- 11 Mart 2013
- 33.765
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.124
- 798
- 33
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Doğrudur kan şekeri eminim çok etkilidir. Ben yaşamadığım için tam olarak bilemiyorum ama insülin direnciyle ilgili olarak söylüyorum aç hissedildiği anda veya tatlı isteğini bastırmak için sağlıksız şeyler tüketmek yine bir kısır döngüye sokmaz mı insanı?
Keşke benimde canım birşeyler yemek istese allahım41 kg ile hamile kaldım 7 haftalık hamileyim ve canım gram birşey yemek istemiyor bu çocuk nasıl büyüyecek diye ağlıyorum
Hiç ağlamayın bence benim ablamda sizin gibiydi hamileliğinde yeğenim tombiş mi tombiş bir bebek oldu ve nerde zayıf anne adayı görsem genelde onların bebeği tombiş oluyor anne yediğiyle bebeği besliyor çok kilo almış herşey yemiş annelerde de zayıf bebekler dünyaya geliyor en tatlı zamanlarınız keyfini çıkarın zayıfsın falan diyenlere kulak asmayın doktorunuz bebekte bir problem olsa zaten sizinle paylaşır..Keşke benimde canım birşeyler yemek istese allahım41 kg ile hamile kaldım 7 haftalık hamileyim ve canım gram birşey yemek istemiyor bu çocuk nasıl büyüyecek diye ağlıyorum
Doktor benim zayıf olmamdan inanılmaz memnun . Ama benim canım hiç birşey yemek istemiyor içim vesvese doluyor . Dün gece vesvese yaptım sırf bu yüzden midem yanmaya başladı ilk kez kustumHiç ağlamayın bence benim ablamda sizin gibiydi hamileliğinde yeğenim tombiş mi tombiş bir bebek oldu ve nerde zayıf anne adayı görsem genelde onların bebeği tombiş oluyor anne yediğiyle bebeği besliyor çok kilo almış herşey yemiş annelerde de zayıf bebekler dünyaya geliyor en tatlı zamanlarınız keyfini çıkarın zayıfsın falan diyenlere kulak asmayın doktorunuz bebekte bir problem olsa zaten sizinle paylaşır..
Ya inşallah birşey olmaz allah size de kolaylık versinBulantin baslar yakinda ya da baslamistir.Umarim yemeyecek duruma getirmez de daha da kilo vermezsin.16.haftamdayim daha yeni cani. Birseyler yemek istiyor.2 aydir bulantidan canim cikti.Zor surece giriyorsun.Allah kolaylik versin.
Yapmayın böyle yapınca hiç yiyemezsiniz kendinizi rahat bırakmaya çalışın bakın doktorda memnunmuş bir sorun olsa o size kilo al yemek ye derdi:) canınız ne isterse onu yiyin hiç birşey istemiyorsa da bırakın kendinizi elbet karnınız acıkır çanınız ister o zaman yersiniz keyfini çıkarın hamileliğinizin .. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşDoktor benim zayıf olmamdan inanılmaz memnun . Ama benim canım hiç birşey yemek istemiyor içim vesvese doluyor . Dün gece vesvese yaptım sırf bu yüzden midem yanmaya başladı ilk kez kustum
Amin inşallah darısı konu sahibinin başına canı birşey yemek istemesin inşallahYapmayın böyle yapınca hiç yiyemezsiniz kendinizi rahat bırakmaya çalışın bakın doktorda memnunmuş bir sorun olsa o size kilo al yemek ye derdi:) canınız ne isterse onu yiyin hiç birşey istemiyorsa da bırakın kendinizi elbet karnınız acıkır çanınız ister o zaman yersiniz keyfini çıkarın hamileliğinizin .. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inş
Öncelikle diyet diye düşünmeyin . Ben şuan hamileyim .hamilelik öncesinde de normal bir kiloya sahiptim ekmek yeme aliskanligim vs yoktu pilav yemem vs vs hamileyim ve ekmek pilav tatlı yani ne kadar şekere dönüşebilen şey varsa alışkanlığım olmamasına rağmen canım istiyo. Yiyor muyum hayır . Ben canım tatlı istediğinde bhurma yiyorum meyve yiyorum tarçınlı yoğurt yiyorum vs vs yani canınız yemek istediğinde yiyin ama canınızın istediğini değil sağlıklı olan ve ona muadil edebileceğiniz bişeyler yiyin . Canım dondurma istiyor yemiyorum. Hem aşırı kilo almamak için hem de bebeğim sağlıklı olsun diye dikkat ediyorum şuan 4 ay bir haftalık bir meleğim var henüz hiç kilo almadım ama bundan sonraki süreçte doğal olarak alıcam. Ben bol bol kuruyemiş tüketiyorum ekmeği sadece öğleden önce bir iki dilim yiyorum sandviç yaparken ya da tost yaptığımda. Mesela makarna yiyorsam kesinlikle kıymalı sebzeli sos yaparım ve yanında bol mevsim sebzeli salata yerim . Dediğim gibi canınız yemek istediğinde yiyin ama canınızın istediğini değil . Ayrıca her sabah icebilecegim sicaklikta su içiyorum çünkü malum hamilelik sindirim sistemini eskisi kadar iyi çalışmıyor.Yemek yemekten neden vazgeçemiyorum. Vermem gereken 20 kilom var ama ben yemekten vazgeçemiyorum. Şu an oruç tutuyorum dün misafirden kalan tatlı vardı aklım hala onda akşam olsa da yesem bir dilim diyorum. Diyetisyene gittim oysa ki iki gün önce. Dediklerini yapıyorum sahurda yumurta peynir ekmek yiyorum mesela ölçülü bir şekilde. Ama bir dilim peynir diyor ya ben iki dilim yemek istiyorum kendime engel olamıyorum yiyorum ama sonra psikolojim bozuluyor ben nasıl kilo vereceğim kesin veremem artık diyorum. Mesela akşam et ve çorba yemem gerekiyor bunda bir sıkıntı yok ama yanında biraz pide de yemek istiyorum ya da bir dilim tatlı yemek istiyorum sonra. Ama bir yandan da moralim bozuluyor nasıl vereceğim ben bu kiloları. Hayır sonra da diyorum ki neden böyle takıyorum kilo bu büyütme bu kada verirsin diyorum gerçekten delireceğim nasıl takmamaya başarırım. Sanki takmasam bu işin altından kalkacağım gibi geliyor ama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?