- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
İlişkiler konusunda dengesiz olabilirsiniz bu yüzden insanlar size güvenip kefil olmak istemiyordur, aşırı sinirli ya da fevri olabilirsiniz vs.Benden kaynaklı ne olabilir bilmiyorum ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlişkiler konusunda dengesiz olabilirsiniz bu yüzden insanlar size güvenip kefil olmak istemiyordur, aşırı sinirli ya da fevri olabilirsiniz vs.Benden kaynaklı ne olabilir bilmiyorum ki?
O klişe bence artık değişti zaten.ne kadar çok görmeye başladık kadının daha büyük olduğu ilişkiler.bence kadın erkek ayrımı kalmadı o konularda.pelin akil, anıl altan çifti vardı.kadın 4 yaş büyükmüş.adam resmen bulutların üstünde.pınar altuğ, yağmur atacan.onlar ünlü şanslı diyen olabilir ama yakın çevrenden de çok görüyoruz duyuyoruz artık.bizim karşı komşu eşinden 6 yaş büyüktü.2,3 yaş zaten çok var.Herkesin hayat hikayesi kendine özgü. Benim yakınım bir kadın 32 yaşında iken 26 yaşında bir erkekle evlendi. Ama kendi de yaşını hiç göstermiyor. O yüzden genellemeleri boşverin. Görmeden birşey diyemeyiz ama kaderinizi başkasının eline bırakmayın. Sosyal medyadan bir adım atın.
Bence de yok.ben kendine güven ve enerji meselesi olduğunu düşünüyorum.hayata güzel bakan güzel şeyleri de çekiyor.olay bu.çalışma prensibi bu hayatın.hiçbir şeye muhtaç olduğunu düşünmeyeceksin.cesurca yaşayacaksın.en ufak bir kaygıyı hayat hissediyor.3 günlük dünya, aman olmassa olmasın diyeceksin.en kötü ne olabilir ki diyeceksin.yaşla ilgisi var mı sahiden ya
geçenlerde benden küçük bir erkeğin tanışma istediğini reddettim ben
küçüksün dedim kesip attım
hırs yaptı herhalde, yoklamaya devam ediyor
bana küçüksün dedin konuşmadın bile benimle diye tribe girdi geçenlerde
yaşla mı ilgili sahiden
Normalde eğlenceli biriyimdir. Sadece bu konuda bir türlü kafa dengi birini bulamadım diyelim.Bence de yok.ben kendine güven ve enerji meselesi olduğunu düşünüyorum.hayata güzel bakan güzel şeyleri de çekiyor.olay bu.çalışma prensibi bu hayatın.hiçbir şeye muhtaç olduğunu düşünmeyeceksin.cesurca yaşayacaksın.en ufak bir kaygıyı hayat hissediyor.3 günlük dünya, aman olmassa olmasın diyeceksin.en kötü ne olabilir ki diyeceksin.
Şahsen kimseye aracı olmuyorum. Hele kkdaki konuları gördükçe olmadığım için de çok memnun oluyorum. Kötü olursa suç aracının üzerine kalıyor çünkü. Sosyal çevrenizi genişleteceğiniz çalışmalara dahil olmaya çalışmanızı öneririm, belki karşınıza biri çıkarKızlar ben evleneyim, çocuk sahibi olayım diyorum. Neyse ortamımda kimse yok. Ben de bir kaç arkadaşıma söyledim, birileriyle tanıştırın beni, aracı olun gibisinden. Tabi olurus filan dediler. Hatta dua ediyoruz senin için dediler. Sonra geriye dönen kimse olmadı. İnsanlar artık böyle şeylere karışmak istemiyor mu diye de düşündüm sanki. Bu ara yaşım ileri acaba ondan mı bilmiyorum. (40a geldim)
keşke bakma sorumluluğu almayacağın havyanı hiç eve almasaydınYani yani azim önemli bence, benim arkadas da bu yıl %100 evlenicem demisti bolca gezdi tozdu her yere girdi çıktı valla öylece bulmuştuŞaka bir yana geçen yaz bizim apartmana yavru sarman bir kedi girmisti, sabah boyunca miyav miyav yaptı, yemek verdim içeri girmek istedi ben de aldım. Bizimkiler istemeyince kapıya geri koydum. Sonra miyava devam etti, komsu evine aldı öylece yuva buldu kendine. Adını da Reçel koymuşlar. Aktif yuva arayışındaydı yani buldu
soranlara hep kendisini örnek veriyorum
![]()
O zaman hiç şansım yok. Bulunduğum yerde kimse yok çünkü.Şahsen kimseye aracı olmuyorum. Hele kkdaki konuları gördükçe olmadığım için de çok memnun oluyorum. Kötü olursa suç aracının üzerine kalıyor çünkü. Sosyal çevrenizi genişleteceğiniz çalışmalara dahil olmaya çalışmanızı öneririm, belki karşınıza biri çıkar
Bana da akrabamin oğlu abla arkadaşlarinin kızkardeşi falan yokmu diyor.İnsan korkuyor bu zamanda.Kızlar ben evleneyim, çocuk sahibi olayım diyorum. Neyse ortamımda kimse yok. Ben de bir kaç arkadaşıma söyledim, birileriyle tanıştırın beni, aracı olun gibisinden. Tabi olurus filan dediler. Hatta dua ediyoruz senin için dediler. Sonra geriye dönen kimse olmadı. İnsanlar artık böyle şeylere karışmak istemiyor mu diye de düşündüm sanki. Bu ara yaşım ileri acaba ondan mı bilmiyorum. (40a geldim)
keşke bakma sorumluluğu almayacağın havyanı hiç eve almasaydın
yemeği kapı önüne koysaydın bir gece bile olsa o can ev sıcaklığını tatmasaydı
çünkü alıp sonra bir sebepten dışarı bırakmak terk etmek oluyor 1 gece bile olsa
örnekteki kedi şanslıymış bir yuvası olmuş bu açıdan bakınca kötü değil
ama bakamayacağı hayvanı evine alıp kısa süre sonra gönderen çok fazla sayıda insan var
insanlar bunu çok yaptıkları için artık tepkilerimi gizli tutamıyorum kusura bakma
ben zamanında ilişki bitirdim bu davranış yüzünden
seneler önce bir flörtüm evine yavru kedi almıştı, 1 hafta falan baktı sonra sıkıldı hayvanı sokağa saldı
bu ne zalim insan diye düşünüp ayrılmıştım
Tabi erkekler bakarsa kızlar neden bakmasın ki yaşa biz kadınlar erkekleri yüceltiyor ayrıcalıklı görüyoruz. O yüzden bu devrin erkekleri egolu. Biz kadınlar sadece kendimizi sevip kendimizi merkeze alıp erkeklere değer vermezsek onlarda beklentilerini kriterlerini yükseltmez denkleri gelse şükür eder biz kadınlar gibiBen de bunu anlamıyorum bu erkekler kaç yaşında olursa olsun kendinden yaşça küçükle evlenebilir ama kadının belli bir yaştan sonra evlenmesi imkansız muamelesi yapılması çok mantıksız ayrıca çoğu 30 yaş üstü erkek 45 gibi dururken çoğu 30 yaş üstü kadın bakımlı güzel gencecik ama gelin görün ki bu halleriyle erkekler kendinden yaşça küçükle evlenebilir düşüncesi varbenim çevremde tanıdık 35 40 yaş arası adamlarda kendinden yaşça küçükle evlenmek istiyor ama o küçükler sıraya girip beklemiyor tabi bu adamları mantıken
Bizim eski mahallede de yaşı 35 inden büyük ve 45 gibi gösteren adam kendi yaşıtlarını beğenmeyip yaşça küçüklere görücü oluyordu o kızlarda tabi ki de yok dediler en son adam kendi yaşıtı biriyle evlendi hem de öğretim üyesi biriyle şansı adamın yaver gitti
Ya çevrelerinde size uygun gördükleri birisi yoktur ya da sizi tanıştırıp yarın bir gün evlendiğinizde aranızda bir sorun çıkarsa bu durumun kendilerine yansıtılmasını istemiyorlardır. Mesela abimin eşini ablam ona tanıtmıştı ama yıllar sonra boşandılar kabak ablamın başına patladı annem ablamı suçluyordu o kızı hayatımıza sen soktun diyeKızlar ben evleneyim, çocuk sahibi olayım diyorum. Neyse ortamımda kimse yok. Ben de bir kaç arkadaşıma söyledim, birileriyle tanıştırın beni, aracı olun gibisinden. Tabi olurus filan dediler. Hatta dua ediyoruz senin için dediler. Sonra geriye dönen kimse olmadı. İnsanlar artık böyle şeylere karışmak istemiyor mu diye de düşündüm sanki. Bu ara yaşım ileri acaba ondan mı bilmiyorum. (40a geldim)
kendisi bireysel olarak isteyebilir, erkekler gayet yürüyebiliyor yaşça büyük de olsanz bunda sorun yokyaşla ilgisi var mı sahiden ya
geçenlerde benden küçük bir erkeğin tanışma istediğini reddettim ben
küçüksün dedim kesip attım
hırs yaptı herhalde, yoklamaya devam ediyor
bana küçüksün dedin konuşmadın bile benimle diye tribe girdi geçenlerde
yaşla mı ilgili sahiden
Ay aynısı bende de var yaşı daha küçük sadece . Çocukluk arkadaşım , çok güzel bir kız ve bir sürü talibi var . Bir sürü kişi önerdim armudun sapı üzümün çöpü dedi aynen . Ben de artık kimseyi söylemiyorum kesin kabul etmez diye . Normalde insanları tanıştırmayı çok severim . Şimdi de eşimin bir arkadaşıyla iş arkadaşımı görüştüreceğim . Herkes bırak karışma diyor ama insanlar evlenmek istiyor ve çevreleri kısıtlı. Ben kefil olmadığımı sadece iş hayatından tanıdığımı söyleyip kenara çekiliyorum mesela devamını kendileri tanışıp ilerletsin ama konu sahibi sürekli birilerini reddetmişse arkadaşları artık bulaşmıyor da olabilir .Benim çocukluk arkadaşım 38 yaşında çok güzel bir kız talipleri sıralansa bir kilometre kuyruk oluşur ama gelin görün ki armudun sapı üzümün çöpü diye diye evlenmedi eşimin arkadaşı evlenmek istiyordu bizde acaba kimi onerelim diye düşünürken bu arkadaşımı hiç düşünmedim çünkü biliyordum ki bir kulp bulacak ki çocuk dört dörtlük onun yerine is yerimden bir arkadaşı önerdim evliler şimdi birde çocukları var çok mutlular yani demem o ki sizinle alakalı da olabilir karşıda ki insan size inanmalı güvenmeli ki sizi onerebilsin insan gerçekten inandığı insana kefil olmak ister
Sosyal medyadan tanisirsaniz çok nadir iyi birine denk gelirsiniz.Vardir sizinde nasibinizde birisi.Daha önce aracı olmak isteyenleri reddetmişsiniz. O yüzden kimse uğraşmak istemiyordur.
O halde kendi başınızın çaresine bakacaksınız. Sosyal medyadan birileriyle tanışmaya çalışacaksınız ya da farklı hobi kurslarına gidip oralarda çevre edinmeniz gerekiyor.
Bir tanidigim araci olmus 30 sene once. Erkek tarafi gelini ezmis. Gelin mutsuz bir hayat surmus. 15 sene once kanser olup oldu kadincagiz. Araci cok uzuldu, bunca yil gecti hala anar eski arkadasini.Bir davada izlemiştim birisi aracı olup iki kişiyi tanıştırıyor. Sonra koca olacak it herif karısını öldürdü. O zaman demiştim o aracı olan kadın ne çok üzülmüştür diye yani demem o ki ben kimseyle kimseyi tanıştırıp sorumluluk almak istemem
Şimdi şöyle birşey olabilir 40 yaş genelde insanların evli olup hatta çocuklarının olduğu bir dönem. Genelleme yaparak söylüyorum istisnai durumlarda hiç evlenmeiş vs gibi bir kriteriniz varsa zor olur tabikide. Ama boşanmış da olur çocuklu da olur derseniz daha çabuk bulursunuz ama bunun da risk faktörleri var acaba neden boşandı veya çocuğu varsa düzen oturtabilecek misiniz yada çocuğa ayak uydurabilecek misiniz? bu şekilde değerlendirip kendiniz de neden olmasın derseniz daha hızlı bir çözüm40 yaşındaki insanlar nasıl evleniyor peki. Madem kimse istemiyor.