Artık her gece ağlıyorum

Valla ben bir tavşan gibisin denecek kadar şekil bozukluğu göremedim ki tavşan gibisin diye ön dişleri fazla önde olana denmiyor mu? Siz de böyle bir şey yok ki bence size tavşan gibisin diyenler bir göz muayenesine gitsinler akılları dalga geçmeye yetiyor ama gördüğünü doğru algılamaya yetmiyor belli ki ve üzgünüm akla estetik yapılmıyor o yüzden onlar üzülmeli siz değil. :KK51: Bence gayet güzelsiniz dudakları hiç yok gibi olan bir sürü kız var tanıdığım sizin dudaklarınız gayet güzel duruyor her ne kadar yandan görüyor olsam da şuan gördüğüm kadarıyla ne çeneniz de bir tuhaflık var ne de dudağınızda bu arada burnunuz da çok güzel :KK36: bir de gıdınız var sanırım ben o kadar çok istiyorum ki biraz da benim gıdım olsun diye o boyun kısmımın böyle etli durmasını ben o kadar çok istiyorum ki ve öyle olan kızları da çok beğeniyorum bence çok güzel duruyor hafif bir tombulluk gıdıda çok güzel duruyor sizinkisi de tam o kıvamda galiba çok güzel bence :KK45: üzülmeyin sizle dalga geçene siz de lafı oturtun geride kalmayın inanın bana sizin tüm vucudunuz estetik olsa ve tüm güzellik ölçülerine uygun olsanız bile bir kusur mutlaka bulurlar o yüzden güzellik denen şey belli bir ölçüye göre tanımlanamaz, belli bir standardı yoktur bana göre görecelidir Allah herkesi farklı yaratmıştır size çirkin diyen kendisine baksın bakalım sizde gördükleri kadar az kusur mu bulacak kendinde :lülülü:

Canım bu kadar üzülme kendi paranı kazanınca jawline estetiği olursun kurtulursun. O zaman kimseden izin alman da gerekmez

Canım sen niye ağlıyorsun. Yazık değil mi güzel gözlerine. Daha yaşı çok küçük ve ergenlikte inan çoğumuz böyle sorunlar yaşıyoruz. Ama sonra anlıyoruz ki gerçekten boşuna üzülmüşüz. Ağlama sen bakma kimseye.. Bak ben 27 yaşmdayım nisan da 28 olucam. Şimdi eskiden olsa kendimde beğenmediğim şeyler vardı. Ama şmdi kabullendim. Ve cokta kötu birsey olmadigini gordum. Inan sende zamanla anlicaksin zaten. Uzme kendini tamam mı ? Ağlama lütfen.

Normalde ince değil ama gülünce ipincecik oluyor
Benim de gülünce gözlerim yok oluyor göz çevrem de acayip kırışıyor.
Bu kadar detaya takılmayın bence.
18 yaşındaymışsınız. Dış görüntünüzü kafaya takmanız çok normal ama bu kadar büyütmeyin. Üzülen siz oluyorsunuz.
Önce kendini kabullen ve beğen. Sonra işe girip para kazanınca istediğin yerine estetik yaptırırsın.
Ayrıca bir kadın bence 25 yaşına gelmeden hatları, stili, tarzı oturmadan tam olarak "güzel" olmuyor bence.

Ben de kardesimi cok tatli buldugum icin tavsan derim, hatta bazen tavsicigim, tavsicik gibi seslendigim olur, acaba seni de cok sevimli bulduklari icin mi boyle cagiriyorlar? Gulusun cok seker cunku.

Normalde ince değil ama gülünce ipincecik oluyor Eki Görüntüle 2606052

Şimdi sana bişi dicem..
Benim kuzenim var 27 yaşında kendisi..
Burnunu hiç beğenmezdi, yaptırdı..
Şuan aynı senin gibi çok güzel bir burnu ve aynı senin gibi dudakları var.
Çok güzel mi dersen, çok çok güzel değil ama acayip bir albenisi var..
Bir yere gitsin, sokakta bile yürürken dönüp bakan çok insan var, o derece albenili..
Hiç ağlama kuzum benim.. Bence çok güzelsin maşallah..

18 yaşında herkes senin gibi düşünür. Yirmilerde kendini sevmeyi ve kendinle barışmayı öğreneceksin.

Canım bu kadar ağlayacak birşey yok ki, biraz kilonmu var gıdık gözüküyor ama kilo verince onlar gider, bide cok anlamam ama çeneye dolgu mu ne yapıyorlar oda uzatıyor çeneyi. Sen oku parani kazan hemen araştırıp halledersin üzülüp aglama lütfen kıyamam ya

O degisik arkadaşlarına gül geç siz kendinize bakın hahahah de geç vala birdaha ağızlarını açamazlar

Yeğenim şuan 21 yaşında sana 18 ve 21 yaş diye fotolar atsam gözlerine inanamazsın..
Hiç bir işlem de yapmadı. Zamanla yüz oturuyor, değişiyor pek çok şey.
Ağlayıp ölmek isteyecek bir şey yok. Lütfen kendine gel.

Mezun olup calismaya baslayinca istedigini yaptirirsin cene dolgusu jaw line dudak dolgusu yaptir ara ara yenilersin ailenden izin alacak degilsin ise baslayinca o yuzden iyi calis iyi yerlere gel diledigini yaptir cok onemli seyler degil bunlar duzelebilecek seyler

Of teşekkür ederim kimseye yazamadığım şeyleri buraya yazıp beni azıcıkda olsa rahatlattığınız için teşekkür ederim

İyi bir ordotontiste gitin mi ?
Yaşın kaç ?çene geriliği var, benim kızımda da var . Üzülme çaresi olmayan bir dert değil,tel tedavisi ve çene ameliyatı ile sıkıntın giderilir

Fiziksel olarak dünya güzeli bile olsak insanların eleştirileri hiç bitmez , bu konuda insanların laflarını ağzına tıkmayı öğrenmen gerekir öncelikle yoksa her durumda eleştirip boş boş konuşan mahluklar var malesef

Ergenliğim dişlerim ve çene sorunumla geçti çene yapım dar olduğu için dişlerim öndeydi dişlek ve tavşan derlerdi bana hep ve çok zayıf olduğumdan daha da göze batardı 18 yaşlarıma geldiğimde biraz kilo alıp ve yüzüm oturunca hiç göze batmadı ben dişlerime tel taktiracagım dediğimde herkez nedenDiyecek kadar belli olmaz bi haldeydi ama bende bi takıntı olmuştu ergenlik döneminden ve yaptırdım zamanı gelip yüzün hatların oluşamaya baslayinca bi sorun kalmayacak sonra da istersen yine durumun olursa yatırırsın şuan için sadece biraz daha zaman .😌

Ben bir sorun göremedim yüzünüzde .Ama etrafınızdaki insanlar baya sorunlu gibi bir insanın yüzüne karşı çirkindin gibi cümleler kurmak normal değil.Birde muhafazakar diyorsunuz Allah herkesi farklı yapıda yaratmış çok şükürki insan içine çıkacak bir yüzünüz var.Unutmayın ki ölmüş bir insanın yüzüne muhtaç olan insanlar var(yüz nakli).

Back
X