- Konu Sahibi scorpion274
-
Kızlar Türkcell'in tam nerede uygulamasını kullanan var mı? Kayıt oluyoruz kocamızın numarasını ekliyoruz kocamız gece yatınca yapıyoruz tabi..onun telefonuna bir onay mesajı geliyor o uyanmadan o onaylıyoruz ve kanıtları siliyoruz onun telefonundan. Sonra nerede diye sorgulama yaptığımızda bize konum mesajı geliyor. Kullanmaya başlıycam daha önce kullanan arkadaşlar var mı? Onay mesajı ne kadar Zaman'da gitti kocalarınızın telefonuna malum onun görmemesi lazım sabaha kadar hallolmasınlar gerektiği için tedirginim y o işe gittiğinde onay mesajı giderse ? Kullananlar Nasıl yaptı yazar Mısınız?
Amma cok tepki gordum, bu nedir ya?
Nevar bunda? Demekki 1-2 ufak sorunlar yasamislar, kadin da boyle bir teknolojik uygulamayla rahat etmek istiyor..
Olur ki aldatma olursa aninda farkina varmak istiyor.. Aylarca yillarca uyutulsun mu yani?
Hem ayrica seytan diye bir varlik var oldugu surece (ki kiyamete kadar var :) hickimse kimseye bosuna guvenmesin..
Insan kendine bile garanti veremez hicbir konuda..
Yapmam dersin yaparsin, olmaz dersin olur.. Buyuk konusmayin
Ahahaha :)))Hayır sanki yakalasa boşanacak. Boşandın mı zamanında? Çocuğum küçük dedin. İlerde çocuğum büyüdü okula gidecek boynu bükük kalmasın. Sonra çocuğum ergenliğe girdi babasız büyümesin. Sonra çocuğum evlenecek çağa geldi, dünürler sıkıntı olmasın der durursun. Bahane çok bulmak isteyene.
Boşuna kafayı yemekle kalırsın ben sana söyleyim. Şu adamları boşamayacaksınız madem her haltına rağmen, ne b.k yerse yesin,ben gezmeme tozmama, yememe içmeme bakarım demeyi öğrenin bari.
Neden olmasın çok var.Güvenmiyorum ki takip ediyorum kocaya güvenilir mi ya var mı öyle Ada'm hiç görmedim
Çocuklarda güzel olur bu uygulama, dünyanın bin bir türlü hali var Allah korusun
kardeş bukadarda güvensiz olma ya adamı paranoid şizofreniye iter seninki yani zaten güvensizsen bir sorun vardır demektir...Hayatı toz pembe görüyorsun evlen çocuğun olsun ondan sonra gel yine konuşalım.
Aldırış etmeyin yazılanlara.Bu kocalarına sonsuz güvenen,'asla telefonunu karıştırmam'diye bıt bıt yapanlar umarım bi gün kafa üstü çakılmazlar.Evet Canım küçük bebeğimi büyütmeye çalışıyorum tek başıma çalışmıyorum o nedenle eşimin yalanlarını yakaladım devam ediyor mu bu şekilde öğrenebilirim benim durumumda olan kadınlar için yazdım konuyu rahatsız olduysan yorum yapmayabilirdin
Aldırış etmeyin yazılanlara.Bu kocalarına sonsuz güvenen,'asla telefonunu karıştırmam'diye bıt bıt yapanlar umarım bi gün kafa üstü çakılmazlar.
Aldırış etmeyin yazılanlara.Bu kocalarına sonsuz güvenen,'asla telefonunu karıştırmam'diye bıt bıt yapanlar umarım bi gün kafa üstü çakılmazlar.
Peki takip ettiniz nerde olduğunu öğrendin ne yapacaksınız
Sonuç ne olacak yani
Bosanmayip böyle araştırma takip işlerine girisenleri hiç anlamıyorum
Hatta kendilerini aptal konumuna dusurduklerini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?