- Konu Sahibi agresifkiz
-
Aynı durum bende de var bi ara süper enerjik bi şekilde 82 den 65 olmuştum sonra evde o kadar baskı gördüm ki bütün motivem alt üst oldu. Şimdi yine 80 lerdeyim ve asla diyet düşünemiyorum üzerine tiroit ameliyatı oldum 2 ay önce psikoljik olarak bitik durumdayım haydi bari dertleşelim:)
Evet bende çok üzülüyorum yemekten vazgeçmek benim için aşırı zor bir şey. Yemeyince mutsuz oluyorum yiyince sanki her şey gözüme daha güzel gözüküyor. Bu durumdan nasıl kurtulacağım bilmiyorum.Yapmak istediğiniz kaçamak için başka yiyeceklerden fedakarlık edeceksiniz. Ben diyet yaparken tatlı yemek istiyorsam o gün meyve yemiyordum. İki dilim peynir yiyecekseniz ekmekten kısın. Pide yiyecekseniz çorbayı daha az için. Tatlıyı bir dilim yemeyin yarım dilim yiyin. Yapması zor biliyorum. Yemeyi çok sevdiğim şeyleri iki üç çatal yiyip bırakmak beni mahvediyordu. Akşam acimmm diye haykırıyordum eşim halime üzülüyordu yılmadım alıştım sonra. Şimdi istediğim kilodayim.
Tabağıniza yiyeceğiniz kadarını alın. Masaya tencereyi getirmeyin. Yemeğin bütününü görmeyin. Yemeğin kalanını görünce insanın iştahı artıyor.
Aynı durumdayım
Aynada kendimi sevmiyorum eski kıyafetlerim olmuyor ama ben hala yiyorum hala yiyorum
ÜhüSormayın bende bir ara otuz kilo verdim şimdi 15 kilosunu geri aldım ve yemekten o kadar keyif alıyorum ki resmen yedikçe mutlu oluyorumBir iş yapacaksam mesela yemek yemeden içimden gelmiyor. Film izleyeceksem illa bir şeyler atıştırayım diyorum içim huzur doluyor düşününce bile. Bu nasıl bir aşk anlamadım vazgeçemiyorum
Ben kurtulamadim. Yemek, tatlılar, meyve en sevdiklerim. Yemek yemek benim için bir sanat hattaEvet bende çok üzülüyorum yemekten vazgeçmek benim için aşırı zor bir şey. Yemeyince mutsuz oluyorum yiyince sanki her şey gözüme daha güzel gözüküyor. Bu durumdan nasıl kurtulacağım bilmiyorum.
İnsan aynada kendine alışıyor ve bu çok kötü gerçekten ben pijama giydiğimde basenlerim gözüme çarpıyor ama normal kıyafette ben de belli olmuyor diyorum yok ya o kadar kötü değil diyorum sonra bir foto çekiliyoruz benim surat poğaça gibi çıkıyorAslında işin tuhaf yanı kendimi seviyorum rahatsız çok olmuyorum ama vermem gereken belli bir kilo olduğunun da farkındayım ve içim rahat değil.
Ühüvalla aynı ben... hele de kansızlık var yeme de yanında yat saat başı içim eziliyor. Psikolojik destek almak işe yarayabilir. Dün bi arkadaşla görüştüm hem evlilikle ilgili de ihtiyacım vardı seansını sordum 300 tl dedi ) dedim ben böyle mutlu olayım en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?