- Konu Sahibi gulbeyaz_31
size ne de tık lafları ağızlarına sen de..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ark lar sonunda 3 yıldır çıktığım erkek ark mla sözlendik cumartesi günü ama hiç ummadığım beklemediğim şeyler olarak bu iş oldu.İlk başta babamın çok tepki vereceğini düşünmüştüm aksine babam ve annem hep yanımızda olduklarını söylediler.Fakat bu sefer ortalığı karıştıran farklı kişiler çıktı hiç beklemediğim canım ciğerim dediğim teyzem eniştem ve dayımla yengem..Halbuki herkesten önce onların haberi vardı ama daha beni istemeye gelmeden önce başladılar tavırlara hergün arayıp nie yanımıza gelmiosun falan diolardı biliolar ki ben evde hazırlık yapıorum çünkü benm annem çalışıo ve yardım edecek kimse yok herşeyimi kendim yaptım ben aradıklarında dedim biliosunuz hazırlık yaptığımı die yardım etmeye gelmelerini bırakın benim çağırmam gerekiomuş onları gelin yardıma die.. Neyse erkek ark gil geldiler beni istemeye farklı şehirdeniz bu arada onlar geldiklerinde bi tavırlar anlatamam erkek ark mın bi gözü kaza sonucu göz kapağı yarı kapalı bu durumu kabullenmediler bula bula bunumu buldun dediler annemle babamı kışkırtmaya çalıştılar ama olmadı.. yengem bile biara mutfağa gittiğimde ağzın kulaklarına varıo mutluluğunu çok belli etme bence dedi.. Bunların yanında bana çok destek olan amcalarım halam kusenlerim falanda vardı ama bunlar beni çok yıprattı şimdide araştırma yapmışlar çocuğun ailesi kötüymüş efendim ama biliorumki öncesinde araştırma yapıldığında annemin gözü önünde konuşulmuş ailesi çok ii tanınmış güvenilirmiş die neden bu laflar deişti bi anda anlayamıorum şimdi annemle babam benim yüzümden konuşmuolar onlarla çok kırgınım kendimide suçlu hissediorum..
Biraz uzun oldu galiba ama içimi dökmeye ihtiyacım vardı
çünkü bana neler yaptıklarını gördü annem ve babam karşı çıkılabilirdi ama tavır bu olmamalıydı onlarında canı yandı iftiralar attılar..o yüzden konuşmuolar benim içinde onlar kalmadı artık zaten kendi çocuklarını bile tembihlemişlerki onlar bile konuşmuo artık bizden