Artık nefes alamıyorum.

Name1907

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2021
70
21
3
Herkese merhaba, çok uzun zamandır takip ettiğim siteye derdimi yazmak bugüne kısmetmiş.. Hayatıma 1.5 sene önce giren ilk erkek arkadaşımla 3 ay önce nişanlandık. Başından beri korkunç bir ilişkimiz vardı ama hayatımda hiç olmadığı kadar çaba gösterip bir şeyler için sürükledim bu ilişkiyi.. En başından beri maddi, manevi fiziksel olarak sömürüldüğümü, yalnızlaştırıldığımı, sindirildiğimi düşünüyorum.. Bana, aileme saygısı yok sürekli olarak beğenmiyorsan beni etrafta erkek mi yok git bul beni diyen biri, bense lütfen konuşalım öyle olur her zaman ama aşabiliriz diyen aptal. Sürekli senin gözün zaten dışarıda, ben sana güvenmiyorum diyip her hareketimi kısıtlayan ama kendi çok rahat hareket eden biri. Benden 10 yaş büyük maddi olarak istikrarsız bana yüklü borcu var, ilişkileri çarpık yaşamış ve defalarca beni kıyasladı, birlikte olduğumuz an bile başka isimleri bana tanıyor musun diye sormaktan utanmadı, küçük yerde yaşıyoruz tanıdık çıkmasından korktu sanırım evli barklı kadınlar.. Tüm bunların farkındayım ve terapiye başladım ailemin daha bir şeyden haberi yok, ağlama krizlerim bitmiyor, bir daha mutlu olamayacakmışım gibi geliyor. Aynı iş yerindeyiz her gün görecek olmak beni korkutuyor, nişan attı diyecekler ve küçük bir yerde yaşıyorum bu beni korkutuyor, o her zamanki gibi gününü gün edecek ama ben kenarda kalıp karalar bağlayacağım ve hayatımdan daha seneler gidecek diye düşünmek beni korkutuyor, bir daha birini sevip güvenemem diye düşünmek beni korkutuyor. Anksiyetem var, bağımlı kişilik özellikleri gösteriyorum ve onunla aramız kötüyken yoksunluk nöbeti belirtilerim var resmen doktorum biraz zamanla her şey geçecek diyor ama geçecek mi gerçekten?
Güncelleme:
Herkese iyi akşamlar hanımlar, uzun bir süredir giremiyordum yazan herkese teşekkür ederim. Bugün nihayet eşyaları verdim ve ailemle konuştum. Ben yine olur gözüyle bakmaya başladığım anda bak ben arada çekiliyorum kiminle istersen bakışır kendini tatmin edersin, yolumuza bakalım ama iş yerindekilere belli etme insanların ağzına laf vermeyelim sonra biz ne oluruz olumlu ya da olumsuz söz veremem dedi. Resmen kenarda bekleyeyim istiyor o biraz tur atıp gelecekmiş. Bu noktaya gelmesi gerekiyormuş benim yeter diyebilmem için yeter yaptıkların dedim hayatımda hiç kullanmadığım kelimeler çıktı ağzımdan öncesini sonrasını vurdum suratına içim rahat, canımın içi babam sarıldı ben seni üzmek için hiç konuşmadım ama içime hiç sinmemişti biz hep yanındayız dedi. Nasıl insanlarla muhatap ettim diye kendimi yiyorum. Kimleri babamın karşısına çıkarmışım bir ona üzülüyorum bir de bu kadar kıymeti verdiğime. Geçecek biliyorum tamamen, paramı da aldım üstüne bir de paragöz damgası yedim. Aylarca para lafı etmeyen adam bana paragöz dedi çünkü zamanında 6bine yakın verdiğimde paragöz değildim

Son düzenleme:
En başından beri en ufak bir sorunda bitsin diyordu zaten şimdi de ben ailemle yavaştan konuşuyorum sen de konuş düş yakamdan diye konuştu ve bir daha iletişime geçmedik.

Tabi ki her şey geçecek. Neden siz karalar bağlıyorsunuz?? Elbette zor ama bunları unutacaksınız. Kendinize böyle eziyet ederseniz işleri zorlaştırırsınız. Ayrıca elaleme ne onlar her zaman diyecek bir şey bulurlar.

Hayatımda ilk defa biri benimle özel olarak ilgilendi ve beni beğendi. Ben kendimi beğenmiyorum galiba bir daha biriyle karşılaşıp sevilmem düşüncesini atamıyorum sanki şu an çok seviliyormuş gibi. Başka bir düşünceye odaklanamıyorum.

İddia borcu var şimdi bıraktığını söylüyor ama ben inanmıyorum, arkadaş çevresi sürekli eşini aldatan veya farklı bağımlılıkları olan insanlar.. Bu kadar kör olup 35 yaşında bir insanın değişebileceğini düşündüğüm için kendime kızıyorum. Ama bir yandan da aynı onun cümleleriyle kendimi suçluyorum sürekli her şey benim yüzümden oldu.

Evet zamanla geçecek. Lütfen bu adamla ilişkinizi sonlandırın hiç normal değil anlattıklarınız. Söylediğiniz her şeye hak veriyorum küçük yerde toplum baskısıyla mutlaka karşılaşırsınız. Ama bundan kaçarak bu adamla birlikteliğinizi evliliğe götürürseniz başınıza gelecekleri gidecek yıllarınızı düşünün. O zaman hiç içinden çıkılmayacak bir durum olacak o zaman da boşandı diyecekler ama desinler inanın sandığınz kadar önemli değil insanların ne dediği. Anksiyete tanınız var ise bunu düşünemiyorsunuz biliyorum ama doktor yardımı almanıza çok sevindim aşabileceğinizden eminim. Aynı şeyleri yaşayan birçok genç kız var ve siz aklı başında birisiniz ki bunları farketmişsiniz. Yoksunluk hissini de anlıyorum içinde bulunduğunuz psikolojide her şeyi düzeltmeye çalışmanız ve o kötü davrandıkça bunu daha da yapma isteğiniz ona sizi daha çok bağlıyor bu ne yazık ki böyle. Böyle bir insanla evliliği siz değil kimse yürütemez zaten. Aileden yakın gördüğünüz biriyle tüm bunları paylaşmanız önemli. Umarım üstesinden gelebilirsiniz yakın geleceği düşünerek hayatınızın tamamını mahvetmeyin kendinize iyi bakın

Vallaha dogru insani bulduktan sonra "ben bu hayvana neden katlandim" diyeceksin, ama önce bu zehiri vücudundan ve hayatindan atman lazim.
Kendimi o kadar basitleştirdim ki karşısında ve bundan faydalandı diye düşünmek kötü hissettiriyor. Neden yaptım diye kendimi bitiriyorum.

Sizin yüzünüzden olan hiçbir şey yok daha çok gençsiniz bu insandan lütfen uzaklaşın 35ine kadar hayatını böyle yaşamış bir insandan kimseye hayır gelmez onun yaşam tarzı farklı sizi üzer

Insanlar konuşur.
Yeni bir dedikodu malzemesi bulana kadar sadece..

İnanın bunlar anlatabildiklerim bir de kendimden, insanlığımdan utanıp yazamadıklarım var.. Fiziksel olarak yakınlaşmalarımıızı düşünüyorum arada bir sorun olduğu zamanlarda bile bana yakın davranıp birlikte olup sonra kavga çıkartıp beni günlerce arayıp sormuyordu ve bu defalarca oldu tüm parçalar şimdi oturuyor.

Sizin yüzünüzden olan hiçbir şey yok daha çok gençsiniz bu insandan lütfen uzaklaşın 35ine kadar hayatını böyle yaşamış bir insandan kimseye hayır gelmez onun yaşam tarzı farklı sizi üzer
O kadar güzel yaklaştı ki bana ben bu zamana kadar böyle yaşadım ama artık yaşamak istemiyorum seninle yeni bir hayata başlamak istiyorum vs vs diye, tecrübesizlil işte insan inanmak istiyor.

Insanlar konuşur.
Kesinlikle katılıyorum. Etrafta sayısız ve inanılmaz ahlaksızlıklar varken gencecik bir kızın bir psikopatla yollarını ayırması kimseyi ilgilendirmemeli. Ama ilgilendikleri için bu kızcağızın düşündüğü tek şey bu ama unuturlar insanlar neleri unutuyor senin yaptığın ne kötü bir şey ne ahlaksızlık ne de suç

Insanlar konuşur.
Aynı iş yerinde çalışmak zorunda olmasak inanın çok da bu kadar takılmazdım.. Yarın iş yerinde görüp de ağlarsam diye 3 gündür uyuyamıyorum. Yeni izin kullanmıştım ailevi durumlardan kaynaklı gitmek zorunda olmak nefesimi daralıyor.

Evliliğinde mutsuz tüm kadınlar keşke nişanlıyken ayrilsaydim der,istisnasız.Su an çok uzulseniz de ayrılmak en iyisi.Acisi birgün geçecek.Sakın boşluğa düşüp dönmeyin.
Umarım geçer, kısa zamanda aklıma geldiğinde en azından iyi ki yaptım diyebilmeyi çok istiyorum.

Zaman her şeyin ilacı gerçekten. Lütfen kendinize bunu yaşatmayın. Siz çok değerlisiniz ve sizin değerinizin farkında olan size saygı duyan bir insanla bir ömür geçirmeyi hak ediyorsunuz. Dile kolay bir ömür geçirmek diyorum gerçekten bunu o kişiyle yaşamak istiyor musunuz? Daha sevgiliyken yaşattığı şeyler yüzünden terapi alıyorsunuz. Rica ederim kendinize bu kötülüğü yapmayın. Sökün atın belki 1 sene acı cekersin ama ömür boyu pişmanlık duymandan çok daha iyidir. Hayat böyle bir şey bazen istediğimiz gibi gitmiyor bir sürü insan ayrılık deneyimi yaşadı sizde bunu atlatabilirsiniz. Benim de ilişkim var her şeyi ama her şeyi sorguluyorum bazen. Belki iyi bir şey değil ama seçici davranmak körü körüne inanmaktan iyidir. Hayat arkadaşını bulmak kolay değil ve herkes bulmak zorunda da değil. Eminim daha iyilerini bulursun ve bulduğunda bu günlerine şaşırıp kalırsın neden bunları yaşattım kendime diye. Lütfen uzaklaş kendine saygılı davran

Ahlaksız bir adam. Bu zamana kadar bir erkekte istemediğim ne varsa hepsi mevcut ve ben nasıl kapıldıysam en iğrenç detaylar bile gözüme batmadı.. İlişkileri çarpık, ki bu çok insanla görüşmek değil asla.. Evli nişanlı fark etmemiş, maddi olarak da kullanmış karşısındakini.. Bir ara tatil planı yaparken parası yokken gidememiştik bana eskiler ödüyordu sen neden ödemiyorsun diyip küsmüştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…