- 1 Şubat 2015
- 3.779
- 9.798
- 358
Evet yaa. Childfree oteller var. Etrafta çocuk olmaması harika bir şeyşunu yıllardır diyorum:
Çocuklu/çocuksuz alanlar yaratılmalı belli alanlarda: Uçaklarda (ki bu uygulama bazı havayolu şirketlerinde başladı), alışveriş merkezlerinde, restoranlarda...
Siz de rahat edeceksiniz, biz de...
(çocuğu olmayanların çocukların yarattığı hareket/sese karşı daha az toleransı olduğunu genel olarak gözlemledim).
O zaman sırasını bekleyecek
Tabiki nezaket her insana lazım.herkes önceliklere saygı gosterse ne hoş olurduİyi de çocuklu aileler bizim öncelik vermemizi beklemiyor ki. Zart diye ayağımızın üstünden falan bir afra tafrayla geçiyorlar. Bu afra tafra hakkını kim veriyor acaba ?
Artık kış geldiği için çocuklarla avm lerde ki oyun alanlarına gidiyoruz oğlum çok mutlu oluyor ama ben gittiğime bin pişman dönüyorum. Çocuk bazen hızlı koşuyor biri hemen hızlı koşma diye durduruyor, çocuk yere yatıyor biri hemen gelip yerler pis diye çocuğu kaldırıyor, çocuk arkadaş buluyor aile aman sarılmayın aman zıplamayın diye oyunlara sürekli müdahale ediyor. Çocuk bağırıyor hemen biri çocuğa sus diyor. Çocuk benden biraz uzaklaşıyor tabi ben gözümü ayırmıyorum biri gelip hemen benim yanıma yönlendiriyor çocuğu.yanımdan geçerken 2 bebeği gören tük yazık, vah vahhh diyen tipler ,biri ordan gelip çocuğu sevmeye kalkıyor ve bunu yapan insan sayısı o kadar fazla ki...lütfen artık kimse tanımadığı kişinin çocuğunu sevmesin müdahale etmesin...
Birde şu hasta yaşlı bebekli engelli olmadığı halde avm asansörünü kullanan insan dışı yaratıklar yüzünden 15 dk ka asansör beklediğimi bilirimne zaman yaşam düzeyi kaliteli bir toplum olacaz
Iyi de bu afiş avmler için geçerli değil ki.
İyi de çocuklu aileler bizim öncelik vermemizi beklemiyor ki. Zart diye ayağımızın üstünden falan bir afra tafrayla geçiyorlar. Bu afra tafra hakkını kim veriyor acaba ?
Sebep su ki bebek arabasıyla yürüyen merdivenden gitmek cok tehlikeli çocuk eğer düşerse yürüyen merdivenlerde ne olacağını tahmin edersiniz herhalde ama siz yürüyen merdivenle gitseniz hiçbir riskiniz Yok hem bi sebebi var ki onlara öncelik yazmışlar kocaman kimse bişey bilmiyor siz biliyorsunuz zatenLaylaylom avm de gezerken gezmeyi bilirler ama asansor onceligi onlarin sebep ?
Bebek arabalilar binmesinmi asansore dedim ben herkesle sirasi ayni toplu tasima yada hastane degil avm orasi avmlerde oncelik diye birsey yoktur bunu biliyorum sizde ogrenmis oldunuz.Sebep su ki bebek arabasıyla yürüyen merdivenden gitmek cok tehlikeli çocuk eğer düşerse yürüyen merdivenlerde ne olacağını tahmin edersiniz herhalde ama siz yürüyen merdivenle gitseniz hiçbir riskiniz Yok hem bi sebebi var ki onlara öncelik yazmışlar kocaman kimse bişey bilmiyor siz biliyorsunuz zaten
Sebep su ki bebek arabasıyla yürüyen merdivenden gitmek cok tehlikeli çocuk eğer düşerse yürüyen merdivenlerde ne olacağını tahmin edersiniz herhalde ama siz yürüyen merdivenle gitseniz hiçbir riskiniz Yok hem bi sebebi var ki onlara öncelik yazmışlar kocaman kimse bişey bilmiyor siz biliyorsunuz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?