- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi maviisever
-
İki üç senelik bir birlikteliğimiz oldu hemen pat diye evlenmedik o zamanlar iyidik böyle değildik arada kavgalarımız olurdu ama o da normal bir şeydiFlört etmeden hiç tanımadan mı evlendiniz ?
İki yabancı gibisiniz nasıl evlenmeye karar verdiniz
Yeni evli olduğunuz için bocalamış olabilir.İki üç senelik bir birlikteliğimiz oldu hemen pat diye evlenmedik o zamanlar iyidik böyle değildik arada kavgalarımız olurdu ama o da normal bir şeydi
O zamanlar sürekli arardı her bir saatte vs arardı mesajlaşırdık gezerdik işinden ötürü sık sık olmasada gezerdik bu kadar yabancı değildi ama artık öyleymiş gibi içimde soğukluk varFlort ederken arayıp sorar mıydı sık sık, sık sık gorusme talep eder mıydı?
BilemiyorumYeni evli olduğunuz için bocalamış olabilir.
Birlikte bir aktivite bulun düzenli olarak onu yapın
Belki o zaman otomatik olarak daha yakın olmaya başlarsınız.
Ne kadar sacma su geldıgınız durum oyleyse.O zamanlar sürekli arardı her bir saatte vs arardı mesajlaşırdık gezerdik işinden ötürü sık sık olmasada gezerdik bu kadar yabancı değildi ama artık öyleymiş gibi içimde soğukluk var
Bekarken evde hiç durmazmış hep geç gelir hemen yatarmış, söylendiğim zaman evde duramıyorum bunalıyorum falan diyor ama bana göre geçerli bir sebep değil alışmalı sonuçtaEvde çokmu sıkılıyo acaba. Bekarken nasılmış? Bazıları fırsat buldukça dışarı çıkar.çevreleri kalabalıktır hergin biriyle buluşsa bitmez.öyle biri midir? Ne iş yapıyo? Yahu çalışan insan hiç yorulmaz mı eve gideyim de bi ayağımı uzatayım demezmi
Öyle detaylı konuyu açmadım sadece evde durmadığını sürekli dışarda olmasını açıyorum onda da işte evde duramıyorum bunalıyorum senle arkadaşlarımı arasında dengeyi sağlıyorum vs vs diyor bende artık sesimi çıkartmıyorum öyle geç geldiğinde suratına bakmıyorum çocuk değil ya bin kere söyleyeceğimNe kadar sacma su geldıgınız durum oyleyse.
Madem tek gezceksın telefonunla oynayacaksın, arkadaslarınla bulusacaksın sık sık.. Ne diye evlenirsin
Ona sıkıntını dile getirdiğinde ne diyor?
Evde bunalmak baska bisey, her aksam tek basına çıkmak baska bıseyÖyle detaylı konuyu açmadım sadece evde durmadığını sürekli dışarda olmasını açıyorum onda da işte evde duramıyorum bunalıyorum senle arkadaşlarımı arasında dengeyi sağlıyorum vs vs diyor bende artık sesimi çıkartmıyorum öyle geç geldiğinde suratına bakmıyorum çocuk değil ya bin kere söyleyeceğim
Buraya yazdığım gibi detaylı onla konuşmadı sadece sürekli dışarıya çıktığı için rahatsız olduğumu çok çıktığını vs onları söyledim onda da evde bunalıyorum vs diyor işte arkadaşlarıyla benim aramdaki dengeyi sağlıyormuş.. ilk cümleniz resmen beni özetliyor demek istediğimde tam olarak oBedenleriniz evli ama ruhlarınız ayrı gibi.
Bu durumdan eşinize bahsettiniz mi?
O ne diyor bu işe?
Bende sürekli evde durmuyorum aileme gidiyorum dolaşıyorum ama öyle çok çok dışarıya çıkmak isteyen veya seven biri değilim hafta iki üç kere çıkınca veya bir kere bana yetiyor evde oturup güzel vakit geçirmeyi daha çok seviyorumSen hayatını evine kaoatarak geçirmemelisin hobi yap
Kendini geliştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?