artık hissizleştim.

Allah eşinizi nasıl biliyorsa öyle yapsın madem bakamayacaksınız neden doğuruyorsunuz bu çocukları ya yazınızı okurken ağladım yazık gunah değilmi o çocuğa. Bende çalışıyorum çocuğuma annem bakıyor büyüğüm 7 yaşında küçük 1,5 yaşında çocuklarımı asla çalıştığım gün hariç anneme bırakmadım bırakmamda eşiniz çocuğu başından savmak için elinden geleni yapıyor

için kan ağlıyor

gündüz onda gece bende işe giderken götürüyor babası gelirken alıyor vardiyali çalışıyorum annem sürekli hali ile bize ayak uyduruyor ama sanırım iyilik edince yaranamıyorsun

yapmaması gerektigi söylediğimde o an üstüme yürüyor defol git diye bagırıyor çıkıyorum oda dan yoksa coocuga yada bana vurmasından korkuyorum
İyi çok güzel ablacım. Psikolojik şiddetten haberin var mı acaba senin? Çocuğun hissettiklerini biliyor musun? Sevilmemek, istenmemek. Çok güzel bir annelik bravo. Büyüyünce ellerinden öper yavrun.

çocuga bagırmasa herşeyde ondan büyük gibi davranmasını beklemese ev arkadaşınada razıyım ama sürekli hayır sürekli yapma uyusana sen benim evladım olmazsın diye bagırıyor.

Icim acidi cocuguna, yazik günah. Sen bu adami hem senden hemde cocugundan mahrum birakmadikca benec düzelmez

Ee nasıl davranmayı bekliyorsun böyle bir adama? Basacaksın tekmeyi. Neyi bekliyorsun?
yapmaması gerektigi söylediğimde o an üstüme yürüyor defol git diye bagırıyor çıkıyorum oda dan yoksa coocuga yada bana vurmasından korkuyorum

Kesinlikle annenin elini ayani opmesi lazim esinizin... madem calisma bak cocuguna diyorsa biye cocugunuzu en azindan kres yasi gelene kadar bakmiyorsunuz?
Annenize yapilan bu saygisizliga asaliyicilifa musamma gostriyosunuz?
Cocugunuzdan daha cok mu seviyosunuz bu adami?
Yerinizde olsam CIDDI bir sekilde konusurdum. Cocuguna merhametle sevgiyle yaklasamiyorsan benide dusunme sevme cunku ben seni bu sekilde sevemiyorum derdim. Annem bakiyor ben calisiyorum evimde de huzurum yok aile olamiyorum babalik yapmiyosun o zaman bitsin... bosanalim drdim... sen cocuguna yarim saat bi saat gorup yetecek olan o bavalardansin derdim.... bosanin enazindan o cigerini sokucek o laflari duymasin o masum yavrucuk... ne demek ya bir bucuk yasindaki cocuga sen benim cocum okamazsin demek ... cocugu sizi dovmesinden korkuyosanizzatendurum icler acisi...niye nesine neyi icin devamediyi bu evlilik... hangi aile parcalanmasin derdiniz? Bu cocuk isten gelip kendini deli gb ozlemis anne baba gormuyoki karsisinda... yazik bence bugun esinizin isyerins ugrayip ciddi bi konusma yapin ben annemlerde kalicam cocukla bi hafta sende dusun tasin... ya degismeye calis ve degis yada bitsin de...boylece istedigi gb boooolbool dinlenir oyun oynar ... cocugunuda arada gorur olur biter... onunuze bakin ... belki ayri kalinca dan eder... yani insallah

işe geç kalacak diye aradım az önce noldu ne var arıyosun diyen bir adam.boşanmak istediğimi daha önce dile getirdim hadi güle güle diyor.

işe geç kalacak diye aradım az önce noldu ne var arıyosun diyen bir adam.boşanmak istediğimi daha önce dile getirdim hadi güle güle diyor.
Cooooktan gitmeliydiniz bence bi evlilik bu raddede ne icin cocuk icin yurutulur biliyo musun. Cocuk babasina babasi cocuguna cok duskundur et tirnaktirlar... dersinki sevmiyorum kaba saba ama iyi baba iyi bir rol model oglum aile icibde baba sevgisiyle buyusun der katlanirsinda... bu adam ne es ne baba... varsin gitsin yoluna... tatilede anne babanla git eminim harika olucaktir... onu yoksay ayri yasayin bi sure akillanmazsada bitir kangiren olmus zaten koparip atmayan sensin adam dunden razi bikmis senden cociktanbu nedir yani

evet sevmeye gelince severde hatta cocuk ikimizi görse benden önce ona koşar bilmiyorum

oldu artık ALLAH canını sağ etsin asıl şimdi napabilirim

insan ne yaparsa kendine yapar diye boşa dememiş büyükler.. Sen zaten bu eziyete dünden razısın benim sonraki yorumlarından anladığım. Allah hayırlısını versin ne diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…