canım akşam eşim gelsin o kas ağrısını bilir bazen oluyordu damarın tutulmuş derdi bu sefer farklı bir ağrı akşam gelsin onkolojinin aciline giderim bize yakın orası cidden derinden nefes alınca çok acı oluyo nefes alırken yarım alıyorum tam içime çekemiyorum öyle bir ağrı ama tek taraflı sol tarafımda sırt kısmımda göğüs hizasında yani bakalım hele bir akşam olsun sabaha göre çok iyiyim ama
Tebrikler, Allah tamamına erdirsin
Çok güzel haberler alıyoruz ya hamile kalan aradaşlar bu ay denedikleri yöntemleri anlatabilirler mi??
Yani herhangi bir kür uyguladınız mı, her gün mü çalışma yaptınız, yumurtlama testi kullandınız mı? ne kadar süre yataktan kalkmadınız??
Bizi de aydınlatın nolurrrrrrr:44:
canım ben soğan kürü incir kürü hayıt suyu ovulasyon testi aklına ne geliyorsa nerden ne duyuyorsam yaptım ama Allah ol demeyince olmuyor işte sadece iğneden sonraki 36. saatte ilişki oldu ve ben altımda yastık öylece uyuya kalmışımertesi günde eşim göreve gitti doktor bir hafta gün aşırı demişti halbuki ama bir kere ilişki oldu hatta dün birde ovulasyon testi yaptım kopkoyu iki çizgi çıktı ben bu ayda olmadı diye ağlayıp öylesine bir idrar testi yaptım çok silik çizgi çıktı rabbim inşallah hepinize ol desinayaklarımı sürükleyimde peşimden gelin inşallah
Rabbim dualarını kabul etmiş canım, kısmet işte gerçekten olacağı varsa oluyor,
Bi kereye on kereye bakmıyor..
Yalnız idrar testinde bu kadar erken çıkmış olması ne enteresan neredeyse rahime yeni yerleşmiş ovulasyondan 1 hafta geçti diyosun,
Ne şanslısın beklemek zorunda kalmadın :)
kızlar ben hiç kalmıyordum yarım saat kadar ayaklarımı duvara dayayıp bekledim sonra üstümü giyip yattım sabahta kalkıp duşumu aldım..bu dediklerimi ilk defa bu ay yapmıştım..
canım kan testı yapmıs idrar deil :)
canım kan testı yapmıs idrar deil :)
Yaa çok kıpırdamadığınız halde dışarıya akma olmuyormu ben çok hafif kıpırdasam bile baya akıyor sinir oluyorum
gerçi bi sitede 15- 20 dk içinde meni sıvılaşır ve akar korkmayın fln diyo ama sizdede oluyormu
canım ben soğan kürü incir kürü hayıt suyu ovulasyon testi aklına ne geliyorsa nerden ne duyuyorsam yaptım ama allah ol demeyince olmuyor işte sadece iğneden sonraki 36. Saatte ilişki oldu ve ben altımda yastık öylece uyuya kalmışımErtesi günde eşim göreve gitti doktor bir hafta gün aşırı demişti halbuki ama bir kere ilişki oldu hatta dün birde ovulasyon testi yaptım kopkoyu iki çizgi çıktı ben bu ayda olmadı diye ağlayıp öylesine bir idrar testi yaptım çok silik çizgi çıktı rabbim inşallah hepinize ol desinayaklarımı sürükleyimde peşimden gelin inşallah
canım benımde ayni sekilde oluyor kımıldarkenden akıyor herkeste aynı olay oluyor sanıyorum. birde galıba zaten menınden ayrılıyor spermler :)
canım dün demiştimya sana idrar yaptım çok silik çıktı diye ondan sonra verdim zaten kan testini
özür arkadaşlar valla unutmussum bende de su sıra bir unutkanlık başladı ki sormayın yaa :)) suan kendime gülüyorum inanınkıyok canım demiş ya evde bi denedim silik çizgi çıktı diye ondan dedim,
Önce ovulasyonu yapmış o koyu çıkınca normal idrar testi yapmış,
Silikte olsa orda çıkması çok enteresan
evet canım gerçekten çok enteresan bende çok şaşırdım hatta testin yanlış olduğunu düşündümyok canım demiş ya evde bi denedim silik çizgi çıktı diye ondan dedim,
Önce ovulasyonu yapmış o koyu çıkınca normal idrar testi yapmış,
Silikte olsa orda çıkması çok enteresan
özür arkadaşlar valla unutmussum bende de su sıra bir unutkanlık başladı ki sormayın yaa :)) suan kendime gülüyorum inanınkı
Yaa çok kıpırdamadığınız halde dışarıya akma olmuyormu ben çok hafif kıpırdasam bile baya akıyor sinir oluyorum
gerçi bi sitede 15- 20 dk içinde meni sıvılaşır ve akar korkmayın fln diyo ama sizdede oluyormu
canım ben soğan kürü incir kürü hayıt suyu ovulasyon testi aklına ne geliyorsa nerden ne duyuyorsam yaptım ama Allah ol demeyince olmuyor işte sadece iğneden sonraki 36. saatte ilişki oldu ve ben altımda yastık öylece uyuya kalmışımertesi günde eşim göreve gitti doktor bir hafta gün aşırı demişti halbuki ama bir kere ilişki oldu hatta dün birde ovulasyon testi yaptım kopkoyu iki çizgi çıktı ben bu ayda olmadı diye ağlayıp öylesine bir idrar testi yaptım çok silik çizgi çıktı rabbim inşallah hepinize ol desinayaklarımı sürükleyimde peşimden gelin inşallah
canım benim o kadar hayırlı bir insansınki topiğinde senin gibi inşallah sende hamile haberini yazacaksın hepinize o kadar çok dua ediyorumki bunu yaşamayan bilmez rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
bendede oluyor hatta eşime bikere biz bu işi beceremiyzo heralde bile demiştim
Ayy o kdr takmışımki kafaya dün geceki rüyamı anlatsam yarılırsınız gülmekten :))))
merak ettim valla ne gördün ? bende bu sıra rüya görüyorum durmadan ama bebeği deil nedense işe geldiğimde arabamı park ettıgım yerın sahıbını görüyorum kabus misali :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?