- 5 Kasım 2015
- 4.818
- 22.938
- 308
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Yemek yemekten neden vazgeçemiyorum. Vermem gereken 20 kilom var ama ben yemekten vazgeçemiyorum. Şu an oruç tutuyorum dün misafirden kalan tatlı vardı aklım hala onda akşam olsa da yesem bir dilim diyorum. Diyetisyene gittim oysa ki iki gün önce. Dediklerini yapıyorum sahurda yumurta peynir ekmek yiyorum mesela ölçülü bir şekilde. Ama bir dilim peynir diyor ya ben iki dilim yemek istiyorum kendime engel olamıyorum yiyorum ama sonra psikolojim bozuluyor ben nasıl kilo vereceğim kesin veremem artık diyorum. Mesela akşam et ve çorba yemem gerekiyor bunda bir sıkıntı yok ama yanında biraz pide de yemek istiyorum ya da bir dilim tatlı yemek istiyorum sonra. Ama bir yandan da moralim bozuluyor nasıl vereceğim ben bu kiloları. Hayır sonra da diyorum ki neden böyle takıyorum kilo bu büyütme bu kada verirsin diyorum gerçekten delireceğim nasıl takmamaya başarırım. Sanki takmasam bu işin altından kalkacağım gibi geliyor ama olmuyor☹
ne zaman bişey yemek istesen cik ve yürü. dışarı cikamicagin geç saatlerde ise spor yap evde. elin hiç bir zaman boş kalmasın örgü dantel biseyler başla insan boş kaldıkça yada canı sıkıldikca morali bozuldukça yemek yemek istiyor. yemek bir tür oyalanma unutma metodu gibi bir hal alıyor. böyle olmasına izin verme. hiç mi işin yok aklında yemek mi var kalk cam sil :) mutfaktan ve marketlerden uzak dur. bende 80 kiloydum 60a kadar indim. ama yemek düşüncek süre hiç bırakmadım beynime. şimdi azcık tombikledim ama onuda böyle böyle geri veriyorum :)Yemek yemekten neden vazgeçemiyorum. Vermem gereken 20 kilom var ama ben yemekten vazgeçemiyorum. Şu an oruç tutuyorum dün misafirden kalan tatlı vardı aklım hala onda akşam olsa da yesem bir dilim diyorum. Diyetisyene gittim oysa ki iki gün önce. Dediklerini yapıyorum sahurda yumurta peynir ekmek yiyorum mesela ölçülü bir şekilde. Ama bir dilim peynir diyor ya ben iki dilim yemek istiyorum kendime engel olamıyorum yiyorum ama sonra psikolojim bozuluyor ben nasıl kilo vereceğim kesin veremem artık diyorum. Mesela akşam et ve çorba yemem gerekiyor bunda bir sıkıntı yok ama yanında biraz pide de yemek istiyorum ya da bir dilim tatlı yemek istiyorum sonra. Ama bir yandan da moralim bozuluyor nasıl vereceğim ben bu kiloları. Hayır sonra da diyorum ki neden böyle takıyorum kilo bu büyütme bu kada verirsin diyorum gerçekten delireceğim nasıl takmamaya başarırım. Sanki takmasam bu işin altından kalkacağım gibi geliyor ama olmuyor☹
Ühüvalla aynı ben... hele de kansızlık var yeme de yanında yat saat başı içim eziliyor. Psikolojik destek almak işe yarayabilir. Dün bi arkadaşla görüştüm hem evlilikle ilgili de ihtiyacım vardı seansını sordum 300 tl dedi ) dedim ben böyle mutlu olayım en iyisi
diyetten sonra dahada fazla kilo alınıyor, bir tanıdığım genç kız, her yemekten önce 2 bardak su içerek, diyet yapmayıp, sadece ölçülü yiyerek 15 kg. kadar verdi...mesela ben çok yerim, hergün tatlı bişiler yemeden duramam, ideal kilomdayım..ama sık sık yerim, acıktığımı hissettiğim anda mutlaka atıştırırım...2.5 3 saatte bir olur bu durum...ayrıca hareketli biride değilimdir...Yemek yemekten neden vazgeçemiyorum. Vermem gereken 20 kilom var ama ben yemekten vazgeçemiyorum. Şu an oruç tutuyorum dün misafirden kalan tatlı vardı aklım hala onda akşam olsa da yesem bir dilim diyorum. Diyetisyene gittim oysa ki iki gün önce. Dediklerini yapıyorum sahurda yumurta peynir ekmek yiyorum mesela ölçülü bir şekilde. Ama bir dilim peynir diyor ya ben iki dilim yemek istiyorum kendime engel olamıyorum yiyorum ama sonra psikolojim bozuluyor ben nasıl kilo vereceğim kesin veremem artık diyorum. Mesela akşam et ve çorba yemem gerekiyor bunda bir sıkıntı yok ama yanında biraz pide de yemek istiyorum ya da bir dilim tatlı yemek istiyorum sonra. Ama bir yandan da moralim bozuluyor nasıl vereceğim ben bu kiloları. Hayır sonra da diyorum ki neden böyle takıyorum kilo bu büyütme bu kada verirsin diyorum gerçekten delireceğim nasıl takmamaya başarırım. Sanki takmasam bu işin altından kalkacağım gibi geliyor ama olmuyor☹
Böyle konuları görmek bana çok tuhaf geliyor. Yani bir pidede veya atıştırmalıkta sizi bu kadar çeken ne olabilir ki? Yemekler hiçbir yere kaçmıyor merak etmeyin önce güzelce ideal kilonuza gelin sonra 1 parça pide yersiniz
Doğrudur kan şekeri eminim çok etkilidir. Ben yaşamadığım için tam olarak bilemiyorum ama insülin direnciyle ilgili olarak söylüyorum aç hissedildiği anda veya tatlı isteğini bastırmak için sağlıksız şeyler tüketmek yine bir kısır döngüye sokmaz mı insanı?Insulin direnci mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?