- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi scorpion274
-
Hayır burada bir kadın aldatılıyorum deyince hemen belgelendir ,donuna kadar al o itin,o sürtüğünde boynu altında kalsın derler ..
Şimdi üye böyle bir soru sorunca Ama sizde güvenmediğiniz adamla yaşamayın canım bla bla bla ...
Ben burayı bazen hiç anlamıyorum ..
Konuya gelecek olursak ,bence bu uygulamayı önce başka bir telefonda deneyin ,arkadaşınız ,anneniz falan baktınız falso vermiyor yapın ..
Ama önce emin olun ..
Bence çok riskli bir hareket olur bu.Evet Canım küçük bebeğimi büyütmeye çalışıyorum tek başıma çalışmıyorum o nedenle eşimin yalanlarını yakaladım devam ediyor mu bu şekilde öğrenebilirim benim durumumda olan kadınlar için yazdım konuyu rahatsız olduysan yorum yapmayabilirdin
Ne tesadüf dün gece bu uygulamayı aradım indirmek için ama sadece tr cell demi varKızlar Türkcell'in tam nerede uygulamasını kullanan var mı? Kayıt oluyoruz kocamızın numarasını ekliyoruz kocamız gece yatınca yapıyoruz tabi..onun telefonuna bir onay mesajı geliyor o uyanmadan o onaylıyoruz ve kanıtları siliyoruz onun telefonundan. Sonra nerede diye sorgulama yaptığımızda bize konum mesajı geliyor. Kullanmaya başlıycam daha önce kullanan arkadaşlar var mı? Onay mesajı ne kadar Zaman'da gitti kocalarınızın telefonuna malum onun görmemesi lazım sabaha kadar hallolmasınlar gerektiği için tedirginim y o işe gittiğinde onay mesajı giderse ? Kullananlar Nasıl yaptı yazar Mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?