Artık Kayınvalideye nasıl hitap edeyim

rosebeauty

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
394
194
33
Merhaba kizlar 1 yila yakin evliyim ve kayinvalidemi yaptiklarindan alenen ve arkamda yaptiklarindan dolayı kendisinden cok tiksindim anne demek istemiyorum artik icimden gelmiyor suan esimle ayriyiz ama geri donecek biliyorum o zaman ailesiyle eskisi gibi olmak istemiyorum ozellikle de annesine anne demek istemiyorum nasil hitap edebilirim ?

Siz deyın
ben de eskıden anne derdım
artık söylemıyorum bılerek
aradıgımda nasılsınız dıyorum

1 yilin ardindan cevresindekilerin de cok dikkatini cekmek istemiyorum ama onceden kendi annemi nasil sevdiysem ona nasil hitap ettiysem ona da oyle davranirdim sonra olaylardan baktim ki kadin beni kizi gibi falan gormuyor yuvami yikmaya calisiyor sirf oglunu benimle paylasamadigi icin. Simdi anne dememeye kararliyim esimle barisirsak tabi. X hanim gzel fikir dikkat ceker mi acaba

Çoğu insan anlaşsa bile zor geliyor anne demek.Keşke anne ,baba ,hala ,teyze gibi eşinin ailesine de denilebilecek bir kelime olsaymış.
İnan yerlerini dolduracak kapasiteye sahip olsalarmis denirmis esin ailesi gelin hicbirseye ses cikarmadiginda iyi sadece. Yani 3 maymunu oynayan gelinlere cok iyi

1 kere çağırmam gerekti, onda da yanına gittim seslenmedim.. :)
O zaman fazla yanyana gelmiyorsunuz bizim haftanin 5 gunu toplumda vs yanyana geldigimiz dusunulurse gerci bu saatten sonra o 5 gunu 6 gunu ruyasinda gorur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…