Allah allah seninki de bi yerleşemedi yahuu
Darmaduman etti ortalığı canım öyle bişeydir bence kötü düşünme hemen ay hadi hayırlısı
Bencedeeeeeeeeee bitsin bugünnnnnnnn yatalım uyuyalım dinlenelimmmm
Aaaa canım dur bozma moralini hemen. doktorun varsa bir telefon etsene. Nedeni neymiş? Belki rahim hazırlık yapıyordur.
yokh bitemedi bugün ya bitiremedim az kaldı az kaldı diye tesselli ediyorum kendimi(
Ne dinlenmesi yaffff akşama mesai var yep yeppppp. bu arada medmus ilaç kar etmedi mi sana? Bugün ofis çok sıcak yanıyorummmm. Resmen hararet yaptım
İlaç falan vermedi mi doktor? bu hayıt falan denesen.....geçen ayda aynı şey oldu 7 gün felan kanlı akıntı oldu doktor muayene etti polikistik dedi.. zaten bende polikistik varda iştee yapıck bişey yok.. yani bazen yumurtam olmuyo belki bu ayda olmamıştır kim bilir
canım kas sıkısması olduysa ya kas gevsetıcı ıc. bıde sıcak su deıl buz koymanı tavsıye ( tamı kas sıkısması ise ) ederım algesal tarzı krem varsa sür.
hoşgeldin :))
inşallah gelmez kırmızılar verimli bir ay olmuştur :))
canım kas sıkısması olduysa ya kas gevsetıcı ıc. bıde sıcak su deıl buz koymanı tavsıye ( tamı kas sıkısması ise ) ederım algesal tarzı krem varsa sür.
Harika canim tebrikler hadi simi bizwde dua et darisi bizlere :)tebrik ederim canım allah sağ salim kavuşmayı nasip etsinbenimde belenmeyen adet tarihi 17 ekim ayyy inş. kırmızılar gelmez
İlaç falan vermedi mi doktor? bu hayıt falan denesen.....
canım ne olduğunu bende anlayamadım yani sanki nefes alırken ciğerlerim ağrıyo ama tek taraflı sol tarafım hareket ettiremiyorum omuzumdan aşağı kısım kas sıkışması mı başka bişey mi anlayamadım sabaha göre biraz daha iyiyim bir tane apranax attım ama düşünün ona bile bana mısın demedi kas gevşetici de bulamadım eve gidince eşime aldırayım bari bizim eczaneden
kızlaaaaar bugün kan testi verdim adetime bir hafta var ve HAMİLEYİİİİİİİİİİMMMM.......
kızlaaaaar bugün kan testi verdim adetime bir hafta var ve HAMİLEYİİİİİİİİİİMMMM.......
Canım hayırlı olsunnnnnnnBu başlık süper gidiyor
gözün aydınn canımmm .. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?