Artık her gece ağlıyorum

Ergenliğim dişlerim ve çene sorunumla geçti çene yapım dar olduğu için dişlerim öndeydi dişlek ve tavşan derlerdi bana hep ve çok zayıf olduğumdan daha da göze batardı 18 yaşlarıma geldiğimde biraz kilo alıp ve yüzüm oturunca hiç göze batmadı ben dişlerime tel taktiracagım dediğimde herkez nedenDiyecek kadar belli olmaz bi haldeydi ama bende bi takıntı olmuştu ergenlik döneminden ve yaptırdım zamanı gelip yüzün hatların oluşamaya baslayinca bi sorun kalmayacak sonra da istersen yine durumun olursa yatırırsın şuan için sadece biraz daha zaman .😌
Yaa kiloyla düzeldi yani benimde on kilo eksiğim var acaba kilo alırsam düzelir mi umut oldunuz bana yanlış anlamazsanız eğer eski fotolarınızdan ve de şimdiki fotonuzdan atar mısınız lütfen lütfen lütfen

benim de çenem biraz geride ama beni rahatsız etmiyo ya bu kadar. diş teli kullanıyorum düzelmezse çene ameliyatı olacağım halledilmeyecek dertler değil ki bunlar. dudaklar dersen benim baya ince ahdjwdck. dudak kalemiyle bi tık üstünden geçiyorum o kadar. gerçi böyle dediğime bakma ben de geçen sene dudaklarımın yamuk göründüğünü düşünüp bi konu açmıştım baya ağlıyodum o konuda ajdkald. şuan komik geliyor boşuna üzülmüşüm.

benim de çenem biraz geride ama beni rahatsız etmiyo ya bu kadar. diş teli kullanıyorum düzelmezse çene ameliyatı olacağım halledilmeyecek dertler değil ki bunlar. dudaklar dersen benim baya ince ahdjwdck. dudak kalemiyle bi tık üstünden geçiyorum o kadar. gerçi böyle dediğime bakma ben de geçen sene dudaklarımın yamuk göründüğünü düşünüp bi konu açmıştım baya ağlıyodum o konuda ajdkald. şuan komik geliyor boşuna üzülmüşüm.
Of sağol güldürdün iskfpsdodpdopd

Ah be canim dert ettigin sey bak valla hic aklima gelmez biliyor musun bir insanin çenesine bakip guzel olup olmadigina karar vermek.
Bence guzelsin.Bir kere burnun güzel kiz 😄
Çalışmaya başlayınca cenene bi dolgu ya da ameliyat,dudağa iki dudak kalemi,saç desen bir kuaförlük isi var.Çalışmaya başlayınca da cillop gibi birde stil oluşturursun bak bakiyim o avanak arkadaslarin oyle konuşabiliyor mu?
Gerçi istesen çene haric simdi de digerlerini yapabilirsin.
Çevremde beğenilen bir kadinim güzel olmak inan bana etrafına sapigi da dahil gereksiz insan çekmekten baska hicbir ise yaramiyor.

Ay saçmalamayın dudaklarınız ince falan değil ince dudak görmemişsiniz..

Hayatınıza bir de iyi yanlarından bakmaya çalışsanız.. cildinizde sivilce leke hiç yok ben atsam şuan yanaklarım sivilce ve sivilce izi dolu stresten mahvoldu.. geçmiyorlar da işin kötüsü doktor dahil geçmesi zor dedi (roaccutane kullanmak istemediğim için)
ama hiç özgüvenimi bu kadar düşürmedim inan bana da gelip çok garip sivilcelerin şöyle böyle yorum yapıyorlar. Tersliyorum geçiyorum. Bazı günler kapatıcıyla bazı günler kapatıcısız çıkıyorum. İnanın bi sivilceden bi çene şeklinden çok daha ötesiyiz. Bunlar hep detay. Her zaman şöyle düşünürüm Allah çaresi olmayan dert vermesin, yüzümüzün yarısı yanmış da olabilirdi. Kanser de olabilirdim daha adını bile duymadığımız türlü hastalık sahibi de olabilirdim.. dert bile değil bu kırmızı sivilce izleri.

Sanki size çenen şöyle şuran böyle diyenlerin hiç kusuru yok mu? Cevabını verin geçin düşünmeyin bile Valla ben çok soran edene Allah vergisi bişey, ben ellemedim diyorum

siz güzel olduğunuzu güzel taraflarınızı düşünün güzelsiniz 1 tane güzel diye bir şey yok güzellik sadece bi kalıp değildir siz de çene yapısı böyle olup güzelsiniz. İlla herkesin okka burnu bilmemne çenesi olmak zorunda değil.

Bir dişçiye gittiyseniz çenede birsey yok dediyse elalemin lafı çok da tin.
Siz taktikca bu meseleye sizi bu konudan eleştiren çok olur.
Çekiyorsunuz yani mıknatıs gibi.
Ayrıca çok güzelsiniz.
Bir hobi edinin kendinizle uğraşacak vaktiniz kalmasın jdsafgtfvcdhh.

Çeneniz geride. Çene dolgusuyla düzeltilebiliyor, hem çok maliyetli değil hem de kolay bir operasyon. yalnız çene ya da çene-jawline dolgusu yaptırabilirsiniz güvenli bir yerde. Önce ortodontiyi önerirdim ama daha önce diş teli taktırmışsınız hem de aşırı zahmetli/maliyetli bir süreç. Dolgu iyidir.

Bir dişçiye gittiyseniz çenede birsey yok dediyse elalemin lafı çok da tin.
Siz taktikca bu meseleye sizi bu konudan eleştiren çok olur.
Çekiyorsunuz yani mıknatıs gibi.
Ayrıca çok güzelsiniz.
Bir hobi edinin kendinizle uğraşacak vaktiniz kalmasın jdsafgtfvcdhh.
Gittim dişçi dedi ki dişlerinde bir sıkıntı yok yapısal olarak böyle eğer çok rahatsız oluyorsan çene ucu dolgusu yaptırırsın dedi ama öğrenciyim daha elbise alcak param yok anlıcağın 😂

20 yaşlarında ki yüz şeklim ile şimdi ki yani 28 li yaşlarımda ki yüz şeklim çok farklı... Üstelik estetik, dolgu vs. Yok... Sadece on kilo artım var ama iyi ki var :dondurma: Hep aynı kalmıyor yüz şekli demek ki bilemedim :KK64: Ayrıca oldukça güzelsiniz maşaallah :nazar::KK37:

Önceden bunun için bir konu açmıştım sonra kafaya takmamaya çalıştım çenem ağız yapım bir garip önceden tel taktırdım ama hala bir gariplik var sanki çene yapım bozuldu tavşana benziyorum evet evet tavşana benziyorum Eki Görüntüle 2606044 Eki Görüntüle 2606046 normalde kafaya takmamaya çalışıyorum ama videolarda görünce kendimi ağlayasın geliyor abimler bizimki gene tavşan gibi bakıyor diyorlar ağlıyorum geceleri Allahım ben de güzel olmak istiyorum diye sonra dedim ki acaba alt çene mi öne alsak düzelir mi annemler sadece bunun konusunu açtım demedikleri kalmadı dudaklarım incecik zaten arkadaşlarım hep söylüyor bir burnum güzel konuşurken ağzım bir garip insanlar bakıyor bu sefer kendimi kasıyorum gülerken aklıma ne kadar çirkin olduğum aklıma gelince gülmemeye çalışıyorum veya ağzımı kapatıyorum fotoğraflarda çok güzelim ama videolarda o kadar çirkinim ki anlatamam benim iki abim var aşırı yakışıklılar geçen arkadaşlarım şey dedi onlar bu kadar yakışıklıyken sen nasıl böyle oldun tarzı konuştular orada o kadar kırıldım ki çirkinim ben ya çirkin yüzüme bir müdahale de yapamam muhafazakar ailem var yaptırmazlar zaten izin verselerde param yok öğrenciyim sınava hazırlanıyorum güzel kızlara o kadar özeniyorum ki hep dua ediyorum Allah’a güzellik istiyorum sonra hani diyorlar ya Allah çirkin şansı versin diye o da yok bari o olsa
Yaa benim oğlumun da eşimin de alt çenesi biraz geride ve ben bayılıyorum onlara😍 sizde de gayet sevimli duruyor. Ah ah ne cirkinler var özgüveni öyle bir patlatıyorlar ki erkeklerin başını döndürüyorlar. Gayet güzel bir burnun var mesela. Ağız yapın da sevimli. Özgüven en çekici şeydir lütfen❤️

Önceden bunun için bir konu açmıştım sonra kafaya takmamaya çalıştım çenem ağız yapım bir garip önceden tel taktırdım ama hala bir gariplik var sanki çene yapım bozuldu tavşana benziyorum evet evet tavşana benziyorum Eki Görüntüle 2606044 Eki Görüntüle 2606046 normalde kafaya takmamaya çalışıyorum ama videolarda görünce kendimi ağlayasın geliyor abimler bizimki gene tavşan gibi bakıyor diyorlar ağlıyorum geceleri Allahım ben de güzel olmak istiyorum diye sonra dedim ki acaba alt çene mi öne alsak düzelir mi annemler sadece bunun konusunu açtım demedikleri kalmadı dudaklarım incecik zaten arkadaşlarım hep söylüyor bir burnum güzel konuşurken ağzım bir garip insanlar bakıyor bu sefer kendimi kasıyorum gülerken aklıma ne kadar çirkin olduğum aklıma gelince gülmemeye çalışıyorum veya ağzımı kapatıyorum fotoğraflarda çok güzelim ama videolarda o kadar çirkinim ki anlatamam benim iki abim var aşırı yakışıklılar geçen arkadaşlarım şey dedi onlar bu kadar yakışıklıyken sen nasıl böyle oldun tarzı konuştular orada o kadar kırıldım ki çirkinim ben ya çirkin yüzüme bir müdahale de yapamam muhafazakar ailem var yaptırmazlar zaten izin verselerde param yok öğrenciyim sınava hazırlanıyorum güzel kızlara o kadar özeniyorum ki hep dua ediyorum Allah’a güzellik istiyorum sonra hani diyorlar ya Allah çirkin şansı versin diye o da yok bari o olsa
Bak ablası🥰 eşimin de aynı hatta benim için cok tatlı bir özellik😊

Eklentiler

• 39503812-1FA9-4789-B535-F64AD12904C4.webp
    39503812-1FA9-4789-B535-F64AD12904C4.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 110
Kalıcılığı 6 seneye kadar çıkıyor. Zamanla da oturan bir şey. Sonuçta operasyon değil.
Benim için kolay bir para değil 😅
Kendimi şu halimle beğensem de benim de yaptırmayı düşündüğüm ama parasızlıktan yaptırmadığım bir uygulama. Ama her gece ağlamanın, ölmeyi düşünmenin yanında birkaç bin lira hiç para.

Bu estetikleri dolgulari nerede yaptiriyor bu millet yav
Guzellik merkezi degil de ben hastanede olsun istiyorum. 🙄
Ayri bir konu açsam iyi olacak doktor hastane tavsiyesi lazim guncel.

edit: cilt estetigi bolumune de baktim butun konular 0 cevap almış. Şurdan cevaplayin bari 😂 Allah rizasi icin isatnbuldayim. Hastane birsey önerin. Hem koni sahibi de yararlanir belki ilerisi için.

Bu estetikleri dolgulari nerede yaptiriyor bu millet yav
Guzellik merkezi degil de ben hastanede olsun istiyorum. 🙄
Ayri bir konu açsam iyi olacak doktor hastane tavsiyesi lazim guncel.

edit: cilt estetigi bolumune de baktim butun konular 0 cevap almış. Şurdan cevaplayin bari 😂 Allah rizasi icin isatnbuldayim. Hastane birsey önerin. Hem koni sahibi de yararlanir belki ilerisi için.
Benim takip edip bildiğim bir klinik var. Muhteşem işleri var. Ben yaptırırsam orada yaptırmak isterim. Luva klinik diye Instagram dan bakabilirsin

Benim takip edip bildiğim bir klinik var. Muhteşem işleri var. Ben yaptırırsam orada yaptırmak isterim. Luva klinik diye Instagram dan bakabilirsin

Takibe aldim bakalim. Tesekkurler...
Benim de bayadir aklimda ama hep dilimde yani hiç oyle ciddi ciddi girişemedim. 😐 Korkuyorum başima iş açarim geri donulmez yollara girerim diye. 😂 Simdi de bu corona gecsin diye bekleyecegim 😁

Burun kenarimdan asagi inen cizgilerim var pek dikkatimi cekmiyordu ama eşim o cizgiyi ayı yogiye benzetti. 😂😂😂 Ayı yogi cizgisiymiş. 😂😂 Sanki kendinde hiç yok ayı yogi cizgisi...

Takibe aldim bakalim. Tesekkurler...
Benim de bayadir aklimda ama hep dilimde yani hiç oyle ciddi ciddi girişemedim. 😐 Korkuyorum başima iş açarim geri donulmez yollara girerim diye. 😂 Simdi de bu corona gecsin diye bekleyecegim 😁

Burun kenarimdan asagi inen cizgilerim var pek dikkatimi cekmiyordu ama eşim o cizgiyi ayı yogiye benzetti. 😂😂😂 Ayı yogi cizgisiymiş. 😂😂 Sanki kendinde hiç yok ayı yogi cizgisi...
Çenen çok güzelmiş keşke benim olsa

20 yaşlarında ki yüz şeklim ile şimdi ki yani 28 li yaşlarımda ki yüz şeklim çok farklı... Üstelik estetik, dolgu vs. Yok... Sadece on kilo artım var ama iyi ki var :dondurma: Hep aynı kalmıyor yüz şekli demek ki bilemedim :KK64: Ayrıca oldukça güzelsiniz maşaallah :nazar::KK37:
Teşekkür ederim o sizin gözlerinizin güzelliği efendim :KK15:

Siz eğer kendinizi iyi hissetmiyorsanız, kim ne dese boş. Ben sizin gördüğünüz kadar kötü göremedim. Ancak sanırım kolay bir operasyon. İstanbul’da yaşıyorsanız araştıralım isterseniz?

Back
X