slm arkadaşlar ben,mde günüm geçti 4.gün bugun ve günü hiç şaşmazdı vee belimmm çok ağrıyor hemde çok, pazartesi test alsammı ne dersiniz .Bu allahım nasip ederse 2. bebeğim olacak şu anda en büyük sıkıntım bel ağrısı,bu aralar çabuk ta acıkıyor gibiyim ama bilemiyorum, bunun dışında pekbi belirti yok birde gribim ilaçta alamıyorum korkudan 2 hafta oldu geçmedi gribim
kızlar benim kociş koltukta uyumuş artık onu yatırmam gerek ... hepinizi öpüyorummiyi geceler canlarımmm
bizimde 5.ayımız canlar 2 aydır deniyoruz ben 27 eşim 29 yaşındayız
Bornvadayiz biz.. Ve evet inşaat.. Ben çiziyo m.. Kocis yapıyor:)))))
Sen İzmirli mısın yoksa sen de benim gibi unı için gelip mı kaldın.. Bı de hangi unı..
kızlar benim kociş koltukta uyumuş artık onu yatırmam gerek ... hepinizi öpüyorummiyi geceler canlarımmm
Oooo senin uyutmuş canım yaa..soran olursa daha yeni evliyiz dusunmuyorum.. Deme sansin en az iki yıl:)))
Hala test yapmadinmi... Çık cık cık:))) evde varsa bı kosu yap gel bakem.. Gece gece sevinelim kıss:))
yatmadan şunuda cevaplayımben bursalıyım üniversite için gelip kaldım ege üni mezunuyum .. canım biz en iyisi yrın buluşalım baksana daha çok ortak nokt çıkıcak sanırım
Elmira resimdeki kız senin mı.. Çok tatli maşallah.. İsmide elmira mı.. Anlamı ne çok güsel mis
Elmira resimdeki kız senin mı.. Çok tatli maşallah.. İsmide elmira mı.. Anlamı ne çok güsel mis
bende de kahverengi akıntı olmuştu kızımda yerleşme kanaması olabilir inşallah öyledir canım bende hiç doymuyordum hep acıkıyordum bi doktora git yada test al bir bak istersen inşallah canım hamilesindir bu belirtiler hamilelikte oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?