Artık iyi düşünemiyorum..

Erkek arkadaşınızın dış görünüşüyle ilgili sözler hoş olmamış, ama aileniz kabul ediyorsa teyzeye falan pek laf düşmez.
Boşuna moralinizi bozmayın, biraz ortalık sakinleşsin herkes durulur böylece.

hergün yeni bişeyler çıkartıp moralimi bozmaya çalışıolar yüzükler takılırken bile demişler ki şuan formalite icabı takılıo bu yüzükler biz son sözümüzü söyledik bunun sonu yok .. Bu kadar da olmaz yani

üzüzlme gülbeyaz sen ve sevgilin birbirinziden eminsiniz zorluklar sizi yormamalı sonunda mutlu günler seni bekliyor

merhaba ark lar sonunda 3 yıldır çıktığım erkek ark mla sözlendik cumartesi günü ama hiç ummadığım beklemediğim şeyler olarak bu iş oldu.İlk başta babamın çok tepki vereceğini düşünmüştüm aksine babam ve annem hep yanımızda olduklarını söylediler.Fakat bu sefer ortalığı karıştıran farklı kişiler çıktı hiç beklemediğim canım ciğerim dediğim teyzem eniştem ve dayımla yengem..Halbuki herkesten önce onların haberi vardı ama daha beni istemeye gelmeden önce başladılar tavırlara hergün arayıp nie yanımıza gelmiosun falan diolardı biliolar ki ben evde hazırlık yapıorum çünkü benm annem çalışıo ve yardım edecek kimse yok herşeyimi kendim yaptım ben aradıklarında dedim biliosunuz hazırlık yaptığımı die yardım etmeye gelmelerini bırakın benim çağırmam gerekiomuş onları gelin yardıma die.. Neyse erkek ark gil geldiler beni istemeye farklı şehirdeniz bu arada onlar geldiklerinde bi tavırlar anlatamam erkek ark mın bi gözü kaza sonucu göz kapağı yarı kapalı bu durumu kabullenmediler bula bula bunumu buldun dediler annemle babamı kışkırtmaya çalıştılar ama olmadı.. yengem bile biara mutfağa gittiğimde ağzın kulaklarına varıo mutluluğunu çok belli etme bence dedi.. Bunların yanında bana çok destek olan amcalarım halam kusenlerim falanda vardı ama bunlar beni çok yıprattı şimdide araştırma yapmışlar çocuğun ailesi kötüymüş efendim ama biliorumki öncesinde araştırma yapıldığında annemin gözü önünde konuşulmuş ailesi çok ii tanınmış güvenilirmiş die neden bu laflar deişti bi anda anlayamıorum şimdi annemle babam benim yüzümden konuşmuolar onlarla çok kırgınım kendimide suçlu hissediorum..
Biraz uzun oldu galiba ama içimi dökmeye ihtiyacım vardı

sen bu çocuğu seviyorsan annen ve baban kabullendiyse gerisini boşver kulağını tıka,
sen zaten erkek arkadaşını yeterince tanımışsındır buna istinaden evlenmeyi kafanıza koymuşsunuz ailende ok dediyse onlara neki, ne biliyorlarda karşı çıkıyorlar tavır koyuyorlar anlamadım.. boşver güzelim sen

ben anlamıyorum ya benim basımda anam babam dururken
yok teyze yok hala yok amca nedir bu yani onlara ne tamam akrabayız ama
benim önemli kararlarımda kendilerinde ne gibi bi hak bularak burun sokuyorlar
ortalık karıştırıyorlar
ve kusura bakma çok basit insanlar ki çocuğun gözü hakkında çok basitce yorumlar yapmışlar
pardon yazmadan gecemicem kendi kızları evde kalmış mı acaba
sana bu kadar engel olduklarına göre

pofidiye sonuna kadar katılıyorum.
akraba da olsa annen baban dururken onlara çok laf düşmez. ne demek yani bu yüzükler formalite icabı takılıyor, bu işin sonu yok falan. nasıl kendilerinde bu kadar hak buluyorlar ki. sonuçta sen sevmişsin bu çocuğu ve kabullenmişsin. evlenip bir hayatı paylaşacak olan da sensin. sonuçta kör değil, topal değil. hoş öyle bile olsa kime ne sen sevdikten sonra. kızım bizim pek içimize sinmedi, seni daha iyilerine layık görüyorduk ama madem sen sevdin, geçinecek olan da sensin bu durumda bize pek laf düşmez diyeceklerine. yok formalite, yok bu işin sonu yok falan. ay ne kadar saçma sapan laflar ya. boşver canım sen kesin tavrını koy. kesinlikle vazgeçmem bu konuda başka bir olumsuz söz duymak istemiyorum deyip kestirip at. benim ailem de benim eşimi baştan istemedi, kabullenemedi ama ben diretince ve vazgeçmeyeceğimi anlayınca mecburen kabullendiler.

bende tavrımı belli ettim zaten anne ve babamıda o kadar kırdılarki o kadar şeyler olduki en mutlu günümüz zehir gibi geçti onların yüzünden ve annemle babam artık konuşmuolar onlarla .. Bide ertesi günü büyük teyzemizin eşi amcam hemen gaza gelir die ona gidio ve ondan vazgeçecek dayısı sinirlenmiş alev alev fln dio amcamlarda benm arkamda olduklarını soleyerek beni savunmaya geçiolar düşünebilio musnuz işler bu kadar büyütülüo yani

Arkadaşım hiiç canını sıkma;diyeceksinki uzaktan demesi kolay;ama hayat öyle birşey ki;gün gelir anne baban vs(Allah korusun) bu diyardan göçüp gittiğinde arda kalan eşin olacak.Ayrıca kaza sonucu yada başka bir nedenden;eşinin görüntüsü konusunda ,insanlara söylenecek tek birşey var.O da kalıcı olan karakter!Nice yakışıklı erkek yada nice güzel bayanlar sadece şimdi bu haldeler.Bilmem kaç yıl sonra hiç birinin tipi aynı kalmıyor;ama aynı kalan tekşey;7 sinde neysek 70 imizde de aynı olan karakterimiz..Eğer mutlu ve huzurluysan ailen dahi olsa kara senin kararındır.Kabul etmeyipte ileride senin ne kadar mutlu olduğunu görenlerin utandığı günde gelecektir arkadaşım!Unutma ki bir kere bu hayattasın ve dilediğin şekilde dilediğin insanla!

valla aynı durumlar bizde de oldu ben tıkadım kulakları.ailemi kışkırtmaya çalışmalar nişanlıma uyduruk ithamlar ama noldu hiç bişe bence sen üzülmeyi bırak ve kendi hayatına bak.Bu akrabalar çok fesat oluyor be onlara ne oluyorsa annen babam senin yanında önemli olan bu.gerekirse sen de o akrabalarla hiç konuşma nişanlına ettikleri lafları yutma ve sil hayatından o arabozucuları

çünkü bana neler yaptıklarını gördü annem ve babam karşı çıkılabilirdi ama tavır bu olmamalıydı onlarında canı yandı iftiralar attılar..o yüzden konuşmuolar benim içinde onlar kalmadı artık zaten kendi çocuklarını bile tembihlemişlerki onlar bile konuşmuo artık bizden

çünkü bana neler yaptıklarını gördü annem ve babam karşı çıkılabilirdi ama tavır bu olmamalıydı onlarında canı yandı iftiralar attılar..o yüzden konuşmuolar benim içinde onlar kalmadı artık zaten kendi çocuklarını bile tembihlemişlerki onlar bile konuşmuo artık bizden

hayır ben şunu anlamadım amaçları ne yani.
tamam akraban olarak seni daha iyilerine layık görebilirler ama mesele bu kadar da uzatılıp büyütülmez ki. sonuçta sevmişsin, aşıksın. evlenecek olan, bir hayatı paylaşacak olan sensin onlara ne oluyor ki bu kadar. sonuçta benim ne amcalarım, ne halalarım eşim hakkında hiç bir şey bilmez. onlar için sadece damattır. gerisi onları ilgilendirmez. zaten herhangi bir laf etmelerine de müsade etmem. sen de öyle yap. ha sözlünün gerçekten kötü bir davranışını ya da kötü bir huyunu biliyorlardır. yanlış bir hareketini görmüşlerdir ve seni üzmesinden korkuyorlardır o zaman durum değişir. bunu sana uygun bir dille anlatırlar sen de ona göre değerlendirip kararını verisin. ama sırf dış görünüşü yüzünden bunu mu buldun, buna mı kaldın falan demeleri hiç hoş değil. acaba ortada senin de bilmediğin başka bir sebep mi var diyorum ama öyle bişey olsa bu iş bozulsun diye şimdiye kadar çoktan söylerlerdi. boşver canım takma. önemli olan senin mutluluğun.

Siz sözlenmeden önce bu laf - söz eden akrabalarınızın aklı nerede imiş ? Siz mutlaka bahsetmişsinizdir ya da önceden görmüşlerdir ..
Bir de anlamıyorum yani
neden teyze - dayı yengeler enişte falan
böyle bir işe böyle baskıyla karışırlar hiç anlayamadım doğrusu ...

Siz keyfinize bakın canım ... Hayallerinize mutluluğunuza tam gaz devam edin .. OOo ağız bu torba değil ki büzesin !!!

Nedense ne zaman böyle isler ciddiye bindigi vakit..ille aileden birileri bir fitne fesat sokuyor...anlamadim gitti..

Cok kez bunu denedim hem kendimde hem cevremde izledigim kadariyla gercektende bu böyle...CADIARZU

Benimde öz teyzem kaynanami köpek gibi azarlamisti....bir basma yüzünden..
Önceleri esim ve ailesi hakkinda agzindan bal damlatan kadin dügün asamalarinda sürekli annemi doldurmaya calisiyordu sanki...:delphin:

Rahmetli annem kesinlikle kulak vermedi ona....ama huzurumuzu kacirmayi basariyordu arada bir..:kahve:

Bosver canim...üzme kendini...bu tip insanlar inanki herkesin ailesinde var...duymamazliga gelin...annenle babanla güzelce konus...kimseyi araniza sokmayin. Sizi mutlu huzurlu gördükce daha cok catliyor böyleleri....mutsuz huzursuz olursaniz onlarin istedigi olur.yasakkelime

Hakkinda hayirlisi olsun

saolun ark lar şimdilik artık bişey yapmıyolar bizimkilerde zaten birbirlerini tanımaya çalışıyolar .. bi problem yok çok şükür inş ta olmaz ..teşekkür ederim yorumlarınız için çok saoluna.s. buarada kandiliniz mübarek olsun..

ben tabiki önceden onlara solemiştim hatta geçen yıl teyzeme soledim ve ben senin arkandayım demişti bana ona daha çok üzüldüm bu şekilde konuşup farklı davrandığı için..

Back
X