Artık psikolojim bozuldu bu diyet işinden?

Keşke benimde canım birşeyler yemek istese allahım 41 kg ile hamile kaldım 7 haftalık hamileyim ve canım gram birşey yemek istemiyor bu çocuk nasıl büyüyecek diye ağlıyorum

Pko rahatsizligi da ona keza.Ben 20 yasina kadar agzima baklava sokmadim diyebilirim.Zorla 1 tane yerdim.Ama insulin direnci,polikistik over resmen beni bir tatli canavarin dondurdu.Koca bir kunefeyi yiyebilirim .Bu tur hastaliklarda malesef o kisirdonguye giriyorsun.Tatli yedikce direnc artiyor ,o arttikca daha da yiyesin geliyor.Onu kirmak onemli.
Konu sahibi psikolojik olaeak hazir degil.Ben kendimi 2 senede hzirladim kilo vermek icin ve verdim.8-9 aydir da koruyordum.Korumak onemli.

Keşke benimde canım birşeyler yemek istese allahım 41 kg ile hamile kaldım 7 haftalık hamileyim ve canım gram birşey yemek istemiyor bu çocuk nasıl büyüyecek diye ağlıyorum

Bulantin baslar yakinda ya da baslamistir.Umarim yemeyecek duruma getirmez de daha da kilo vermezsin.16.haftamdayim daha yeni cani. Birseyler yemek istiyor.2 aydir bulantidan canim cikti.Zor surece giriyorsun.Allah kolaylik versin.

Hiç ağlamayın bence benim ablamda sizin gibiydi hamileliğinde yeğenim tombiş mi tombiş bir bebek oldu ve nerde zayıf anne adayı görsem genelde onların bebeği tombiş oluyor anne yediğiyle bebeği besliyor çok kilo almış herşey yemiş annelerde de zayıf bebekler dünyaya geliyor en tatlı zamanlarınız keyfini çıkarın zayıfsın falan diyenlere kulak asmayın doktorunuz bebekte bir problem olsa zaten sizinle paylaşır..

Doktor benim zayıf olmamdan inanılmaz memnun . Ama benim canım hiç birşey yemek istemiyor içim vesvese doluyor . Dün gece vesvese yaptım sırf bu yüzden midem yanmaya başladı ilk kez kustum

Bulantin baslar yakinda ya da baslamistir.Umarim yemeyecek duruma getirmez de daha da kilo vermezsin.16.haftamdayim daha yeni cani. Birseyler yemek istiyor.2 aydir bulantidan canim cikti.Zor surece giriyorsun.Allah kolaylik versin.
Ya inşallah birşey olmaz allah size de kolaylık versin

Doktor benim zayıf olmamdan inanılmaz memnun . Ama benim canım hiç birşey yemek istemiyor içim vesvese doluyor . Dün gece vesvese yaptım sırf bu yüzden midem yanmaya başladı ilk kez kustum
Yapmayın böyle yapınca hiç yiyemezsiniz kendinizi rahat bırakmaya çalışın bakın doktorda memnunmuş bir sorun olsa o size kilo al yemek ye derdi:) canınız ne isterse onu yiyin hiç birşey istemiyorsa da bırakın kendinizi elbet karnınız acıkır çanınız ister o zaman yersiniz keyfini çıkarın hamileliğinizin .. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inş

Amin inşallah darısı konu sahibinin başına canı birşey yemek istemesin inşallah

Ya ben abarttiginizi dusunuyorum.ya butun gun acsin bi tatli ne yapabilir ki?ya da bi dilim pide ne yapabilir?bir dilim.pide bir tatli da yemeyeceksek olelim sacmalamayin.yiyin yapin yuruyusunuzu sporunuzu.
Hem manken olMak zorunda degiliz biz insaniz.

Ben şunu anladım
Bu bir kısır döngü ve bizler kilo almaya meilliyiz bunu kilo vermek olarak düşünüp geri aliyoruz hemen. Diyet yaptım kilo verdim herşeyi yemek benim hakkım gibi düşünüyoruz
Arkadaş işte zararlı bedeninde psikolojide zarar görüyor
Yok anlamıyoruz
Amaç diyet yapmak degilde ömür boyu sağlıklı beslenmek olsa bambaşka olur herşey
Önünüze gelen tatlıyla dalga geçin mesela konuşun hayir beni tongaya düşüremessin sen kötüsün tü kaka zararın var bana fln diyin mesela
Tatlılar pastalar dolmalar sarmalar içli pilavlar çıtır çıtır ekmekler şekerler cipsler kol her zaman. Gelecek önümüze ölene kadar belki

Sizin gibi bir arkadaşım var bir inat etti öyle güzel kilo verdi ki şuan ben ondan nasıl yapıyorsun yöntemin ne diye taktik alıyorum öyle güzelleşti ki giydiği kıyafetler ayakkabılar hepsi çok yakışıyor instagramda paylaşıyor hayranlıkla izliyorum ama yemiyorum diyor uzun süredir döner ekmek yemek istediğini ama yine de taviz vermediğini verirse arkasının geleceğini hedeflediği kiloya ulaşmak için sürenin uzayacağını söylüyor azmedin ve biraz sabır verince zaten yine yersiniz

Doğumdan sonra bir süre hamile gibi gezdim. Hiçbir giydiğim yakışmadı, karnın çirkin duruyordu. Bu yüzden kararlı bir şekilde spor yapıp, ölçülü yemeye başladım. Şöyle düşünün, o bir dilim tatlıyı yemeseniz ölmezsiniz, ama yerseniz aynada çirkin bir karın size bakıyor olur. Şimdi 10 kilo verdim ve 10 yaş gerilemiş gibiyim. Enerjiğim ve acayip hafif hissediyorum. Tavsiyem, sürekli yemeklere odaklanmayın

Öncelikle diyet diye düşünmeyin . Ben şuan hamileyim .hamilelik öncesinde de normal bir kiloya sahiptim ekmek yeme aliskanligim vs yoktu pilav yemem vs vs hamileyim ve ekmek pilav tatlı yani ne kadar şekere dönüşebilen şey varsa alışkanlığım olmamasına rağmen canım istiyo. Yiyor muyum hayır . Ben canım tatlı istediğinde bhurma yiyorum meyve yiyorum tarçınlı yoğurt yiyorum vs vs yani canınız yemek istediğinde yiyin ama canınızın istediğini değil sağlıklı olan ve ona muadil edebileceğiniz bişeyler yiyin . Canım dondurma istiyor yemiyorum. Hem aşırı kilo almamak için hem de bebeğim sağlıklı olsun diye dikkat ediyorum şuan 4 ay bir haftalık bir meleğim var henüz hiç kilo almadım ama bundan sonraki süreçte doğal olarak alıcam. Ben bol bol kuruyemiş tüketiyorum ekmeği sadece öğleden önce bir iki dilim yiyorum sandviç yaparken ya da tost yaptığımda. Mesela makarna yiyorsam kesinlikle kıymalı sebzeli sos yaparım ve yanında bol mevsim sebzeli salata yerim . Dediğim gibi canınız yemek istediğinde yiyin ama canınızın istediğini değil . Ayrıca her sabah icebilecegim sicaklikta su içiyorum çünkü malum hamilelik sindirim sistemini eskisi kadar iyi çalışmıyor.
Ben hamile olarak kendimi engelleyebiliyorsam ve istahim var yiyorum da o zaman siz rahat rahat zayiflarsinjz. Dr zaten hormonlara ,sağlık durumunuza falan bakmıştır.
Ben meyve sularımı bile evde yapıyorum ayrıca muhakak kefir falan da için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…