Çok teşekkür ederim, bu şekilde yaşayamacağımın farkındayım ama korkularım peşimi bırakmıyor ve hep kalmak için bir sebep buldum şimdiye kadar. Ama artık yapamıyorum fiziksel tepkiler vermeye başladım. Kendimden geçtim artık ama aileme yapılan saygısızlıklara tahammülüm de kalmamış. Çok yorgunum ve bir an önce bitsin istiyorum bu işkence.Zaman her şeyin ilacı gerçekten. Lütfen kendinize bunu yaşatmayın. Siz çok değerlisiniz ve sizin değerinizin farkında olan size saygı duyan bir insanla bir ömür geçirmeyi hak ediyorsunuz. Dile kolay bir ömür geçirmek diyorum gerçekten bunu o kişiyle yaşamak istiyor musunuz? Daha sevgiliyken yaşattığı şeyler yüzünden terapi alıyorsunuz. Rica ederim kendinize bu kötülüğü yapmayın. Sökün atın belki 1 sene acı cekersin ama ömür boyu pişmanlık duymandan çok daha iyidir. Hayat böyle bir şey bazen istediğimiz gibi gitmiyor bir sürü insan ayrılık deneyimi yaşadı sizde bunu atlatabilirsiniz. Benim de ilişkim var her şeyi ama her şeyi sorguluyorum bazen. Belki iyi bir şey değil ama seçici davranmak körü körüne inanmaktan iyidir. Hayat arkadaşını bulmak kolay değil ve herkes bulmak zorunda da değil. Eminim daha iyilerini bulursun ve bulduğunda bu günlerine şaşırıp kalırsın neden bunları yaşattım kendime diye. Lütfen uzaklaş kendine saygılı davran
Anlıyorum benim yaşım sizden de küçük ve maalesef kime güveneceğimizi bilemiyoruz birini sevsek bile sonunda zarar görecek miyiz bilemiyoruz bir de bu toplum baskısı var tabi. Ama dediğim gibi zararın neresinden dönersen kâr sen bunları hakettiğin için yaşamıyorsun karşına sana hakettiğin değeri verecek biri çıktığında her şey güzel olacak ve bu yaşadığına ilişki bile demeyeceksin. Yakınlaşmaların hiçbiri için de kendini suçlu hissetmene gerek yok bunlar boş laflar o kendini suçlu hissetsin girip çıktığı ortamlardan.Ne iş yapıyorsunuz acabaİnanın bunlar anlatabildiklerim bir de kendimden, insanlığımdan utanıp yazamadıklarım var.. Fiziksel olarak yakınlaşmalarımıızı düşünüyorum arada bir sorun olduğu zamanlarda bile bana yakın davranıp birlikte olup sonra kavga çıkartıp beni günlerce arayıp sormuyordu ve bu defalarca oldu tüm parçalar şimdi oturuyor.
Tek taraflı özveri ite kaka giden bir nişanlılık süreci .Nişanlılık dönemi eş adaylarının birbirlerini tanıma sürecidir .Siz karşı tarafı çokta iyi tanımışsınız .Adam resmen sizi maddi anlamda dahi kullanmış .Yaşadığınız yer küçük bir yer nişan attı derler en azından .Fakat evlendi dul kadın demelerinden çok daha iyidir demi .Ailenize bütün yaşadıklarınızı anlatın ,saklamamız en büyük hata .Tedavinize devam edin .Ancak derhal nişanı atın .Zaten bu adamdan size koca olmaz .Şu anki bu psikolojik durumunuz ,şayet evlilik yaparsanız .Çok daha kötüye gidecektir emin olun .Kimse vazgeçilmez değildir felsefesini kendinize benimsetin.İnsanlar kendilerini vazgeçilmez gördükçe hadlerini fazlaca aşarlar ve her zaman üzülen ,yıpranan siz olursunuz .Ne yazıkki .Herkese merhaba, çok uzun zamandır takip ettiğim siteye derdimi yazmak bugüne kısmetmiş.. Hayatıma 1.5 sene önce giren ilk erkek arkadaşımla 3 ay önce nişanlandık. Başından beri korkunç bir ilişkimiz vardı ama hayatımda hiç olmadığı kadar çaba gösterip bir şeyler için sürükledim bu ilişkiyi.. En başından beri maddi, manevi fiziksel olarak sömürüldüğümü, yalnızlaştırıldığımı, sindirildiğimi düşünüyorum.. Bana, aileme saygısı yok sürekli olarak beğenmiyorsan beni etrafta erkek mi yok git bul beni diyen biri, bense lütfen konuşalım öyle olur her zaman ama aşabiliriz diyen aptal. Sürekli senin gözün zaten dışarıda, ben sana güvenmiyorum diyip her hareketimi kısıtlayan ama kendi çok rahat hareket eden biri. Benden 10 yaş büyük maddi olarak istikrarsız bana yüklü borcu var, ilişkileri çarpık yaşamış ve defalarca beni kıyasladı, birlikte olduğumuz an bile başka isimleri bana tanıyor musun diye sormaktan utanmadı, küçük yerde yaşıyoruz tanıdık çıkmasından korktu sanırım evli barklı kadınlar.. Tüm bunların farkındayım ve terapiye başladım ailemin daha bir şeyden haberi yok, ağlama krizlerim bitmiyor, bir daha mutlu olamayacakmışım gibi geliyor. Aynı iş yerindeyiz her gün görecek olmak beni korkutuyor, nişan attı diyecekler ve küçük bir yerde yaşıyorum bu beni korkutuyor, o her zamanki gibi gününü gün edecek ama ben kenarda kalıp karalar bağlayacağım ve hayatımdan daha seneler gidecek diye düşünmek beni korkutuyor, bir daha birini sevip güvenemem diye düşünmek beni korkutuyor. Anksiyetem var, bağımlı kişilik özellikleri gösteriyorum ve onunla aramız kötüyken yoksunluk nöbeti belirtilerim var resmen doktorum biraz zamanla her şey geçecek diyor ama geçecek mi gerçekten?
Ne diyeceğimi bilemiyorum bile hayatta böylelerinin de olduğunu kabul etmek lazım galiba. Karşınıza çıkmış ve gençliğin verdiği hisle cahillikle inanmışsınız olabilir bunu hemen hemen her kadın yaşıyor neyse ki geç değil senin içinAhlaksız bir adam. Bu zamana kadar bir erkekte istemediğim ne varsa hepsi mevcut ve ben nasıl kapıldıysam en iğrenç detaylar bile gözüme batmadı.. İlişkileri çarpık, ki bu çok insanla görüşmek değil asla.. Evli nişanlı fark etmemiş, maddi olarak da kullanmış karşısındakini.. Bir ara tatil planı yaparken parası yokken gidememiştik bana eskiler ödüyordu sen neden ödemiyorsun diyip küsmüştü.
Akım satım yapan bir firmada çalışıyoruz ikimiz de ve sürekli aynı ortamdayız. Ortak arkadaşlarımız var gerçi benim onun kıskançlıkları sebebiyle hiç kimseyle iş dışında bir iletişimim kalmadı artık. Etrafımda tek bir insan yok.Anlıyorum benim yaşım sizden de küçük ve maalesef kime güveneceğimizi bilemiyoruz birini sevsek bile sonunda zarar görecek miyiz bilemiyoruz bir de bu toplum baskısı var tabi. Ama dediğim gibi zararın neresinden dönersen kâr sen bunları hakettiğin için yaşamıyorsun karşına sana hakettiğin değeri verecek biri çıktığında her şey güzel olacak ve bu yaşadığına ilişki bile demeyeceksin. Yakınlaşmaların hiçbiri için de kendini suçlu hissetmene gerek yok bunlar boş laflar o kendini suçlu hissetsin girip çıktığı ortamlardan.Ne iş yapıyorsunuz acaba
Kesinlikle öyle. Ailem doktora gitmeye başladığımı bilmiyor daha çok yeni biraz daha toparlandıktan sonra tüm detaylarıyla anlatacağım.. Kendisine para yetiştirmeye çalıştığım zamanları hatırlıyorım fa bu zamana kadar hiç kimseden borç dahi isteyemedim ben ama o defalarca çekinmeden aldı ve Allah bilir sadece nereye gittilerTek taraflı özveri ite kaka giden bir nişanlılık süreci .Nişanlılık dönemi eş adaylarının birbirlerini tanıma sürecidir .Siz karşı tarafı çokta iyi tanımışsınız .Adam resmen sizi maddi anlamda dahi kullanmış .Yaşadığınız yer küçük bir yer nişan attı derler en azından .Fakat evlendi dul kadın demelerinden çok daha iyidir demi .Ailenize bütün yaşadıklarınızı anlatın ,saklamamız en büyük hata .Tedavinize devam edin .Ancak derhal nişanı atın .Zaten bu adamdan size koca olmaz .Şu anki bu psikolojik durumunuz ,şayet evlilik yaparsanız .Çok daha kötüye gidecektir emin olun .Kimse vazgeçilmez değildir felsefesini kendinize benimsetin.İnsanlar kendilerini vazgeçilmez gördükçe hadlerini fazlaca aşarlar ve her zaman üzülen ,yıpranan siz olursunuz .Ne yazıkki .
Umarım zarar vermeyecekleri kadar uzakta olurlar artık.Ne diyeceğimi bilemiyorum bile hayatta böylelerinin de olduğunu kabul etmek lazım galiba. Karşınıza çıkmış ve gençliğin verdiği hisle cahillikle inanmışsınız olabilir bunu hemen hemen her kadın yaşıyor neyse ki geç değil senin için
Aynı iş yerinde çalışmak zorunda olmasak inanın çok da bu kadar takılmazdım.. Yarın iş yerinde görüp de ağlarsam diye 3 gündür uyuyamıyorum. Yeni izin kullanmıştım ailevi durumlardan kaynaklı gitmek zorunda olmak nefesimi daralıyor.
Böyle bir hayat geçirmek zorunda değilsiniz . Size güvensizliği kendi pisliğinden kaynaklanıyor bu kadar net bu. Kişi kendinden bilir işi ne kadar doğru. Nişan atmak kötü bir şey değil zaten tanımak için nişanlanıyorsun tanıdın olmadıysa yollarını ayırırsın. Allah onu da sizi de kalbinize göre insanlar karşılaştırsın.Akım satım yapan bir firmada çalışıyoruz ikimiz de ve sürekli aynı ortamdayız. Ortak arkadaşlarımız var gerçi benim onun kıskançlıkları sebebiyle hiç kimseyle iş dışında bir iletişimim kalmadı artık. Etrafımda tek bir insan yok.
İnanır mısın o lafları şimdiden kat kat fazlasıyla duydum. Sürekli ben ayrılmak istedim ama sen istemedin ona göre yaşayacaksın diye açık açık konuştuBugün düş yakamdan diyen evlilikte sktir git peşimden sen koştun bırakmadın ki diyecek.
Sen değerlisin
Dünyaya onunla gelmedin.
Öyle bir at ki hayatından şok olsun kalsın.
Umarım dediğiniz gibi yapabilirim hayatımda bir kez olsun dik durmak istiyorumGit.
Öyle farklı git.
Öyle umursamaz git ki..
Inadına çok mutlu git.
Ondan önce iş arkadaşlarına duyur.
Ayrıldık bitti.
Rahat ettim oh be de.
Diyorum ya şok olsun.
Anlasın ki dünya umrunda değil.
İnanır mısın o lafları şimdiden kat kat fazlasıyla duydum. Sürekli ben ayrılmak istedim ama sen istemedin ona göre yaşayacaksın diye açık açık konuştu
İlişki boyunca ben de ona gözüm kapalı güvenemedim zaten telefon saklamalar mesaj silmeler hiç bitmediBöyle bir hayat geçirmek zorunda değilsiniz . Size güvensizliği kendi pisliğinden kaynaklanıyor bu kadar net bu. Kişi kendinden bilir işi ne kadar doğru. Nişan atmak kötü bir şey değil zaten tanımak için nişanlanıyorsun tanıdın olmadıysa yollarını ayırırsın. Allah onu da sizi de kalbinize göre insanlar karşılaştırsın.
Şimdiden ne kadar değiştim farkındayım yakın arkadaşlarım artık seni tanıyamıyoruz sürekli mutsuz ve huzursuzsun diyorlar.. Bu şekilde çok yaşayamam farkındayım..umarım ben de bir gün gerçekten sevilebilirimEğer bu herife yapışırsan ölmek isteyecek hale geleceksin.
Yapma sakın.
Çok yazık edersin canına.
Gerçekten düzgün bir insanı sevip sevildiginde bu pislikten kurtulduğun icin teşekkür edesin gelir.
Verdiğiniz tüm paraları geri alın ,nişanı atmadan bu para mevzularını gerekirse ailesine açacağınızı söyleyin .Seni herkese rezil ederim diye tehdit dahi edin .Paranızı bu pisliğe bırakmayın .Kesinlikle öyle. Ailem doktora gitmeye başladığımı bilmiyor daha çok yeni biraz daha toparlandıktan sonra tüm detaylarıyla anlatacağım.. Kendisine para yetiştirmeye çalıştığım zamanları hatırlıyorım fa bu zamana kadar hiç kimseden borç dahi isteyemedim ben ama o defalarca çekinmeden aldı ve Allah bilir sadece nereye gittiler
Ailemin haberi olsun istemiyorum o konudan gerçekten dışarıdan beni görseniz bu anlattıklarıma asla inanmazsınız. Onları hayal kırıklığına uğratmış olmak ve bile bile neden buraya getirin sorularına cevap verememek yeterince zor. Böyle birine kaç defa para nasıll verdin deseler cevabım yokVerdiğiniz tüm paraları geri alın ,nişanı atmadan bu para mevzularını gerekirse ailesine açacağınızı söyleyin .Seni herkese rezil ederim diye tehdit dahi edin .Paranızı bu pisliğe bırakmayın .
İşte ilk işiniz bunları kafadan atmak olsun. Emin olun sizinle ilgilenecek çok kişi çıkacak karşınıza.Hayatımda ilk defa biri benimle özel olarak ilgilendi ve beni beğendi. Ben kendimi beğenmiyorum galiba bir daha biriyle karşılaşıp sevilmem düşüncesini atamıyorum sanki şu an çok seviliyormuş gibi. Başka bir düşünceye odaklanamıyorum.
Eğer kendi vermezse aileleri karıştırıp da isteyemem. Başımın gözümün sadakası olsun ben iyi olayım sadece onu istiyorumSenden aldığı borçlarını da iste mutlaka.
O kadar uzak bir ihtimal gibi geliyor ki. İlk olduğu için bu kadar şiddetli olmuş duygularım son olmayacağını biliyorum ama inanmak zor geliyorİşte ilk işiniz bunları kafadan atmak olsun. Emin olun sizinle ilgilenecek çok kişi çıkacak karşınıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?