artık insanlar yüzünden çocuklarla dışarı çıkmaktan sıkıldım

Ben kimsenin cocugunu ne yerden kaldiriyorum ne agucuk bugucuk yapiyorum, ne de uyariyorum, kosuyorsa bana carparsa duser gecmis olsun, yerdeyse yanindan geciyorum. Gercekten burdaki yorumlari gordukce normal olani yaptigimi anladim. Kalpsiz oldugumu dusunurdum ama tam tersi iyilik yapiyormusum annelere. :)

Çocuğuna çocuğunuz sarılırsa yapma değim zira benim çocuğum sevmez mesela

Kocaman oldu hala sevmez kaçar hiçbir şey bulamazsa gidelim der

Kimse ellememeli başkasının çocuğunu haklısınız ama müdahale etmeyin her zaman olmuyor

Oyuncakçıda kadın büyük çıcuğu ike oyuncak bakıyor arabasında da yaşına gelmemiş bebek var bebeğin elinde de araba anahtarı

Bildiğimiz düğmesine basılan ucu tırtıklı

Dalgalı bir şekilde ağzında anahtar evinip çeviriyor annesine eline anahtar almış kendine zarar vermesin dedim başka türlü durmaz ki dedi

Yani oyuncakçıdayız ki böyle bebek gereci vs de var al bir diş kaşıma oynasın ya da ne bileyim dikkatini dağıt çocuğun da sınırı olmalı araba anahtarı ağzında dedim diye bir de beni azarladı

Çocukları seven bir insan olmadığım için hiçbir çocuğun yanından geçmem.Herhalde en son kızdırmak isteyeceğim kişi yavrusunu oyun parkına salmış bir annedir. Fena tepkiler var. Çok fena... Bir de anneler minicik ufacık küçücük dükkanlara niçin bebek arabasıyla giriyorsunuz. Ki içinde bebek olmadığı halde?

Bence cocugu olan herkesi bir odaya koyup gazla oldursunler. Bizden kolayca kurtulsunlar. Dukkana bile girerken cocuksuz insanlardan izin almak zorunsayiz. Gencler hepiniz su an nefret ettiginiz cocuklardan biriydiniz bundan 25 30 yil once.

neredeyse bütün yorumları okudum, sonra ben ne yapıyordum diye düşündüm.. ben hiç bebek arabasıyla avm ye gitmemiş ya la açıkçası avm lerin bebekler için uygun olmadığına inanıyorum.. kaldı ki aileler "aman özgür olsun" diye çocuklarını ortaya bırakınca meydana çıkan uğultudan ciddi anlamda rahatsızım.. elbette özgür olsun ama mümkünse kapalı ortamda değil.. bunun haricinde bir çocuk gözümün önünde düşse üstünden atlayıp geçme rahatlığına da sahibim.. bana bu kafayı veren s...tra ya da teşekkürlerimi bir borç bilirim

Asansör sadece çocuklu, yaşlı ve engelliler için değil.. öncelik farklı bir şey, sadece bir zümreye ait olması farklı bir şey.. bunun yanında çocuklarım yere düştüğünde, ellerini yürüyen merdivenlerin kenarına koyduğunda her seferinde siliyorum.. evet mikroba alışsınlar tabi ama burası da California değil İstanbul.. ebe ile imam arasında yıkanmaktan ısrarla kaçan bir milletin içinde yaşıyoruz neticede.. onun dışında (özellikle) tanımadığınız çocukları öpüp, mıncırmak sevgi göstergesi değil TACİZ..

Tişikkirlir..

pihuuuuu, velkam beybi

İster avm olsun ister sokak olsun, tehlike sezdiğim an müdahale ederim. Açıkçası annesinin ne düşündüğü umrumda olmaz.

Bence cocugu olan herkesi bir odaya koyup gazla oldursunler. Bizden kolayca kurtulsunlar. Dukkana bile girerken cocuksuz insanlardan izin almak zorunsayiz. Gencler hepiniz su an nefret ettiginiz cocuklardan biriydiniz bundan 25 30 yil once.
Tamam hanımefendi siz çok haklısınız ben öleyim siz ölmeyin lütfen

Biz eşimle hiç sallamayız çocukları, ne öperiz ne severiz ne müdahale ederiz ama inatla bize agu bugu yaparlar, etrafımızda dolanırlar.
Bir kere sınav görevim var bir kafede çay içiyorum, bebenin biri masada duran şapkamı çok beğenmiş, gidiyor geliyor bana gülüyor, kaçıyor bir haller...En son anne geldi, şapkanızı çok beğenmiş takabilir mi dedi Be kadın, tanımazsın etmezsin, bitli miyim, kirli miyim? Niye bir yabancının şapkasını istersin çocuğun için

Bir de hava soğuk diye avm'ye doluşanlar var halbuki bilmiyorlar avm'ler mikrop yuvası. Çocuğu sıkı sıkı giydirirsen hiçbir şey olmaz bırakın hava alsın çocuklar yahu.

Çok alakasız bir şey diyeceğim kusura bakmayın ama biri 25 aylık diğeri 5 aylık iki çocuğa nasıl bakıyorsunuz? Tam aynı durum bende de var ve ben evde yatılı bakıcı olmasına rağmen çok zorlanıyorum altından kalkamıyorum. Siz tek mi bakıyorsunuz?

Ya bu arada hanımlar bebek arabası ile yürüyen merdivene binilmez. Konu sahibi asansöre binmekle doğrusunu yapıyor.
He kimseye yaratık deme hakkını vermiyor o ayrı.

Laylaylom avm de gezerken gezmeyi bilirler ama asansor onceligi onlarin sebep ?
Katlar arası geçişte başka birşey kullanamadıkları için.Geçen gün haberlerde okudum.Çin de bir kadın yürüyen merdivene bebek kucağındayken basıyor dengesini kaybedip bebeği korkuluktan aşağı düşürüyor.4 aylıkmış kurtulamamış.
Bebek arabasıyla zaten başka bir yolu yok mecbur asansör.
Helede ara katlardan asansöre bineceksek en az 20 dkk bekliyoruz.Hep dolu geliyor.
Ankara da Kentpark ta iki hafta önce ikinci katta ben çocukla asansöre binicem yaklaştım tekerlekli sandalyeyle bekleyen vardı.Kaç dkk beklemiş bilmiyorum benimle 20 dkk daha bekledi.Öncelikli hal mal hikaye burda

Oh sukur yurtdisindayim, burada yasayan turkler harici karisan yok.
Yeri de yalasa camura da batsa guler gecerler.size ne yahu?
Usur o cocuk, telefon verme, onu yemesin yemek yesin, ay pis yere dokundu. Sana ne? Benim derdim bana yeter ben kimseye karismadim kimse de bana karismasin!

Ya ben minübüse, metroya bindiğimde( bir kaç yıl evvel) bebekli arabayla istemediğim, talep etmediğim halde bana sıra veren yer veren hangi topluluktan, benim burda okuduğum dışarda yaşadıklarım çok farklı.
Burda kızlar bıdı bıdı yapıyorsunuz ama dışarda kıyamıyorsunuz adım gibi eminim...

Iyide ben asansore binmesin demedimki onceligi yok dedim.Avmde asansor beklerken onume gecmeye calisan bebek arabali yoksa musade ederim once o yerlessin diye ama uyaniklik yapiyorsa kusura bakmasin.
Orasi hastane degil mesela tekerlekli sandalyelide gezmeye gelmis bende kibarlik yapip onceligi ona saglarim ama hakki oldugu icin degil benim vicdanimla alakali birsey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…