aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa superrr coook sevndım allah tamamına erdırsın....
canım ay umudumuz hapsuu falan deyince acayıp oldum bende fazla anlamam ıste bılgıdıgım kadarıyla yorum yapmaya calısıyorum.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende hamişim adetim 4 gün geçti akşam yaptım çıktı sabah yaptım çıktı az önce yaptım çıktı yarında kocişle doktora gidicez kızlar dualarınızı eksik etmeyin allahım hepinize çift çizgiyi en kısa zamanda göstersin inşallah
çok sağol tatlım dileyen isteyen herkese versin allah ım bu arada merak edenler için söylim 4 ayda geldi bebiş ve hiç belirtim olmadı desm doğru olur
benim 20 ekim aslında ama progestan alıyorum.. o nedenle 25ini bekleyeceğim canım.. inşallah dediğin gibi olur ve sonunda bende hamiş haberimi paylaşırım..
maşallah ne güzel.. darısı tüm isteyenlere olsunsağlıkla kucağına da al inşallah..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende hamişim adetim 4 gün geçti akşam yaptım çıktı sabah yaptım çıktı az önce yaptım çıktı yarında kocişle doktora gidicez kızlar dualarınızı eksik etmeyin allahım hepinize çift çizgiyi en kısa zamanda göstersin inşallah
oleeeeeeeeeeeyyyyy bi hamiş dahahayırlı olsun canımm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ..
bu haberler beni benden alıyo vallaa çok seviniyorum... canım hayırlı ugurlu olsunn:81::81::119::119:
inşallah hepimiz bebişini bekleyen anneler topicinde bulusuruzz
bide yeni smileylere bayıldım çok güzeller :131::123::119::118::111::108::104::103::102::101:
canım çok sağol amin hepinize tek tek sarılasım geldi şu an
bende bunu sorcaktım.....kalbımız karsılıklıymıs....pekı sen ates olcum ovulasyon testı falan yapıyormuydun...
ins canim ya su bekleme durumlari beni cokerttiyeşimcim testi yapmışsın bence umutsuzluğa kapılma o negatiflik daha sonra pozitife dönüşebiliyor
gecmis olsun canim. bir dr gister kendini ihmal etme bence.arkadaşlar bebişle alakasız olacak ama benim sol omzum çok ağrıyor nefes alamıyorum resmen ağrıdan ağlıycam bir tane kuvvetli bir ağrı kesici aldım sıcak su torbası koydum iş yerindeyim ve rezil durumdayım yani ne eğilebiliyorum ne dönebiliyorum üzerimi mi açtım naptım gece bilmiyorum ne yapmam gerekiyor nefes aldırmıyor bu ağrı eğer böyle giderse izin alıp eve gidicemsol omzum dedim ama biraz daha aşağılara doğru sırt kısmım yani (
hamileolursam yaptirsam bir sorun olurmu acep bende dusunuyordum bu gunlerde. zaten yilda 1 kere yapilmaliymis sanirsam ben bir kere yaptirmistim ama 2 yil oldu herhalde.kızlar doktorum aradı pazartesı gel smear testi yapalım dedi off anıden içimi korku sardı ?
ins hastalanmazsin canim ya. umitsiz olma Allah buyuk bende ayni durumdayimGünaydın.
Ya hastalanacağım ya da hamileyim gerçi ikisinden biri mutlaka olacak ama hangisi değil mi:))
Sabah hafif ağrıyla uyandım yataktan dedim ki aha geliyor kırmızılar! Ama hala ne gelen var ne giden ağrıda durdu...
27 günde 1 oluyorum bugün 29. günüm.
30. günde de gelmezse artık ümitleneceğim şuan çok ümitsizim.
Dünkü yaptığımız ne olduğu belli olmayan kaymış testten sonra bir test daha yaptım gece. Onda tek çizgi çıktı.
Yok yok ben bu ay hastalanacağımBirdahada hiçbişeyi planlamayacağım!!!
canım aslına bakarsan ateş ölçüyodum ama bu ay amannn dedim ölçmicem dedim bide son adetimden önce bi dr gittim bi problemmi varda olmuyo diye bana yumurtalıklarında tembellik var adetin geçikir şaşırma dedi yumurta olgunlaştırıcı hap verdi eşimde 1 ay daha deneyelim onu kullanmanı pek istemiyorum bu ay şu ovülasyon testlerinden alalım onu dene dedi ve ovülasyon yaptım 11. günde çift çizgiyi görmüştüm işte böyle canım
Hayırlı olsun cnmm eşinin içine doğmuş sanki tebrik ederim çokkkkkkkkkkkkkkkk
yok ki
son 1 haftadır ölcüyodum hep 36.5 civarıydı +-1 yani..
sadece ayın 11inde 37 üzerine çıktı.. dün yine 36.5 civarına düştü.. bugün yine aynıı..
acaba o gün bişilermi oldu bende
eger bu ayda tutmazsa (inşallah tutar) önümüzdeki ay başlicam tablo yapmaya
:44::44: senin bat listede 23 ekim yazıyor.. birde ateş ölçmede önemli olan bir düşüş ve çıkış değilmi senin anlattığın tam tersi yani çıkıp inmiş :44: bunu bi uzmana sormak lazım yani hapsuu yaa
canım aslına bakarsan ateş ölçüyodum ama bu ay amannn dedim ölçmicem dedim bide son adetimden önce bi dr gittim bi problemmi varda olmuyo diye bana yumurtalıklarında tembellik var adetin geçikir şaşırma dedi yumurta olgunlaştırıcı hap verdi eşimde 1 ay daha deneyelim onu kullanmanı pek istemiyorum bu ay şu ovülasyon testlerinden alalım onu dene dedi ve ovülasyon yaptım 11. günde çift çizgiyi görmüştüm işte böyle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?