Ne çok abartiyorsunuz ya. 2 satır biseyler okuyup bu kadar triplenecekseniz uzak durun bence bir süre. Burası "derdim var" köşesi kimse mutluluğunu, mutlu anlarını yazacak değil. Dert köşesi okuyup "herkes ayni" kafasına girmekte bir acayip.
Yalnız konunun başında kendi yaşadıklarımın da etkisi olduğunu yazdım. Sadece okuduklarimdan kaynaklı değil tabiki.
Bu tarz kuruntularla,düşüncelerle yaşamak çok zor.
Böyle düsünmeyin lütfen kendi hayatınızı kendinize zehir edersiniz. Her insan bir değildir. Kimse de dört dörtlük değildir. Eğer öyle olsaydı dünyanın üzerinde kanatları olurdu.
Belki edindiğiniz kötü tecrübeler sizi bunları düşünmeye mecbur kıldı ama her zaman aynı şeyleri yaşayacaksınız diye bir kaide yok.
Hayat bunları düşünüp zaman çürütmeyecek kadar kısa. Aradığını bulan sonradan mutsuz olur,mutsuz olan sonradan mutlu olur.
O yüzden kadere teslim edin kendinizi ve bu korkularla elinizi herşeyden cekmeyin.
Bir gün birisi çıkar karsiniza ve siz tum gidenlere tesekkur edersiniz..
Öncelikle merhaba . . İlk sözcüklerime herşey gönlünce olsun demekle başlamak istiyorum . Yaşını adını kişiliğini karakterini düşüncelerini psikolojini vs bilmeden sana birkaç tavsiye vermek isterim canım. Hayatta bazı şeyler yaşanır ve biter öncelikle bunu bilmelisin . Kimse dört dörtlük değildir hatalar insanlara mahsustur herkes mutlaka hata yapmıştır . Sen bile .. çok çok eskiden bende bu düşünceler icindeydim . Ozamanlar olaylara yaşananlara öyle farklı pencerelerden bakardım ki sanki hayat sadece bana eziyet ediyormuş gibi gelirdi . . Şimdi dönüp arkama baktığımda iyiki diyorum iyiki yasamisim kötü şeyleri. Yoksa şuanda Akıllı ve olgun olamazmisim . Herşeyden önce kendini sevmelisin . Kimsenin seni sevmesine ihtiyacın yok . Herkes eşit kendine özel olduğunu hissettirmelisin . Doğru insan sen istediğinde yada sen sevdiğinde gelmez . Doğru insan kaderindedir . Bu günlerini güzel yasamalisin zamanı gelmeden hayatın güzellikleri seni bulmayabilir . Önemli olan kötü günleri bile mutluluğa çevirebilmen . Sen kendini sevmezsen mutlu olamazsın . Çaresizlik çok görecelidir . Sana göre çaresizlik olan şey başkasına göre lütuf olabilir . . Eğer insanları taniyamamaktan ve guvenememekten isyan ediyorsan buda senin elinde . Önce kendine güven . İnsanlara kendini kaptırma her zaman gizemli olmak gerekir . . Güven veren insanlar bile gün gelir sırtından vurur . Karşındaki insana o kozu verme. Sen değil doğru insan seni arasın. Hadi rahatla ve kendine gel . Bu benim sana yazacağım ilk ve son yorumdur . Kendine iyi bak
Bence okumaya devam etmelisiniz.Bende çok kitap okurum. İnsan okudukça ufku genişler.Bu aralar hayatımı düzeltmek bakış açımı değiştirmek için kişisel gelişim kitapları okuyorum, bu yazdıklarınızı orda da okuduğumu ve kabullendigimi hatırladım şimdi. Galiba tekrardan okusam iyi olacak :)
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. İyi hissettirdi.
Bende hep yıkılıp kalmamaktan yanayım hep bunun için uğraşıyorum ama nedense bir tek bu güven konusunda beynime söz geciremiyorum. Teşekkürler yorum icinHayat bu kadar kırılgan olmak için biraz fazla zor. Hepimiz zaman zaman kötü şeyler yaşıyoruz, yanlış insanlarla ilişki ya da iletişim kuruyoruz ama başımıza bir iş gelince de yıkılıp karalar bağlamıyoruz. Ya da kendimizi kapatmıyoruz.
Çok gaza geldim şimdi yaBence okumaya devam etmelisiniz.Bende çok kitap okurum. İnsan okudukça ufku genişler.
Sakın karamsar bir ruh haline bürüme kendini!
Sen teksin ve en iyisi sensin. Arayışlara da girme bulmak isteyenler seni bulsun.
Sen kadınsın güçlü ol :).. Ne mutlu iyi hissetirebildiysem.
4 yıllık enkaz gibi biten bir ilişkinin ardından tüm umutlarimı yitirdigim zaman eşimle tanıştım ve boşa giden 4 yılıma üzüldüm.Çok gaza geldim şimdi yavalla çok sağolun.
Ya aslında arayış içinde değilim hatta bir sure kendimle kalip kafa dinleme taraftariyim ama bu düşüncelerimin kalıcı olmasından korktuğum için ileride en azından bu düşüncelerle boğuşmamak için konuyu açmak ve yorum almak istedim :)
4 yıllık enkaz gibi biten bir ilişkinin ardından tüm umutlarimı yitirdigim zaman eşimle tanıştım ve boşa giden 4 yılıma üzüldüm.
Hayat süprizlerle dolu bir gün birisi çıkar aklını alır keşke böyle koyun gibi düşünüp kendimi heba etmeseydim dersin :)
Bir derdim var eşittir mutsuz bir hayatım var demek değil ki. Ben eşimi çok seviyorum Allah onu yetiştiren anne babadan razı olsun ancak dert konusu açmışımdır bir iki kez bazı olumsuz davranışlarına ilişkin.. bu demek değil ki adam kötü ben mutsuz perişan..Mutlu bir ilişki sürdürenler bunu nasıl başarıyor
Ben oyle umutlarimi yitirmiştim ki artık kimseyi sevemem hatta evlenemem falan diyordum. :) Lanet olsun erkekler hepiniz aynısınız b.k çukurları falan ne tripler ne tripler. Hatta evlilik kararı aldiğimda bile kendime umutsuz vakka olarak bakıyordum sen düşün.O sürprizden ben de istiyorum mümkünse. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?