Canım herkesin adet belirtisi gibi geliyor zaten, hamilelik belirtisi diye bişey yokki bu tarihlerde,
Sancın olupta gelmiyorsa vardır bişey, testle evde bak yada git bence doktoruna beklemeden
Bizi güzel haberlerden boşuna mahrum etmeyin :)
12 ekım dun normalde kesın gelmesı gerekıordu bugunlw 1 gun oldu ben enaz 3 4 gun beklemek ıstıyorum hayal kırıklıgı olmasın dıye :)
dogru dıyosun ama hıc olmıcak gıbı gelıor bana tabı bellıde olmaz ıns hamıleyımdırrrr bakalım bıraz daha beklıycem ben garantıye alalım bakarsın bu gece gelır
Aslında seni anlıyorum benim 26 yıldır tek gün bile gecikmeyen adetim geçen ay 3 gün gecikti,
Hayal kırıklığına ugramamak için her seferinde bugünde geçsin deyip duruyordum...
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap canım, anlıyorum çünkü seni insan hem inanamıyor hemde ya yoksa diye umutlarını bitirmek istemiyor...
Kesin test yap kesin.Eğer normalde de gecikme olmuyorsa bana iki çizgi görecekmişsin gibi geliyor.
Bu ovülasyon testi başlığı 1800 sayfaya yaklaşmış. Kim kime dum duma. Kimsa yanıt vermedi soruma. Küstüm
canım ne sormustun ???
dogru dıyosun ama hıc olmıcak gıbı gelıor bana tabı bellıde olmaz ıns hamıleyımdırrrr bakalım bıraz daha beklıycem ben garantıye alalım bakarsın bu gece gelır
yaa ne oluyo bana yaageçen ayda aynı şey oldu.. yumurtlama günlerinde ilişki yaşadıktan bir yada 2 gün sonra peçeteye silerken kn gelmeye başlıyo.. önce bir damla felan sonra artıyo.. yani ara lekelenme oluyo :84: şimdi yine geldi offf yaaaa....
Canım yaaa ben boşuna demedim umudumuz hapsuuu diyedün tabloya göre baya ateşim düştü. yumurtalamadır diye test yaptım negatif çıktı. sonra kızdım biraz. bu sabah ateşim dünküne göre daha da düştü. Dünkü test silik milik birşeyler göstermez miydi? düşüş yumurtlama günü mü? Düşüşten sonraki yükselişte mi ovulasyon testi pozitif çıkar. Ayyyyyy kısacası yumurtlama ne zaman? Nekadar daha çalışmalıyız Çok mu oldu?
yaa ne oluyo bana yaageçen ayda aynı şey oldu.. yumurtlama günlerinde ilişki yaşadıktan bir yada 2 gün sonra peçeteye silerken kn gelmeye başlıyo.. önce bir damla felan sonra artıyo.. yani ara lekelenme oluyo :84: şimdi yine geldi offf yaaaa....
mesai bitsin , ağrılarım dinsin istiyorum
herkese selamlar
benim BAT 30 ekim :)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende hamişim adetim 4 gün geçti akşam yaptım çıktı sabah yaptım çıktı az önce yaptım çıktı yarında kocişle doktora gidicez kızlar dualarınızı eksik etmeyin allahım hepinize çift çizgiyi en kısa zamanda göstersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?