Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

oleeeeeeeeeeeyyyyy bi hamiş daha hayırlı olsun canımm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ..

çok sağol tatlım dileyen isteyen herkese versin allah ım bu arada merak edenler için söylim 4 ayda geldi bebiş ve hiç belirtim olmadı desm doğru olur

bende bunu sorcaktım.....kalbımız karsılıklıymıs.... pekı sen ates olcum ovulasyon testı falan yapıyormuydun...

amin canım teşekkür ederim dualarım topikteki tüm arkadaşlarıma öznur ayağını maşallah iyi sürüdü arkası inşallah gelecek

Canım hayırlı olsunnnnnnn Bu başlık süper gidiyor

nurgülcüm sanada çok teşekkür derim canım inşallah hepimiz o tpikte buluşuruz

ayy çok sevdim ben burayı..
maşallah sürekli hamiş haberleri geliyor.. ben pkolulardayım ve ayda yılda bir tane hamiş bulursak havalara uçuyoruz.. ilk kez farklı bir başlıkta yazıyorum ve bana umarım şans getirirsiniz.. bende hamiş haberimi burda paylaşırım..

bende bunu sorcaktım.....kalbımız karsılıklıymıs.... pekı sen ates olcum ovulasyon testı falan yapıyormuydun...

canım aslına bakarsan ateş ölçüyodum ama bu ay amannn dedim ölçmicem dedim bide son adetimden önce bi dr gittim bi problemmi varda olmuyo diye bana yumurtalıklarında tembellik var adetin geçikir şaşırma dedi yumurta olgunlaştırıcı hap verdi eşimde 1 ay daha deneyelim onu kullanmanı pek istemiyorum bu ay şu ovülasyon testlerinden alalım onu dene dedi ve ovülasyon yaptım 11. günde çift çizgiyi görmüştüm işte böyle canım

yeşimcim testi yapmışsın bence umutsuzluğa kapılma o negatiflik daha sonra pozitife dönüşebiliyor
ins canim ya su bekleme durumlari beni cokertti
bugunde bitti ama yok gelen giden
gecmis olsun canim. bir dr gister kendini ihmal etme bence.
kızlar doktorum aradı pazartesı gel smear testi yapalım dedi off anıden içimi korku sardı ?
hamileolursam yaptirsam bir sorun olurmu acep bende dusunuyordum bu gunlerde. zaten yilda 1 kere yapilmaliymis sanirsam ben bir kere yaptirmistim ama 2 yil oldu herhalde.
ins hastalanmazsin canim ya. umitsiz olma Allah buyuk bende ayni durumdayim

zuzu ayni degilmiydik seninle nasil 4 gun ? bugun 13 degilmi ayin ?? benmi yanlis hatirliyorum batini. neyse
ama onemli olan bebisine kavusman. cok sevindim canim ya Allah tamamina erdirsin. darisi bizlerin basina .
ben hala bekliyorum gaza geldim valla test mi yapsam yine alsam tek cizgiyi otursam asagiya :)

Hayırlı olsun cnmm eşinin içine doğmuş sanki tebrik ederim çokkkkkkkkkkkkkkkk

Bu ovülasyon testi başlığı 1800 sayfaya yaklaşmış. Kim kime dum duma. Kimsa yanıt vermedi soruma. Küstüm

Çok güzel bir haber Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Ayyyy ne kadar uğurlu bi topik maşallah İnşallah bizler de müjdeyi veririz...

canım tebrikler çok güzel bi haber bu ya çok sevindim hamile olasım geldi allah analı babalı büyütsün inşallah

Ollleeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy
Çok tebrik ederim seni canım, allah kucağına almayı nasip etsin inşaallaaahh
Ne bereketli topicimiz varrrrrrrr yaşasın sıra bize geliyor kızlarr
Durmak yokkk yola devammmm

Canım, merak ettim testi nasıl kullandın, yani çizgi koyulaşınca mı ilişki oldu ve ertesi günü de oldumu?
Öncesinde çıkan silik çizgileri dikkate aldın mı?
Nasıl yaptığını söylermisin bugün bende başlayacağım test yapmaya?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…