artık insanlar yüzünden çocuklarla dışarı çıkmaktan sıkıldım

Asansor sadece engelli vs kısıler ıcın degıl herkes ıcın kusura bakmayın tabı kı kullanacaklar ya bu neyın kafası.. İnsanlar yorgun olabılır vs bunlar asansor kullanması ıcın yeterli neden . Sizin kendınıze neden buldıgunuz gibi.. Ben de dısarda cocuk sevebılıyorum yanı bazen neyse kı smdıye kadar sızın gibi tepki veren cıkmadı ama hoslanmayabılırsınız tabi .

ankaranın ayazını bilirmisiniz bilmiyorum ama kocaman insanım eve gelince agzım burnum yamuluyor parmaklarımı hissedemiyorum ufacık bebegi dusunun birde soguk yuzune yuzune esiyor bir tanıdıgın cocugu buyuzden hastalık gecirdi..bahsettiginiz ulkelerde yasamıyoruz genetik bir durum var onlarda adamlar bebekleri kara cıkartıyor suya sokuyor hadi onlarıda yapalım diyebilirmiyiz genetik faktoru onemli bence bu durumda

Ben kimse o pis elleriyle dokunmasın diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum ama bende sizin bunu nerden çıkarttığınızı anlmadım
. Bazı kişiler ay orası pis burası şöyle ayakkabıların altından vs bahsedilmiş. Mutfakta kullandığınız bulaşık süngeri mikrop açısından 3. Sıradayken ayakkabılar 18. Sırada.

vallaha hiç kusurabakmayın başka bir çocuk zıpzıplayacak sonra annesi ona dur demeyecek o kadar zıplamayla hareketle illakiiii başka bir çocuğa zarar verecek ya kafa kafaya vuracaklar yada elleri kolları birbirinin suratına değecek tabiiikiiii uyarırım önce annesine söylerim baktım oralı olmuyor kesin çocuğu uyarırım senin çocuğun özgür olacak diye başkasını rahatsız edemez...

ayrıca siz durması gerektiği yeri söylemezseniz bu çocuk için ilerde sıkıntı olur.....

Hayir genetik degil. Siz tam olarak onerdiginiz sekilde cocukluk gecirdiginiz icin bu kadar usuyorsunuz eger hastalik yoksa.

Yani sizin yasadiginiz seylerin sebebi zaten cocukken cok sarilip sarmalanmaniz. Kara da yatirilabilir cocuklar ama bu tartisilir.

Sizin hastalik gecirdi dediginiz cocuk hava degisimlerine alisik olmadigi icin geciriyor iste. Turk toplumu cocuklari hastaliklardan koruyayim derken kronik hasta yapiyor.

hastanede sıra beklerken çocugun bir koltukların altına yere yatmıştı
evet ben mudahele etmedim ama kızım diyor ki
anne bu çocugun yaptıgını ben yapsam sen herhalde delirirsin ,

evet deliririm ve kesinlikle böyle bir pisliği midem kabul etmiyor.

Bende oyle cikartiyorum genelde kizimi. Kendimde sevmem. Sapka vs hic kullanmam. Ankara benzeri bi yerde yasiyorum. Ankara ya gittigimde de oyle dolasirim. Pantolon altina insanlar tayt vs giyerken ben hava kac derece olursa olsun giymem. Corap sevmem. Yaz kis patik incecik coraplardan giyerim. Lahana gibi kat kat giyen insanlardan daha az hatta cok nadir hasta olurum. Cokca karisan olur onlara da sinir olurum. Gelmisim kac yasima nasil giyinmrm gerektigini bilmeyecek degilim. Cocugum icin de ayni sey gecerli.
Bence siz karismamaya devam edin. Bi gun bu laflardan tepesi atmis birine denk gelirseniz hos birdiyalog olmaz :)

Çocuğunuz bulaşık süngerinin de mi üstüne yatıyor?

bu cok usumuyorum ankara cok soguk esim 100 kilo adam sporcu o bile yeniliyor burdaki soguga bir bebegi dusunemiyorum neyse ne diyelim herkesin kendi cocugu istedigi gibi giydirsin yedirsin icirsin ozaman ama ben gereken sekilde korurum soguktan

ben karisiyorum demedim okudugunuzu anlayin bence birgun birine desem benim cocugum sizene der muhtemelen dedim.sizin suanki tavriniz gibi:) benim tepem devamli atmis vaziyette yerim karsimdakini hic sansi yok :)) sizin cocugunuz ipince cikartin isterseniz kara kista bana gore yanlis bana gore hatali ve onumde olumsuz orneklerinide gordu

Ayakkabıyla bulaşık süngerini kıyaslamıştım ama siz öyle anlamışsınız...
Ayrıca mıtfak bezleriyle çocuklarının ağzını silen çok insan gördüm...

Gördünüz evet?

Çocuğunuzun muhattap olduğu mikroplar yerdeki mikroplar. eger bulaşık süngerinizle de muhattap oluyorsa ondan da muhafaza etmeniz gerekli. keza telefon ekranları kapı kolları merdiven kenarları......

Sizi anlıyorum bağışıklığı kuvvetlensin diyorusnuz da yerler de pis gercekten, niye degilmis gibi bir savunmaya geçiyorsunuz? diyebilirsiniz ki, evet pis ve ben rahatsız olmuyorum.

oda bırsey mı :)

benımde 10 aylık kızımı herkes mıncıklıyor
alısverıse cıkıyorum esımın kucagında gorenler hemen yapısıyor yanaga
bız hoslanmıyoruz oyle seylerden ! dıyorum hızla yanlarından gecıyorum ama o pıs ellerın kızımın yuzunden gezmıs olması elını opmelerı benı cıldırtıyor

15 dk asansor beklemeniz diye bisey sozkonusu degildir,abartiyorsunuz.
benimde 3 yasinda cocugum var ve 8 aylik hamileyim,baktim olacak gibi degil yuruyen merdivene biniyoruz,ya da bikac dk daha fazladan bekliyoruz asansoru..kimseyi asansor tercih etti diye yaratik ilan edemezsiniz,buyuk avmlerdeki o yuruyen merdivenlere ulasmak icin az buz yol yurunmuyor ayrica,yanimda cocugum yokken ve hamile degilken bile bazen bana cok uzun gelebiliyordu o mesafe ama yurumeyi sevdigim icin tercih etmiyordum acikcasi,kimsenin bebek arabasi vs. aklima geldiginden degil..
oyle insanlar goruyorum ki bazen yolda orda burda,elinde bebek arabasi var diye ustune ustune suruyor bebek arabasini,kusura bakmasin kimse bende cocukluyum ama kimseden bunun icin oncelik beklemiyorum,yolda veriyorum,saga da yanasiyorum.
insanlarin karismasina gelince,yapacak bisey yok,agizlarini bantlayamazsiniz..sagolun ben ilgilenirim diyip geciceksiniz.

Bazı yerlere yürüyen merdivende uyarı resmi de var ne tarafta durulmamasıyla ilgili.

iyide ben size diyosunuz demedim ki. Sonuna gulucuk eklenmis bir cumleydi o. Gayet iyi anliyorum ne okudugumu. Neyse. Anlatmak istedigim herkesin bunyesinin farkli oldugu. Oyle giyiniyolarsa demekki bi sebebi vardir demekti. Bunun genel bir dogrusu veya yanlisi yoktur. Soguk gorunce hasta oluyosagiyinsin. Olmuyosa giyinmesin iki tarafa da niyeboyle yapiyosun demek sacma

Cok haklisin.
Ay aklima muge deki o sapik pislik adam geldi oda oyle yapiyomustu ya srfsz.

Ayrica iyiliksiz bizim insanlarimiz. Millet mudahele etme geregini neden duyar? Cocuga zarar gelmesin diye vicdanen yani.. turk milleti boyle yani yanlis amacla demez kosma yatma dusersin diye. Senin istedigin kimse karismasin ozaman yurtdisinda yasayacaksin arkadas orasi daha ozgur ve kimse kimseye karismaz. Yani baska sekildede karismaz orda vicdanda olmaz.

Bir akrabamın çocuğu, dışarıda geziyoruz üzeri incecik. Arabada kıyafeti montu yok mu diyoruz, o öyle üşümez falan dediler. Neyse çocuk gece acillik oldu.
Bi organizasyon var düğün gibi bir şey. Çocuğun teki bütün dekor balonları söküyor. Ve bebek falan da değil yani aklı erecek yaşta. Annesi kesinlikle tek bir uyarı yapmadı. Bütün dekorun ağzına etti çocuk.
Çocuğun teki almış eline bi sopa. Bi tane yavru kediyi!!! Neyse yine anneden çıt yok.
Şimdi ben bu gibi insanlara anneliği yakıştırmıyorum.
Avm'de vs koşa koşa bana çarpan çocuklar, otobüste arkadan saçınla oynayan ve annesi tarafından müdahale edilmeyen çocuklar. Ay neler neler var.
İnsanların uyarısından bu kadar rahatsız oluyorsanız demek ki gerçekten çok ilgisizsiniz. İnsanların içine sinmeyeceği kadar rahatsızlık veriyorsunuz. İnsanların ağzı torba değil ki büzesin düzeyinden çıkmış, her gören müdahale ediyorsa bu insanlar gerçekten gamsızlığınızdan rahatsız oluyor. Bu kadar da yorum yapılmış hala kafanızın dikine gidiyorsunuz. Bazen yanlış olduğunu kabul etmek gerek.
Tek haklı olduğunuz konu çocukların sevilmesi öpülmesi.

avrupada eger solda beklerseniz bi ton hormurtu duyarsiniz,insanlar otomatikman saga yanasir el kadar bebeler bile
soldan da acelesi olanlar,yurumek isteyenler hizlica gecer gider,surekli bi akis vardir yani

Şaka mı yapıyorsunuz ? O çok emin yazdığınız şıklar onedio nun şıkları olmasın ?
Üstelik sıralama mikrop yoğunluğuna göre yapılmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…