Artık nişanlımın yanına taşındım , ancak ilgisizliğini hissediyorum ? İlgi ve ilgisizlik nedir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Ben düğünüme üç ay kala yeni bi şehre nişanlım benim bulunduğum yerde iş bulamaz diye buraya taşındım , burası büyük bir şehir ve buldukları ev hemen karşı sokaklarındaki ev , ancak durum şu ki eskiden bana daha çok ilgisi olan nişanlım artık ilgisini kaybetmiş durumda bugün buraya gelişimin ikinci günü ve hazırlanıp yanına gittim beraber bir yere geçecektik , bana güzel olmuşsun bile diyemedi , bende ona bunu söyledim , babasıyla tartışmış , birde haftanın 7 günü çalışıyormuş diye o yüzden yorgunluktan unutmuş … eskisi gibi olmayacaksak ben neden bu şehre geldim , gerçekten çok üzgünüm şu an

Bir kadın elleriyle kendi hayatını nasıl mahveder?

Bölüm,281
Başrol: zorunlu

Bu dizi hiç bitmez zorunlu kişiler değişecek, borç miktarın artacak giydiğin pentiler model değiştirecek ama kafan hiç değişmeyecek.. sahi o kafa memuriyeti nasıl başardı?

Bunlar en kötü günlerin başı Allah hidayete erdirsin inşallahhhh

Ben düğünüme üç ay kala yeni bi şehre nişanlım benim bulunduğum yerde iş bulamaz diye buraya taşındım , burası büyük bir şehir ve buldukları ev hemen karşı sokaklarındaki ev , ancak durum şu ki eskiden bana daha çok ilgisi olan nişanlım artık ilgisini kaybetmiş durumda bugün buraya gelişimin ikinci günü ve hazırlanıp yanına gittim beraber bir yere geçecektik , bana güzel olmuşsun bile diyemedi , bende ona bunu söyledim , babasıyla tartışmış , birde haftanın 7 günü çalışıyormuş diye o yüzden yorgunluktan unutmuş … eskisi gibi olmayacaksak ben neden bu şehre geldim , gerçekten çok üzgünüm şu an

Tayin isteğinizle, tayininiz arasındaki süre ne kadar kısa oldu maşallah. Tayinler bu kadar hızlı mı sahi ?🤔

"Babamla tartıştım yavrum, haftanın yedi günü çalışıyorum yorgunluktan unuttum, her şey güzel olacak yavrum sen bana bırak hayatım" dedi değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X