- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi Kingdom9821
Valla ben bir tavşan gibisin denecek kadar şekil bozukluğu göremedim ki tavşan gibisin diye ön dişleri fazla önde olana denmiyor mu? Siz de böyle bir şey yok ki bence size tavşan gibisin diyenler bir göz muayenesine gitsinler akılları dalga geçmeye yetiyor ama gördüğünü doğru algılamaya yetmiyor belli ki ve üzgünüm akla estetik yapılmıyor o yüzden onlar üzülmeli siz değil.
Bence gayet güzelsiniz dudakları hiç yok gibi olan bir sürü kız var tanıdığım sizin dudaklarınız gayet güzel duruyor her ne kadar yandan görüyor olsam da şuan gördüğüm kadarıyla ne çeneniz de bir tuhaflık var ne de dudağınızda bu arada burnunuz da çok güzel
bir de gıdınız var sanırım ben o kadar çok istiyorum ki biraz da benim gıdım olsun diye o boyun kısmımın böyle etli durmasını ben o kadar çok istiyorum ki ve öyle olan kızları da çok beğeniyorum bence çok güzel duruyor hafif bir tombulluk gıdıda çok güzel duruyor sizinkisi de tam o kıvamda galiba çok güzel bence
üzülmeyin sizle dalga geçene siz de lafı oturtun geride kalmayın inanın bana sizin tüm vucudunuz estetik olsa ve tüm güzellik ölçülerine uygun olsanız bile bir kusur mutlaka bulurlar o yüzden güzellik denen şey belli bir ölçüye göre tanımlanamaz, belli bir standardı yoktur bana göre görecelidir Allah herkesi farklı yaratmıştır size çirkin diyen kendisine baksın bakalım sizde gördükleri kadar az kusur mu bulacak kendinde