- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi Safsarisin
-
Yemeniz gereken sağlıklı şeyleri önermiş doktor maalesef bazı şeyleri istiyorsak sağlıklı beslenmeliyiz. Pcos rahatsızlığı bende de mevcut vücudumuza iyi bakmalı spor yapmalıyız hastalığın etkisini aşağı çekmek için bir de zayıf bile olsanız vereceğiz 1-2 kilo hormonlarınızı daha da düzene sokacaktır. Bana doktor vermediği halde yıllardır böyle yaşarım makarna pilav ekmek çok mu yararlı ki yemesek ne kaybederizCanın çekerse arada sırada yersin ama sürekli hayatımızdan çıkarsak en güzeli sağlıklı olanı bu, sebze ve et yemekleri de hayli hayli doyuruyor. Ekmeksiz yapamıyoruz derseniz tam buğday ya da çavdar ekmeği tercih ederseniz doyurur
Örnek menü vereyim kendimden ;
Sabah ya yumurta haşlaması yanına peynir zeytin ya da süt ve yulaf kaynatıp içiyorum. Öğlen iş yerinde ne varsa ya az çorba yanına sebze tavuk et yemeği yanında yoğurt ve salata ya da çorbayı almayıp az bulgur pilavı alıyorum.Akşamları oldukça hafif süt nesfit ya da herhangi 1 çeşit et tavuk sebze yemeği yanına cacık,yoğurt hafta da 1-2 kere de bakliyatAra öğünler de az kavrulmamış çerez, kuru kayısı, kuru incir işinizi görür. Eşiniz içinde keçi boynuzu özü öneririm memnun kalan çok var.
Haşladım .ya napim ac kaldı adamBu nasi bi diyet sabaha karsi et kavuruyosunuz
Ben akşamları bazen nesfit ve süt içerim çok severim kırmızı meyveli olanıYapıyoruz keci boynuzu kuru kirip suya atip kaynatioz iciyo
Ya bise dicem ben simdi kahvaltidan kalktim nesfit bal badem yedim
Sekersiz mi bu bana daha evel diyetisyen vermisti ama
Evde var yulaf im koca paket oda cok sert mubarekBen akşamları bazen nesfit ve süt içerim çok severim kırmızı meyveli olanıtabi ki paket gıdalar sağlıklı değil ama tam tahıllı deniyor en azından şekerli ama çok zararlı değildir diye umut ediyorum.Onun yerine şeker sıkıntısı varsa yulaf öneririm sütle kaynatıp içine de az tarçın ekleyin çok güzel ve sağlıklı
1 yumurtayla doymazsiniz zaten. En az 2-3 tane yemeniz lazım, haşlama sevmiyorsanız tavada yapın.Kizlar simdi kahvaltidan kalktim yaziyorum
4 tane yumurta haşladım bi tanesi haslanirken kırılmış sanırım cezveye sert attım
1 tane yedim
5 6 dilim domates
23 tane zeytin
1 dilim hindi fume
Sosis
4 dilim kasar peyniri yedim
Hic ekmek yemedim marketten siparis bile vermedim
Ama dayanamadim yarim bardak meyve suyu ictim hazır.
Simdide nesfit bal badem kemiriyorum
Kalan 2 yumurta eşim eydi ama uyanmıyor. Hofladi pofladi tek başıma ettim kahvalti:)
Nasil sizce? Ve doydum.
Canim iste bende üzülüyorum bu duruma. Napayim yaa ooof bana aynen boyle soyledi bende hipotiroidi de var.Canım bu ne boyle. 45 kilosun sen, bu nasıl bir diyet anlamadım. Ben spor yapıyordum ama şekeri kesmiştim. Ekmek de az da olsa yiyordum. Paketli gıda tuketmedikten sonra ve hareketli olduktan sonra neden bu kadar katı bir diyete sokmuş sizi anlamadım. Pconun en büyük dostu şeker. Şekerden uzak dur üyeler bence. Bir de ben hamile kaldigimda çok da zayıf değildim. 64 kiloyla hamile kaldım. Ama hamileligim boyunca çok sağlıklı beslendim. Son aylar kilo bile almadım. 71,5la doğuma girdim, zaten bebek 3,5 kiloydu düşün yani. Sağlıklı beslenmek çok onemli. Her şeyden ye ama şeker tüketme.Rahim filmini ne yaptın?
Canim coooooook tesekkur ederim harikasin bende bal i soracaktim simdi tam
Bal yesem olur mu diye hatta doktora mesaj cekcektim
Esim hakiki bal getirdi boyle petekli doğu dan getirtti o cok sever bal i sevindim suanda tarifler icin cok thanks tekrardan :*
Doydum1 yumurtayla doymazsiniz zaten. En az 2-3 tane yemeniz lazım, haşlama sevmiyorsanız tavada yapın.
Eti lifatif yulaf ezmesi diye geçiyor ben bunu kullanıyorum sütle kaynadığında yumuşuyor tarçın eklendiğinde de bayağı güzel içiliyor altında kalanı da kaşıkla yiyorumEvde var yulaf im koca paket oda cok sert mubarek
Blendirdan geciririm ben süt bal cig yumurta falan o tas gibi kalirdi
O yulaf demi bahsettiğiniz? Minik minik beyaz.
Kizlar simdi kahvaltidan kalktim yaziyorum
4 tane yumurta haşladım bi tanesi haslanirken kırılmış sanırım cezveye sert attım
1 tane yedim
5 6 dilim domates
23 tane zeytin
1 dilim hindi fume
Sosis
4 dilim kasar peyniri yedim
Hic ekmek yemedim marketten siparis bile vermedim
Ama dayanamadim yarim bardak meyve suyu ictim hazır.
Simdide nesfit bal badem kemiriyorum
Kalan 2 yumurta eşim eydi ama uyanmıyor. Hofladi pofladi tek başıma ettim kahvalti:)
Nasil sizce? Ve doydum.
Eti lifatif yulaf ezmesi diye geçiyor ben bunu kullanıyorum sütle kaynadığında yumuşuyor tarçın eklendiğinde de bayağı güzel içiliyor altında kalanı da kaşıkla yiyorumÇok iyi bir vitamin ve tok tutuyor
23 Tane zeytin huhuuuuuuuuu
Helal olsun nasıl yedin.
Az bile çeşit yemişsin. Yeni yemekler türet adamı doyur bari .
Ara öğün olarak meyve -ceviz badem ye.
Öğlen acıkmayacaksın bile
bilinçli kullanıldığında kilo aldırmazlar faydalı yağları tüketmez adı üstünde faydalıdırOnlardan kilo alma diyetinde de yemistim alayim madem
Zayıfsanız şekere dikkat edin sağlıklı beslenin tam buğday ya da çavdar yiyin aşırı katı diyete gerek yok sağlıklı beslenmek yeterli makarna pilav zaten sağlıklı değil tatlılarında öyle vitamini yok yerine meyve yeseniz daha karBende cok seviyorum yulafi kasikla yerdim bende
Lezzetli ve kalorili
Hala kalori diyorum ya zayifliga takigim ya
Dun bikinim geldi kargodan olmadi
Esimde degistirelim dedi bozuldum.
Bikini tam oldu
Meme yok ya,dekolte olmadi
Alti tam oturdu
Ben normalde ortasi kalin olanlardan sıkıştırarak dekolte yapıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?