- 15 Temmuz 2019
- 558
- 1.706
- 113
- 23
- Konu Sahibi Kingdom9821

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama napiyim istediğim model aynı o şekil gelmişin bir de yok ayı yogi yok bilmem ne ben senin yerinde olsam aynaya bakar bakar şükrederdim ğskfşsdkşsşd
Bunun için de yapılan bir uygulama var adını unuttum ama profilde kesin görürsünTakibe aldim bakalim. Tesekkurler...
Benim de bayadir aklimda ama hep dilimde yani hiç oyle ciddi ciddi girişemedim.Korkuyorum başima iş açarim geri donulmez yollara girerim diye.
Simdi de bu corona gecsin diye bekleyecegim
Burun kenarimdan asagi inen cizgilerim var pek dikkatimi cekmiyordu ama eşim o cizgiyi ayı yogiye benzetti.Ayı yogi cizgisiymiş.
Sanki kendinde hiç yok ayı yogi cizgisi...
Bunun için de yapılan bir uygulama var adını unuttum ama profilde kesin görürsün![]()
Öyleyse ben ölemhyaluronik asitle dolgu yapiliyormus bu ayi yogi cizgisine onu biliyorum.
Ama korkuyorum.Şu haberlere cikiyor ya dolgu yapip dudağı cürüyen, eli yüzü şisen...
Gider beni bulur, alerji filan olur diye aklima bin turlu şey geliyor. Sonra diyorum herkes catir catir yaptiriyor
İlla ki yaptircam ama mecbur hisssediyorum simdilik asiri degil ama yaş ilerledikçe derinleşmeye cok musait orasi, insani daha yaşlı gosteriyor![]()
Öyleyse ben ölemkaz ayaklarım çok fazla. Gülünce özellikle kırış kırış
Senin nasıl bir sıkıntın var kiSenin yerinde olmayı o kadar çok isterdimki, Allah başka dert vermesin...
AynenO bende de var gülünce gözü kirişmayan mi var kigulmuyorkende ince ince cizgiler var goruyorum aslinda onlarida Off off yaşlanmak ne zormuş ya...daha 27 yasimdayim hallere bak.
Yaa teşekkür ederimValla en sevdiğim sürat tipi. Yirim yirim,bence muhteşem. ♥Tüm samimeytimle yazıyorum çok güzel.
Aynenama galiba ben fazla rahatım ya. Ne bu kırışıklarımı takıyorum normalde ne güneş lekelerimi ne gözeneklerimi. Benim derdim sürekli kaşlarımla.
Ama bir jawline yaptırsam tadından yenmem
Burnunuz estetik mi? Öyle gibi duruyor da. Güzel anlamdaBen sadece ayı yogilerimi takıyorum.Onu yaptirsam başka birsey yaptirmam. Dolguyu yaptirayim gerisini
Artik buz küpleriyle, maya maskeleriyle idare etcez yaşlanmayi geciktiriyormus
Burnunuz estetik mi? Öyle gibi duruyor da. Güzel anlamda![]()