Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Hala test yapmadinmi... Çık cık cık:))) evde varsa bı kosu yap gel bakem.. Gece gece sevinelim kıss:))

kızlar benim kociş koltukta uyumuş artık onu yatırmam gerek ... hepinizi öpüyorumm iyi geceler canlarımmm

Bornvadayiz biz.. Ve evet inşaat.. Ben çiziyo m.. Kocis yapıyor:)))))

Sen İzmirli mısın yoksa sen de benim gibi unı için gelip mı kaldın.. Bı de hangi unı..

yatmadan şunuda cevaplayım ben bursalıyım üniversite için gelip kaldım ege üni mezunuyum .. canım biz en iyisi yrın buluşalım baksana daha çok ortak nokt çıkıcak sanırım

bende izmir karşıyakada oturuyorum kızımda 6 gün geçmişti yapmıştım 2. çizgi silik çıkmıştı bende çok merak ediyorum hemen test alıp yapayım diyorum ama çıkmazsa birde birde şu grip geçse

Amasam izmirliler çoğaldık:))) elmira da Karşıyaka'da... Bence yarın sizin buluşma ihtimali daha yüksek.. Komşu çıkmayın da siz de.... Ahhahah ne güldüm yaa gece gece..:))

Hala test yapmadinmi... Çık cık cık:))) evde varsa bı kosu yap gel bakem.. Gece gece sevinelim kıss:))

Yok canım evde test yok olsa yapacağım belki dayanamayıp yarın nöbetçi eczane bulursam alır yaparım sizede haber veririm allahım isteyen herkese nasip eder inşallah

Elmira resimdeki kız senin mı.. Çok tatli maşallah.. İsmide elmira mı.. Anlamı ne çok güsel mis

yatmadan şunuda cevaplayım ben bursalıyım üniversite için gelip kaldım ege üni mezunuyum .. canım biz en iyisi yrın buluşalım baksana daha çok ortak nokt çıkıcak sanırım

Tatlım yarın için islerim wardi biraz ama dediğin gibi muhakkak tanışalım.. Hatta burda adı veriliyormu bilmiyor um ama seye ekleyelim birbirmizi.. Daha ii olur

Elmira resimdeki kız senin mı.. Çok tatli maşallah.. İsmide elmira mı.. Anlamı ne çok güsel mis

Evet canım benim kız adı elmira anlamı çok güzelim Sanırım farsçada : prenses, Türkçede :dudaktan kalbe aşk, bir iki tane daha vardı ama hatırlayamadım

Evet canım benim kız adı elmira anlamı çok güzelim Sanırım farsçada : prenses, Türkçede :dudaktan kalbe aşk, bir iki tane daha vardı ama hatırlayamadım

kızlar benim bu ay çok garip oldu elmira tecrübelisin sen sorıyım sizlere adetim 18 ekimdi ama 12snde oldum 2 gün sürdü bitti 4 gün sonra kahverengi lekeler geldi da bitti şimdi acayip kasıklarım ağrıyo göbeğimin aşağsına rahime doğru eğilip kalkerken arada birden geliyo bi garip çok yemek yiyorum

bende de kahverengi akıntı olmuştu kızımda yerleşme kanaması olabilir inşallah öyledir canım bende hiç doymuyordum hep acıkıyordum bi doktora git yada test al bir bak istersen inşallah canım hamilesindir bu belirtiler hamilelikte oluyor

Elmira ismi çok güzelmiş.. Bı kizm olursa inşallah düşünebilirim:)))

Pnrali sen gecen ay da denemissin yaa.. Denemelerden sonra adet düzeninde sasmalar basliyomus.. Vücut kendini hamileliğe hazırlıyormuş.. Zaten ondan sonraki aylarda da hamile kalınıyormuş.. Bence de sen in gobis te bebis var:))))

sanmıyorum canım ama çokta istiyorum öle olmasını ama hiç umudum yok test alsammı diyede çok düşünüyorum bi yanım al biyanım alma diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…