kızlaaaaar bugün kan testi verdim adetime bir hafta var ve HAMİLEYİİİİİİİİİİMMMM.......
kızlaaaaar bugün kan testi verdim adetime bir hafta var ve HAMİLEYİİİİİİİİİİMMMM.......
anaaaaaaaaaaam ay bugün ne güzel bir gün ya hamile kalan kalan hay maşallah barekallah ya darısı bize Allahım bizi de gör
vermişti güya cyclo progynova kullanıyodum.. yarısındayım şimdi ilacın.. hayıt ne oluyo bu arada :44:
canım valla nefes alırken canın acıyo dedın ya ben korkarım oyle seylerden bır doktora bakınsan mumkunse yada en azından da esın once bır masaj yapsın sana eger elıne topak topak kas gelırse kas gevsetici iç
Tebrikler, Allah tamamına erdirsin
Çok güzel haberler alıyoruz ya hamile kalan aradaşlar bu ay denedikleri yöntemleri anlatabilirler mi??
Yani herhangi bir kür uyguladınız mı, her gün mü çalışma yaptınız, yumurtlama testi kullandınız mı? ne kadar süre yataktan kalkmadınız??
Bizi de aydınlatın nolurrrrrrr:44:
amin canım Allah razı olsun darısı sizlerin başına inşallah 9 aydır bu haberi bekliyorum çok şükür rabbime
gözünüz aydın.. maşallah size.. darısı da tüm isteyenlere..
medmus ağrıların varmış, geçmiş olsun canım. bence doktora göstermende fayda var.
kızlar hepinize teşekkür ediyorum benim sat 27 eylül klomen kullandım ilk defa bu ay yumurtam erken büyüdüğü için 10. gününde çatlatma iğnesi vuruldum ve çatlamanın üstünden 1 hafta oldu bugün ve değer 26.12 çıktı daha çok yeni 2 gün sonra tekrar ver dedi ultrasonlada baktı hayırlı olsun dedi sonucu ilk aldığımda öylece kala kaldım ve hıçkıra hıçkıra ağladım inşallah değer yükselir dua edin bana kızlar çok ihtiyacım var buna halada inanamıyorum çok farklı bir duygu rabbim hepinize nasip etsin inşallah
kızlar hepinize teşekkür ediyorum benim sat 27 eylül klomen kullandım ilk defa bu ay yumurtam erken büyüdüğü için 10. gününde çatlatma iğnesi vuruldum ve çatlamanın üstünden 1 hafta oldu bugün ve değer 26.12 çıktı daha çok yeni 2 gün sonra tekrar ver dedi ultrasonlada baktı hayırlı olsun dedi sonucu ilk aldığımda öylece kala kaldım ve hıçkıra hıçkıra ağladım inşallah değer yükselir dua edin bana kızlar çok ihtiyacım var buna halada inanamıyorum çok farklı bir duygu rabbim hepinize nasip etsin inşallah
kızlaaaaar bugün kan testi verdim adetime bir hafta var ve hamileyiiiiiiiiiimmmm.......
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende hamişim adetim 4 gün geçti akşam yaptım çıktı sabah yaptım çıktı az önce yaptım çıktı yarında kocişle doktora gidicez kızlar dualarınızı eksik etmeyin allahım hepinize çift çizgiyi en kısa zamanda göstersin inşallah
Tebrikler, Allah tamamına erdirsin
Çok güzel haberler alıyoruz ya hamile kalan aradaşlar bu ay denedikleri yöntemleri anlatabilirler mi??
Yani herhangi bir kür uyguladınız mı, her gün mü çalışma yaptınız, yumurtlama testi kullandınız mı? ne kadar süre yataktan kalkmadınız??
Bizi de aydınlatın nolurrrrrrr:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?