Canim neden yapiOrsun bunu kendine? Anladigim kadariyla evli degilsin. Evlenme derim. Bende bundan 7 yil önce 3 yillik nisanilimdan ayrildim. Iyikide ayrilmisim.simdi evliyim cocugum var biride yolda insallah. Kendine etme bunu o kendi kafasinda kurmus bu kiz beni zaten birakamaz bu bana mecbur diye. Ne demek ya erkekmi yok git begenmiyossn demek. Seni kisitlamak hor görmek ezmek. Kendine olan özgüvenini sarsmis. Hasta etmis seni bununla ömürmü gecer? Kim ne derse desin etme bulma dünyasi unutma bugn senin basina geliOsa yarin onlarıda gelebilir. At yüzügü önüne bak. Bende derdm atarsam yüzügü baska kimse almaz beni sevemen edemen kimseyi diye inan öyle olmuyor kac kisi istedi beni ve ben asik oldum tekrar ve evdendim. Helde ailene saygisi yok ise sil gitsin. Kimde vazgecilmez degil. Ben yüzügü attm biri arkamdan konusmus yüzügü atmis falab filan diye dedikodumu yapmis aynisi onun basina geldi ve ben gördm isittim. Sen kendin icin yasa onun bunun icin degil etme eyleme benden sana tavfsiyeHerkese merhaba, çok uzun zamandır takip ettiğim siteye derdimi yazmak bugüne kısmetmiş.. Hayatıma 1.5 sene önce giren ilk erkek arkadaşımla 3 ay önce nişanlandık. Başından beri korkunç bir ilişkimiz vardı ama hayatımda hiç olmadığı kadar çaba gösterip bir şeyler için sürükledim bu ilişkiyi.. En başından beri maddi, manevi fiziksel olarak sömürüldüğümü, yalnızlaştırıldığımı, sindirildiğimi düşünüyorum.. Bana, aileme saygısı yok sürekli olarak beğenmiyorsan beni etrafta erkek mi yok git bul beni diyen biri, bense lütfen konuşalım öyle olur her zaman ama aşabiliriz diyen aptal. Sürekli senin gözün zaten dışarıda, ben sana güvenmiyorum diyip her hareketimi kısıtlayan ama kendi çok rahat hareket eden biri. Benden 10 yaş büyük maddi olarak istikrarsız bana yüklü borcu var, ilişkileri çarpık yaşamış ve defalarca beni kıyasladı, birlikte olduğumuz an bile başka isimleri bana tanıyor musun diye sormaktan utanmadı, küçük yerde yaşıyoruz tanıdık çıkmasından korktu sanırım evli barklı kadınlar.. Tüm bunların farkındayım ve terapiye başladım ailemin daha bir şeyden haberi yok, ağlama krizlerim bitmiyor, bir daha mutlu olamayacakmışım gibi geliyor. Aynı iş yerindeyiz her gün görecek olmak beni korkutuyor, nişan attı diyecekler ve küçük bir yerde yaşıyorum bu beni korkutuyor, o her zamanki gibi gününü gün edecek ama ben kenarda kalıp karalar bağlayacağım ve hayatımdan daha seneler gidecek diye düşünmek beni korkutuyor, bir daha birini sevip güvenemem diye düşünmek beni korkutuyor. Anksiyetem var, bağımlı kişilik özellikleri gösteriyorum ve onunla aramız kötüyken yoksunluk nöbeti belirtilerim var resmen doktorum biraz zamanla her şey geçecek diyor ama geçecek mi gerçekten?
Basta zor ama ailenden senden önemli degil o. At yüzügü ne hali varsa görsün. Bu anlattıklarına göre sen ömür boyu mutsuz olursun canm. Bile bile insan kendini atese atarmi? 1ay 6 ay hadi 1 sene üzülürsün ama sonra baskasi cikst karsina o aklina bile gelmez.O kadar uzak bir ihtimal gibi geliyor ki. İlk olduğu için bu kadar şiddetli olmuş duygularım son olmayacağını biliyorum ama inanmak zor geliyor
Hayır evli değilim ama inanır mısınız evi nasıl dizeriz diye heyacanla bir hafta benimle hayal kurup bana alındığı bir konu yüzünden eşya almaktan vazgeçti hem de mağazaya kadar gitmişken.. Allah bağışlasın çocuklarınızı inşallah ben de bu kadar güzel şeyler yaşayıp iyi ki diyebilirim.Canim neden yapiOrsun bunu kendine? Anladigim kadariyla evli degilsin. Evlenme derim. Bende bundan 7 yil önce 3 yillik nisanilimdan ayrildim. Iyikide ayrilmisim.simdi evliyim cocugum var biride yolda insallah. Kendine etme bunu o kendi kafasinda kurmus bu kiz beni zaten birakamaz bu bana mecbur diye. Ne demek ya erkekmi yok git begenmiyossn demek. Seni kisitlamak hor görmek ezmek. Kendine olan özgüvenini sarsmis. Hasta etmis seni bununla ömürmü gecer? Kim ne derse desin etme bulma dünyasi unutma bugn senin basina geliOsa yarin onlarıda gelebilir. At yüzügü önüne bak. Bende derdm atarsam yüzügü baska kimse almaz beni sevemen edemen kimseyi diye inan öyle olmuyor kac kisi istedi beni ve ben asik oldum tekrar ve evdendim. Helde ailene saygisi yok ise sil gitsin. Kimde vazgecilmez degil. Ben yüzügü attm biri arkamdan konusmus yüzügü atmis falab filan diye dedikodumu yapmis aynisi onun basina geldi ve ben gördm isittim. Sen kendin icin yasa onun bunun icin degil etme eyleme benden sana tavfsiye
Sürekli yüz yüze bakacağız ve eminim yaşayacakları bana gelecek. Çok uzun süre bekleyeceğini sanmıyorum o hayatına bakarken kenarda hayatı kaçırma korkum varBasta zor ama ailenden senden önemli degil o. At yüzügü ne hali varsa görsün. Bu anlattıklarına göre sen ömür boyu mutsuz olursun canm. Bile bile insan kendini atese atarmi? 1ay 6 ay hadi 1 sene üzülürsün ama sonra baskasi cikst karsina o aklina bile gelmez.
Canm benim eski nişanlimda öyleydi benle secer begenir hayal kurardi eve giderdi Telefon da konusurken fikri degimis olurfu ailedi annesi basta baski yapar beynini yikardi. Benim evim hazirdi dügüne 4 gün kala ben ayrildim. Korkma hicbirseyden ve hic kimseden. Allah var yukarda elbet sana hayirli bir kapi acar emin ol buna ondan dile hayirlisini yas kac bu arada?Hayır evli değilim ama inanır mısınız evi nasıl dizeriz diye heyacanla bir hafta benimle hayal kurup bana alındığı bir konu yüzünden eşya almaktan vazgeçti hem de mağazaya kadar gitmişken.. Allah bağışlasın çocuklarınızı inşallah ben de bu kadar güzel şeyler yaşayıp iyi ki diyebilirim.
Kacirmicaksin kapilarini ac emin ol o kapidan seni gercekten hak eden biri girecektir. Ayrica kendine ailene vakit ayir. Kendine gel piskolojin düzeelsinSürekli yüz yüze bakacağız ve eminim yaşayacakları bana gelecek. Çok uzun süre bekleyeceğini sanmıyorum o hayatına bakarken kenarda hayatı kaçırma korkum var
Umarım öyle olur. 27 yaşındayımCanm benim eski nişanlimda öyleydi benle secer begenir hayal kurardi eve giderdi Telefon da konusurken fikri degimis olurfu ailedi annesi basta baski yapar beynini yikardi. Benim evim hazirdi dügüne 4 gün kala ben ayrildim. Korkma hicbirseyden ve hic kimseden. Allah var yukarda elbet sana hayirli bir kapi acar emin ol buna ondan dile hayirlisini yas kac bu arada?
En çok buna ihtiyacım var, ben artık kendimi tanıyamıyorum etrafımdakiler de aynı şekilde. Bambaşka biri oldumKacirmicaksin kapilarini ac emin ol o kapidan seni gercekten hak eden biri girecektir. Ayrica kendine ailene vakit ayir. Kendine gel piskolojin düzeelsin
Evlenmedin çoluk çocuk yok, ki olsa da bu hadsizliği kimse çekmesin hayatına bak özgür olKeşke yapabilseydim uzun zaman önce. Umarım geç kalmamışımdır
Daha yasinda ne var ki valla öyle bir unutuluyorki inssn öyle bir asik oluyorki insan tekrardan sana yalan gelir simdi ama bende senin gibiydim sonradan arkaya dönüp baktigimda gülüp gecer oldumUmarım öyle olur. 27 yaşındayım
Piskolojini bozdugu icin iste..bende böyleydim agresiftim aileme karsi bile hic degermi elin oglu icin?En çok buna ihtiyacım var, ben artık kendimi tanıyamıyorum etrafımdakiler de aynı şekilde. Bambaşka biri oldum
Özgür ol arkadasin da dedigi gibi korkma!En büyük hayalim ve isteğim o zaten şu an. Eski özgür ve mutlu zamanlarıma dönmek
Çok teşekkür ederim size, yaşayan birinden duyunca neden olmasın diyor insan. Umarım sevecek ama ondan da önemlisi saygı duyacak biri çıkar karşımaDaha yasinda ne var ki valla öyle bir unutuluyorki inssn öyle bir asik oluyorki insan tekrardan sana yalan gelir simdi ama bende senin gibiydim sonradan arkaya dönüp baktigimda gülüp gecer oldum
Kesinlikle cikacak emin ol Allah büyük tür o kendini bulunmaz hint kumasi saniyor sanirsamÇok teşekkür ederim size, yaşayan birinden duyunca neden olmasın diyor insan. Umarım sevecek ama ondan da önemlisi saygı duyacak biri çıkar karşıma
Bire bir aynısı. Ona gösterdiğim hoşgörü arttıkça kalan herkese karşı saldırganlaştım kötü davrandım onun için de kendime çok kızıyorumPiskolojini bozdugu icin iste..bende böyleydim agresiftim aileme karsi bile hic degermi elin oglu icin?
O kadar her şeyine tamam dedim ki kim olsa öyle düşünürdü sanırım, çok pohpohladım asla vazgeçmez sandıKesinlikle cikacak emin ol Allah büyük tür o kendini bulunmaz hint kumasi saniyor sanirsam
Degmez o yüzden yol yakinken dön derim evlenince asil yüzü cikar evlenmeden böyleyse evlenince ne olur bilememBire bir aynısı. Ona gösterdiğim hoşgörü arttıkça kalan herkese karşı saldırganlaştım kötü davrandım onun için de kendime çok kızıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?