Artık ne yemek yapacağımı şaşdım gerçekten :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yapıyoruz keci boynuzu kuru kirip suya atip kaynatioz iciyo
Ya bise dicem ben simdi kahvaltidan kalktim nesfit bal badem yedim
Sekersiz mi bu bana daha evel diyetisyen vermisti ama

3 yumurtaya, 2-3 kasik yulaf kepeği, 1 kaşık lor peyniri ekleyip çırpın, omlet yapın. Çok tok tutar, hem de hazırlaması kolaydır.
Doymuyorsaniz yumurta ve peynir miktarını arttırır,nasılsa kilo problemimiz yokmuş.

Kizlar simdi kahvaltidan kalktim yaziyorum
4 tane yumurta haşladım bi tanesi haslanirken kırılmış sanırım cezveye sert attım
1 tane yedim
5 6 dilim domates
23 tane zeytin
1 dilim hindi fume
Sosis
4 dilim kasar peyniri yedim
Hic ekmek yemedim marketten siparis bile vermedim
Ama dayanamadim yarim bardak meyve suyu ictim hazır.
Simdide nesfit bal badem kemiriyorum

Kalan 2 yumurta eşim eydi ama uyanmıyor. Hofladi pofladi tek başıma ettim kahvalti :)

Nasil sizce? Ve doydum.

Yapıyoruz keci boynuzu kuru kirip suya atip kaynatioz iciyo
Ya bise dicem ben simdi kahvaltidan kalktim nesfit bal badem yedim
Sekersiz mi bu bana daha evel diyetisyen vermisti ama
Ben akşamları bazen nesfit ve süt içerim çok severim kırmızı meyveli olanı tabi ki paket gıdalar sağlıklı değil ama tam tahıllı deniyor en azından şekerli ama çok zararlı değildir diye umut ediyorum.Onun yerine şeker sıkıntısı varsa yulaf öneririm sütle kaynatıp içine de az tarçın ekleyin çok güzel ve sağlıklı

Diger yumurtayi da soydum ama icinden su akti iyyyyy sarısı boyle meydandaydi tiksindim ondab yemedim 1 tane yedim

Evde var yulaf im koca paket oda cok sert mubarek
Blendirdan geciririm ben süt bal cig yumurta falan o tas gibi kalirdi
O yulaf demi bahsettiğiniz? Minik minik beyaz.

Canım bu ne boyle. 45 kilosun sen, bu nasıl bir diyet anlamadım. Ben spor yapıyordum ama şekeri kesmiştim. Ekmek de az da olsa yiyordum. Paketli gıda tuketmedikten sonra ve hareketli olduktan sonra neden bu kadar katı bir diyete sokmuş sizi anlamadım. Pconun en büyük dostu şeker. Şekerden uzak dur üyeler bence. Bir de ben hamile kaldigimda çok da zayıf değildim. 64 kiloyla hamile kaldım. Ama hamileligim boyunca çok sağlıklı beslendim. Son aylar kilo bile almadım. 71,5la doğuma girdim, zaten bebek 3,5 kiloydu düşün yani. Sağlıklı beslenmek çok onemli. Her şeyden ye ama şeker tüketme. Rahim filmini ne yaptın?

1 yumurtayla doymazsiniz zaten. En az 2-3 tane yemeniz lazım, haşlama sevmiyorsanız tavada yapın.

Canim iste bende üzülüyorum bu duruma. Napayim yaa ooof bana aynen boyle soyledi bende hipotiroidi de var.
Karbonhidrati bildigin kesti düşürdü sadece bulgur pilavi diyor ufffff. Gerci esimin boyle bi diyete ihtiyaci vardi çünkü esimin en sevdiği spor yemek yemek ya 2mizde simdi ac ac gezioz

Canim rahim filmini eğer aşılama yapacaksa cekcek eylül ayında. Anestezili.

Gidicez ya tekrardan esim sperm vercek bakcak yükselmemişse aşılama olcam ondan evel cekcek simdi gerek duymadı sanirim.

Saf baldan şekerlenmiyorsa asla birşey olmaz.
Hatta çayını kahvenide onunla yap.
Şekeri hayatından tamamen çıkarın.
Onun yerine bal kullanın ,yediklerin hep naturel olsun .
Rica ederim canım.
Bak alışınca bu beslenme türüne ,,ne kadar zararlı besinler tüketmişiz zamanında diyeceksin

Evde var yulaf im koca paket oda cok sert mubarek
Blendirdan geciririm ben süt bal cig yumurta falan o tas gibi kalirdi
O yulaf demi bahsettiğiniz? Minik minik beyaz.
Eti lifatif yulaf ezmesi diye geçiyor ben bunu kullanıyorum sütle kaynadığında yumuşuyor tarçın eklendiğinde de bayağı güzel içiliyor altında kalanı da kaşıkla yiyorumÇok iyi bir vitamin ve tok tutuyor

23 Tane zeytin huhuuuuuuuuu
Helal olsun nasıl yedin.
Az bile çeşit yemişsin. Yeni yemekler türet adamı doyur bari .
Ara öğün olarak meyve -ceviz badem ye.
Öğlen acıkmayacaksın bile

Bende cok seviyorum yulafi kasikla yerdim bende
Lezzetli ve kalorili
Hala kalori diyorum ya zayifliga takigim ya
Dun bikinim geldi kargodan olmadi
Esimde degistirelim dedi bozuldum.
Bikini tam oldu
Meme yok ya,dekolte olmadi
Alti tam oturdu
Ben normalde ortasi kalin olanlardan sıkıştırarak dekolte yapıyordum.

23 Tane zeytin huhuuuuuuuuu
Helal olsun nasıl yedin.
Az bile çeşit yemişsin. Yeni yemekler türet adamı doyur bari .
Ara öğün olarak meyve -ceviz badem ye.
Öğlen acıkmayacaksın bile

Gerçekten mi cokmu 23 zeytin ben daha yicektim de kaseye az doktum esime kalsin dedim utandim

Tamam kayisi yicem oglene eksi gibi zaten bide kuru incir var evde olurmu o?
Oglen yemeği yesil mercimek yemegi ve kuru bulgur kotu mu?

Sabah yumurta, salatalık, domates vs. Ara öğün hurma,ceviz,fındık yada kuru meyveler akşama yemek için tavuk Etinden bin bir çeşit yemek yapılır ,sağlıklı yemek tarifleri o kadar var ki onun dışında tam buğday ekmeği tüketin

Zayıfsanız şekere dikkat edin sağlıklı beslenin tam buğday ya da çavdar yiyin aşırı katı diyete gerek yok sağlıklı beslenmek yeterli makarna pilav zaten sağlıklı değil tatlılarında öyle vitamini yok yerine meyve yeseniz daha kar Yulafın kalorisi sağlıklı olan bu arada

Diyetinizin amaci sadece kilonuzu sabit tutmaksa bu kadar kati bir diyet uygulamanizin ne manasi var bilemedim. Doktor degilim tabi ama insanlar fazla kilolardan indikten sonra bile kiloyu sabit tutmak icin serbest gunleri ve koruma gunleri oluyor.
Siz zaten hali hazirda standart kilodaysaniz bunu sabit tutmak icin bu kadar ugras vermenize gerek yok gibi bence bu durumu baska bir doktorla da gorusebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…