:)))))) sen de benim gibi çöp gibiymissin walla düşünebiliyorum..benim de boy 182 kilo 58:)) ama ben alamiyom kilo hep o aliyo..
bi ikimiz kalmışız .. sohbette iyi gidiyo ama ben artık yatar kocadan uyarı geldi
iyi geceler kusum.. yarın kaldıgımız yerden devam
http://www.kadinlarkulubu.com/dans-turleri/477503-kocasina-dansoz-9.html#post21418439
su konuya bak.. can sıkıntına ii gelir
yeşim canım tebrik ederimm
dün aksam bende test yaptım sizce ümit var mı :26:
Eki Görüntüle 276936
sabah tekrar yaptım cok daha belirsiz ama yinede inca bi cizgi vardı :44:
Kizlaaaaar ii akşamlar... Ben geldim.. Nasılsiniz bakalım.. Yaa bisi itiraf etcem.. Burayı okuya okuya o kadar çok bebis bekleme umudum yokken ben de artık istiyorum hayirlisiyla:)))) umudumun olmama nedeni bu ay korunmadigimiz ikinci ay ve yalnızca bı kez calışma yapabildiko da olmamıştır diodum içimden ama dedim ya sizlerin heyeceniyla ben de kapıldım gittim:)) bu aksam gittim bı de derece aldım.. Artık ben de ateş olccem:)) hatta simdi ölçtüm bı meraktan 36.6 çıktı.. Gerçi sizler düzenli ve sabah ölçülmesi gerekior diosun uz ama olsun merak iste:)) adetime 2-3 gun var bakalım inşallah bu ateş hayırlı bisilerin habercisidir..
kızlar bana bi akıl verin...
ben benimkini 11 kasıma kadar nası oyalicam :26:
28inde adet olucam sanıyohadi o zamana kadar oyaladım.. yaa sonrası
selammm kızlarrrr
merhaba kızlarr birşey sormak istiyorum yardımcı olurmusunuz.
ben eylül ayının 14 ünde regl oldum
21 inde rahim ağzında var olan bir yarayı yaktırdım.
ve sonrasında 2 hafta ilaç kullandım ara ara kanamalarım oldu yakmadan dolayı
ekimin 11 inde dr agittim ve o günlerde eşimle birlikte oldum. ve hala regl olmadım
10 gündür gelimiyor benim kanamalar sizce regl gününde 2-3 günce birlikte olmaylaaa sizce birşeyler olmuş olabilirmi.
ne önerirsiniz
slm canım nasılsın ?
tünaydın kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?