ayy teşekkürrr ederim moral verdiğin için inş.vardır birşeyler karamasarlık değill hayal kırıklıklarıı çok yıkıyor adamı
olmasa bile allah bigün mutlaka verir ben buna inanıyorum çünkü çok istiyorum sende böle düşün inş vardır rabbim sevindirsin seni
olmasa bile allah bigün mutlaka verir ben buna inanıyorum çünkü çok istiyorum sende böle düşün inş vardır rabbim sevindirsin seni
kızçelerr hepinizeee ii gecelerrr cici bakın kendinizeeeeee tekrar teşekkür ederim.
kuzum sen mimarsın anladıgım kadarıyla
benim kocada mimarbiz aynı yerde calısmaya 4 ay dayanabildik
sonradan bi ofis acıp beraber iş yapalım dedik ama hırsızlık bebek kaybı araba hasarı derken cok yüklü kaybımız oldu
ben 3 gün sonra 24ümü bitiriyorum.. eşimde 3 hafta sonra 27 sini bitiriyo..
arada 3 yaş var ama sanki büyük olan benmişim gibi :44:
görüntü olarak degil akıl-fikir olarak
o tam tosuncuk 94 kilo olmuş
aramızda yaklaşık 40 kilo var
yani altta kalanın canı çıksın olunca ben pörtlüyorum
pörtlüyosun he güldürdün ya gece gece
ama tatlım 40 kilo azmı
uyarıyorum bazen ölcem diye
bazen bende diyorum yavaş ol diye abanma diye
ama tatlım 40 kilo azmı
uyarıyorum bazen ölcem diye
şimdi ben ona dogum gününe kaadr söylemicem.. bebiş kesinleşsin iyice bi olgunlassın hem o zmna kaadr :26:
sorun onu o zmna kadar nasıl oyalıcam
çok büyük risk olur
tatlım katılıyorum sana bende aynı durumdayım çünkü pörtleme anımda ayyy die bi çığlık atıyorum nefesim kesiliyoo
bu arada bende belirtiğim barii dedim :)
ben 25 eşim 31 yaşında ...kilolarımızdaaaa :)
ben 60 eşim 125
enine boyuna tam tosun benimkisi.
zaten aşkıma tosunummm diorum bendee:)
nee yok muu yarında mı gelmicek
ben o kadar ayrı kalamam kocamdaaann
sen dokunma hiçbişeye kat kat ört üstünü.. ateşinin çıkmasınıda hayra yoralım..
gecenlerde bende bütün muhabbetlere daldım cenemi tutamadım 1 günlük ceza aldım
dikkat et sende
merhaba kıssslar demeden iii gejeler diliyorum hepinize sağlıcakla kalın ...bol bebişli günlerr
İi geceler Gamze diyene kadar gitmiş :)
Nurgulce sen zati hamis sin..(icime öle doguyo):))) Başka bisi aklına gelmesin ltfn ... O yüzden ateş yüksek olması normal ... İnşallah benim de öyledir.. Tabi hayirlisiysa...
Benim kocis de evlendikten sonra 25 kilo aldı.. 75 ten 100 e:))) herkes Dio ii bakmissin adama ama ben bisi yapmadım:)) evlendikten sonra oluyu mus .. Simdi 10 unu verdik kaldı 15 kismetse
bencede kutum dolu benim
biz evlendikten 8 ay sonra bi baktık ikimizde 10 kilo amışızbenm kilom 53 tü dügün zamanı 48 oldum boyum 176 sen düşün şimdi 55im..
ama eşim şişmeye devam ediyobide spor yapıyo.. yapmasa tam tosunlicak bayrama 4 ortak dalarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?