Elmira ismi çok güzelmiş.. Bı kizm olursa inşallah düşünebilirim:)))
Pnrali sen gecen ay da denemissin yaa.. Denemelerden sonra adet düzeninde sasmalar basliyomus.. Vücut kendini hamileliğe hazırlıyormuş.. Zaten ondan sonraki aylarda da hamile kalınıyormuş.. Bence de sen in gobis te bebis var:))))
kızlar benim bu ay çok garip oldu elmira tecrübelisin sen sorıyım sizlere adetim 18 ekimdi ama 12snde oldum 2 gün sürdü bitti 4 gün sonra kahverengi lekeler geldi da bitti şimdi acayip kasıklarım ağrıyo göbeğimin aşağsına rahime doğru eğilip kalkerken arada birden geliyo bi garip çok yemek yiyorum
canım sende test yap belirtiler var inşallah hamilesindir.yerleşme kanamasına benziyor belirtiler ,benim kızdada olmuştu hadi hayırlısı olsun cnm hepimiz için
Elmira ismi çok güzelmiş.. Bı kizm olursa inşallah düşünebilirim:)))
Pnrali sen gecen ay da denemissin yaa.. Denemelerden sonra adet düzeninde sasmalar basliyomus.. Vücut kendini hamileliğe hazırlıyormuş.. Zaten ondan sonraki aylarda da hamile kalınıyormuş.. Bence de sen in gobis te bebis var:))))
Yaniyoruuum kızlar yaaa(( sanırım grip oluyorum... Ateşim olmdan yükselmiştir herald.. Dereceyi almam isabet olmuş..:))
Ben yatiyim bari de vücut dinlensin biraz..
İi geceler şekerler öptüm sizi..
Yaniyoruuum kızlar yaaa(( sanırım grip oluyorum... Ateşim olmdan yükselmiştir herald.. Dereceyi almam isabet olmuş..:))
Ben yatiyim bari de vücut dinlensin biraz..
İi geceler şekerler öptüm sizi..
canım inşşşşşşşşş rabbim herkesi sevindirsin yarın nöbetci eczane bulıyım ozaman deniyim kısmet
Kısmet canım belki ikimizde hamileyizdir test yapınca bilgi verirsin ok bende haber verceğim inşallah rabbim herkese nasip etsin
tamam canım haber veririm ama dediğim gibi umudum yok kuzenimin bebeği var 2 yaşında banada düşkün geliyo oturuyo kucağıma göğsüme kafasını koyuyo bi tatlı ya adımıda pı pı diyo ay yerim onu yaaa
Canım allahım herkese nasip etsin çok güzel bi duygu benim cadı hala uyumadı evin altını üstüne geçirdi toparladım şimdi zor ama bi o kadarda güzel bir duygu inşş. hamilesindir.
evet arkadaşlar bende kapatıyorum iyi geceler
merhaba kızlarr birşey sormak istiyorum yardımcı olurmusunuz.
ben eylül ayının 14 ünde regl oldum
21 inde rahim ağzında var olan bir yarayı yaktırdım.
ve sonrasında 2 hafta ilaç kullandım ara ara kanamalarım oldu yakmadan dolayı
ekimin 11 inde dr agittim ve o günlerde eşimle birlikte oldum. ve hala regl olmadım
10 gündür gelimiyor benim kanamalar sizce regl gününde 2-3 günce birlikte olmaylaaa sizce birşeyler olmuş olabilirmi.
ne önerirsiniz
olabiliceni duymuştum canım inş vardır bi test yapsan aslında
olmasını çokk istiyorum umutlanıyorum ama olmayacak biliyorum pazartesii gelemezseee test yapacağım
Aaaaa.. Canım bizim de mühendislik firmamız var ve biz de esimle birlikte çalışıyoruz:))) ne tesadüf di mı..
kuzum sen mimarsın anladıgım kadarıyla
benim kocada mimarbiz aynı yerde calısmaya 4 ay dayanabildik
sonradan bi ofis acıp beraber iş yapalım dedik ama hırsızlık bebek kaybı araba hasarı derken cok yüklü kaybımız oldu
hayallerimiz bi kaç yıl kadar ertelendi
arada kaynatmışsınız kendinizden.. bende söliim
ben 3 gün sonra 24ümü bitiriyorum.. eşimde 3 hafta sonra 27 sini bitiriyo..
arada 3 yaş var ama sanki büyük olan benmişim gibi :44:
görüntü olarak degil akıl-fikir olarak
o tam tosuncuk 94 kilo olmuş
aramızda yaklaşık 40 kilo var
yani altta kalanın canı çıksın olunca ben pörtlüyorum
neden bukadar karamsarsınki olur kısmet bu işler bak 10 gün geçmiş güzel düşün rabbim sevindirir bencede test yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?