. Ha sevgilin olur sorun eder o zaman üzülmek için sebebin olmuş olur da. Ortada bir şey yok, sorun yok kendine dert ettiğin şeye bak. Olan olmuş, çoğu insanın haberdar bile olmadığı bir sorun için kendini üzme. Valla 10 arkadaşıma genital herpes desem 9 u ne olduğunu bile bilmez.Yorumunuz için çok teşekkürler
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Hem psikolog hem psikiyatri yardımı alıyorum. Sanırım benim sorunum hala kabul edemiyor olmakCanım benim seni çok iyi anlıyorum. Öncelikle bu durumu kabullen. Kremi var, lazeri var... krem bile kullanıpta bir daha hiç çıkmadığını söyleyeni biliyorum. Öyle hiç geçmeyecek diye şartlandırma kendini tamamen geçebilir... doğal tedavi yöntemlerinide araştırmanı öneririm. Geçmezsede geçmez ne olmuş yani dünyanın sonu mu. Nasıl ki sigara, alkol içen biri kanser riskine sahipse bu virüste öyle bir şey o kadar abartılacak bir şey değil. Kimle beraber olup olmamayı istemek senin hakkın, senin bedenin, senin hayatın. Kendine eziyet etme. Sanıyor musun ki o nişanlın, sevgilin, hayatına girmiş veya girecek olan her kimse daha önce hiç biriyle beraber olmamış ? Sen böyle üzülürken o adam ohooo ne fındıklar kırmıştır bu yaşa kadar... bir tek sen olunca mı suç ? Bu virüs sadece cinsel yolla geçmiyor ki her yerden kapabiliyorsun çok yaygın... yaşadıkların psikolojini biraz etkilemiş normal olarak canım sağlıklı düşünemiyorsun. Bir uzman yardımı almanı kesinlikle öneririm.
Bu hayatta derdi olmayan kimse yok. Kronik rahatsızlığı olan, psikolojik hastalığı olan, ömür boyu ilaç kullanması gereken bir çok insan var. Kanser olup yenen var... şükür et. Hastalık olmasa başka türlü dertler var. Bir şey başına geldiyse neden ben demeyeceksin. Ne yapalım hayat böyle bir şey biraz tatlı biraz acı... Bide erkek arkadaşın kendisinde olmadığını söylemiş bu durumda cinsel yolla bulaşmış olma ihtimali yok ki başka yerden kapmışsındır ?Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Hem psikolog hem psikiyatri yardımı alıyorum. Sanırım benim sorunum hala kabul edemiyor olmak
İnanın bilmiyorumBu hayatta derdi olmayan kimse yok. Kronik rahatsızlığı olan, psikolojik hastalığı olan, ömür boyu ilaç kullanması gereken bir çok insan var. Kanser olup yenen var... şükür et. Hastalık olmasa başka türlü dertler var. Bir şey başına geldiyse neden ben demeyeceksin. Ne yapalım hayat böyle bir şey biraz tatlı biraz acı... Bide erkek arkadaşın kendisinde olmadığını söylemiş bu durumda cinsel yolla bulaşmış olma ihtimali yok ki başka yerden kapmışsındır ?
Çok teşekkürler yorumunuz içinİnsanların 80%inde bulunan bir şeyden bahsediyoruz
HIV falan oldunuz sandım ben de
Doktorlar istemeden, ısrar etmeden bakmıyorlar kontrollerde bile
Tedavisi olmadığı için
Her yıl, her normal kadın gibi pap testinizi yaptırıp geçeceksiniz
Bunda bir şey yok
aynen ya millet kanser olup iyileşiyor bilmemne bu arkadaş saçmalamış.Hayatim bitti nedir Allahaskina? Intihari dusunmussun neyin kafasini yasiyorsan artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?