Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

ay canım negüzel söledn ya inşşşşşş öle bişey olursa benim için çok büyük süpriz olur

canım sende test yap belirtiler var inşallah hamilesindir.yerleşme kanamasına benziyor belirtiler ,benim kızdada olmuştu hadi hayırlısı olsun cnm hepimiz için

canım sende test yap belirtiler var inşallah hamilesindir.yerleşme kanamasına benziyor belirtiler ,benim kızdada olmuştu hadi hayırlısı olsun cnm hepimiz için

canım inşşşşşşşşş rabbim herkesi sevindirsin yarın nöbetci eczane bulıyım ozaman deniyim kısmet

Yaniyoruuum kızlar yaaa(( sanırım grip oluyorum... Ateşim olmdan yükselmiştir herald.. Dereceyi almam isabet olmuş..:))

Ben yatiyim bari de vücut dinlensin biraz..

İi geceler şekerler öptüm sizi..

Sağol canım inşallah güzel bir bebeğin olur ben ızımın ismini 4 ay araştırma sonunda buldum beendiysen ne mutlu bana sağol rabbim sağlıklı bebişler nasip eder inşallah

Yaniyoruuum kızlar yaaa(( sanırım grip oluyorum... Ateşim olmdan yükselmiştir herald.. Dereceyi almam isabet olmuş..:))

dikkat et kendine canım dinlen sen iyi gecelerrrr mucukkk

Aman canım dikkat et yat dinlen ben 2. haftam gribim hala atlatamadım zor oluyor iyi geceler öptüm

Kısmet canım belki ikimizde hamileyizdir test yapınca bilgi verirsin ok bende haber verceğim inşallah rabbim herkese nasip etsin

tamam canım haber veririm ama dediğim gibi umudum yok kuzenimin bebeği var 2 yaşında banada düşkün geliyo oturuyo kucağıma göğsüme kafasını koyuyo bi tatlı ya adımıda pı pı diyo ay yerim onu yaaa

Canım allahım herkese nasip etsin çok güzel bi duygu benim cadı hala uyumadı evin altını üstüne geçirdi toparladım şimdi zor ama bi o kadarda güzel bir duygu inşş. hamilesindir.

merhaba kızlarr birşey sormak istiyorum yardımcı olurmusunuz.
ben eylül ayının 14 ünde regl oldum
21 inde rahim ağzında var olan bir yarayı yaktırdım.
ve sonrasında 2 hafta ilaç kullandım ara ara kanamalarım oldu yakmadan dolayı
ekimin 11 inde dr agittim ve o günlerde eşimle birlikte oldum. ve hala regl olmadım
10 gündür gelimiyor benim kanamalar sizce regl gününde 2-3 günce birlikte olmaylaaa sizce birşeyler olmuş olabilirmi.
ne önerirsiniz

olabiliceni duymuştum canım inş vardır bi test yapsan aslında

Aaaaa.. Canım bizim de mühendislik firmamız var ve biz de esimle birlikte çalışıyoruz:))) ne tesadüf di mı..

kuzum sen mimarsın anladıgım kadarıyla
benim kocada mimar biz aynı yerde calısmaya 4 ay dayanabildik

sonradan bi ofis acıp beraber iş yapalım dedik ama hırsızlık bebek kaybı araba hasarı derken cok yüklü kaybımız oldu
hayallerimiz bi kaç yıl kadar ertelendi

arada kaynatmışsınız kendinizden.. bende söliim

ben 3 gün sonra 24ümü bitiriyorum.. eşimde 3 hafta sonra 27 sini bitiriyo..
arada 3 yaş var ama sanki büyük olan benmişim gibi :44:
görüntü olarak degil akıl-fikir olarak

o tam tosuncuk 94 kilo olmuş
aramızda yaklaşık 40 kilo var

yani altta kalanın canı çıksın olunca ben pörtlüyorum

pörtlüyosun he güldürdün ya gece gece

neden bukadar karamsarsınki olur kısmet bu işler bak 10 gün geçmiş güzel düşün rabbim sevindirir bencede test yap

ayy teşekkürrr ederim moral verdiğin için inş.vardır birşeyler karamasarlık değill hayal kırıklıklarıı çok yıkıyor adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…