ah ahh sorma cnm:) benimki adım atar gibi oluyo sonra bi bakıyosun ortalarda yok. bende de hata var ama pek pas vermiyorum, o adım attığında karşılık vermiyorum:) artık bırakıcam cool kız ayaklarını:) böyle olmuyo anacım bekle bekle nereye kadar)
Aklı ondadır ya da bir başkasındadır bilemeyiz.
Sakince bekleyin ya da vazgeçin.
Ötesi sizi çok üzecek belli.
biraz daha beklicem. olmuyorsa bırakıcam bu işi tamamen
Hayrlısı olsun inşallah.
Dilediğiniz şekilde sonuçlanmasını umarım.
ifşa etmez ama şunu yapması büyük ihtimal, ablasıyla arası çok iyi diye biliyorum ve özel hayatıyla ilgili neyi ne kadar paylaşır bilemediğim için, ablasına söylemesi halinde artık işin ucu kaçar ve başkalarının kulağına gidebilir. çünkü ablasını tanımıyorum. bir de bana hiç cesaret verecek bir davranışta bulunmuyor. bir iki kez özel bir soru soracak gibi oldum hemen önünü kesti sorunun. ama o benim ondan hoşlandığımı anladı ki üstelik. düğünde karşılaştığımızda çok belli ettim. buna rağmen hiçbir adım atmıyor. benim atmama da olanak vermiyor.
Nasil yanimdayken bu kadar sohbet edip ayni zamanda aylarca yazmaz diye sormussun.
Bu ola blir, demekki insanlari kirmayi sevmiyor yuzyuzeyken. Guler yuz gostermye alismis.
Bende sinif arkdaslarmla yada is arkadaslarla felan sakalasirim konusur gulerim. Bu bazen basina bela olabiliyor.
Msela ilk okulda boyle bi karakterimden dolayi farkli zamanlarda 2/3 erkegin bana ilgisi oldugunu sezdim. Konusmamdan kaynaklaniyordu galiba. Basta hic aklima gelmedi ama sonradan mesafe koydum ve terslemeye calistim benimde onlara ilgim oldugunu dusunmesinler, tamamen yanlis anlamadan dolayi diye.
Demem oki senle sohbet ediyor olmasindan bisy cikarmamalisin. Ve ayrica ilgisi olsaydi zaten numaranida sorardi? Gece gunduz mesajda atardi.
Ilgisi yok gibi maalesef.
Iyide, baskalarin kulagina giderse gitsin, nolcak? Ya 31 yasindaki bir insansin, gercekten elalemin senin hayatini dikte etmesine izinmi vereceksin? Hani 16 yasinda olup anne babadan korksan, neyse diyecegim.
Birinden hoslanmak suc mu? Ayip mi? Hicte degil. Bu yasta kendi haklarini korumani bilmen lazim. Hadi hic olmadi, diyelim ki herkes senin dedikodunu yapiyor, dersin "yalnis anlasilma oldu, böyle birsey söz konusu bile degil" diyerek hayatina devam edersin.
Bence en mantiklisi ona acilmak. Derdi nedir belli olsun. Senden hoslanmiyormu? Yoksa gecmiste biraz yaralandigi icin zamana mi ihtiyaci var? Cevaba görede ne yapacagini bilirsin. En azindan keskelerin olmaz.
Bence beyefendi arkadaş olarak sohbetinizi hoş bulmuş o kadar. Zaten aksi halinde kaç kere ulaşırdı size
Mesaji gordugu halde cevap vermiyorsa, imkani varken sohbet baslatmiyorsa bence bir ihtimal olarak bile gormuyordur aranizda baslayabilecek bir seyleri.
Gonul yarasi olabilir, hala beklentisi olabilir sevdigi ile ilgili. Veya kafasinda biri ya da birileri olabilir.
En azindan umut verip, yem atip bir sicak bir soguk davranmiyor. Yara bandi, kislik yorgan veya gonul eglendirmek icin bile sohbet edebilirdi.
Begendigin kisinin son tercihi bile olmamak aci bir sey ama elden bir sey gelmez. Hem sen belli etmissin ilgini, adim atmissin. Buna ragmen uzak duruyorsa vardir bir hayir denmeli. Gorusup iyice baglanip sonra birakilmak, ustune kandirilmislik duygusu daha kotu olurdu. Vardir bir baska yerde hem sevecegin hem sevilecegin biri.
Belki akisina birakip aklindan cikarirsan bu kisiyi hic beklemedigin anda onun aklina dusersin. Olamaz mi olabilir.
çok haklısın, teşekkür ederimkonuma yorum yapan bazı arkadaşlarım konuş duygularını açıkla dediler ama baksana adam mesajımı okudu ve bişey yazmadı. daha öncede bir kere okumuştu ve üç dört gün sonra yazmıştı. ilk defa herşeyiyle beğendiğim ve tam aile babası olabilecek gibi gördüğüm biriyle karşılaşıyorum ve bu sefer de adam benimle ilgilenmiyor. allahım niye böyle olmak zorunda biraz zaman geçtikten sonra sanırım vazgeçicem bu işten.
ilk sayfaları okurken ilginizi daha çok belli etmelisiniz diyecektim
son sayfalarda durum değişti, pek ilgisi yok karşınızdakinin belli ki yada kaçan kovalanır hesabına gidiyor, mesajı okuyup geç cevap vermekler bunu da çağrıştırdı bana
akışına bırakın bence, takılmayın unutmaya çalışın
kısmet olacaksa gelir bulur sizi zaten o yada bir başkası
bu konuyu görmeden önce adım adım değişim sayfasını okuyordum bende. şu anınızın tadını çıkarın. bekarlık sorumsuzluk günlerinin tadını çıkartın doya doya. geçmişi de geleceği de düşünmeyin
siz kendinizi sevin yeter, kendi kendinizi mutlu edebilmeyi başardığınız anda diğer herşey de yoluna girecektir buna eminim..teşekkür ederim
ben de adım adım değişim konusuna yazıyodum aradasanırım gerçekten değişmem gerekiyor. ama işte zaman ilerliyor. ben bu çocuğu ilk gördüğümde 2014 yaz ayıydı. sonra ikinci kez 2015 yazında gördüm ve o zaman facebooka ekledik birbirimizi. ama düzgün istikrarlı bir iletişim tutturamadık. son üç dört aydır da iletişimi koparmıştım çünkü hiç yazmıyodu. o konuşmadığımız zaman zarfında benim biriyle kısa süren bir arkadaşlığım oldu. ama yeterince sevgi ilgi göstermedi bana ve bitirdim. gerçekten sevilen kadınlara çok imreniyorum
Her seyiyle begendigim ve aile babasi olacak bir tip diyorsun ya, sunu unutuyorsun, belki bu adamin oyle bir ideali yok. Belki evlenmeyi dusunmuyor, sorumluluk istemiyor. Belki evlilik istemedigi halde tek bir kadin icin bu dusuncesinden vazgecebilir, genelde bu kadin da pesinden kostugu ve ugruna aci cektigi kadin olur.
Sen onu her seyiyle begenmis ve aile babasi olacak tip diyorsun ama bu adam yasim geldi uygun bir kizla evleneyim, yuvami kurayim, baba olayim tarzı bir adam olmayabilir. Cevrede boyle tipler var diye herkesi oyle dusunemeyiz. Senin adam icin olan dusunce ve niyetlerinin temiz olmasi adami kafandaki gibi ya da ilk izlenimine gore olusan bir kisi yapmaz.
Ve sana gorundugu gibi olmayabilir bu adam.
Bir ornek vereyim, tanidigim bir bayan var, terbiyeli, agir basli, guzelce, makyaj az yapar, dusunceli davranir, oturaklidir, herkes cok sever. Oyle olunca gorucusu cok oluyor. Hep ayni cumleler: cok temiz, agirbasli, cok tatli , cok hanfendi bir kizsin...bla bla...
Ve kiz herkesi reddediyor, nefret ediyor bu durumdan. Öyle oldugu icin, oyle gorundugu icin herkes onun evlenmek isteyecegini saniyor. İyi olan, iyi bir anne baba olabilecek herkes evlenmek isteyecekmis gibi dusunuyorlar ama kizin boyle bir istegi yok, sinir oluyor ama kibarca reddediyor, sok oluyorlar ve kabullenmek istemiyorlar, israr ustune israr ne kadar itici.
Yani sorun sende degil, niye boyle oluyor diyorsun ya. Ortada iliski dusunmeyen , sana o gözle bakmayan bir adam var. Sadece , bu adamin ozelligi oturakli ve efendi olmasi ya da görünmesi diyelim, özünü bilemezsin.
Ha bazi erkeklerde iliski disinda her seyde oturakli ve adam gibiler ama iliskilerde berbatlar. Bir de boylesi var.
amin inşallah, teşekkür ederim güzel dileklerinizekotanjant hayır olur mu hiç, konu falan dağılmıyor, tam tersi ben son derece memnun oldum duygularınızı paylaştığınız için. adım adım değişim sayfasına da kendinizi ne zaman hissederseniz yazın, ordan da burdan da konuşabiliriz çok mutlu olurum
öncelikle evlatlarınızı allah bağışlasın, mutlu huzurlu ömürleri olsundemişsiniz ya ben de sizin gibilere özeniyorum, işte ben de sizlere özeniyorum:) evli yuvasını kurmuş, çocuk sahibi olmuş. benim de hayattan beklentim çok bişey değil, bunlar işte önce sağlık, sonra sevebileceğim güven duyduğum sevildiğim biriyle güzel sıcak bir yuva.. şuanda benim hayatım özenilecek bir hayat değil mesela. kimi bekarken gezer tozar gönlüne göre, dilediğini dilediği gibi alır harcar daha sorumsuz bir hayat yaşar. ama ben zaten yapı olarak çok evcimenim. 1 ay evden çıkmasam bi çıkayım demem öyle üstüme başıma onu alayım bunu da alayım yok şu telefon çıkmış alayım vs hiç öyle isteklerim yoktur. yani ben şimdi evlensem ( tabii hayırlı bir insansa) şimdiki hayatımdan çok daha mutlu olacağımı biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?