Ben de bir arkadaşımla akrabami tanıştırdım. Israrla da uyardım bakın sadece bir kez tanistiriyorum siz kendiniz tanıyın diye. Ona rağmen sonradan bana arkadaşım dedi sen onu bize nasıl layık gördün. Tuhaf biri mi ne demişti. Bana göre iyi biri ama ben ne bileyim sevgiliyken nasıl.
Bir de bu olaydan sonra başka bir arkadaşım boşandı. Aracı ile evlenmiş evlenirken. Bosanirken yanımda nasıl beddualar ediyordu aracı olanlara. Kız da naif iyi bir kızdır normalde. Ama nasıl içten beddualar. Allah o aracı olanların da evini barkini yıksın falan şeklinde. O kızın beddualarini duyduktan sonra dedim kimseye aracı olunmaz. İyi olur Allah nasip etti derler, teşekkür etmezler. Kötü olunca senden bilirler.
Herkes kendi bulsun. Biraz sosyal olun ay sizde :)
Benim bir arkadasim da hem evlenmek istiyor hem evden işe işten eve. Kriterleri de yüksek. İlla çok yakışıklı olacak. Ama Allah için kendi de o kadar güzel değil. Fit de değil. Ama jön tipli cocuklar istiyor. Neyse onu geçtim sosyal medyadan buluyor herkes biraz orda aktif ol insanlara yürü diyorum ben yapamam diyor. Ee gökten de inmeyecegine göre.
Herkesin hayalleri çok büyük valla .
Bu biraz sosyal medya etkisi .
Güzel güzel kadınlar adamlar gösteriliyor insanlarda bunları görünce istiyorlar işte.
Güzel bir adam kaslı boylu poslu iyi bir mesleği var orda profil açıyor bir sürü takipcisi var ordan para kazanıyor reklam alıyor bizim kızlar öyle birini istiyor .
Sosyal medya ilişkileri mahvetti.
Kadına adam Porsche alıyor kadın diyor böyle koca istiyorum.
Türkiye'nin yüzde beşi o insanlar halbuki bunu bilmiyor .
Böyle birini bulurum hayalinde herkes.
Erkeklerde öyle.
Kız çok güzel sosyal geziyor sürekli marka kıyafetler çantalar adam diyor böyle kız olmalı .
Kendine bakmalı yahu kardeşim o kendine bakmalı da onun harcadığı para senin on maaşın yani.
Bu sefer cevresindekini beğenmiyor.
Sosyal medya etkisinde insanlar o yüzden ilişkiler yürümüyor yada hiç başlamıyor.
Sosyal medya hep daha iyisini bulursun mesajı veriyor insanlara .
En ufak bir şeyde ilişkiler bitiyor çünkü uğraşmaya değmez daha iyisi var seni bekliyor.
Tanıdığım 40 yaş üstü evlenmeyen erkeklerde hep bu var daha iyisini bulurum umudu ve yalnızlık çoğu insan bunalımda .
Sosyal medyanın esiri sürekli onlinelar.
Allah akıl fikir versin ne diyeyim