Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

ayy teşekkürrr ederim moral verdiğin için inş.vardır birşeyler karamasarlık değill hayal kırıklıklarıı çok yıkıyor adamı

olmasa bile allah bigün mutlaka verir ben buna inanıyorum çünkü çok istiyorum sende böle düşün inş vardır rabbim sevindirsin seni

kızçelerr hepinizeee ii gecelerrr cici bakın kendinizeeeeee tekrar teşekkür ederim.

olmasa bile allah bigün mutlaka verir ben buna inanıyorum çünkü çok istiyorum sende böle düşün inş vardır rabbim sevindirsin seni

amin inş. hepimizi sevindirir inş. allah isteyen hiç kimsenin kucağınıı boş kalmasın inş.

amin inş. hepimizi sevindirir inş. allah isteyen hiç kimsenin kucağınıı boş kalmasın inş.

Ahahahhaha ne güldüm Nurgül portleme olayına..:))
Çok çok büyük gecmis olsun canım yaa. Ne badireler atlasmissiniz uff( sabrınız denenmiş resmen.. Ama Allah her zaman bı çıkış yolu veriyor ve böle durumlarla sadece Allaha sığınarak basa cikilabiliyor..

Evet tatlım mimarim esinle meslektaş anlat anlat bitmez ne kadar zor bı is olduğu ama tv de herkes mimar deyince sehrazat gibi olacak geliyor insanlara:)))hiç girmeyim o konuya sen anlarsın benim halımı... yarın tatil ya muhabbetin dibine vuriim dedim sevgili kocam da gitti arkadaşıyla kalmaya( beni bıraktı bı basıma.. Aslında ateşim de var belki okumussundur.. Uyumam lazım ama kafam çok bozuk.. Hatta simdi bı forum var kaynanalarını cekistiriyolar tam oraya dalıyodum ki.. Kendimi zor tuttum:)))

Uyus şey yarın da gelmicek mis.. Nasıl sinirlendim anlatamam.. Belki hamileyimdir diye bazayı kaldıramıyorum bı haftadır hava da soğudu burda.. Yarın tatil bazayı kaldırıp kisliklari çıkartacaktım.. Aksam gelir kaldırırım diyor bı de giderken.. Tam uyuz yaa aksamın köründe gelecek de.. O is bitecek deee... Ben dinlenecem de p.tesi ise gidece m..((

nee yok muu yarında mı gelmicek
ben o kadar ayrı kalamam kocamdaaann
sen dokunma hiçbişeye kat kat ört üstünü.. ateşinin çıkmasınıda hayra yoralım..

gecenlerde bende bütün muhabbetlere daldım cenemi tutamadım 1 günlük ceza aldım
dikkat et sende

ama tatlım 40 kilo azmı

uyarıyorum bazen ölcem diye

tatlım katılıyorum sana bende aynı durumdayım çünkü pörtleme anımda ayyy die bi çığlık atıyorum nefesim kesiliyoo
bu arada bende belirtiğim barii dedim :)
ben 25 eşim 31 yaşında ...kilolarımızdaaaa :)
ben 60 eşim 125
enine boyuna tam tosun benimkisi.
zaten aşkıma tosunummm diorum bendee:)

tosun paşalar:d

Walla ben de kalmak istemem ama napi m gitti iste.. Ne zmandir görüşmediği amcasının oğlu gelecekmiş Ankara'dan yarın da onunla bı is goruseceklermis.. Beni her zaman goruyormus öyle Dio..eşek kafalı..(

Walla kendine de diyorum inşallah bı bebis gelsin.. Kiminle takılırsa n takil.. Ben bebis imle takılca m çünkü ondan sonra .. Deliriyor:))) aslında burada benden ayrı görüştüğü kimse yok.. Ona da hak vermek lazım ayda yılda bı cocuk istiyo erkek erkeğe görüşsün amca oğluyla ama ben istemiyom:))) galiba kıskanıyorum ahahahahahaha:)))

Bu arada ateş olayı beni ck iskillendirdi... Yanaklarım yanıyor ellerim buz..

gamzelal iyi geceler canıımm

NewArchtakılsın tabisii bizimki normaldede arkadaslarıyla sık görstügü için bişi demiyom
buay sırf bebiş calısmasına girdik diye hergün gittigi kafeye 1 gün bile gitmedi nargileci bizimki
ateş konusuna gelince ben hep ölçtm yüksekti sonra bi düştü yumurtlama olmuş ondan sonraki ölçümlerimde hep yüksekti
pek anlamıyom ama o iştende :26:

gamzelal kuşum seninki tam nefes kesecek gibi

ben benimkine kömüş ün kibarı olaraktan kömiş diyorum

İi geceler Gamze diyene kadar gitmiş :)

Nurgulce sen zati hamis sin..(icime öle doguyo):))) Başka bisi aklına gelmesin ltfn ... O yüzden ateş yüksek olması normal ... İnşallah benim de öyledir.. Tabi hayirlisiysa...

Benim kocis de evlendikten sonra 25 kilo aldı.. 75 ten 100 e:))) herkes Dio ii bakmissin adama ama ben bisi yapmadım:)) evlendikten sonra oluyu mus .. Simdi 10 unu verdik kaldı 15 kismetse

bencede kutum dolu benim

biz evlendikten 8 ay sonra bi baktık ikimizde 10 kilo amışız benm kilom 53 tü dügün zamanı 48 oldum boyum 176 sen düşün şimdi 55im..
ama eşim şişmeye devam ediyo bide spor yapıyo.. yapmasa tam tosunlicak bayrama 4 ortak dalarız

:)))))) sen de benim gibi çöp gibiymissin walla düşünebiliyorum..benim de boy 182 kilo 58:)) ama ben alamiyom kilo hep o aliyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…