• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık ona zerre güvenmiyorum

tekrarı olacaksa hazırlıklı olmam lazm derken coktan ıkıncısıne kapıları acmıssınız bnce.nye tekrarnı beklyesenız kı.cocugunz da yok.kendnze guvenmemenz ıcn br sebep de yok.ailem soyle bna destek olmazlar vs.kendı basınza da bu ısten zaferle kurtulablrsnz.ama sanrm sz buna ınanmalısınz once.ıns.cok gec olmadan kendı yolunuzu cızersnz.szn adınza cok uzuldum..

Bir benzeri basima geldi.Sepetledim direk.Sabrettim sabrettim hic bisey eskisi gibi olmadi.Arkadasim sakin duzelir deme nasil baslarsa oyle devam eder.Daha beteri olur.Zaten ilk bulusmada elimi tutmaya yeltenen adamdan ben ne beklemistim ki anlayamiyorum.Akli uckurundaydi kendisinin.

Canım burda okuduğum hiçbir konu bukadar etkilememişti beni içime işledi resmen yazdıkların
Keşke hiç dönmeseydin o ewe çünkü hazmedebilinecek şeyler değil yaptıkları söyledikleri ne basit bi adammış yaa kesinlikle tekrarlayacaktır bu kadar karektersiz bi adamdan başka türlü bişey beklenmez

O, yıllar önce bir kere aldattı ama akıllandı sonra bir daha asla yapmadı, evine sadık, karısına bağlı bir koca oldu hikayesi ancak dizilerde oluyor maalesef, gerçi artık dizilerde bile inandırıcı gelmediğinden olsa gerek, fazla kullanılmıyor bu hikaye...

kocanız iğrenç biri
neden barıştınız ki siz
kusura bakmayın ama babanızı dinlememeliydiniz
adam aldattığını bile kabul etmeyecek kadar pişkin
bi de sizi suçlu çıkarıyo çok yazık

Back
X