Artık kendimi kötü hissetmeye başladım...

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Selam kızlar;

Bir senelik evliyim ve artık kendimi sıkılmış, hissiz hissediyorum... şu an fazla duygusal moddayım pms döneminde olduğum için kelimeleri düzgün seçmeye çalışıyorum..
Eşimden sıkılmadım ama yuva olarak göremiyorum. Ya şu an ki modumdan daha duygusal bakıyorum bilemiyorum ama hep böyleydi ya. Mesela genel olarak hep işten geldiği gibi dışarı çıkar ya tek dolaşır bir yere geçer kafede oturur telefondan videolar izler şarkılar dinler çay içer (söylediğine göre) veya arkadaşlarıyla takılır... benlede gezer hiç gezmez değil aöa sürekli değil değişir bazen hiç bazen haftada bir iki en fazla üç... evde hiç durmaz akşamlar 12 gibi gelir terasta beş on dakika oturur yatar bazen hemen yatar...

Ben çok şey yaşadım bir senede... Sesli bağırışmalı kavgalardan çok korkarım kendimi kasmaktan kriz geçiririm ve bizim evin karşısında park var bir ara adam eşini dövüyordu eve nasıl sesler geliyordu ve ben tektim polisi aradım korkudan adresi unuttum zar zor hatırlayıp söyledim nasıl titriyordum ama anlatamam vurma sesi eve kadar geliyordu kadının bağırışı vs vs ablamı aradım nefesim gitmeye başladı ablam sayesinde kendime gelebildim telefonu kapatmadı onla konuştum ettim düzeldim ve yanımda eşim yoktu dışardaydı...

Yine aynı şekilde yatıyordum o zamanlar yeni evliydik eve alışamamıştım yatarken aklıma bir şey gelmişti korkmuştum yine kriz geçirmiştim eşim sonlarına doğru gelmişti yani kriz anımda başlangıç anında yoktu kendimi kastığım ettiğim zamanda vs vs

Birlikte vakit geçirdiğimiz zaman genelde telefonunda takılır bazen ben konuşurum başta dinler sonlarına doğru dinlemez bende susarım bu şekilde.. yanımda başka çiftlere bakıyorum yeni evlenen kuzenimle armadaşıma ikisi ne kadar mutlu dialogları çok iyi ama biz öyle değiliz aramızda muhabbet bir şey yok... işin özeti evliyiz ama aile değiliz gibi bazen düşünüyorum başıma kötü bir şey gelse her halde babamı falan ararım eşimi değil. Aslında çok iyi biri aileme karşı aşırı iyi bana karşıda bir dediğimi iki etmez falan ama bilmiyorum ya kendimi mutlu göremiyorum veya artık evde tek durmaktan geri planda olmaktan veya tam gerçek aile olamamaktan yahut arkadaş gibi olamamaktan eğlenememekten sıkıldım.. yazmak istediğim içimi dökmek istediğim o kadar çok şey var ki bu kadarcıkla yetiniyorum ana şunu biliyorum kendimi yalnız hissediyorum ve eşimi yuva olarak göremiyorum artık iyice soğuyorum

Mesela 20 dakika önce evden çıktı sigara almaya bakkal hemen yanımızda sayılır 2-3 dakika bile sürmüyor hala daha gelmedi... artık bilemiyorum ya kafam çok dolu

Flört etmeden hiç tanımadan mı evlendiniz ?
İki yabancı gibisiniz nasıl evlenmeye karar verdiniz
İki üç senelik bir birlikteliğimiz oldu hemen pat diye evlenmedik o zamanlar iyidik böyle değildik arada kavgalarımız olurdu ama o da normal bir şeydi

İki üç senelik bir birlikteliğimiz oldu hemen pat diye evlenmedik o zamanlar iyidik böyle değildik arada kavgalarımız olurdu ama o da normal bir şeydi
Yeni evli olduğunuz için bocalamış olabilir.
Birlikte bir aktivite bulun düzenli olarak onu yapın
Belki o zaman otomatik olarak daha yakın olmaya başlarsınız.

Evde çokmu sıkılıyo acaba. Bekarken nasılmış? Bazıları fırsat buldukça dışarı çıkar.çevreleri kalabalıktır hergin biriyle buluşsa bitmez.öyle biri midir? Ne iş yapıyo? Yahu çalışan insan hiç yorulmaz mı eve gideyim de bi ayağımı uzatayım demezmi

O zamanlar sürekli arardı her bir saatte vs arardı mesajlaşırdık gezerdik işinden ötürü sık sık olmasada gezerdik bu kadar yabancı değildi ama artık öyleymiş gibi içimde soğukluk var
Ne kadar sacma su geldıgınız durum oyleyse.
Madem tek gezceksın telefonunla oynayacaksın, arkadaslarınla bulusacaksın sık sık.. Ne diye evlenirsin
Ona sıkıntını dile getirdiğinde ne diyor?

Bekarken evde hiç durmazmış hep geç gelir hemen yatarmış, söylendiğim zaman evde duramıyorum bunalıyorum falan diyor ama bana göre geçerli bir sebep değil alışmalı sonuçta

Adam surekli disarda tek basina ne yapiyor boyle evlilikmi olur ozaman evlenmeseydi sizi evde tek birakmak icinmi evlendi? Bencede aile olmak ne demek bilmiyor ya konusun terapi falan alin evliliginizi duzeltmeye calisin bu sekilde ömür gecmez yazik yani size tek basina evlilik

Bedenleriniz evli ama ruhlarınız ayrı gibi.
Bu durumdan eşinize bahsettiniz mi?
O ne diyor bu işe?

Ne kadar sacma su geldıgınız durum oyleyse.
Madem tek gezceksın telefonunla oynayacaksın, arkadaslarınla bulusacaksın sık sık.. Ne diye evlenirsin
Ona sıkıntını dile getirdiğinde ne diyor?
Öyle detaylı konuyu açmadım sadece evde durmadığını sürekli dışarda olmasını açıyorum onda da işte evde duramıyorum bunalıyorum senle arkadaşlarımı arasında dengeyi sağlıyorum vs vs diyor bende artık sesimi çıkartmıyorum öyle geç geldiğinde suratına bakmıyorum çocuk değil ya bin kere söyleyeceğim

Evde bunalmak baska bisey, her aksam tek basına çıkmak baska bısey
Bunalıyorsa, cıkarsınız birlikte kahve cay ıcer hava alır donersınız.
Bunalması gecer.

Siz arada planlar yapin onu da katmaya calisin.Bana usengec klasik turk erkegi gibi geldi, evimde oturayim cayimi iceyim falan.

Bir de sizi dinlemiyorsa uyarin sakince.

Bedenleriniz evli ama ruhlarınız ayrı gibi.
Bu durumdan eşinize bahsettiniz mi?
O ne diyor bu işe?
Buraya yazdığım gibi detaylı onla konuşmadı sadece sürekli dışarıya çıktığı için rahatsız olduğumu çok çıktığını vs onları söyledim onda da evde bunalıyorum vs diyor işte arkadaşlarıyla benim aramdaki dengeyi sağlıyormuş.. ilk cümleniz resmen beni özetliyor demek istediğimde tam olarak o

Sen hayatını evine kaoatarak geçirmemelisin hobi yap

Kendini geliştir
Bende sürekli evde durmuyorum aileme gidiyorum dolaşıyorum ama öyle çok çok dışarıya çıkmak isteyen veya seven biri değilim hafta iki üç kere çıkınca veya bir kere bana yetiyor evde oturup güzel vakit geçirmeyi daha çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…