artık hissizleştim.

artık dondum kaldım kalbim agrıyor geçen 5 yılımamı yanayım o bebeğemi üzüleyim yoksa aileme çektirdiklerimemi

Bu adam bebeğiniz biraz büyüyünce en ufak yaramazlığında çocuğa ciddi anlamda kötü muamele yapacak gibi duruyor. Ya resti çekeceksiniz, düzelmezsen bu evlilik devam etmeyecek diyeceksiniz ya da ömür boyu çocuğunuza ve ailenize karşı davranışlarına boyun bükeceksiniz. Bence kararlı davranıp bir şeyleri göze alarak "ya herru ya merru" deme zamanınız gelmiş de geçiyor. Lütfen bebeğinizin psikolojisini düşünün

Bu nasıl baba ya? Hayret ediyorum şu kadının çocuğu annesinin evinden getirdiğini sana barzolara..

Sen onu dinleme sakın. Bebek o daha sana ihtiyacı var. Annen zaten bakıyormuş. Gidip de ne kendi kendine işgüzarlık yapıyor ki sığır?
Benim de 1 buçuk yaşında çocuğum var. Gece ağlayarak uyanır başka kimsede sakinleşmez. Bebek dediğin düzen ister ayrıca. Başka yerde uyutma..
Sakın kv nin yanına yatılı gönderme..

Ne demek çocuk korkudan titriyor iyi misiniz siz ya? Kabullendiniz mi yani bu tavırları? Bir de marifet gibi annenize anlatıyormuş.

Siz bu adamı biraz tek başına bırakın bence. Annenizle gayet güzel paslaşıyorsunuz aslında. Bu kişi sadece gölge ediyor. Evde kesin bir işe de yaramıyordur bu tip.. Ne sanıyordu çocuk sahibi olmayı acaba köşe yastığı mı bu?

Biraz tek kalsın kusana kadar oyun oynasın da çocuk da rahat etsin garibim.. Siz de tabi. En azından kafanızda car car ötmez...

Hem kendinize, hem evladınıza hem de annenize bunları neden reva görüyorsunuz? Evim çocuğum için demişsiniz ama sizin konunuzda evinizin ya da çocuğunuz için yaptığınız bir fedakarlık yok ki. Eşiniz çok iyi bir baba olur çocuğuyla çok ilgilidir siz anlaşamazsınız o zaman çocuğum en azından babasıyla güzel vakit geçiriyor onu çok seven bir babası var der sabredersiniz onu anlarım ama burada durum tam tersi. Ayrıca burada bir yorumunuzda odaya girdiğimde defol git diye bağırıyor ve biraz daha üstelersem çocuğa ya da bana vurmasından korkuyorum gibi bir cümle kurmuşsunuz. Demek ki eşinizde o potansiyel var ve bu bugün olmasa da yarın olabilecek bir durum maalesef ki. Kısacası sizin yerinizde olsam bir dakika bile düşünmezdim bu bencil, vicdansız insandan boşanmak için.

anneniniz haklı kusura bakmayin ama annenize güvenerek mi çocuk yaptınız. .
alın kendiniz bakın yazık değilmi o çocuğa. .
annem babam var ama yok. ..
madem çalışmak zorundaydiniz keşke bi süre çocuğu erteleseydiniz. ..
benim fikrim şu. .. çocuklu kadının yeri evidir. . önce annedir bir kadın sonra işçi. ..

çocuga gece bakmamak nedır Allah askına
ben de calısıyorum 12 saat evden uzaktayım bazen daha fazla
saglık problemınız yoksa lutfen ama lutfen cocugunuz yanınzda olsun

ilginçmiş yazık o çocuğa daha anne yavrusu niye habire bi yerlerde kalıyosa anlamadım ...

Çocuk yetiştirmek öyle kolay değil. Buradaki birçok kadın çalışıyor. Gündüz çalışıp akşam evine gidip yemek yapıyor çocuk bakıyor. Tabi ki yorulacaksınız.
Öncelikle eşiniz çocuktan sıkılmış daha doğrusu çocuğun sorumluluğunu almıyor ve böyle giderse de almaz zaten.
Annenize yazık yahu. Gündüz baktığı yetmiyormuş gibi birde kadının göreviymiş de görevini yapmamış gibi eşiniz gidip akşam da bakın/tatile gidelim siz bakın vs. diyor.
Siz de haksızsınız. Bırakın çocuğu arada babaannesi baksın. Sorunu sizinle, torunuyla değil ya.

Survivor:uyum sağlayan hayatta kalır...bence evlilikte ki en temel kural.1.5 yaşında ki çocuğun size değil,sizin en başta eş olarak birbirinize sonra bebeğinize uyum sağlamanız gerekli ebeveyn olarak.

Haklı çocuk sizin tatilde bari Anneniz rahat etsin.

Eşiniz adam kullanmasını iyi biliyor bence. Annenizin iyi niyetini suistimal etmesine izin vermeyin.
Bebeği olan anne babalar öyle sinemaya tatile falan kolay kolay gidemezler. Kocaman adam bunu başkasının ona söylemesine gerek bile yok.

Anneanneler nedense tabiri caizse robot, makine gibi görülüyor sanırım. Yahu bu insanlar yaşını almış insanlar. Kendi evlatlarını yetiştirene kadar zaten binbir çile, sıkıntı çekiyorlar. İnsaf yahu nasıl insanlar var ki utanmadan daha da çok bak diyebiliyorlar. Herhalde eşiniz çocuğunuzu sizin anne babanız için yapmış. Kendisi hiçbir şekilde sorumluluk almayıp insanlara bırakabiliyor. Yapmayın lütfen o kadıncağıza da yazık. Bir çocukla tüm gün ilgilenmek çok çok zor. Hele ki çoğu zaman bu insanlar karşılıksız bakıyorlar torunlarına, sabahın erken saatinde uyanıp, hayatlarından, uykularından, saatlerinden, senelerinden bir de torunları için geçiyorlar. Siz annenizi düşünüyorsunuz yazdıklarınıza göre. Lütfen eşinizin annenizi ezmesine izin vermeyin. Annenizin de bir insan olduğunu, çocuğun ikinizin çocuğu olduğunu hatırlatın lütfen eşinize.

Eşiniz son derece bencil ve nankör bir insan. Normalde eşiniz işten dönünce çocugu almalıyken, taa sizin çıkışınızı bekliyorsunuz almak için. üstüne bir de tatile giderken bırakacakmış. Az yesin de kıçına bir çırak tutsun.

Anneniz yüz vermis astar olmus vs... Bundan sonra aksam yemeginden sonra alsın esiniz cocugu, baba olduğu anlaşılsın bi zahmet .Kadın biraz dilensin .Çocuk rahat uyusun erken al deyin .....Annenize acıdım.
Tatil için ben götürürdüm ama eşiniz annesine bıraksın ,sorun etmeyin.

Ya nasi ya aklima almiyo sen zaten is yuzunden butun gun cocugunla vakit geciremiyosun, tatil gununde de dinlenelim diye cocugu istemiyo esin ve sen de sadece kvdengil bakmasi kismina takiliyosun. Ya sen anasin ana. Tatilde barı cocugumun yuzunu goreyim vakit gecireyim doyaym evladima diye dusuncegin yerde.. Yok Benim aklim almadi ya sizin analiginizda sikinti var ya ben fazla anaçım.

Ben yarım gün 4saatcık dayanazdm çalışmaya, şükür kı 2.dogumumda ücretsiz izne ayrılabıldım de 2bebegıme de bakabılıyorum.

Bebeğiniz adama fazla geliyor,henüz "baba" olamamış bu belli.

Benim anlamadığım sizin tepkiniz.
Neden kayınvalidede kalma olayına takıldınız.
Adamın karşısına dikilip zaten bebeğinizi doğru dürüst göremediğinizi,bir de tatilde ayrı kalmak istemediğinizi haykıracağınıza nelere takılmışsınız.

Çıkın işten,mümkünsüz mü?
Çocuktan önemli mi yaa.

Anneliği ve çalışan kadınlığı bir arada yürütemeyenler ya anne olmasın ya da çalışmasın mümkünse.
Moral bozucu,her gün okuyoruz bu tarz "çocuğuma kim bakacak" konularını.
Herkes doğurduğuna baksa,yaşlılar da torun sevse keşke.

Ben senin eski konularini da az bucuk biliyorum. Senin koca kişinden zerre haz etmiyorum.

Yazik o cocuga babaysa yarım saatte luksu yok. Oyun oynayan erkege zerre saygım yok.

Sen de ohh isine geliyor bence kocanin soyledikleri yakiniyorsun ama hep onun dediklerini yapiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…