Artık nefes alamıyorum.

Canim neden yapiOrsun bunu kendine? Anladigim kadariyla evli degilsin. Evlenme derim. Bende bundan 7 yil önce 3 yillik nisanilimdan ayrildim. Iyikide ayrilmisim.simdi evliyim cocugum var biride yolda insallah. Kendine etme bunu o kendi kafasinda kurmus bu kiz beni zaten birakamaz bu bana mecbur diye. Ne demek ya erkekmi yok git begenmiyossn demek. Seni kisitlamak hor görmek ezmek. Kendine olan özgüvenini sarsmis. Hasta etmis seni bununla ömürmü gecer? Kim ne derse desin etme bulma dünyasi unutma bugn senin basina geliOsa yarin onlarıda gelebilir. At yüzügü önüne bak. Bende derdm atarsam yüzügü baska kimse almaz beni sevemen edemen kimseyi diye inan öyle olmuyor kac kisi istedi beni ve ben asik oldum tekrar ve evdendim. Helde ailene saygisi yok ise sil gitsin. Kimde vazgecilmez degil. Ben yüzügü attm biri arkamdan konusmus yüzügü atmis falab filan diye dedikodumu yapmis aynisi onun basina geldi ve ben gördm isittim. Sen kendin icin yasa onun bunun icin degil etme eyleme benden sana tavfsiye

O kadar uzak bir ihtimal gibi geliyor ki. İlk olduğu için bu kadar şiddetli olmuş duygularım son olmayacağını biliyorum ama inanmak zor geliyor
Basta zor ama ailenden senden önemli degil o. At yüzügü ne hali varsa görsün. Bu anlattıklarına göre sen ömür boyu mutsuz olursun canm. Bile bile insan kendini atese atarmi? 1ay 6 ay hadi 1 sene üzülürsün ama sonra baskasi cikst karsina o aklina bile gelmez.

Hayır evli değilim ama inanır mısınız evi nasıl dizeriz diye heyacanla bir hafta benimle hayal kurup bana alındığı bir konu yüzünden eşya almaktan vazgeçti hem de mağazaya kadar gitmişken.. Allah bağışlasın çocuklarınızı inşallah ben de bu kadar güzel şeyler yaşayıp iyi ki diyebilirim.

Sürekli yüz yüze bakacağız ve eminim yaşayacakları bana gelecek. Çok uzun süre bekleyeceğini sanmıyorum o hayatına bakarken kenarda hayatı kaçırma korkum var

Canm benim eski nişanlimda öyleydi benle secer begenir hayal kurardi eve giderdi Telefon da konusurken fikri degimis olurfu ailedi annesi basta baski yapar beynini yikardi. Benim evim hazirdi dügüne 4 gün kala ben ayrildim. Korkma hicbirseyden ve hic kimseden. Allah var yukarda elbet sana hayirli bir kapi acar emin ol buna ondan dile hayirlisini yas kac bu arada?

Sürekli yüz yüze bakacağız ve eminim yaşayacakları bana gelecek. Çok uzun süre bekleyeceğini sanmıyorum o hayatına bakarken kenarda hayatı kaçırma korkum var
Kacirmicaksin kapilarini ac emin ol o kapidan seni gercekten hak eden biri girecektir. Ayrica kendine ailene vakit ayir. Kendine gel piskolojin düzeelsin

Umarım öyle olur. 27 yaşındayım

Kacirmicaksin kapilarini ac emin ol o kapidan seni gercekten hak eden biri girecektir. Ayrica kendine ailene vakit ayir. Kendine gel piskolojin düzeelsin
En çok buna ihtiyacım var, ben artık kendimi tanıyamıyorum etrafımdakiler de aynı şekilde. Bambaşka biri oldum

Umarım öyle olur. 27 yaşındayım
Daha yasinda ne var ki valla öyle bir unutuluyorki inssn öyle bir asik oluyorki insan tekrardan sana yalan gelir simdi ama bende senin gibiydim sonradan arkaya dönüp baktigimda gülüp gecer oldum

Daha yasinda ne var ki valla öyle bir unutuluyorki inssn öyle bir asik oluyorki insan tekrardan sana yalan gelir simdi ama bende senin gibiydim sonradan arkaya dönüp baktigimda gülüp gecer oldum
Çok teşekkür ederim size, yaşayan birinden duyunca neden olmasın diyor insan. Umarım sevecek ama ondan da önemlisi saygı duyacak biri çıkar karşıma

Çok teşekkür ederim size, yaşayan birinden duyunca neden olmasın diyor insan. Umarım sevecek ama ondan da önemlisi saygı duyacak biri çıkar karşıma
Kesinlikle cikacak emin ol Allah büyük tür o kendini bulunmaz hint kumasi saniyor sanirsam

Piskolojini bozdugu icin iste..bende böyleydim agresiftim aileme karsi bile hic degermi elin oglu icin?
Bire bir aynısı. Ona gösterdiğim hoşgörü arttıkça kalan herkese karşı saldırganlaştım kötü davrandım onun için de kendime çok kızıyorum

Bire bir aynısı. Ona gösterdiğim hoşgörü arttıkça kalan herkese karşı saldırganlaştım kötü davrandım onun için de kendime çok kızıyorum
Degmez o yüzden yol yakinken dön derim evlenince asil yüzü cikar evlenmeden böyleyse evlenince ne olur bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…