- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
- 133
- Konu Sahibi baharguzeli
-
Sana kötü bir haberim var %90 endometriosiz hastasısınEveet bu ayda bu işkence başladı. Her ay 10 gün süren dayanılmaz agrilar. Ayak parmaklarim bacaklarim kollarim yari uyuşuk yarı ağrılı konuşmak için agzimi açamam hele o gün ders okul iş bişey varsa öldüm öldüm
Doktora gittim bir sorun yok. Artık regl olmak istemiyorum hangi doktor nasıl yapabilir bunu çocuk mocuk valla umrumda değil yoksa bu karnımı bıçakla kesmeme az kaldı
Agri kesici de ictim faydası yok sicak su torbasi da aburcuburlar da yok yok yok ayrıca sadeve kendi karnimi degil herkesi kesmek istiyorum
Regl dediğin bebek tutunsun diye kalınlaşan rahim duvarının bebek olmayınca vücuttan atılması. Tüp bebekte de rahim kalınlaşsın diye ilaç veriyorlar. Kist miyom polip birşey yok emin miyizTamam cocuk umursuyorum tabiki ama bi yolu yok mudur regl olmadan cocuk yapmanin ciddi soruyorum tüp olur ne bileyim
Bende de var Çikolata kisti. Aynı şekilde düşündüm. Göremiyorlar bir türlü.Sana kötü bir haberim var %90 endometriosiz hastasısınbenim de adetlerim çok ağrılıydı doktora gitmeme rağmen sorun bulunamadı en son çocuk sahibi olamayınca hastalığım fark edildi. Bi de bu hastalıkta çikolata kistleri belirgin hale gelmeden anlaşılmıyor sanırım. Peki ne yapabilirim dersen farklı ve tecrübeli başka bir doktora daha mutlaka git endometriosizden şüphelendini söyle. Ağrıların bu kadar şiddetliyse çivan perçemi hayıt otu vs kullanabilirsin ya da doktor kontrolünde doğum kontrol hapı kullan (visanne olabilir) adeti azaltıyor haliyle ağrılar da azalıyor. Ve tavsiyem evlenince çocuk isteğin varsa fazla erteleme
Malesef ki evlendikten sonra gittiğim 5.doktor fark etti sonrasında zaten kistler iyice büyüdüğü için kolay fark edilir hale geldi. Sanırım çok küçük olan kistleri göremiyorlar ya da fark edemiyorlarBende de var Çikolata kisti. Aynı şekilde düşündüm. Göremiyorlar bir türlü.
Amin. Kıymetini bilmiyor işte. Bi ton ilaç iciyoruz adet olmak için. Allah şifa versin canım. Hipofiz bezindemi sıkıntıAllah akıl fikir versin böylelerine. Yaşı küçük kesin bu yazanın . Millet ilaçlar olmak için deliriyor.ben her ay regl olduğumda rabbime binlerce şükür ediyorum. Genç kızlığımda olmadığım için beyin ameliyatı oldum bu sebepten.
bi bi sakin ol tatlim ya aynen ben boyleyim regl oldum mu mahalle bina komsu bilir o derece komalik olurum agri kesici su torbalari hersey vizz . tek caresi igneEveet bu ayda bu işkence başladı. Her ay 10 gün süren dayanılmaz agrilar. Ayak parmaklarim bacaklarim kollarim yari uyuşuk yarı ağrılı konuşmak için agzimi açamam hele o gün ders okul iş bişey varsa öldüm öldüm
Doktora gittim bir sorun yok. Artık regl olmak istemiyorum hangi doktor nasıl yapabilir bunu çocuk mocuk valla umrumda değil yoksa bu karnımı bıçakla kesmeme az kaldı
Agri kesici de ictim faydası yok sicak su torbasi da aburcuburlar da yok yok yok ayrıca sadeve kendi karnimi degil herkesi kesmek istiyorum
bende aynılarını yasıyorum adet boyunca dünya ile iletişimim kesiliyo bizim yumurtalar hızlı çatlıyor sanırım bizim yapımızla alakalı arkadaslarım pedlerini değiştirince adetli olduklarını hatırlıyorlarEveet bu ayda bu işkence başladı. Her ay 10 gün süren dayanılmaz agrilar. Ayak parmaklarim bacaklarim kollarim yari uyuşuk yarı ağrılı konuşmak için agzimi açamam hele o gün ders okul iş bişey varsa öldüm öldüm
Aaaaah ah aynıyız bacım. 10 gün eve kapanırım dışarı çıksam rezil olcam çünkü. Ağrıyı söylemiyorum bileEveet bu ayda bu işkence başladı. Her ay 10 gün süren dayanılmaz agrilar. Ayak parmaklarim bacaklarim kollarim yari uyuşuk yarı ağrılı konuşmak için agzimi açamam hele o gün ders okul iş bişey varsa öldüm öldüm
Eveet bu ayda bu işkence başladı. Her ay 10 gün süren dayanılmaz agrilar. Ayak parmaklarim bacaklarim kollarim yari uyuşuk yarı ağrılı konuşmak için agzimi açamam hele o gün ders okul iş bişey varsa öldüm öldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?