Çözülmeyecek bir sorun değil gibi sadece iletişim probleminiz var. Sizde bir güler yüz gösterseniz n'olur yani :)ilgisizsin diyorum ben evle ilgileniyorum bak bunu bunu yaptım diyor ben evin eşyası değilim benle ilgin yok diyorum adam anlamiyor güler yüz gostermiyosun tabi gitcem kahveye diyor güler yüz bekliyor
Göstermeye çalışıyorum inanın ama böyle yaptıkça bana batıyor her yaptığı evde konusam başım ağrıyor diyor yanina gidiyorum biraz dinlencem yorgunum diyor ne yapabilirim ki ben böyle yaptikcaÇözülmeyecek bir sorun değil gibi sadece iletişim probleminiz var. Sizde bir güler yüz gösterseniz n'olur yani :)
Hafta sonu eğer beni ailemin yanına götürmezse bütün gün evde yatıyor genelde akşamda kahveye gidiyor evde o yatıp durduğu için bende sıkılıyorum ailemin yanına bırakıyorİlgisiz derken hafta sonu filan da mı birlikte birşey yapmıyorsunuz?
Dırdır ediyorum evet çünkü başka türlü adamın konuştuğu yada ilgilendiği yok ben sıkılıyorum birikiyor birikiyor en sonunda kavga ediyoruzAdam seni sevmiyor. Sende çok dırdır ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?