Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

inşallah geçer gider tez vakitte.. bana da olmuştu haziran ayında.. o sıcaklarda resmen tutulmuştum ve seninkinin üstüne birde boynum tutulmuştu.. komple hareket kısıtlığı yaşamıştım ve doktor iğne vermişti.. çünki kas gevşeticiler hiçbir işe yaramamıştı.. ama 3. iğneden sonra açılmıştı.. inaşşalh bu kadar iğnelere filan gerek kalmaz.. tekrar geçmiş olsun..

kızlar ben hiç kalmıyordum yarım saat kadar ayaklarımı duvara dayayıp bekledim sonra üstümü giyip yattım sabahta kalkıp duşumu aldım..bu dediklerimi ilk defa bu ay yapmıştım..

Rabbim dualarını kabul etmiş canım, kısmet işte gerçekten olacağı varsa oluyor,
Bi kereye on kereye bakmıyor..
Yalnız idrar testinde bu kadar erken çıkmış olması ne enteresan neredeyse rahime yeni yerleşmiş ovulasyondan 1 hafta geçti diyosun,
Ne şanslısın beklemek zorunda kalmadın :)

canım kan testı yapmıs idrar deil :)

kızlar ben hiç kalmıyordum yarım saat kadar ayaklarımı duvara dayayıp bekledim sonra üstümü giyip yattım sabahta kalkıp duşumu aldım..bu dediklerimi ilk defa bu ay yapmıştım..

Yaa çok kıpırdamadığınız halde dışarıya akma olmuyormu ben çok hafif kıpırdasam bile baya akıyor sinir oluyorum
gerçi bi sitede 15- 20 dk içinde meni sıvılaşır ve akar korkmayın fln diyo ama sizdede oluyormu

canım kan testı yapmıs idrar deil :)

yok canım demiş ya evde bi denedim silik çizgi çıktı diye ondan dedim,
Önce ovulasyonu yapmış o koyu çıkınca normal idrar testi yapmış,
Silikte olsa orda çıkması çok enteresan

canım benımde ayni sekilde oluyor kımıldarkenden akıyor herkeste aynı olay oluyor sanıyorum. birde galıba zaten menınden ayrılıyor spermler :)

canım bende klomen kullandım bu 2. Ayım . Bende 1 kez ilişkiye girdim ve altımda yastıkla uyudum benimde eşim şehir dışında işi gereği inşallah senin gibi güzel haberler veririm ama sanki kırmızıları görcem gibi geliyor

canım benımde ayni sekilde oluyor kımıldarkenden akıyor herkeste aynı olay oluyor sanıyorum. birde galıba zaten menınden ayrılıyor spermler :)

İnşallah öyledir bende bişey kalmadı valla içerde diye dertlenip duruyorum

canım dün demiştimya sana idrar yaptım çok silik çıktı diye ondan sonra verdim zaten kan testini

özür arkadaşlar valla unutmussum bende de su sıra bir unutkanlık başladı ki sormayın yaa :)) suan kendime gülüyorum inanınkı

evet canım gerçekten çok enteresan bende çok şaşırdım hatta testin yanlış olduğunu düşündüm

özür arkadaşlar valla unutmussum bende de su sıra bir unutkanlık başladı ki sormayın yaa :)) suan kendime gülüyorum inanınkı

canım benim o kadar hayırlı bir insansınki topiğinde senin gibi inşallah sende hamile haberini yazacaksın hepinize o kadar çok dua ediyorumki bunu yaşamayan bilmez rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

bendede oluyor hatta eşime bikere biz bu işi beceremiyzo heralde bile demiştim

İnşallah canım, darısı başımıza olsun... Sizleri gördükçe benim de umutlarım artıyor:) inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini

canım benim o kadar hayırlı bir insansınki topiğinde senin gibi inşallah sende hamile haberini yazacaksın hepinize o kadar çok dua ediyorumki bunu yaşamayan bilmez rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

inşallah isteyen herkes bu duyguyu yaşar canım benım kasıma kaldı bakalım hersye kısmet kafaya takmamaya calısıyorum ınsallah basarılı olurum.

Ayy o kdr takmışımki kafaya dün geceki rüyamı anlatsam yarılırsınız gülmekten :))))

merak ettim valla ne gördün ? bende bu sıra rüya görüyorum durmadan ama bebeği deil nedense işe geldiğimde arabamı park ettıgım yerın sahıbını görüyorum kabus misali :)

yani çok sık olmuyordu ama çokda önemli değil akması takılma kaliteli olanlar içerde kalıyor

merak ettim valla ne gördün ? bende bu sıra rüya görüyorum durmadan ama bebeği deil nedense işe geldiğimde arabamı park ettıgım yerın sahıbını görüyorum kabus misali :)

Şimdi bazı kötü niyetli kadınların adamlardan gizlice şırınga kullanarak hamile kaldıklarıyla ilgili bişey duymuştum bi ara
Spermi alıp kendisi işte şey ediyo içeri
Rüyamda diyorumki kocama hayatım bu akıyo böyle olmıcak alıyorum şırıngayla içeri yolluyorum bi güzel heh diyorum şimdi oldu fire vermedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…