Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Yalnız gerçekten tablomuz harika gidiyor, maşallah, böyle devam etsin

Son düzenleme:

dogru dıyosun ama hıc olmıcak gıbı gelıor bana tabı bellıde olmaz ıns hamıleyımdırrrr bakalım bıraz daha beklıycem ben garantıye alalım bakarsın bu gece gelır

12 ekım dun normalde kesın gelmesı gerekıordu bugunlw 1 gun oldu ben enaz 3 4 gun beklemek ıstıyorum hayal kırıklıgı olmasın dıye :)

Kesin test yap kesin.Eğer normalde de gecikme olmuyorsa bana iki çizgi görecekmişsin gibi geliyor.

dogru dıyosun ama hıc olmıcak gıbı gelıor bana tabı bellıde olmaz ıns hamıleyımdırrrr bakalım bıraz daha beklıycem ben garantıye alalım bakarsın bu gece gelır

Aslında seni anlıyorum benim 26 yıldır tek gün bile gecikmeyen adetim geçen ay 3 gün gecikti,
Hayal kırıklığına ugramamak için her seferinde bugünde geçsin deyip duruyordum...
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap canım, anlıyorum çünkü seni insan hem inanamıyor hemde ya yoksa diye umutlarını bitirmek istemiyor...

Kesin test yap kesin.Eğer normalde de gecikme olmuyorsa bana iki çizgi görecekmişsin gibi geliyor.

yokh
evet cok kotu durum onceden hep evımızın yanında sglık ocagı vardı oraya gıderdım tek cızgı eve gıttgımde hasta olmusum cok kotu bır durum genelde 1 gun gecıkıor sımdı ılacda kullandım yumurta tembbelıgı ıcın oyuzden bı 2 gun beklıyem dedım bakalım hayırlısı ıdrar testı bıle etmedım daha merakdanda catlıyorum aslında da :)

elisizmit

evet bı 2 gun daha beklıyem dıyorum sonra kesın kan testı yaprıcam dua edın bana gelmesın kırmızılarım..=)

Oznur_u.................................... 6 Ekim.................. TEBRİKLER

Pinknymph..................................7 EKİM

Lailla…………………………………............10 Ekim..................TEBRİKLER

Yeşim83....................................10-12 EKİM

zuzu38......................................10-12 EKİM.............. TEBRİKLER

ferdat85....................................11 EKİM..................TEBRİKLER

rihana.......................................12 EKİM

Funda30....................................12 EKİM

Oreiro.......................................14 EKİM

Memnune83...............................14 EKİM

Orjinalmarjinal............................14 EKİM

Sinhus........................................14 EKİM

Öcuk........................................16 EKİM

Diyasa .....................................16 EKİM

minic........................................16 EKİM

Edirne………………………………..……......17 EKİM

Ucrubucrub................................17 EKİM

Ferayy......................................17-18 EKİM

cardelenss.................................18 EKİM

Pnrali........................................18 EKİM

Kity..........................................19 EKİM

Msg38.......................................20 EKİM

Flamekiss...................................22 Ekim

Makyaj_malzmesi.........................22 EKİM

Gamzelal....................................22 EKİM

everythingwillbegreat ..................23 EKİM

Nurgulce....................................23 EKİM

Sub..........................................23 EKİM

ofluu.........................................23 EKİM

Dhc83 ......................................24 EKİM

Vizon........................................25 Ekim

karacikolata...............................25 Ekim

Jeannecdarc..............................26 EKİM

Stggg5.....................................26 EKİM

Gulay_7980............................... 27 EKİM

Cewo........................................27 EKİM

Kikirdek.....................................27 EKİM

Camellia.....................................27 Ekim

tweety7883................................28 EKİM

Zoryasamak...............................29 EKİM

NAZLI.......................................29 EKİM

Fundurtan……………………………….. ...29 EKim

centaur ....................................29 EKİM

sibelkerem.................................30 EKİM

Merciii.......................................30 EKİM

Mevusbebek..............................31 EKİM

yokh........................................31 EKİM

Elsezg .....................................31 EKİM

Aysunayy..................................1 KASIM

Yazciceği..................................3 KASIM

Göçmenkuşlar............................3 KASIM

Elisizmit.....................................4 KASIM

su4184.....................................5 KASIM

medmus....................................7 KASIM

Hapuu ......................................11 KASIM

Ayni kavgalar bizde de var boswer kafanda buyutme. Arkadasim ben ingiltereseyim 15 sterlin 5 sterlinede var ama adet biticek de oyle versin ceva zaten adet gelneze bizde biliyoz ne oldunu az cok tam dedim hamileyim artik testlere para vermek hamilr kalicam diye stress de yok yaklasik 2 hafta once dusuk yaptim basa donduk yine ulen bizim kocada artik yoruldu galiba bu sekilide Zor gebe kalirim hava kararmaan mahsu yatiyor kurtuldunu saniyo brn bugece napicami biliypm o isdicek ben yapmica
Ayyyyy cok kizdim simdi hele gece misil misl uyudu cocuk yapma gorwvi sanki bitmistii:))))) dowerimmm bigun onu)))
ben bilmiyroum yani nankorsun bundan sonra gercekten

canım ne sormustun ???

Canım yaaa ben boşuna demedim umudumuz hapsuuu diye dün tabloya göre baya ateşim düştü. yumurtalamadır diye test yaptım negatif çıktı. sonra kızdım biraz. bu sabah ateşim dünküne göre daha da düştü. Dünkü test silik milik birşeyler göstermez miydi? düşüş yumurtlama günü mü? Düşüşten sonraki yükselişte mi ovulasyon testi pozitif çıkar. Ayyyyyy kısacası yumurtlama ne zaman? Nekadar daha çalışmalıyız Çok mu oldu?

bence yarın sabah ilk idrarınla yapmalısın

Yeni bir hamiş haber daha çok sevindimmmm.... allah sağlıkla kucağınıza almayı naip etsin kızlar isteyen herkesede4 nasip etsin...

yaa ne oluyo bana yaa geçen ayda aynı şey oldu.. yumurtlama günlerinde ilişki yaşadıktan bir yada 2 gün sonra peçeteye silerken kn gelmeye başlıyo.. önce bir damla felan sonra artıyo.. yani ara lekelenme oluyo :84: şimdi yine geldi offf yaaaa....

Aaaa canım dur bozma moralini hemen. doktorun varsa bir telefon etsene. Nedeni neymiş? Belki rahim hazırlık yapıyordur.

canım ben kullanmadım o testen ama bıldıgım kadarteste cift cızgıyı gördukten 36 yada 38 saat içinde yumurtlama oluyo atese gorede yukseldıgınde .

tatlım çok sevindim :) rabbim en kısa zamanda, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
dua et, bize deeeee

Allah allah seninki de bi yerleşemedi yahuu
Darmaduman etti ortalığı canım öyle bişeydir bence kötü düşünme hemen ay hadi hayırlısı

mesai bitsin , ağrılarım dinsin istiyorum

Bencedeeeeeeeeee bitsin bugünnnnnnnn yatalım uyuyalım dinlenelimmmm

tebrik ederim canım allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin benimde belenmeyen adet tarihi 17 ekim ayyy inş. kırmızılar gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…