- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.094
- 598
Bence cocugu olan herkesi bir odaya koyup gazla oldursunler. Bizden kolayca kurtulsunlar. Dukkana bile girerken cocuksuz insanlardan izin almak zorunsayiz. Gencler hepiniz su an nefret ettiginiz cocuklardan biriydiniz bundan 25 30 yil once.Çocukları seven bir insan olmadığım için hiçbir çocuğun yanından geçmem.Herhalde en son kızdırmak isteyeceğim kişi yavrusunu oyun parkına salmış bir annedir. Fena tepkiler var. Çok fena... Bir de anneler minicik ufacık küçücük dükkanlara niçin bebek arabasıyla giriyorsunuz. Ki içinde bebek olmadığı halde?
Avmdeki asansörü kullanıyorum diye bana insan dışı yaratık diyen cocuk dogurdu diye tum dünyayı kendinin sanan tipleri de ben yolmak istiyorum. Sen peşpeşe doğurup avm ye geldin diye niye asansör senin önceliginmis bana mi sordun bana mi doğurdun?
Tamam hanımefendi siz çok haklısınız ben öleyim siz ölmeyin lütfenBence cocugu olan herkesi bir odaya koyup gazla oldursunler. Bizden kolayca kurtulsunlar. Dukkana bile girerken cocuksuz insanlardan izin almak zorunsayiz. Gencler hepiniz su an nefret ettiginiz cocuklardan biriydiniz bundan 25 30 yil once.
Çok alakasız bir şey diyeceğim kusura bakmayın ama biri 25 aylık diğeri 5 aylık iki çocuğa nasıl bakıyorsunuz? Tam aynı durum bende de var ve ben evde yatılı bakıcı olmasına rağmen çok zorlanıyorum altından kalkamıyorum. Siz tek mi bakıyorsunuz?bir annenin yanında başka biri niye onun evladına anneye karışır... çocuklarım biri 25 aylık biri 5 aylık iyiki de peşpeşe olmuş ben çok mutluyum. Ama etrafımda tanımadığım insanların müdahaleleri beni çok üzüyor. Çocuğa çok müdale etme taraftarı değilim düşecek kalkacak canı acıyacak ve sebep sonuç ililkisini öğrenecek. Artık kış geldiği için çocuklarla avm lerde ki oyun alanlarına gidiyoruz oğlum çok mutlu oluyor ama ben gittiğime bin pişman dönüyorum. Çocuk bazen hızlı koşuyor biri hemen hızlı koşma diye durduruyor, çocuk yere yatıyor biri hemen gelip yerler pis diye çocuğu kaldırıyor, çocuk arkadaş buluyor aile aman sarılmayın aman zıplamayın diye oyunlara sürekli müdahale ediyor. Çocuk bağırıyor hemen biri çocuğa sus diyor. Çocuk benden biraz uzaklaşıyor tabi ben gözümü ayırmıyorum biri gelip hemen benim yanıma yönlendiriyor çocuğu.yanımdan geçerken 2 bebeği gören tük yazık, vah vahhh diyen tipler ,biri ordan gelip çocuğu sevmeye kalkıyor ve bunu yapan insan sayısı o kadar fazla ki...lütfen artık kimse tanımadığı kişinin çocuğunu sevmesin müdahale etmesin...
Birde şu hasta yaşlı bebekli engelli olmadığı halde avm asansörünü kullanan insan dışı yaratıklar yüzünden 15 dk ka asansör beklediğimi bilirimne zaman yaşam düzeyi kaliteli bir toplum olacaz
Dip not olarak düzeltiyorum. Oyun alanlarından bahsediyorum. Alışveriş alanından değil. Çocuk oynasın diye niye alışveriş yapmaya görüreyim mantık yaaa
Siraya girecek binecek asansore. Bebek arabali kimseye oncelik vermem ben.Ya bu arada hanımlar bebek arabası ile yürüyen merdivene binilmez. Konu sahibi asansöre binmekle doğrusunu yapıyor.
He kimseye yaratık deme hakkını vermiyor o ayrı.
Katlar arası geçişte başka birşey kullanamadıkları için.Geçen gün haberlerde okudum.Çin de bir kadın yürüyen merdivene bebek kucağındayken basıyor dengesini kaybedip bebeği korkuluktan aşağı düşürüyor.4 aylıkmış kurtulamamış.Laylaylom avm de gezerken gezmeyi bilirler ama asansor onceligi onlarin sebep ?
O sizin tercihiniz tabi, ben başka bir duruma parmak basmak istemiştim.Siraya girecek binecek asansore. Bebek arabali kimseye oncelik vermem ben.
Iyide ben asansore binmesin demedimki onceligi yok dedim.Avmde asansor beklerken onume gecmeye calisan bebek arabali yoksa musade ederim once o yerlessin diye ama uyaniklik yapiyorsa kusura bakmasin.Katlar arası geçişte başka birşey kullanamadıkları için.Geçen gün haberlerde okudum.Çin de bir kadın yürüyen merdivene bebek kucağındayken basıyor dengesini kaybedip bebeği korkuluktan aşağı düşürüyor.4 aylıkmış kurtulamamış.
Bebek arabasıyla zaten başka bir yolu yok mecbur asansör.
Helede ara katlardan asansöre bineceksek en az 20 dkk bekliyoruz.Hep dolu geliyor.
Ankara da Kentpark ta iki hafta önce ikinci katta ben çocukla asansöre binicem yaklaştım tekerlekli sandalyeyle bekleyen vardı.Kaç dkk beklemiş bilmiyorum benimle 20 dkk daha bekledi.Öncelikli hal mal hikaye burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?