Artık mutlu olmak istiyorum

Çoook katılıyorum.

akrabalarına söyleceğini sanmıyorum ne öyle çocuk gibi. bişiler yapmalısın, ne kaybedersinki? öyle kızlar görüyorum ki adamların peşinden nasıl koşuyorlar ve sonucunda da elde ediyorlar. ben de benimkine açılmayı düşünüyorum nolucaksa olsun. en azından elimden geleni yaptım der önüme bakarım.

İşte umutlanmaksızın bekleyebilseniz ne de güzel olur.
Benim de canım tezdir. Her şey için acele eder dururum. Sonra da elime yüzüme bulaşır.
Aceleciliğin ya da sabırsızlığın bir faydasını görmedim hiç.

ifşa etmez ama şunu yapması büyük ihtimal, ablasıyla arası çok iyi diye biliyorum ve özel hayatıyla ilgili neyi ne kadar paylaşır bilemediğim için, ablasına söylemesi halinde artık işin ucu kaçar ve başkalarının kulağına gidebilir. çünkü ablasını tanımıyorum. bir de bana hiç cesaret verecek bir davranışta bulunmuyor. bir iki kez özel bir soru soracak gibi oldum hemen önünü kesti sorunun. ama o benim ondan hoşlandığımı anladı ki üstelik. düğünde karşılaştığımızda çok belli ettim. buna rağmen hiçbir adım atmıyor. benim atmama da olanak vermiyor.

yok akbalarına söylemez tabik ama ablasıyla paylaşabilir. ablasını hiç tanımıyorum ve bu riske giremem. babam onun ailesini uzaktan da olsa tanıyor biliyor. asla yamama. benim ailem modern düşüncelidir ama böyle bir şeye asla sıcak bakmazlar. ben o zaman erkeğin peşinden koşan kız konumuna düşmüş olucam onların gözünde. düşünemiyorum.

ben de çok sabırsızım hiç bekleyemem hele ki duygusal konularda.eğer ben onu başka şartlarda tanımış olsaydım şimdiye dayanamaz söylerdim duygularımı. ama işte kendimi tutmak için önemli nedenlerim var. kalbinde biri varsa bu işin peşini bırakıcam. ama bilmiyorum işte bilmiyorum! 2 sene kadar önce ayrılıkla ilgili bişeyler paylaşmış. ayrılmış birinden onu anladım. hala onu mu düşünüyor. sorucam ya artık sonunda.

Sanirim arkadas olarak gormus seni cok kaptirmasan kendini iyi olur

gelmiyor. ne yazık ki. bir keresinde mesajıma birkaç gün sonra cevap verdi. üstelik de okumuştu. sitem ettim nazikçe. okumuş ama o an yazamamış, açıklama bu. off kendimi gerçekten aptal gibi hissettim şuan.

gelmiyor. ne yazık ki. bir keresinde mesajıma birkaç gün sonra cevap verdi. üstelik de okumuştu. sitem ettim nazikçe. okumuş ama o an yazamamış, açıklama bu. off kendimi gerçekten aptal gibi hissettim şuan.
ay hiç de öyle hissetme.biz bilemeyezki karşımızdakini onun tepkilerini kontrol edemeyiz ki.sen içinden geleni yapmışşın umduğuğun tepkiyi alamamışsın sadece.ben sana kendimi aptal gibi hissettiğim olayları burda sıralasam sayfalar yetmez.olur öyle,çok da şey yapmamak lazım:))yeni bir yıl,yeni başlangıçlar olsun,bırak onlar senin peşinden koşsun,çok içten diliyorum bunu

teşekkür ediyorum çook

dilerim senin için de güzelliklerle dolu bir yıl olur

ayrıca böyle bir günde derdimi dinleyen, fikrini paylaşan, yorum yapan destek veren tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim keşke kalbimizi kimse kırmasa..

Kedileri sevdiğin için kedim sutlac da sana çok çok iyi bir yıl diliyor:))

anammm güzelliğe bakk ayy neşem yerine geldi valla benim de bahçede baktığım kedilerim var, eve sokamadım bi türlü, annem eve almıyor hayvan sevgisi kadar gerçek bir duygu olamaz. hatta bi tanesi sabah ben işe giderken birazcık yürüyo benle bahçede yuva yaptık oraya giriyolar, kuru mama alıyoruz düzenli besliyoruz sabah akşam. onları sevmek bana çok iyi geliyo. elin oğluna üzülceğime gidip kedilerimi iki mıncırayım, daha faydalı bişey yapmış olurum

Bademli_Magnum seninki de mi adım atmıyor
ah ahh sorma cnm:) benimki adım atar gibi oluyo sonra bi bakıyosun ortalarda yok. bende de hata var ama pek pas vermiyorum, o adım attığında karşılık vermiyorum:) artık bırakıcam cool kız ayaklarını:) böyle olmuyo anacım bekle bekle nereye kadar)

Aklı ondadır ya da bir başkasındadır bilemeyiz.
Sakince bekleyin ya da vazgeçin.
Ötesi sizi çok üzecek belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…