Artik kafayi yemek üzereyim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hidayet1994

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2019
31
-1
Esselamu aleykum ve herkese merhaba,

bu forumu bu derdim yüzünden buldum ve artik her gün burdayim. sonunda bende size derdimi anlatmaya karar verdim cünkü artik ne yapacagimi bilemiyorum. insallah yardimci olabilirsiniz bana.

Ben ABD de dogup büyüyen 23 yasinda bir kizim. 8 yasinda camiye baslayip 18 yasina kadar gittim. buranin en iyi okullarina gittim. yani estagfirullah kendimi övmek gibi olmasin ama baya basarili bi hayatim vardi hem dini hemde dünyevi yönden.
15, 2011 yilinda, bizim caminin kermesinde birisini gördüm ve ilk görüste ask ti. 1.90 boyunda, sarisin, mavi gözlü birisi. hemen türk olmadigini anladim. arkadasimin annesi cocugun ismini söylemisti bende ayni gün facebook tan bulup ekledim onu. ablasini taniyordum benden 6 yas büyük ve önceden camiye geliyordu. yari arnavut yari bosnaklilar. neyse. ben onu ekledim konusmaya basladik falan filan derken bizim camide hocalik yaptigini söyledi kendisi ve gercektende öyleydi. cocuklari okutuyordu. kendisi ozaman 18 yasindaydi. bunu duyunca ben tabi hemen "tamam, ben bu oglani tanimam lazim" dedim. kermesin sonraki günleri biz hep bakistik ettik en sonunda bulustuk. ben zaten asik olmustum hemen ona o da beni tanidiktan sonra ayni sekilde. ilk bulusmadan sonra sevgili olduk. 2011 yilinda.
bu arada annesini de bu kermeste tanidim. o hemen gidip annesine anlatmisti beni annesi de bana hayran hayran bakiyordu benimle konusuyordu falan.

ben ilerki zamanda beraberligimizde anladim ki bu oglan digerlerinden degisik. o dönem ben camiden biraz sogumustum beni tekrar camiye gönüllendirdi, acik giyinmemi istemedi falan. yanlis anlamayin ben zaten bir gün kapanacaktim tek cesaret edemiyordum kapanmamim onunla hic bi alakasi yoktu. 2012 yilinda kapandim. herkes cok sevindi. annemler, hocalarim. bende cok mutluydum ve elhamdulillah mutluyum.

yillar gelip gecti biz cook güzel vakit gecirdik cok sükür. hic tartismamiz olmazdi. annemle kardesimle cük güzel anlasirlardi. anneme annecim derdi. fakat ben bu süre icinde anlaidm ki, tamam dindar herseyi biliyor cocuklari okutuyor ama kendisi de herseyi uygulayamiyor. kimseyi yargilamam gercekten ama hani camide okutan bi insandan sen daha fazla seyler beklersin ya. ögrenince yada görünce de biraz üzülürsün. ben öyle olmustum. mesela cok sigara iciyordu ve hala da iciyor. yanlis anlamayin ben kimseye karismam herkesin kendi hayati ama göze batiyor iste sen kendin böyle seylere cok dikkat edersen ve karsindaki etmezse. sigara icer, küfürlü konusur vs. ama ben sevdiigm icin hic bi zaman bisey söylememistim. bu sigara detayi küfür detayi birazdan önemli olcak ö yüzden anlattim simdi.

2014 de liseden mezun olup üniversitelere yazildik. benim okumami istemiyordu, cok karisik ortam erkekler vs oldugu icin. hep diyordu ki "seni sirf 1 adamin bakisindan koruyabilirsem ne mutlu bana". bu düsünce bana hep cok ters gelmisti cunku dinimizde bile ilim ögrenmek hem dini hem dünyevi sart. her neyse ben bunu kabullendim. kendisi de okumadi bu arada ise girdi hemen. iyi maasli bi is bulup hala orda calisiyor. simdi daha büyük bi sirkete gecti.

onlarin büyük bi evi var apartman ayri ayri daireler. ve arnavutlarda normal bu gelinleri ayni eve yerlesiyor. yani onlarin evi asagda, benim evim yukarda. ben bunu bastan beri biliyordum ve hic sorun yapmadim. ta ki evlerinin durumunu görene kadar.. ayrintilar sonra

2018 de annesi benim annemi aradi "hadi gel artik bu isin adini koyalim, cok uzadi zaten, cocuklar birbirini seviyor, benim oglan da yeterince para biriktirdi artik" diye. annem babama acildi, babam istemedi. türk olmadigi icin. bi kac ay ugrastik ettik sonunda babami ikna edebildik ve tanismaya evet dedi.
simdi söyle bi durum var, benim annem babam haci. ve bunu herkes bilir. annem kapali kardesim kapali cok sükür. hepimiz elhamdulillah namaz kiliyoruz kücük erkek kardesim bile 11 yasinda kendisi. ilk tanismaya annesi nasil geldi biliyormusunuz. siyah mini kalem etekle ve yirtmaci yukariya kadardi. bi yanlis hareket yapsa seyi gözükecekti... gercekten kimseyi yargilamam ama cok yanlis olmustu böyle bi durumda böyle giyinmesin. ilk tanisma sonucta. ben bile utandim babamin önünde böyle oturdugu icin. ve acikcasi sok olmustum hani oglu bu kadar dikkat ederken annesinin bu kadar acik olmasina...

neyse aradan biraz vakit gecti biz onlara tanismaya gittik. adamlar salonda bizde oturma odasinda oturduk ilk basta. ablasi da vardi 2 kücük cocuguyla. sonradan ögrendim ki sevgilimin babasi icerde sürekli sigara icmis. ben sok. bunlar evin icinde sigara icen insanlarmis. bilmiyordum. hatta o gün anladim ki cocuklarin yaninda bile iciyorlar. kendi torunlari yaninda icti babalari ve benim kücük erkek kardesim de icerdeydi. ve babasi sürekli küfürlü konusmus baska birinin hakkinda. ben o ara mutfaktaydim duymadim ama annemde duymus. babamin agzi acik kalmis bisey söyleyememis. eve gidince anneme "bunlarin agzi niye böyle bozuk ya? bide evin icinde sigara iciyorlar" demis. evde 4 kisi yasiyorlar ve hepsi sigara kullaniyor.
evin ici deseniz gercekten cok pisti. ben wc ye girdim biraz bakindim hani inanamadim annem önceden demisti, evleri cok pis diye. kendim göreyim dedim. ve gercekten pis heryer. mobilyalar eski, kirik dökük sanki atimdan alinmis gibi. ya yanlis anlamayin nolursunuz ben hic takmam böyle seylere gercekten mal mülk nedir ki ama paralari var Allah daha da versin ve olmayanlara versin ama bi insanin evi parasi oldugu halde evi niye böyle olur ki? bide tamam hadi diyelim mobilyalar eski ok ama niye pis? temizlik imandan gelir..
sevgilim bana annesini hep temizlik yapan, evin isiyle ugrasan biri olarak anlatirdi ama o gün anladim ki hic öyle degil.

neyse ben göz yumdum gercekten sevdigim icin. üzerinden vakit gecti. biz tmm hadi nisan alisverisine cikalim dedik. ben, annesi ve benim annem ramazanda gittik alisverise. yüzükler alindi benim elbisem alindi. elbise denerken annesi resmen benim kabine girdi ben soyunup giyinirken. ben sok. calisan kadin da anneme "ya keske girmeseydi" dedi. annemde "olsun, girsin, bisey olamz" deyip göz yummustu. beni babam bile atletle görmedi daha, o kadin hop diye kabine girdi ve yanimda durdu cikmadi da. cok utandim yerin dibine girdim.
bi elbise begendim bu olsun dedim ben aynaya bakarken benim kulagima "nisan günü biraz makjay yap, ve gögüslerini büyük gösteren sütyen tak" diye fisildadi. tabi annem duymadan. annem arkada baska biseyle ilgileniyordu. ben sok oldum yine. "olmaz, senin oglun sevmiyor istemiyor böyle seyleri, bende makyaj falan yapmiyorum" dedim. "olsun, o gün yap o gün sart. oglum bisey diyemez" dedi.
ben o andan itibaren cok korktum. dinim benim icin cok önemli. cok sükür bu yoldayim ve anladim ki bu kadin beni galiba begenmedi, degistirmek isteyecek.

nisana 2 hafta kala annesinin dogum günüydü ve bizi yanina cagirdi. gittik evlerine annem ve ben. sevgilimin ablasi da vardi cocuklariyla. bahceye oturduk güzel sofra hazirlamislar. ablasinin cocuklari da vardi biri 3 yasinda digeri 7 aylik. oturduk sohbet ettik hersey güzeldi ta ki annesi sigara icmeye baslayana kadar.. resmen sag elinde bebek, sol elinde sigara vardi. benim yine agzim acik kaldi. kücücük yavrunun ne sucu var? elinden almak istedim. ama okadar cok icti ki, hangi birini koruyacaktim`? daha öncesinde bize " ben fazla icmiyorum zaten, cigerlerime de cekmiyorum agzima alip birakiyorum" demisti ama o gün anladim ki yalandi. bildigin iciyordu yani hemde cok fazla. üstelik torunlarinin yaninda. o gün herkesin yaninda "insallah memeleri büyür" dedi. annemin yaninda sevgilimin annesinin yaninda. ben yine yerin dibine girdim. ne alaka ya? sanki ogluna affedersiniz ama seks makinasi ariyormus gibi.
neyse ben bi ara mutfaga gitmistim annesi de arkamdan gelmisti bana yine annem yokken "nisan günü kirmizi ruj sür dudagina". o an sanki biri üzerime sicak su döker gibi oldum. kirmizi ruj nedir ya? bide benim yüzükleri eski hocam takacakti. onlarin da eskiden komusulariydi ve cok SIK gelip giderler birbirlerine. rezilligi siz düsünün artik. ben hayir olmaz yapmam dedim oglun da istemiyor dedim ama o yine "o bisey söyleyemez, ben dedim mi tmm der" dedi.
analyacaginiz kadin butun gün evde oturup sigara icen, hic bi is yapmayan , süslü püslü tiplerden. ama ogullarina yada kendisine sorarsan cok temiz, hep temizlik yapan, hep yemek yapan biri.

o gün eve geldik ben cok kötü oldum. annem nisan günü icin ufak tefek seyler almaya gitmisti bende nisan icin pogaca yapip dondurucuya koyacaktim. yaparken kafam okadar allak bullak oldu ki. eve geldigimde sevgilime "annen o gün kirmizi ruj sürüp makjay yapmami istiyor" dedim ve kavga ettik tabi. istemedigi icin.

annem eve geldiginde ben hüngür hüngür aglamaya basladim "anne evin durumunu sende gördün, kadin beni degistirmeye calisiyor, evin icinde sigara iciliyor, kendi torunlarinin yaninda sigara iciyorlar, ben yapamicam galiba " diye. o da benim bu halimi görünce dayanamadi tabi git sevgilinle konus dedi. bende ayni gün bulustum konustum merak etme sen degismeyeceksin dedi annem ne kadar istese de olmicak dedi sen benim karim olacaksin onun degil ben seni sen oldugun icin seviyorum, sigara konusuna gelince belki annemgili bu konuda degistirebilirim dedi, ama zaten senin yukarda kendi evin var dedi, tek yemeklerde beraber olucaz. cocuklarimiz islamla camiyle büyüyecekler, sizi helal parayla besleyecem, seni herkesden koruyacagim. önümüze sorunlar cikiyor gördügün gibi, herkes bana karsi olsa benim arkamda durucaksin demi? dedi. bende tabi evet dedim. ve sevgilime o an gercekten güvenmistim inanmistim.
eve geldim annem basladi aglamaya "ben senin o aileye gelin gitmeni istemiyorum. zaten okumani da o istemedi hic bisey demedim bunca senedir ama o kadin seni degistirmeye calisacak sende cok safsin her dedigini yaparsin salak iyi niyetli kizim benim. onlarin pisligiyle ugrasamazsin sen sen cok titizsin. her ne kadar yukarida kendi evin olursa olsun yinede o evde yasayacaksin ve sen o pisligin icinde duramayacaksin o yüzden asagi kati da temizlersin ben seni bilirim. ben seni temizlikci ol diye dogurmadim. vs vs vs yaani tamamen karsiydi ve bana kararini ver, onu secersen bizi silersin dedi. temelli türkiyeye giderim seni o evde görmektense dedi. bende arada derede kaldim tabi. ona sor ya o evden cikar yada bu is olmaz dedi. bende sevigilime sordum cevabi biliyordum tabi cikmam dedi, bunu 8 seneden beri biliyorsun, ben arnavutum bizde böyle dedi. simdi baska yere kira verirsem hayalimiz yarida kalcak dedi.arsa alip kendisi ev yapicakti bu sektörde calistigi icin ama o evdede yine asagida annesi gil yukarida kardesi ve hanimi onun üzerindede biz olcaktik. o aksam annemle sevgilim kavga etti benim yüzümden. ben kararsiz oldugum icin iki taraf birbirine girdi annem saniyordu ki o beni üzüyor sevgilim saniyordu ki annem bizi ayirmaya calisiyor halbuki ben kac kere dedim ben baslattim ben anlattim korkularimi anneme diye. bir gün boyunca bana o kadar baski yapti ki bende sonunda dayanamayip ayrildim :KK43: 22.06. de. sevdigimi yari yolda biraktim.. 24 saat öncesinden evet senin arkandayim dedim, sonrada biraktim onu. 8 senemizi cöpe attim..

ilk basta üstümden yük kalkmis gibi hissettim annesinden kurtuldum diye ama bi kac gün sonra kafama dank etti. okadar dil döktü o kadar ugrasti benim icin bulustuk agladi ama ben annemi babami üzmemek icin yinede istemedim. icim yaniyordu ve hala yaniyor ama cok tirsmistim annesinden. ayrilmadan sonra okadar olay oldu ki simdi hem annem hemde sevgilim hayatta barismam diyor. ne yapacagimi bilmiyorum. onu geri istiyorum o eve annesine herseye onun icin katlanirim.. sevgilim de "ben senin icin herseyi yaptim, herseyin hazirdi, senin icin deliler gibi calistim para biriktirdim, sen beni cöp gibi bir günde ativerdin. senin icin savastim seni döndürmek icin herseyi yaptim sen hic orali olmadin bile. barismam annenle bana söyledigi laflardan dolayi istemeye de gelmeyiz artik. bana annemle konusmaya sorunlari halletmeye bile zaman vermedin hemen benden ayrildin. düsün artik kararini ver gercekten beni istiyorsan, hayatini benle gecirmek istiyorsan, annemin yanina git konus onunla halledin. sonra ben seni kaciririm dügün yapariz ama senin evine özür dilemeye falan gelmem kacirdiktan sonra bende kalirsin cünkü benim hic bi sucum yok. sen bana güvenseydin bu halde olmazdik simdi nisanli olurduk"

arkadaslar cok uzun oldu kusura bakmayin türkcem de cok iyi degil. simdi siz bana söyleyin ben ne yapayim? onun icin deger mi? ne yapavagimi bilmiyorum artik kafayi yicem cok seviyorum gercekten onsuz bi hayat düsünemiyorum kac senemiz gecmis beraber baskasiyla evlenmeyi düsünemiyorum bile :KK43:
 
Ya kusura bakmayın da bende hafızim bende dinine düşkünüm ama sizi yanlış buldum .

Kayinvalidenizin mini eteği sigarası sizi neden ilgilendiriyor ? madem dinden bahsediyoruz güzelce uyarıp yönlendirmek gerekir eğer olmuyorsa bırakırsın yani bukadar ince dusuneceksek ( sevgili ) olayı da doğru değil evinizde oturup görücü usulü 2 . 3 gorusmeyle fazla konuşmadan evlilik yapmanız gerekir di
yargilamiyorum diye diye baya yargilamissiniz bunlara takilmayin herkes bizim veya sizin gibi olmak zorunda değil sırf annesi sigara iciyor makyaj yap dedi diye ayrılmak doğru değil .
Eger aile yapısı ve sevdiğiniz insan uymuyorsa kültür bakimindan o zaman anlasamama durumda ayrılmak normal .
 
Anladığım kadarıyla beklentin ve karşılaştığın arasında ki fark yüzünden bu haldesin tavsiyem her ne olursa olsun aileni karşına alma çünkü ilerde bir sıkıntı yasasan onlarla dertleşme onlardan yardım isteme durumun olacak ama kacarsan bu pek mümkün değil .... Sevdiğin çocuğu ikna et ailenin rızasıyla olursa olur olmazsa boş ver . (Sadece benim fikrim.) Ha bu arada dinen birinin kötü bir şey yaptığını görürsen uyarirsin yapmaması için elinden geleni yaparsın ha baktın seni de çekiyor yanından uzaklasirsin.
 
Ya kusura bakmayın da bende hafızim bende dinine düşkünüm ama sizi yanlış buldum .

Kayinvalidenizin mini eteği sigarası sizi neden ilgilendiriyor ? madem dinden bahsediyoruz güzelce uyarıp yönlendirmek gerekir eğer olmuyorsa bırakırsın yani bukadar ince dusuneceksek ( sevgili ) olayı da doğru değil evinizde oturup görücü usulü 2 . 3 gorusmeyle fazla konuşmadan evlilik yapmanız gerekir di
yargilamiyorum diye diye baya yargilamissiniz bunlara takilmayin herkes bizim veya sizin gibi olmak zorunda değil sırf annesi sigara iciyor makyaj yap dedi diye ayrılmak doğru değil .
Eger aile yapısı ve sevdiğiniz insan uymuyorsa kültür bakimindan o zaman anlasamama durumda ayrılmak normal .
ben böyle biri oldugunu bilmiyordum bunu dile getirmek istedim.. tek camide görüyordum annesini ve bana gösterilen anlatilan hep baska seylerdi. gercekten kimseyi yargilamam.
evet haklisiniz ama imkanlar olmayinca insan beklemek zorunda kaliyor. yinede size hak veriyorum ama baska türlü olmuyordu
 
Anladığım kadarıyla beklentin ve karşılaştığın arasında ki fark yüzünden bu haldesin tavsiyem her ne olursa olsun aileni karşına alma çünkü ilerde bir sıkıntı yasasan onlarla dertleşme onlardan yardım isteme durumun olacak ama kacarsan bu pek mümkün değil .... Sevdiğin çocuğu ikna et ailenin rızasıyla olursa olur olmazsa boş ver . (Sadece benim fikrim.) Ha bu arada dinen birinin kötü bir şey yaptığını görürsen uyarirsin yapmaması için elinden geleni yaparsın ha baktın seni de çekiyor yanından uzaklasirsin.
aynen öyle ben cok baska seyler bekliyordum gercekten..bende ikna etmeye calisiyorum ama bi sonuca varamiyorum henüz
 
ben böyle biri oldugunu bilmiyordum bunu dile getirmek istedim.. tek camide görüyordum annesini ve bana gösterilen anlatilan hep baska seylerdi. gercekten kimseyi yargilamam.
evet haklisiniz ama imkanlar olmayinca insan beklemek zorunda kaliyor. yinede size hak veriyorum ama baska türlü olmuyordu
Aileni dinle madem onların daha başka şeyler gördüğünü düşünüyorum tek bunlar sebep değildir hayırlısı olsun sizin icin
 
Çocuga yüz vermeyi bırak hala umut var senin için bırakta o mücadele etsin. Annenleri o ıkna etmeye calıssın. Kendine zaman ver . Aileni silipte mutlu olamazsın. Senın iyiliğini en cok aile ister. Keşke ayrılmadan annnesiyle konussaydı bir sevgilin. Biraz acele etmissiniz. Ama genede cogu durumda korkularını anlayabildim hem seni hem anneni.Allah yardımcın olsun.
 
aynen öyle ben cok baska seyler bekliyordum gercekten..bende ikna etmeye calisiyorum ama bi sonuca varamiyorum henüz
Çocuğa aileni karşına almak istemediğini söyle 10gun bekle düşünsün hala olmaz derse bırak gitsin . Giden senelerim yazık falan da deme işin ucunda zararın neresinden dönersen kar mevzusuda var senin yerinde olsam okurdum zamanında ama geç değil.. ayrıca şuan gözüne küçük gelebilir ama evlendikten sonra kendi ailenin hala arkanda olmasinin ne büyük bir şey olduğunu anlarsın o yüzden mantıklı düşünüp karar ver derim.
 
Konuyu tam okumadım. Okuyamadım doğrusu. Ama bu kadar eleştiriye evin içinde sigara içmeyi bile bu kadar büyütmenize( bana göre büyütmek) karşın, sevgili olmanız 😒😒 değişik..
 
ne kadar uzun yazmissiniz ya. gereksiz uzun olmus. ben bu kadar üzülüp yıkılacak bisey göremedim açıkçası.

size ne kaynana adayinin giyiminden sigarasından pisliginden. dayanamayan evlenmez ki vazgecmissiniz. yok önemli olan esle mutluluksa niye ayrildiniz??

ben sizi aşırı hassas buldum. ayrıca bu kadar dindarliginizi göze sokup bu kadar yıl sevgili olup anneyi yargilamak da cok nahoş olmus
 
Konuyu tam okumadım. Okuyamadım doğrusu. Ama bu kadar eleştiriye evin içinde sigara içmeyi bile bu kadar büyütmenize( bana göre büyütmek) karşın, sevgili olmanız 😒😒 değişik..
evet abartili olabilir ama düsünsenize o evde sizin cocuklariniz büyüyecek. bu konu var iste ortada
 
ne kadar uzun yazmissiniz ya. gereksiz uzun olmus. ben bu kadar üzülüp yıkılacak bisey göremedim açıkçası.

size ne kaynana adayinin giyiminden sigarasından pisliginden. dayanamayan evlenmez ki vazgecmissiniz. yok önemli olan esle mutluluksa niye ayrildiniz??

ben sizi aşırı hassas buldum. ayrıca bu kadar dindarliginizi göze sokup bu kadar yıl sevgili olup anneyi yargilamak da cok nahoş olmus
bana kalsaydi simdi nisanli olurdum… annemin baskisiyla ayrildim anlamamissiniz heralde cok uzun yazdigimdan.
 
Çocuga yüz vermeyi bırak hala umut var senin için bırakta o mücadele etsin. Annenleri o ıkna etmeye calıssın. Kendine zaman ver . Aileni silipte mutlu olamazsın. Senın iyiliğini en cok aile ister. Keşke ayrılmadan annnesiyle konussaydı bir sevgilin. Biraz acele etmissiniz. Ama genede cogu durumda korkularını anlayabildim hem seni hem anneni.Allah yardımcın olsun.
cok sevindim beni anladiginiza. bende hem annemi Hemde beni anliyorum. ben anne olsam bende kizimi en iyi yerlere vermek isterdim ama ortada 8 yillik ask var iste.
 
Evde sigara içilmesini evde kumarhane varmış ve uyuşturucu alınıyormuş gibi defalarca dile getirip abartıyla hayret etmeniz cidden çok saçma..

Ülkedeki erkeklerin yüzde 90 ı içiyo bu mereti ve sanmıyorum ki hepsi de özellikle sigara içmek icin parklara bahçelere gitsin..

o sizin değişmenizi istememiş ama siz onun ailesi istediğiniz gibi değil diye terketmişsiniz.

8 yıl sevgililik eminim daha günahtır bu arada
 
Evde sigara içilmesini evde kumarhane varmış ve uyuşturucu alınıyormuş gibi defalarca dile getirip abartıyla hayret etmeniz cidden çok saçma..

Ülkedeki erkeklerin yüzde 90 ı içiyo bu mereti ve sanmıyorum ki hepsi de özellikle sigara içmek icin parklara bahçelere gitsin..

o sizin değişmenizi istememiş ama siz onun ailesi istediğiniz gibi değil diye terketmişsiniz.

8 yıl sevgililik eminim daha günahtır bu arada
ben bu yasima kadar hic böyle biseyle karsilasmadigim icin cok sasirdim gercekten. benim tanidigim insanlar hep balkona falan cikar hic evin icinde icmez.
siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz peki
 
ben bu yasima kadar hic böyle biseyle karsilasmadigim icin cok sasirdim gercekten. benim tanidigim insanlar hep balkona falan cikar hic evin icinde icmez.
siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz peki
amcalarim dayilarim hatta teyzemlerin kocaları hepsi evde içer sigarayı gayet normal bişey sonuç olarak bu bi alışkanlık ve günde belki 20 kez uyarılıyo beyin

bunun kışı var soğuğu var sizin evinizde böyle olması aslında böyle olması gerektiği anlamına gelmez ki..

size hayirli bi eş olacak mi mutlu olacak misiniz bitti gitti
kayinvalidenizin kabine girmesi bile abartılacak bişey değil banyoya girmemiş sonuçta size oyle daha cok yakisacagini söylemek istemiş. sütyen taksanız ne olur ki?? bence hiç bişey.

değiştirmeye çalıştıkları falan da yok bundan korkup ayrilmaniz da bi garip değişmeyin efendim açıl saçıl dememişler ya sana
 
Yaşayış biçiminize hayran kaldım. İştihare namazı kılın. Ve ne olursa olsun aile rızası olmadan evlenmeyin. Bunun pişmanlığını çok yaşarsınız ve evliliğinizdede mutlu olamazsınız
 
Bazı şeyleri gereğinden fazla büyütmüşsünüz.. Evet kimsenin size karışmaya değiştirmeye hakkı yok ama sizin de yok. Eğer annesi anlattığınız gibi biriyse sizin sigarayı bırak yada kısa etek giyme demenizle kendinden feragat etmez.. Sevdiğiniz çocukta gerçekten sizin isteklerinize saygı duysa aynı binada yaşama konusunda ısrarcı olmaz diye düşünüyorum..
 
amcalarim dayilarim hatta teyzemlerin kocaları hepsi evde içer sigarayı gayet normal bişey sonuç olarak bu bi alışkanlık ve günde belki 20 kez uyarılıyo beyin

bunun kışı var soğuğu var sizin evinizde böyle olması aslında böyle olması gerektiği anlamına gelmez ki..

size hayirli bi eş olacak mi mutlu olacak misiniz bitti gitti
kayinvalidenizin kabine girmesi bile abartılacak bişey değil banyoya girmemiş sonuçta size oyle daha cok yakisacagini söylemek istemiş. sütyen taksanız ne olur ki?? bence hiç bişey.

değiştirmeye çalıştıkları falan da yok bundan korkup ayrilmaniz da bi garip değişmeyin efendim açıl saçıl dememişler ya sana
onun yaninda hic bi zaman mutsuz degildim ki.. dedigim gibi ben yine herseye ragmen onla olup onunla evlenmek isterdim ama annemi öyle ezip gecemedim iste. bana neler dedi neler.. nisanini dügününü herseyini yapicam ama benden hic bisey bekleme sonradan annelik de bekleme artik onun anasina anne dersin, o evden senin ölün cikar, onlarin arkasini temizlicem diye ugrasirsin butun gün, hic özel hayatin olmicak kocanla, temelli türkyieye gidicem seni o evde görmektense.. hatta nrmi bile silmisti telefonundan o derece. arada derede kaldim ve annemi dinledim. ama simdi ceken benim iste.
 
Yaşayış biçiminize hayran kaldım. İştihare namazı kılın. Ve ne olursa olsun aile rızası olmadan evlenmeyin. Bunun pişmanlığını çok yaşarsınız ve evliliğinizdede mutlu olamazsınız
kiliyorum zaten sürekli. ve düsündügüm tek sey ben onunla evlenmek istiyorum cok pismanim ayrildigima. ne kadar zor olsa da benim icin o evde yinede istiyorum. ama iste ailem kesinlikle barismak istemiyor. ne yapacagimi bilemedim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X