Cnm cocuk senden hoslanmamis..karsilastikca kibarlik oldun diye konusmus..onun attigim tek adim yok..bosuna kendini yipratma..
elinde her türlü imkan var istese açılır, e zaten belli de etmişsin, muhabbet güzel ediliyor diye hoşlanıyor anlamına gelmiyor, belki de kalbinde vardır biri ya da kimsenin bilmediği sevgilisi, bence bekleme
Ben ömrünün onca senesini yanlis ilişkilere harcamış biri olarak fikir veremeyeceğim ama üzüldüm okurken, hayal kırıklıklarını hissettim. Ömrüm hayal kırıklıklarıyla dolu benim. Onun icin soyle yap boyle yap diyemiyorum, çünkü ne yaptıysa hayalleri tuz buz olmuş biriyim. İnşallah herşey gönlünce olsun
Biriyle sohbet etmenin keyifli olması ya da eğlenceli geçmesi kişilerinin birbirinden hoşlandığı anlamına gelmez.
O isterse yazar siz de cevap yazarsınız ama bence çabalamak gereksiz.
Yeni bir hayal kırıklığı olmasın bu.
Bence bunca zaman sonra böyle duygular hissetmişken vazgeçme.
Benim sana tavsiyem hissettiklerini ona güzel bir şekilde açıklaman.
Çünkü böyle bekleyerek zaman geçiyor hayat bitiyor.
Hep erkek adım atacak diye birşey yok.
Onun tepkisine göre hareket edersin, en azından aklında "acabalar" olmaz.
Bence konu sahibesi denemeli şansını. Hiç denememekten iyidir. Kader cüretkarları kayırır lafına çok inanırım.
Hoslansaydi çoktan bunu belli ederdi ve sende anlardin. Ama biliyorum bu cevap seni tatmin etmicek. Bence pat diye söyle senden hoslaniyorum de. Ne biliyim Enazından net bi cevap alir yoluna bakarsın. İkilemde olmaktaniiyidir.
Sagol canim amin, bilmezmiyim kalp kırıklarını hayal kırıklarını. Hakkı'nda hayırlısı olsunteşekkür ederim güzel dileğin içinhayalkırıklığı insanı çok acıtıyor. kalp öyle bişey ki en savunmasız olduğumuz yer. dilerim sen de bundan sonra hiç üzülme. bebişin de sağlıkla gelsin inşallah
Duygusal yorgunlukları var ve alacağı red cevabı çok üzer diye düşünüyorum.
Ama angel, red cevabı alacağını kesin olarak bilemeyiz ki. Denemeden bilemeyiz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?