Ayakkabiyi bilmem ama mutfak süngeri gercekten islanip kuruduğu icin yemek kalintilarindan dolayı mikrobikmisŞaka mı yapıyorsunuz ? O çok emin yazdığınız şıklar onedio nun şıkları olmasın ?
Üstelik sıralama mikrop yoğunluğuna göre yapılmamış.
Ayakkabiyi bilmem ama mutfak süngeri gercekten islanip kuruduğu icin yemek kalintilarindan dolayı mikrobikmis
bir annenin yanında başka biri niye onun evladına anneye karışır... çocuklarım biri 25 aylık biri 5 aylık iyiki de peşpeşe olmuş ben çok mutluyum. Ama etrafımda tanımadığım insanların müdahaleleri beni çok üzüyor. Çocuğa çok müdale etme taraftarı değilim düşecek kalkacak canı acıyacak ve sebep sonuç ililkisini öğrenecek. Artık kış geldiği için çocuklarla avm lerde ki oyun alanlarına gidiyoruz oğlum çok mutlu oluyor ama ben gittiğime bin pişman dönüyorum. Çocuk bazen hızlı koşuyor biri hemen hızlı koşma diye durduruyor, çocuk yere yatıyor biri hemen gelip yerler pis diye çocuğu kaldırıyor, çocuk arkadaş buluyor aile aman sarılmayın aman zıplamayın diye oyunlara sürekli müdahale ediyor. Çocuk bağırıyor hemen biri çocuğa sus diyor. Çocuk benden biraz uzaklaşıyor tabi ben gözümü ayırmıyorum biri gelip hemen benim yanıma yönlendiriyor çocuğu.yanımdan geçerken 2 bebeği gören tük yazık, vah vahhh diyen tipler ,biri ordan gelip çocuğu sevmeye kalkıyor ve bunu yapan insan sayısı o kadar fazla ki...lütfen artık kimse tanımadığı kişinin çocuğunu sevmesin müdahale etmesin...
Birde şu hasta yaşlı bebekli engelli olmadığı halde avm asansörünü kullanan insan dışı yaratıklar yüzünden 15 dk ka asansör beklediğimi bilirimne zaman yaşam düzeyi kaliteli bir toplum olacaz
Dip not olarak düzeltiyorum. Oyun alanlarından bahsediyorum. Alışveriş alanından değil. Çocuk oynasın diye niye alışveriş yapmaya görüreyim mantık yaaa
Bazı yerlere yürüyen merdivende uyarı resmi de var ne tarafta durulmamasıyla ilgili.
Farkındayım ben bu durumun. Geniş bir ortamda olsak bende rahatımdır. Kızıma müdahale etmem. Ama çarşının ortasında insan seli iki yönlü akarken tutmam lazım kaldırmam lazım. Ellerini silmem lazım. Kısacası dediğin durumda annenin müdahalesi gereksiz ama benim dediğim durumda kızımın ayaklar altında kalması müdahaleyi gerektirirYıllar önce Müge Anlı 'da izlemiştim buna benzer bir konuşma olmuştu.Müge Anlı, Arif Verimli arasında geçen konuşma;
MA-Tatilde ne kadar ağlayan çocuk varsa bizlerin,turistlerin çocuklarına bakıyorum uslu uslu duruyor.
AV-Anneleri gözlemle ,düşen çocukları kaldıran hep Türk,turistler rahat
MA-Ama hocam ,anne yüreği ,insan kıyamıyor
AV-Turistlerin ki anne yüreği değil mi?
Bu konuşmadan sonra kendimi sorguladım.Gerçekten de bizler çok üzerine düşüyoruz çocukların,hiç kendi hallerine bırakmıyoruz
Ay aynı ben gibi düşünüyosun, geçen hastaneye gittim bi teyze var yaşlı bi tanıdğı görmüş konuşuyolar falan , gördüğü o tanıdığın bebeği hastalanmış bu teyze çocuğu güya seviyo eliyle ağzına vura vura sevdi bende tutamadım kendimi ya teyze o ellerin çok mu temiz sonrada bu çocuklar nerden hasta oluyo diyosunuz dedim, ha buda benim üstüme vazife değil ama insan tutamıyo kendini kadın bize demezmi benim elim temiz sabunla yıkadım diyeOff çok rahatsız ediciler.. kızımla dışardayken illa birisi o pis elleriyle yüzünü sevmeye yelteniyor. Ellemeyin lütfen diye uyarıp,pis bakışlara maruz kalmaktan sıkıldım. İyi niyetle yapıyorlar şüphesiz ama elin nekadar temiz ?
Geçen gün yolda yanımızdan geçen kadın el attı bebek arabasındaki kızıma,zaten gergindim kadına patladım :)Ay aynı ben gibi düşünüyosun, geçen hastaneye gittim bi teyze var yaşlı bi tanıdğı görmüş konuşuyolar falan , gördüğü o tanıdığın bebeği hastalanmış bu teyze çocuğu güya seviyo eliyle ağzına vura vura sevdi bende tutamadım kendimi ya teyze o ellerin çok mu temiz sonrada bu çocuklar nerden hasta oluyo diyosunuz dedim, ha buda benim üstüme vazife değil ama insan tutamıyo kendini kadın bize demezmi benim elim temiz sabunla yıkadım diye
Aynen bende benim çocuğuma kimse dokunmasın istiyorum, kendim bile kırk kere elimi yıkarken millet dokunmasın, ama tutamadım kendimi o pis elleriyle dokununca sanki kendi çocuğuma yapılmış gibi hissettim:)Geçen gün yolda yanımızdan geçen kadın el attı bebek arabasındaki kızıma,zaten gergindim kadına patladım :)
Kesin manyak demiştir :) dokunmayın kimsenin çocuğuna,o zarif anneden panter çıkabilir benden söylemesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?